μετα απο νοσηλεια ηρθε η καταστροφη μου - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 124
    αφρουλα , κατι μου λεει οτι πρεπει να αλλαξεις θεραπεια...
    ποτε πηγες για τελευταια φορα στον δικο σου γιατρο πριν μπεις στο νοσοκομειο?

Senior Member
    πριν 10 μερες

θα ελεγα αν γινεται να τον επαιρνες τηλεφωνο και να του πεις ακριβως πως νοιωθεις γιατι πιστευω οτι ισως να φταινε τα φαρμακα και η δοσολογια....
    ξερεις καμμια φορα , πρεπει η θεραπεια να βαδιζει αναλογα με το σημερα και οχι με το χθες...
    Απο την ημερα που βγηκες απο το νοσοκομειο γραφεις οτι ηθελες να γυρισεις στην παλια συνταγη και φοβαμαι πως ισως ο γιατρος σου να μην ηθελε να σε δυσαρεστησει....
    Αυτο που σου λειπει για μενα ειναι λιγη παρεα , να νοιωσης παλι επιθυμητη , να γελασει λιγο το χειλακι σου καινα ξεχασεις αυτα που περασες εκει....
    παρτον αφρουλα και πες του τα οπως τα νοιωθεις σαν να ηταν ενας παλιος καλος φιλος ....
    ειμαισιγουρος οτι μπορει απο το τηλεφωνο αν υπαρχει οικονομικο προβλημα για μια νεα επισκεψη να σε βοηθησει...

Senior Member
    Αφρουλα γλυκεια μου μη στεναχωριεσαι!Προσπαθησε να εισαι δραστηρια με την εννοια να ξυπνας νωρις,να κανεις και καμμια δουλεια στο σπιτι,να περασει λιγος καιρος με τα τελευταια φαρμακα που σου εδωσαν μηπως και νοιωσεις καλυτερα και αν οχι ,αν συνεχιζεις να νοιωθεις σαν ζομπι οπως ειπες,τοτε ψαξε για αλλο ψυχιατρο !Σε μερικα κεντρα ψυχικης υγειας που ανηκουν στο δημοσιο φορεα υπαρχουν αξιολογοι ανθρωποι -ψυχιατροι.Αν αποφασισεις να αλλαξεις ψυχιατρο και θελεις πληροφοριες στειλε U2U

Originally posted by katerinaki
    Αφρουλα γλυκεια μου μη στεναχωριεσαι!Προσπαθησε να εισαι δραστηρια με την εννοια να ξυπνας νωρις,να κανεις και καμμια δουλεια στο σπιτι,να περασει λιγος καιρος με τα τελευταια φαρμακα που σου εδωσαν μηπως και νοιωσεις καλυτερα και αν οχι ,αν συνεχιζεις να νοιωθεις σαν ζομπι οπως ειπες,τοτε ψαξε για αλλο ψυχιατρο !Σε μερικα κεντρα ψυχικης υγειας που ανηκουν στο δημοσιο φορεα υπαρχουν αξιολογοι ανθρωποι -ψυχιατροι.Αν αποφασισεις να αλλαξεις ψυχιατρο και θελεις πληροφοριες στειλε U2U
    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΓΙΟΥ?
    ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙς ΕΣΥ ΚΑΛΟΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ?

Senior Member
    ε ναι βρε πανο τι να κανει διαφημιση δηλαδη ο ταδε η ο δεινα?σε ανοιχτο φορουμ γραφει ξερεις.
    Dum spiro spero (?)

Senior Member
    Originally posted by πανος12345
    Originally posted by katerinaki
    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΓΙΟΥ?
    ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙς ΕΣΥ ΚΑΛΟΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ?
    Δεν καταλαβαινω γιατι αντιδρας ετσι σε κατι που ειναι αυτονοητο στο forum.Θελεις να παιξουμε -ειπα -ειπες,εισαι καλος -κακος ?οπως σε αλλo post? Δεν παιζω !

ΗELENA ευχαριστω !

Senior Member
    katerina μου ελπιζω να μη σου μεινει τετοια εντυπωση απο το φορουμ... μονο εγω κι ο πανος ειμαστε ετσι ;))))
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Originally posted by oboro
    katerina μου ελπιζω να μη σου μεινει τετοια εντυπωση απο το φορουμ... μονο εγω κι ο πανος ειμαστε ετσι ;))))

Δεν με λενε Κατερινα ! Το κατερινακι, βολευει γιατι ειναι ευαλωτο!

Senior Member
    αχου το

Μην μου κλαις θα τον κανω \'ντα\' το γιατρο εγω. ;)
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.

Senior Member
    αχου το

Μην μου κλαις θα τον κανω \'ντα\' το γιατρο εγω. ;)

Φαινεται καθαρα οτι δεν εισαι ατομο εξαιρετικης ευαισθησιας!
    Να το κοιταξεις αυτο !και κατι αλλο ,-τα φαινομενα απατουν-και τα ονοματα παραπλανουν ,ιδιαιτερα τα ουδετερα.

Senior Member
    Μητσος ειναι το πραγματικο σου, ε?

Καλα δε λεω Βρασιδα?

Originally posted by Helena
    ε ναι βρε πανο τι να κανει διαφημιση δηλαδη ο ταδε η ο δεινα?σε ανοιχτο φορουμ γραφει ξερεις.
    δεν ειναι Ελενα διαφημιση το να εισαι αριστος ....
    Γολγοθας ειναι οταν ο Ηρωδης που σε καταδικασε σε αυτον ειναι ο αρεστος!Ειναι αντιδεοντολογικοτατο να ειναι μυστικο το ποιοι εποφελουνται απο τους ελευθερους επαγγελματιες που ασκουν την Τεχνη της Ιατρικης απο αυτο εδω το φορουμ....Ειναι επισης αντιπαιδαγωγικο γιατι οδηγει στην νοοτροπια που καταληγει στο φακελακι! Οποιος εχει κανει λαθος να τα ακουει ανοιχτα και αν καποιος θελει παλι να τον υπερασπιζεται ανοιχτα ...
    Ουτε στα δικαστηρια δεν γινεται κεκελεισμενων των θυρων
    η διαδικασια ελεγχου της Ιατρικης Τεχνης !
    Πεθανε ο Ασκληπιος! Ο τελευταιος του ιερεας , ο Ιπποκρατης , αλλαξε τον ορκο της Τεχνης .....
    Ο ανθρωπος ειναι το αντικειμενο ....
    Με δικαιωμα καθημερινου ελεγχου και κριτικης....

μην εισαι σιγουρος για τιποτα ομπορο!

Senior Member
    βγηκα εξω μετα απο μια εβδομαδα και αισθανθηκα περιεργα.Σαν να ξερουν ολοι το προβλημα μου.

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast