Έχω εμμονή ιδέα ότι ο αντρας μου σκέφτεται μια άλλη γυναίκα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 31
    εχεις κανει αυτην την συζητηση με τον αντρα σου ,ηρεμα οπως τα λες εδω ? επισης για μενα πρεπει κατι να κανεις για σενα για να σταματησεις να νιωθεις 'ασχημη' ,κανενας ανθρωπος δν ειναι ασχημος ,απλα δεν εχει την αυτοπεποιθηση

Junior Member
    Quote Originally Posted by giotaa View Post
    εχεις κανει αυτην την συζητηση με τον αντρα σου ,ηρεμα οπως τα λες εδω ? επισης για μενα πρεπει κατι να κανεις για σενα για να σταματησεις να νιωθεις 'ασχημη' ,κανενας ανθρωπος δν ειναι ασχημος ,απλα δεν εχει την αυτοπεποιθηση
    Ναι, τα έχουμε συζητήσει. Από την αρχή δεν υπήρξε καμία ένταση. Μόλις του είπα ότι κάτι γίνεται με αυτήν μου τα είπε όλα μόνος του. Και από εκεί και πέρα, ότι και να γινόταν μου το έλεγε και προσπαθούσε πλέον να μην δίνει διακαιώματα. Αυτός μου είπε ότι τον στεναχωρεί όλο αυτό γιατί δεν έχει κάνει κάτι και είναι άδικο για αυτόν να πιστεύω το αντίθετο. Λέει ότι αν είχε κάνει κάτι οκ, αλλά τώρα δεν έχει κάνει τιποτα. Για αυτόν έχει λήξει, δηλαδή δε το αναφέρει ποτέ και αν του πούνε κάτι σχετικό δε δίνει σημασία.

Δεν είμαι αυτό που θα ήθελα να είμαι στο μυαλό μου.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Lucy lu View Post
    Ναι, τα έχουμε συζητήσει. Από την αρχή δεν υπήρξε καμία ένταση. Μόλις του είπα ότι κάτι γίνεται με αυτήν μου τα είπε όλα μόνος του. Και από εκεί και πέρα, ότι και να γινόταν μου το έλεγε και προσπαθούσε πλέον να μην δίνει διακαιώματα. Αυτός μου είπε ότι τον στεναχωρεί όλο αυτό γιατί δεν έχει κάνει κάτι και είναι άδικο για αυτόν να πιστεύω το αντίθετο. Λέει ότι αν είχε κάνει κάτι οκ, αλλά τώρα δεν έχει κάνει τιποτα. Για αυτόν έχει λήξει, δηλαδή δε το αναφέρει ποτέ και αν του πούνε κάτι σχετικό δε δίνει σημασία.

Τώρα βέβαια θυμήθηκα κάτι που με είχε στεναχωρήσει πολύ. Μετά από όλα αυτά και αφού μου τα έλεγε όλα και υποτίθεται πλέον θα την απέφευγε. Μια μέρα είδα στο κινητό του της είχε στείλει μια φωτό στο ινστα, που καθόταν αυτός στην καρέκλα και χαμογελούσε και αυτή ήταν δίπλα του, μάλλον καθόταν στο μπράτσο της καρέκλας, σίγουρα όχι στα πόδια του, και έκαναν αστείο τύπου ότι έμοιαζαν σε μια αφίσα ταινίας έτσι όπως ήταν ντυμένη αυτή και αυτή του απαντήσε τύπου πωωωω ρε βλάκα ????. Όταν του έδειξα τη φωτό μου είπε ότι δεν έβλεπε κάτι κακο και ότι αν ήξερε ότι θα το πάρω έτσι δε θα το είχε κάνει. Ότι εκείνη τη στιγμή δε το σκέφτηκε καν κτλ. Εμένα όμως αυτό το χαμόγελο του δίπλα της δε μου άρεσε καθόλου.
    Οπότε με κάτι τέτοια άρχισα να πιστεύω ότι ίσως να μην ήταν μόνο από τη δική της μεριά όλο αυτό, άλλα και από τη δική του τελικά.

Senior Member

Τι θα ηθελες να εισαι;

εσυ ξερεις τον ανθρωπο σου καλυτερα απο την στιγμη που το συζητησατε πρεπει να το αφησεις πισω και να επικεντρωθεις σε αλλα πραγματα ..πως θα ηθελες να εισαι ?

Senior Member
    Το γνωρίζει και από γνωστούς και από εμένα. Δεν ασχολείται καν. Λέει ότι λέει μλκ. Η αλήθεια είναι ότι η κοπέλα έχει θέμα με το να λέει ψέματα, ακόμα και αν τη ρωτήσεις τι έκανες εχθές μπορεί να σου πει πήγα για φαγητό στο πιο ακριβό εστιατόριο και να έχει μείνει σπίτι να τρώει σουβλάκι.
    Ακόμα και αυτή να επιανα, πάλι την αλήθεια δε ξερω αν θα τη μάθαινα.
    Τρόπους για να μη βασανίζω το δικό μου μυαλό ψάχνω. Πχ διάβασα ότι βοηθάει ο διαλογισμός, αλλά δεν έχω τόσο προσωπικο χρόνο μέσα στη μέρα για να κάνω κάτι τέτοιο.
    αν η κοπελα ειναι μυθομανης, ειναι μια ενδειξη οτι λεει ψεματα η μερικως ψεματα, δλδ τα λεει οπως θα ηθελε να ειναι και οχι οπως ειναι....
    αυτο ομως ΔΕΝ ειναι αποδειξη οτι δεν εχει συμβει τπτ απολυτως. σημαινει οτι αλλα εγιναν κι αλλα λεει αυτη...
    το τι ακριβως συνεβη, μονο ο ανδρας σου το ξερει, αλλα αν σου ειπε ψεματα, δεν θα στο πει....

απο την αλλη, αν εχει κανει τετοιες κινησεις ο ανδρας σου σε μια τοσο ασχετη για εκεινον κοπελα, τοσο ασχετη που την αδειαζει στο δευτερολεπτο, κοβει καθε επαφη, σου λεει αν θες να την απολυσει, τοτε σημαινει οτι την πεφτει σε οποια βρεθει στον δρομο του... ή οτι του την επεσε εκεινη, πραγμα πολυ πιθανον αφου μας λες οτι τον ειχε ερωτευθει.
    αρα; μπορει και να ειναι πεφτουλας και να μην το ξερεις;

ο διαλογισμος βοηθαει στο αγχος, οχι στο να κρυβεις κατω απο το χαλι οτι δεν θελεις να δεις...

αφου ηταν τοσο προθυμος ο ανδρας σου να την αδειασει, και ελεγαν τοσο εκ διαμετρου αντιθετες εκδοχες, γιατι δεν του ζητησες να την πιασει μπροστα σου και να την ρωτησει απο που κι ως που λεει σε κοινους γνωστους οτι της την επεσε και ποτε της την επεσε;;;

τι ηλικιες εχετε με τον ανδρα σου και ποσα χρονια ειστε μαζι;
    παιδια εχετε;
    Last edited by Remedy; 16-01-2024 at 09:47.

Senior Member
    τωρα διαβασα οτι ο νυν της ειναι δεσμευμενος...
    δεν κολλαει ξερεις , να τα εχει ηδη με δεσμευμενο και να ειχε προβλημα με το οτι ο ανδρας σου ειναι δεσμευμενος....
    αρα, αυτη λεει τα ψεματα. αλλα δεν ξερουμε ΠΟΣΑ ψεματα λεει.
    το οτι κολλαει επειδη εχετε και παιδια, γελαω....
    το θεμα ειναι αν θεωρει ανηθικο να ειναι με δεσμευμενο. εφοσον το κανει, ειναι ασυναρτητα αυτα που λεει και προφανως εφαγε χιλοπιτα, Ή τον πιεζε να χωρισει και εφαγε χιλοπιτα...

Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αν η κοπελα ειναι μυθομανης, ειναι μια ενδειξη οτι λεει ψεματα η μερικως ψεματα, δλδ τα λεει οπως θα ηθελε να ειναι και οχι οπως ειναι....
    αυτο ομως ΔΕΝ ειναι αποδειξη οτι δεν εχει συμβει τπτ απολυτως. σημαινει οτι αλλα εγιναν κι αλλα λεει αυτη...
    το τι ακριβως συνεβη, μονο ο ανδρας σου το ξερει, αλλα αν σου ειπε ψεματα, δεν θα στο πει....

απο την αλλη, αν εχει κανει τετοιες κινησεις ο ανδρας σου σε μια τοσο ασχετη για εκεινον κοπελα, τοσο ασχετη που την αδειαζει στο δευτερολεπτο, κοβει καθε επαφη, σου λεει αν θες να την απολυσει, τοτε σημαινει οτι την πεφτει σε οποια βρεθει στον δρομο του... ή οτι του την επεσε εκεινη, πραγμα πολυ πιθανον αφου μας λες οτι τον ειχε ερωτευθει.
    αρα; μπορει και να ειναι πεφτουλας και να μην το ξερεις;

ο διαλογισμος βοηθαει στο αγχος, οχι στο να κρυβεις κατω απο το χαλι οτι δεν θελεις να δεις...

αφου ηταν τοσο προθυμος ο ανδρας σου να την αδειασει, και ελεγαν τοσο εκ διαμετρου αντιθετες εκδοχες, γιατι δεν του ζητησες να την πιασει μπροστα σου και να την ρωτησει απο που κι ως που λεει σε κοινους γνωστους οτι της την επεσε και ποτε της την επεσε;;;

τι ηλικιες εχετε με τον ανδρα σου και ποσα χρονια ειστε μαζι;
    παιδια εχετε;
    Είμαστε μαζί 15 χρόνια και έχουμε 4 παιδιά. Η φάση με την κοπέλα αυτή ξεκίνησε όταν εγώ ήμουν έγκυος στο 4ο παιδί και άρχισε να βγαίνει μεγάλος όγκος δουλειας στην επιχείρηση. Με τον άντρα μου έχουμε ίδια ηλικία, 35.
    Το σκέφτηκα να την πιάσουμε μαζι, αλλά αυτά μαθαμαι ότι τα λέει αφού έφυγε από τη δουλειά. Οπότε νομίζω ότι θα ήταν κάπως περίεργο να τη φωνάξουμε στην εταιρεία μόνο και μόνο για αυτό.
    Έχω σκεφτεί ότι αν τη συναντήσω να της ζητήσω να μου πει τι ακριβώς έχει γίνει, αφού τα λέει σε άλλους, να τα πει και σε εμένα που είμαι και άμεσα ενδιαφερόμενη ( όχι ότι θα μου πει αλήθεια).
    Νομίζω πως πρέπει να ξεκολλήσω από αυτή την εμμονή. Ότι έγινε έγινε και εφόσον δε θα μάθω ποτέ την αλήθεια μάλλον, θα ήθελα να μην έχω αυτή την σκέψη κάθε μέρα όλη μέρα.
    Σε αυτό το κομμάτι νομίζω ότι θα με βοηθούσε ο διαλογισμός, στο να βγει από το μυαλό μου.
    Η αλήθεια είναι ότι και μόνο η συζήτηση στο φόρουμ με έχει βοηθήσει πολύ γιατί γενικά δε το έχω πει σε κανέναν δικό μου ότι ακόμα το σκέφτομαι και με απασχολεί

μην της ποιασεις αυτη ,ετσι οπως τα λες θα πει σιγουρα ψεματα και γινουν χειροτερα τα πραγματα, εγω θεωρω οτι πρεπει να εχουμε εμπιστοσυνη στον ανθρωπο μας και στην τελικη αν ειναι να στην κανει την κουτσουκελα μπορει να το κανει και χωρις να αφησει ιχνη

Senior Member
    Αν είναι πολυ εμφανίσιμη η κοπέλα είναι λογικό να αρέσει στον σύζυγο. Αλλα αυτο είναι στο μυαλό. Το κινητό του ή τα σόσιαλ σ' αφήνει να τα δεις?

