Results 16 to 24 of 24
Thread: θα σκασω προβλημα με ταχυτητα
-
04-09-2009, 23:43 #16
να σου κανω μια αδιακριτη ερωτηση?σε ποιο νησι μενεις?
- 04-09-2009, 23:44 #17
να σου πω σε πμ?αν και δεν εχει τοσο σχεση!
05-09-2009, 00:04 #18
sunset σου εστειλα πμ δεν ξερω αν σου ηρθε..γιατι ειμαι καινουργια και τωρα μαθαινω..
05-09-2009, 16:58 #19
Originally posted by sunset
κατι αλλο που δε σας εχω πει και το παθα προσφατα εχω προβλημα με την ταχυτητα...με γρηγορα αμαξια μηχανες το οτιδηποτε αυτη η εκρισσ αδρεναλινης με τρελαινει δεν μπορειετ να φανταστειετ και το κρυβς μην γινς ρομπα εχω ταχυπαλμια ιδρωνω τρελα παντα μα παντα ομως και ειμαι νευρικη σε σημ,ειο να μιλαω πολυ περιεργα πραγματα δε ταξι εχω προβλημα ακομα και εκει το κρυβω μια φορα το πα δεν ξερω με τρομαζει μην χτυπησω σε ατυχημα μαλλον και αυτο το φτερουγισμα εκεινη την ωρα τι να κανω?δεν γινεται να μην μπαινω πουθενα σας λεω δεν πηγα καρπενησι γιατ μ πε ο φιλος μου οτι το κτελ στην εθνικη παει πολυ ουφ
σαν σετ..
ειναι βεβαια καποιας μορφης νευρωση αν κατανατα να σε κανει να αλλαζεις τις καθημερινες σου σηνηθειες και να υποφερεις πχ απο την ελλειψη χρωματος απαλου στο εκραν του σαιτ αλλα εξραψα αλλου οτι το αγχος και η νευρωση που προκαλειται απο αυτο ειναι παντα ενας φιλος που ισως το παρακανει προσπαθωντας να μας προφυλαξει απο υπρακτα προβλημα η φαντασιωσεις που εχουν ισχυ στον πραγματικο κοσμο..
πχ αυτο που γραφεις πολυ ωστα τι η αδρεναλινη σε τρελαινει
νομιζω συμαβινει σε ολους μας , γιατι εχει στοχο να αυξησει την προσοχη μας και να μας προφυλαξει ισως απο μια καθυστερημενη αντιδραση...
θελεγα να το συζητησεις με καποιο γιατρο γιατι στις περισσοτερες περιπτωσεις ενα απλο ηρεμιστικο αρκει για να επαναφερει την αδρεναλινη σε φυσιλογικα ορια ...
05-09-2009, 18:05 #20
τωρα το ειδα!και εγω εχω το ιδιο ακριβως προβλημα!!και στο μετρο ακομα υποφερω ωρες ωρες..ουτε κουνια φαντασου δεν μπορω να κανω...
07-09-2009, 17:12 #21
ενα απλο ηρεμιστικο αρκει για να επαναφερει την αδρεναλινη σε φυσιλογικα ορια ...
tha mai dhl me farmaka opote ta paizw se taksi?!!i
07-09-2009, 17:24 #22
σημερα με επιασε αυτο που λες στο λεωφορειο!!ημουν σε αυτα που εχουν τη φυσαρμονικα στη μεση και καθομουν πισω πισω σαν τρελη εκανα..χωθηκα μες στο καθισμα και κρατουσα το προσωπο μου λες και ημουν σε ρολερκοστερ..ασταα να πανε...παλι καλα που δεν κατεβηκα δηλαδη και δεν εχασα τις δουλειες μου...
07-09-2009, 17:36 #23
Originally posted by melene
σημερα με επιασε αυτο που λες στο λεωφορειο!!ημουν σε αυτα που εχουν τη φυσαρμονικα στη μεση και καθομουν πισω πισω σαν τρελη εκανα..χωθηκα μες στο καθισμα και κρατουσα το προσωπο μου λες και ημουν σε ρολερκοστερ..ασταα να πανε...παλι καλα που δεν κατεβηκα δηλαδη και δεν εχασα τις δουλειες μου...
Συχνα το λεωφορειο που παιρνω ειναι τετοιο και καθε φορα σαν οδηγος , οταν στριβει ιδιως , εχω την εντυπωση οτι θα καβαλησει το πεζοδρομιο και πραγματι μια φορα τουλαχιστον εγινε !
20-10-2009, 02:18 #24
Δε ξέρω που οφειλεται σε αυτο ισως αισθηση οτι θα γινει κατι κακο, ανασφάλεια,οτι δεν ελεγχετε την κατασταση;
Πιστευω πως θελει συγκεντρωση στη στιγμη ωστε να φυγουν οι ανησυχίες... Τουλαχιστον εμενα αυτο με βοηθα σε περιπτώσεις που πάω πχ με 220 στην εθνικη.
Παντως τα λεοφωρία τα αποφευγω γιατι με ζαλίζουν και ευτυχως εχω χρονια να μπω οπως και στα μετρο ,σπανια..
Σταματα ξεκινα,βρωμάνε πετρελαιο,στις λακουβες τριζουν ολοκληρα,τριζουν τα παντα κτλ.. περα του οτι δημιουργουν προβληματα στο οδοστρωμα.. Παντα η δεξια λωριδα στο δρομο ειναι χάλια
Νιώθω πως πιέζομαι.
04-08-2025, 22:05 in Σχέσεις και Επικοινωνία