Προσκόλληση σε ανθρώπους - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 49
    Senior Member
    Αν έχουμε 90 τώρα το 40 είχα πολεμήσει κι είμαι γεννημένος το 20 κ τώρα γίνεται πολεμοσ χωρίς όπλα

Senior Member
    Εγώ επειδή είχα πολεμήσει ξεκινάω από το μηδέν να βλέπω έναν άνθρωπο αν δεις κάποιον κ είναι άσχημος ασ πούμε είναι από το ζόρι του το DNA η δεν έχει λεφτά ξέρω πράγματα αλλά δεν κάνει να τα λέω κ κάνω τον χαζό σε αυτά με τις γυναίκες μόνο στην ηλικία μου κι άμα έχει δουλέψει οπωσ σ είπα σαν έφηβος πολεμούσα μάζευα ελιές τότε με ξύλα εγώ πιο πολύ κουβαλούσα διαφορά

Senior Member
    Σε 3 ποστ σασ είπα τη μισή αλήθεια για το κράτος γράφω 15 χρόνια αν έλεγα αλήθεια θα είχα τελειώσει σε 100 ποστ έχω 15000 με παπαντζεσ σαν της τηλεόρασης εσεισ τι θέτε αλήθεια ή ψέμματα

Senior Member
    Quote Originally Posted by eleni77 View Post
    Μακάρι να μπορούσε να γίνει αυτό που λες, θα έλυνε το μεγαλύτερο μέρος του προβλήματος
    Το θεμα είναι πως υπάρχουν αρκετοί ανασταλτικοί παράγοντες
    Καταρχήν είναι η ηλικία , αν δλδ ήμουν εγώ 30 και αυτός 40 έστω και 50 θα ήταν πολύ πιο εύκολο
    Αλλά έχουμε πολύ μεγαλύτερη διαφορά
    Επίσης ναι, έχει οικογένεια απ όσο ξέρω
    Αλλά όπως και να χει είναι από μόνο του λίγο περίεργο , δηλαδή αν του πω την αλήθεια ας πούμε «ξέρετε, μου άρεσε η παρέα σας και νιώθω καλά όταν είμαι μαζί σας και θα ήθελα να βρισκόμασταν καμία φορά να τα λέμε» δε ξέρω , δε μου κολλάει … ήδη πριν τον πάρω για τα επιπλέον μαθήματα που έλεγα είχα αγχωθεί απίστευτα για αυτό , που ήταν και πολύ πιο λογικό σαν σκέψη, δηλαδή ήμουν με το κινητό στο χέρι ώρες μέχρι να βρω το κουράγιο να πάρω γιατί ντρεπόμουν …
    Εθισμενη στο συναισθημα εισαι κοπελια, οχι στον ανθρωπο. Ειναι μια φαση που περναμε ολοι στην εφηβεια. Με τον χρονο θα μαθεις να συνδεεσαι με του ανθρωπους οταν αποκτησεις πιο πολλες εμπειριες.

Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Εθισμενη στο συναισθημα εισαι κοπελια, οχι στον ανθρωπο. Ειναι μια φαση που περναμε ολοι στην εφηβεια. Με τον χρονο θα μαθεις να συνδεεσαι με του ανθρωπους οταν αποκτησεις πιο πολλες εμπειριες.
    Έτσι νιώθω κι εγώ , εθισμένη , μόνο που δεν είμαι πλέον στην εφηβεία .

Senior Member
    Έτσι νιώθω κι εγώ , εθισμένη , μόνο που δεν είμαι πλέον στην εφηβεία .
    Σε καποιους η εφηβεια αργει να φυγει, οπως καποιοι δεν τελειωνουν ποτέ το λυκειο για παραδειγμα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΑΧΒΑΧ View Post
    Αν σου κάνει καλό η παρέα του, θα πρέπει να του το πεις ξεκάθαρα. Μπορεί να έχει οικογένεια και να μην νιώσει άνετα, αλλά ίσως έχει διάθεση να σου αφιερώσει λίγο χρόνο κάποιες μέρες τον μήνα. Το να περπατήσετε ή να κάτσετε σε ένα παγκάκι μαζί δεν είναι παρεξηγήσιμο ούτε και να σε συνοδέψει για ένα καφέ η ένα σάντουιτς. Απο το να πετάς τα λεφτά σε ψυχολόγο είναι καλύτερα να τα δίνεις στον δάσκαλο για αποζημίωση για την ώρα που ''θα χάνει'' απο την δουλειά του μαζί σου .
    η διαφορα ειναι, οτι πληρωνοντας τον ψυχολογο, εχει ελπιδες να θεραπευθει αν ειναι τυχερη κι ειναι καλος, ενω πληρωνοντας τον δασκαλο, απλα τροφοδοτει την εμμονη της...