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Αν είναι πολυ εμφανίσιμη η κοπέλα είναι λογικό να αρέσει στον σύζυγο. Αλλα αυτο είναι στο μυαλό. Το κινητό του ή τα σόσιαλ σ' αφήνει να τα δεις?
    Δεν ειναι μονο η εμφανιση, γινεται και μια εξιδανικευση επειδη ειναι μικρη.

Senior Member
    Είμαστε μαζί 15 χρόνια και έχουμε 4 παιδιά. Η φάση με την κοπέλα αυτή ξεκίνησε όταν εγώ ήμουν έγκυος στο 4ο παιδί και άρχισε να βγαίνει μεγάλος όγκος δουλειας στην επιχείρηση. Με τον άντρα μου έχουμε ίδια ηλικία, 35.
    Το σκέφτηκα να την πιάσουμε μαζι, αλλά αυτά μαθαμαι ότι τα λέει αφού έφυγε από τη δουλειά. Οπότε νομίζω ότι θα ήταν κάπως περίεργο να τη φωνάξουμε στην εταιρεία μόνο και μόνο για αυτό.
    Έχω σκεφτεί ότι αν τη συναντήσω να της ζητήσω να μου πει τι ακριβώς έχει γίνει, αφού τα λέει σε άλλους, να τα πει και σε εμένα που είμαι και άμεσα ενδιαφερόμενη ( όχι ότι θα μου πει αλήθεια).
    Νομίζω πως πρέπει να ξεκολλήσω από αυτή την εμμονή. Ότι έγινε έγινε και εφόσον δε θα μάθω ποτέ την αλήθεια μάλλον, θα ήθελα να μην έχω αυτή την σκέψη κάθε μέρα όλη μέρα.
    Σε αυτό το κομμάτι νομίζω ότι θα με βοηθούσε ο διαλογισμός, στο να βγει από το μυαλό μου.
    Η αλήθεια είναι ότι και μόνο η συζήτηση στο φόρουμ με έχει βοηθήσει πολύ γιατί γενικά δε το έχω πει σε κανέναν δικό μου ότι ακόμα το σκέφτομαι και με απασχολεί
    οχι βεβαια..
    αν της μιλησεις μονη σου θα σου πει ο,τι ψεμα θελει.
    μονο αξια θα της δωσεις, οτι περιμενεις απο εκεινη να μαθεις τι συμβαινει στον ανδρα σου..
    μπορουσατε να την παρετε τηλεφωνο. δεν ηταν απαραιτητο να συναντηθειτε.
    εκεινος πρεπει να σου πει τ ι συμβαινει, κι αν αυτο σε κανει να νοιωσεις καλυτερα, μπροστα σου να την παρει τηλεφωνο σε ανοιχτη ακροαση, να του δωσει εξηγησεις γι αυτα που διαδιδει..
    αν εισαι 100% σιγουρη για οσα σου λεει ο ανδρας σου, χεστην. μην της δωσεις αξια με το να την κανεις συνομιλητρια σου..

Senior Member
    Αγαπητή θεματοθέτρια,

εάν κατάλαβα καλά, ο ένας κατηγορεί τον άλλον ότι του/της την έπεσε.
    Ε νομίζω πως σε αυτές τις περιπτώσεις η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση..
    Ένας ενήλικας άνθρωπος μπορεί να ξεχωρίσει την ερωτική από την φιλική ατμόσφαιρα και απ' ότι καταλαβαίνω αυτοί οι δύο είχαν και μία πιο προσωπική επικοινωνία, οπότε ανεξάρτητα με το ποιος θα μπορούσε να κάνει την πρώτη "κίνηση" για φλερτ ήταν και οι δύο συνένοχοι σε αυτό εξίσου.
    Η ανταπόκριση στο φλερτ μια χαρά φλερτ είναι εξίσου.
    Μην περιμένεις δηλαδή πως εκείνη του την έπεφτε και είναι η (κακιά) και εκείνος απλά ήταν ένας παθητικός δέκτης που κολακεύτηκε (ένα αθώο παιδί).
    Αυτή είναι μια αλήθεια που απλά βολεύει.
    Μια χαρά την πηγαινοέφερνε πρωί και βράδυ, φερόταν σαν 20χρονο και μια χαρά είχαν επικοινωνία, και οι δύο συμμετείχαν σε αυτό λοιπόν.
    Όποιος δεν θέλει να φλερτάρει κόβει στον άλλον "τα φτερά" κοφτά και ξεκάθαρα.

Η ερώτησή που σε βασανίζει είναι εάν την γούσταρε ή απλά κολακεύτηκε. Ε συνήθως δεν υπάρχει μια απάντηση άσπρο - μαύρο σε αυτά τα ερωτήματα αλλά πιο ενδιάμεσες απαντήσεις.
    Μπορεί να ενθουσιάστηκε και να κολακεύτηκε γιατί ήταν κάτι που τον έβγαλε από την καθημερινότητα και να του άρεσε σαν κοπέλα κιόλας.
    Όπως και να έχει για να κολακευτείς πρέπει να σε γοητεύει κάποιος ως ένα βαθμό.

Το δύσκολο κομμάτι εδώ είναι η αβεβαιότητα.
    Το οποίο είναι ότι χειρότερο για τις εμμονές και την προσκόλληση.
    Κοίτα, ακόμη και να γοητεύτηκε από μια γυναίκα μικρότερης ηλικίας αυτό δεν σχετίζεται με την δική σου αξία και την ελκυστικότητά σου.
    Προφανώς για να σε έχει επιλέξει ως γυναίκα του είσαι και ήσουν ξεχωριστή γι αυτόν.
    Πόσες διάσημες πανέμορφες του hollywood τις χώρισαν, τις κεράτωσαν κλπ. Σημαίνει ότι δεν είναι αρκετά όμορφες ή άξιες; Ούτε καν.
    Είναι ότι οι άνθρωποι κάποιες φορές μπορεί να ενθουσιαστούμε και με άλλους ανθρώπους.
    Με τον γάμο δεν παίρνεις 6 βαθμούς μυωπία μαζί. Προφανώς και θα σου αρέσουν και θα σε ελκύουν και άλλοι άνθρωποι.
    Είναι φυσιολογικό. Απλά είναι μετά θέμα ηθικής και επιλογής το πώς θα διαχειριστείς τα συναίσθηματα και τις επιλογές σου.

Η γνώμη μου είναι ότι αυτό που περνάς είναι πράγματι πολύ βασανιστικό και το μόνο που μπορεί να σε βοηθήσει αυτή τη στιγμή είναι η απόσταση και όχι η προσκόλληση.
    Κάνε καποιο χόμπι έστω από το σπίτι, δες ίσως το κομμάτι της ψυχοθεραπείας, ή εστίασε σε άλλα πράγματα ώστε να αρχισεις να βλέπεις τα πράγματα πιο σφαιρικά και όχι από το μικροσκόπιο
    Και άσε τον καιρό να δείξει πώς θα εξελιχθεί αυτή η μπορά. Θα πάρουν τα πράγματα το δρόμο τους και θα δεις και τη σχέση σου με τον άντρα σου καλύτερα.

Senior Member
    Λαικ στην από πάνω

Senior Member
    Quote Originally Posted by Art_Phil View Post
    Αγαπητή θεματοθέτρια,

εάν κατάλαβα καλά, ο ένας κατηγορεί τον άλλον ότι του/της την έπεσε.
    Ε νομίζω πως σε αυτές τις περιπτώσεις η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση..
    Ένας ενήλικας άνθρωπος μπορεί να ξεχωρίσει την ερωτική από την φιλική ατμόσφαιρα και απ' ότι καταλαβαίνω αυτοί οι δύο είχαν και μία πιο προσωπική επικοινωνία, οπότε ανεξάρτητα με το ποιος θα μπορούσε να κάνει την πρώτη "κίνηση" για φλερτ ήταν και οι δύο συνένοχοι σε αυτό εξίσου.
    Η ανταπόκριση στο φλερτ μια χαρά φλερτ είναι εξίσου.
    Μην περιμένεις δηλαδή πως εκείνη του την έπεφτε και είναι η (κακιά) και εκείνος απλά ήταν ένας παθητικός δέκτης που κολακεύτηκε (ένα αθώο παιδί).
    Αυτή είναι μια αλήθεια που απλά βολεύει.
    Μια χαρά την πηγαινοέφερνε πρωί και βράδυ, φερόταν σαν 20χρονο και μια χαρά είχαν επικοινωνία, και οι δύο συμμετείχαν σε αυτό λοιπόν.
    Όποιος δεν θέλει να φλερτάρει κόβει στον άλλον "τα φτερά" κοφτά και ξεκάθαρα.

