Φοβάμαι τόσο πολυ..... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 28 of 28
    Όχι δεν έχω πάθει ουρολοίμωξη ...δεν έχω καταλάβει από πού προέρχεται κ τι είναι ...δεν έχω καμία ένδειξη κ κανένα εύρημα ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by φοβισμενη!!!! View Post
    Πάλι εγώ...... Έχω πάει σε άλλο ουρολόγο, έκανα υπέρηχους νεφρά, κύστη, καλλιεργεια κ γενική ούρων κ είναι όλα πεντακάθαρα, πήγα σε γυναικολόγο έκανα υπέρηχους, παπ, Κολπικά υγρά για τα πάντα όλα μέχρι κγθα σεξουαλικως μεταδιδομενα κ είναι όλα πεντακάθαρα....
    Ακόμη μετά από 2 μήνες έχω ενόχληση κάτω σαν ελαφρύ τσούξιμο (όχι στην ούρηση ποτέ) και μαι αίσθηση συχνοουριας;
    Πόσο μπορεί να είναι ψυχοσωματικο; δλδ να μη το νιώθω στα αλήθεια; να το δημιουργεί το μυαλο μου από μόνο του; τι άλλο να υπάρχει;;;;;
    Οι φοβίες μου πια έχουν τερματίσει, υποφέρω, όλη μέρα σκέφτομαι τι κακό έχω κ δν έχει εντοπιστεί ακόμη
    εκτός από όλους αυτούς τους γιατρούς μήπως να πας και εσύ κανένα ψυχίατρο....?

λέω εγώ τώρα,,,,

το ότι προσδιορίζεσαι στο νίκ σου ως φοβισμένη...μήπως δείχνει την προδιάθεση σου στο να μη θέλεις να απαλλαγείς τελείως από τους φόβους?

Εγώ ρε συ δν παθαίνω ουρολοιμώξεις ...

Senior Member
    Εγώ ρε συ δν παθαίνω ουρολοιμώξεις ...
    Όχι δεν έχω πάθει ουρολοίμωξη ...δεν έχω καταλάβει από πού προέρχεται κ τι είναι ...δεν έχω καμία ένδειξη κ κανένα εύρημα ...
    εντάξει καρδιά μου σε καταλαβαίνουμε δεν ισχυρίζεται κανένας oτι παθαίνεις

Senior Member
    Η λειτουργία του ουροποιητικου συστήματος, βασίζεται εν πολλοίς στο αυτόνομο νευρικό σύστημα (συμπαθητικό και παρασυμπαθητικο )..

Ανάλογα με τα μηνύματα που αποστελει, ενεργοποιειται το νευρομυικο του σύστημα εκει, και έτσι αισθανόμαστε τα διάφορα ερεθίσματα
    ( να ουρησομε ,να συγκρατηθουμε ,διάφορα πονακια κλπ ).

Όταν δεν εντοπίζονται παθολογικά ευρήματα, και το νευρικό μας σύστημα είναι σε ισορροπία, τότε όλα λειτουργούν ομαλά..

Όταν αποκλεισθεί παθολογικο αίτιο, και οι γιατροί δεν μπορούν να εντοπισουν κατι ,τότε προχωρούν σε ...άτυπες διαγνώσεις όπως αμικροβιακη προστατιτιδα για τους άνδρες η σύνδρομο του πυελικού συστήματος και για τα δύο φύλλα και ..διώχνουν τον ασθενή..

Εάν πρόκειται για αυτό, τότε με μια εξισορρόπηση του νευρικού συστήματος, τα συμπτώματα βελτιώνονται είτε και εξαφανιζονται..

Πηγαίνω σε ψυχίατρο ήδη.... Ξεκίνησα προσφάτως κ ομοιοπαθητικη...
    Κώστα χτες μίλησα μ τον ουρολόγο στο τηλ κ μου εξήγησε κάπως πως λειτουργεί κ το άφησα σε μια ακρη.... Είπα δν θα ασχοληθώ άλλο μήπως κ μ αφήσει κ αυτό.....

Senior Member
    Είναι ένα πολύ καλό πρώτο βήμα, και βλέπουμε..!

Ορίστε.... Χτες κ προχτές ήμουν μια χαρά κ λέω ; πάει πέρασε... Κ σήμερα σκατα όλη μέρα αίσθηση συχνοουριας κ μπούκωμα εκεί κάτω.... Αλήθεια μου ερχετια να τσιριζω!! Πως είναι δυνατόν να είναι ψυχογενής η αιτία κ να νιώθω κ το μπούκωμα;;;;;
    Ο ουρολόγος μου εξήγησε πως κάνει σπασμο εκεί κάτω απ το στρες που είναι τι μυαλό μου εκεί..... Αλλά ησυχία δν μπορώ να βρω

Senior Member
    Μπουκωμα ;;;; τι εννοεις;
    Παντως αν πας και ουρεις κανονικα δεν εχεις κατι σοβαρο.

Senior Member
    Βρε φοβισμένη,
    Πολύ σωστά στα είπε ο ουρολογος..!

Μα είναι πολύ απλό ,

Εφ όσον μερικές μέρες είσαι καλά, και κάποιες άλλες όχι, αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια μόνιμη βλάβη εκεί, αλλιώς το πρόβλημα θα το είχες συνέχεια ,και μάλιστα σιγά σιγά θα γινόταν χειρότερα...

Εφ όσον όλες οι εξετάσεις είναι καλές,
    Προσπάθησε να το αποδεχτείς και να συνεχίσεις την ζωή σου ,
    μέχρι που κάποια στιγμή ο εγκέφαλος θα σταματήσει να το λαμβάνει σαν ενοχληση και δεν θα το αισθάνεσαι πια ...

Senior Member
    ΑΝ ΕΙΧΕς ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕς ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΕΜΑ ΚΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΘΑ ΈΔΙΝΑΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ . ΑΠ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΤΙ ΟΛΑ ΟΚ. ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟς ΜΕ ΑΡΡΩΣΤΙΕς ΟΛΑ ΦΕΝΟΝΤΕ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑ . Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΠΑΛΙΑ ΕΝΙΩΘΕ ΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝΑΣΑ ΚΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕς ΦΟΡΕς ΟΜΩς ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΟ ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΙ ΟΛΑς ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΝ ΨΥΡΙΣΑΝ ΔΕ ΒΡΗΚΑΝ ΤΙΠΟΤΕ . ΤΗς ΕΙΠΑΝ ΘΑ ΠΑς ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΘΕΜΑ ΜΕ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ . ΤΗΝ ΠΗΓΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥς ΚΙ ΔΩΣΑΝ ΑΓΩΓΗ ΛΟΓΟ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗς ΚΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΩΡΑ ΠΕΡΝΕΙ ΑΓΩΓΗ ΚΙ ΔΕ ΕΙΝ ΠΙΑ ΕΤΣΙ ΟΛΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΔΕ ΕΙΜ ΚΑΛΑ ΔΕ ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΧΩ ΤΙ ΕΧΩ ?? ΕΙΝ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΣΥΧΝΑ .
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Όταν σκέφτομαι λογικά όπως τώρα.... Έχετε σε όλα σούπερ δίκιο κ έτσι είναι! Όταν μιλάει ο φόβος... Σκατα!!
    Ευχαριστώ όπως κ να χει πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας κ που ασχολήθηκα τε τόσο

Λες;;; εννοώ ο εγκέφαλος μιυ άρα το ακούει;;; λες να μου περάσει; βαρέθηκα

Page 2 of 2 FirstFirst 12