Senior Member
    Μακάρι να μπορούσε να γίνει αυτό που λες, θα έλυνε το μεγαλύτερο μέρος του προβλήματος
    Το θεμα είναι πως υπάρχουν αρκετοί ανασταλτικοί παράγοντες
    Καταρχήν είναι η ηλικία , αν δλδ ήμουν εγώ 30 και αυτός 40 έστω και 50 θα ήταν πολύ πιο εύκολο
    Αλλά έχουμε πολύ μεγαλύτερη διαφορά
    Επίσης ναι, έχει οικογένεια απ όσο ξέρω
    Αλλά όπως και να χει είναι από μόνο του λίγο περίεργο , δηλαδή αν του πω την αλήθεια ας πούμε «ξέρετε, μου άρεσε η παρέα σας και νιώθω καλά όταν είμαι μαζί σας και θα ήθελα να βρισκόμασταν καμία φορά να τα λέμε» δε ξέρω , δε μου κολλάει … ήδη πριν τον πάρω για τα επιπλέον μαθήματα που έλεγα είχα αγχωθεί απίστευτα για αυτό , που ήταν και πολύ πιο λογικό σαν σκέψη, δηλαδή ήμουν με το κινητό στο χέρι ώρες μέχρι να βρω το κουράγιο να πάρω γιατί ντρεπόμουν …
    τι σημασια εχει η διαφορα ηλικιας, ή το οτι εχει οικογενεια, αφου μας λες οτι το ενδιαφερον σου δεν ειναι ερωτικο;;

αν ομως ειναι ερωτικο τελικα, και να μην ειχατε διαφορα ηλικιας μπορει να ηταν παντρεμενος η δεσμευμενος, ή ακομα και να μην ηταν, να μην ενδιαφεροταν για σενα.
    τελικα, σημασια εχει το αν ειναι αμοιβαια η επιθυμια για να κανετε παρεα. οχι η ηλικια...

μηπως εν τελει με τις πληροφοριες περι διαφορας ηλικιας σας και του γαμου του, επιβεβαιωνεις οτι το ενδιαφερον σου ειναι ερωτικο;

Άσχετο αλλά θα ήθελα να πάρω και την άποψη ενός άλλου ειδικού πάνω στο θέμα μου, ίσως κάποιου ψυχολόγου αυτή τη φορά, ωστόσο δε θέλω να διακόψω ακόμα με την τωρινή μου γιατρό γιατί δε ξέρω μπορεί τελικά και να μη κάτσει με τον άλλο
    Θεωρείτε κακό να κλείσω ας πούμε ραντεβού και σε κάποιον άλλο ενώ δεν έχω διακόψει με τη δίκη μου ;

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    τι σημασια εχει η διαφορα ηλικιας, ή το οτι εχει οικογενεια, αφου μας λες οτι το ενδιαφερον σου δεν ειναι ερωτικο;;

αν ομως ειναι ερωτικο τελικα, και να μην ειχατε διαφορα ηλικιας μπορει να ηταν παντρεμενος η δεσμευμενος, ή ακομα και να μην ηταν, να μην ενδιαφεροταν για σενα.
    τελικα, σημασια εχει το αν ειναι αμοιβαια η επιθυμια για να κανετε παρεα. οχι η ηλικια...