Η ερώτησή που σε βασανίζει είναι εάν την γούσταρε ή απλά κολακεύτηκε. Ε συνήθως δεν υπάρχει μια απάντηση άσπρο - μαύρο σε αυτά τα ερωτήματα αλλά πιο ενδιάμεσες απαντήσεις.
    Μπορεί να ενθουσιάστηκε και να κολακεύτηκε γιατί ήταν κάτι που τον έβγαλε από την καθημερινότητα και να του άρεσε σαν κοπέλα κιόλας.
    Όπως και να έχει για να κολακευτείς πρέπει να σε γοητεύει κάποιος ως ένα βαθμό.

Το δύσκολο κομμάτι εδώ είναι η αβεβαιότητα.
    Το οποίο είναι ότι χειρότερο για τις εμμονές και την προσκόλληση.
    Κοίτα, ακόμη και να γοητεύτηκε από μια γυναίκα μικρότερης ηλικίας αυτό δεν σχετίζεται με την δική σου αξία και την ελκυστικότητά σου.
    Προφανώς για να σε έχει επιλέξει ως γυναίκα του είσαι και ήσουν ξεχωριστή γι αυτόν.
    Πόσες διάσημες πανέμορφες του hollywood τις χώρισαν, τις κεράτωσαν κλπ. Σημαίνει ότι δεν είναι αρκετά όμορφες ή άξιες; Ούτε καν.
    Είναι ότι οι άνθρωποι κάποιες φορές μπορεί να ενθουσιαστούμε και με άλλους ανθρώπους.
    Με τον γάμο δεν παίρνεις 6 βαθμούς μυωπία μαζί. Προφανώς και θα σου αρέσουν και θα σε ελκύουν και άλλοι άνθρωποι.
    Είναι φυσιολογικό. Απλά είναι μετά θέμα ηθικής και επιλογής το πώς θα διαχειριστείς τα συναίσθηματα και τις επιλογές σου.

Η γνώμη μου είναι ότι αυτό που περνάς είναι πράγματι πολύ βασανιστικό και το μόνο που μπορεί να σε βοηθήσει αυτή τη στιγμή είναι η απόσταση και όχι η προσκόλληση.
    Κάνε καποιο χόμπι έστω από το σπίτι, δες ίσως το κομμάτι της ψυχοθεραπείας, ή εστίασε σε άλλα πράγματα ώστε να αρχισεις να βλέπεις τα πράγματα πιο σφαιρικά και όχι από το μικροσκόπιο
    Και άσε τον καιρό να δείξει πώς θα εξελιχθεί αυτή η μπορά. Θα πάρουν τα πράγματα το δρόμο τους και θα δεις και τη σχέση σου με τον άντρα σου καλύτερα.
    ακριβως... και σε αλλη φαση να ηταν οι δυο τους, πχ, εκεινη ερωτευμενη οπως μας ειπες κι αυτος απλα κολακευμενος που δεν προχωρησε σε τπτ (η πιο ανωδυνη για σενα, εκδοχη δλδ), απο την στιγμη που καταλαβαινει οτι η αλλη τον διεκδικει (ας πουμε), αλλα ακομα χειροτερα, απο την στιγμη που καταλαβαινει οτι εσυ αντιλαμβανεσαι κατι περιεργο και ενοχλεισαι, το κοβει μαχαιρι και φανερα και κρυφα, και της το λεει κιολας. δεν βγαζει φωτο σε πολυθρονες...

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast