seroxat και εγκυμοσύνη - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 67 of 67
    Junior Member
    ok

Senior Member
    σε ευχαριστω πολυ μαρινα για την πολυτιμη βοηθεια σουειλικρινα μεχεισ βοηθεισει κ εχω καταλαβει αρκετα πραματα αλλα αν ποτ δεν καταφερω να τα κοψω τι θα γινει....πειραζει αν τα περνω εφορου ζωης εφοσον μαυτα δεν εχο το παραμικρο αγχος κ προβλημα κ στην ουσια με κανουν καλο??γιατι να υποφερω γιατι με τουσ πανικουσ σταληθεια υποφερω ειναι χειροτερα απο βασανιστηριο αυτη η παθηση...ωρεσ ωρεσ λεω καλυτερα να με ποναει το ποδι μου φοβερα πιο πολυ θα το αντεχα...ξερεισ περιπτωσεισ που περνουν εφορου ζωης φαρμακα ???????

Senior Member
    υπαρχει περιπτωση να παθω ωτιποτα απ0ο το πολυ χαναχ??περνω 0,5 τη ημερα!!!!!μικρη δοση απο τι με λενε

Junior Member
    polina μου πάνε σε έναν γιατρό και ρώτα όλες τις απορίες σου.....Μην αγχώνεσαι!!!
    Έχε πίστη στον εαυτό σου και δύναμη......

Senior Member
    ευχαριστω λιτα!!!!!!!!!!!αυτο θα κανω!!!!!σε 2 γιατρους μαλλον......κ σε ψυχιατρο κ σε γυναικολογο!!!!!!!

Junior Member
    Δεν χρειάζεται να με ευχαριστείς polina.....Δεν έκανα κάτι. Απλά προσπαθώ να σου δώσω λίγη δύναμη όπως κάνω και στον εαυτό μου.

Junior Member
    Γεια σας και απο μενα! Αν και το θέμα ειναι χρονικά πιο παλιό, εγω τώρα αντιμετώπισα αυτο το θεμα και κανοντας τη σχετική αναζήτηση στο google βρηκα το συγκεκριμένο Forum. Διάβασα όλη τη σχετική συζητηση που είχατε και θα ήθελα να ρωτήσω αν τωρα 6 χρόνια αργοτερα υπάρχει κατι καινουριο για το θεμα εγκυμοσυνη και seroxat η ακομα και προσωπικες εμπειριες. Ειμαι 29 χρονων και απο τα 24 ξεκίνησα θεραπεια με xanax 0.25 και seroxat απο μισο χάπι των 20mg καθε μερα. Αν και το xanax το εκοψα πολυ ευκολα (μεσα σε 3 μηνες απο τοτε που το ξεκινησα) με το seroxat εχω προβλημα. Είναι η τρίτη φορα που προσπαθω να το σταματησω με τις οδηγιες που μου εδωσε ο γιατρος μου και νομιζω πως και αυτη η φορα θα ειναι αποτυχημενη. Το προβλημα ειναι οτι τωρα ειναι ο καιρος που θελω σιγα σιγα να ξεκινησω τις προσπαθείες να κάνω ενα παιδακι και φοβαμαι παρα πολυ αφενος να μην του κανω κακο παιρνοντας χαπια κατα τηη διαρκεια της εγκυμοσυνης και αφετερου δεν ξερω αν μπορω να τα σταματησω και να ζησω χωρις προβληματα.. Αν μπορει καποια να μου πει καποια γνωμη θα με βοηθουσε παρα πολυ.. σας ευχαριστω

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345