μηπως εν τελει με τις πληροφοριες περι διαφορας ηλικιας σας και του γαμου του, επιβεβαιωνεις οτι το ενδιαφερον σου ειναι ερωτικο;
    Το δικό μου ενδιαφέρον δεν είναι ερωτικό, όχι , όμως πολλές φορές μπορεί μια τέτοια πρόθεση να παρεξηγηθεί από κάποιον και ο άλλος η γενικότερα ο περίγυρος να καταλάβει λανθασμένα ότι ΕΙΝΑΙ ερωτικό, γιατί γενικά είναι πιο εύκολο για τον κόσμο να θεωρήσει ότι κάτι είναι ερωτικο παρά να σκεφτούν πως κάτι άλλο παίζει , όπως αυτό που περιγράφω που είναι απλά σαν «ανάγκη» να τον βλέπω , αυτό εννοούσα για τη διαφορά ηλικίας

Senior Member
    Το δικό μου ενδιαφέρον δεν είναι ερωτικό, όχι , όμως πολλές φορές μπορεί μια τέτοια πρόθεση να παρεξηγηθεί από κάποιον και ο άλλος η γενικότερα ο περίγυρος να καταλάβει λανθασμένα ότι ΕΙΝΑΙ ερωτικό, γιατί γενικά είναι πιο εύκολο για τον κόσμο να θεωρήσει ότι κάτι είναι ερωτικο παρά να σκεφτούν πως κάτι άλλο παίζει , όπως αυτό που περιγράφω που είναι απλά σαν «ανάγκη» να τον βλέπω , αυτό εννοούσα για τη διαφορά ηλικίας
    μα αν δεν υπαρχει ερωτικο κινητρο, τα ξεκαθαριζεις αυτα.
    κι ακομα πιο βοηθητικη η ΠΟΛΥ μεγαλη διαφορα ηλικιας, γιατι γινεσαι ευκολα πιστευτος.
    πχ
    "με ηρεμει και με ευχαριστει πολυ η παρεα σας. θα ηθελα να ειχα εναν πατερα σαν εσας. θελετε να κανουμε λιγη παρεα, οταν εχετε χρονο;"
    ετσι, ουτε κεινος θα παρεξηγησει να σκεφτεται αλλα, ουτε και θα επιχειρησει κατι, αν σε παρεξηγησει.
    η θα πει ναι, η θα πει οχι. να σε βρισει, αποκλειεται..

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μα αν δεν υπαρχει ερωτικο κινητρο, τα ξεκαθαριζεις αυτα.
    κι ακομα πιο βοηθητικη η ΠΟΛΥ μεγαλη διαφορα ηλικιας, γιατι γινεσαι ευκολα πιστευτος.
    πχ
    "με ηρεμει και με ευχαριστει πολυ η παρεα σας. θα ηθελα να ειχα εναν πατερα σαν εσας. θελετε να κανουμε λιγη παρεα, οταν εχετε χρονο;"
    ετσι, ουτε κεινος θα παρεξηγησει να σκεφτεται αλλα, ουτε και θα επιχειρησει κατι, αν σε παρεξηγησει.
    η θα πει ναι, η θα πει οχι. να σε βρισει, αποκλειεται..
    Μπορεί να έχεις και δίκιο τι να σου πω… απλά δεν νομίζω πως έχω το κουράγιο να κάνω κάτι τέτοιο, μακάρι να μπορούσα … ίσως το βρω κάποια στιγμή.

Senior Member
    Μπορεί να έχεις και δίκιο τι να σου πω… απλά δεν νομίζω πως έχω το κουράγιο να κάνω κάτι τέτοιο, μακάρι να μπορούσα … ίσως το βρω κάποια στιγμή.
    δεν ειναι τυχαιο που σου συνεβη με τον ΔΑΣΚΑΛΟ σου. η διδαχη ειναι μια κατ εξοχην γονεικη λειτουγια...

Άσχετο αλλά θα ήθελα να πάρω και την άποψη ενός άλλου ειδικού πάνω στο θέμα μου, ίσως κάποιου ψυχολόγου αυτή τη φορά, ωστόσο δε θέλω να διακόψω ακόμα με την τωρινή μου γιατρό γιατί δε ξέρω μπορεί τελικά και να μη κάτσει με τον άλλο
    Θεωρείτε κακό να κλείσω ας πούμε ραντεβού και σε κάποιον άλλο ενώ δεν έχω διακόψει με τη δίκη μου ;
    Πάνω σε αυτό έχει κανείς κάποια άποψη ;

Senior Member
    Πάνω σε αυτό έχει κανείς κάποια άποψη ;
    θεωρω οτι δεν ειναι κακο. μπορεις να το κανεις αναγνωριστικα καισ την συνεχεια να αποφασισεις σε ποιον θα πηγαινεις. παντως δεν ξερω αν ειναι καλο να συνεχιζεις και εμ τους δυο...

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast