μετα απο νοσηλεια ηρθε η καταστροφη μου - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast
Results 106 to 120 of 124
    Senior Member
    Originally posted by afrula
    Δε μπορεις να κοροιδευεις αν δε ξερεις!μακαρι να ησουν εσυ στη θεση μου

Thanks για την ευχή! να είσαι καλά...

Είναι αξιοθαύμαστο πως η έστω ελάχιστη προσπάθεια βοήθειας που κάνω \"χάνεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα\". Από όλα αυτά που έγραψα μόνο το τελευταίο κράτησες.

Δεν κορόιδεψα, το \"sherlock holmes\" ήταν αστεισμός

Το θέμα είναι ότι μάλλον κανείς δεν φαίνεται να καταλαβαίνει όχι μόνο εγώ...

Senior Member
    εκανα αποπειρα αυτοκτονιας και εμεινα 4 μερες .Και μετα εγινε ΑΥΤΟ!Εκατσα ακριβως ενα μηνα .Πηγαινε κατσε και μετα αν δεν εισαι φυτο σε ολη τη ζωη σου γραψε μου με αυτα που θα σου δινουν.

Δεν βλέπω να \"είσαι φυτό\"... αντιθέτως μια χαρά μου ευχήθηκες! Εγώ ξέρω ότι φυτό είναι κάποιος που δεν επικοινωνεί...και σίγουρα αυτό δεν είσαι...

Και δηλαδή, όποιος παίρνει ή αντιψυχωτικά επειδή πρέπει να τα πάρει γίνεται φυτό? Υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που πέρνουν αυτά τα φάρμακα σε μόνιμη βάση και είναι μια χαρά, γνωστά άτομα που σου έχουν μιλήσει και έχουν προσπαθήσει να σε βοηθήσουν...αυτοί είναι επίσης \"φυτά\"? Εξάλου σου είπα ότι αυτά τα φάρμακα \"καθαρίζουν\" από τον οργανισμό μετά από λίγο καιρό. Έχω δουλέψει σε ψυχιατρική κλινική και ξέρω άτομο που πείρε όλα τα αντιψυχωτικά του κόσμου σε σημείο να μην μπορεί να μιλήσει και να του τρέχουν τα σάλια. Παρ\'όλα αυτά επικοινωνούσε μια χαρά (απλά λίγο ποιο αργά). Μετά από κάποιους μήνες μείωσε τα φάρμακα και έβγαινε για καφέ και ήταν τελείως φυσιολογικός, δεν είχε κανένα πρόβλημα το παιδί.

Ηρέμησε πρώτα από τις εκδικητικές σου σκέψεις και μετά σκέψου τα φάρμακα...

Senior Member
    ενας μηνας εγκλεισμος ηταν ο ταφος μου.Και χτυπημενη και στο ψυχιατρειο.Βλεπω αστυνομικο και θελω να του βαλω φωτια να καιγεται ζωντανος και να το χαιρομαι ειδικα τους 2 που πηγαν να με σκοτωσουν

Senior Member
    ενας μηνας εγκλεισμος ηταν ο ταφος μου.Και χτυπημενη και στο ψυχιατρειο.Βλεπω αστυνομικο και θελω να του βαλω φωτια να καιγεται ζωντανος και να το χαιρομαι ειδικα τους 2 που πηγαν να με σκοτωσουν

Κάτσε ρε άφρο ηρέμησε τι σκέψεις είναι αυτές που κάνεις? Ναι εντάξει οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί ήταν μαλάκες, θα αλλάξει κάτι τώρα αν σκέφτεσαι ότι θα τους βάλεις φωτιά και άλλα τέτοια ωραία? Οι αστυνομικοί άλλωστε δεν φταίνε που σε βαλαν εκεί μέσα για ένα μήνα, για άλλους λόγους μπήκες.

Άντε και τους πιτσιλίζες με βενζίνη και του πέταγες και το σπίρτο βλέποντας τους να καίγονται ουρλιάζοντας μέσα σε κραυγές αγωνίας αφήνοντας πίσω συγγενείς να τους κλαίνε-γιατί άσχετο με το αν ήταν μαλάκες η όχι, σίγουρα θα έχουν κάποιον καλό άνθρωπο που θα τους κλάψει-τι θα καταλάβαινες με αυτό πέρα από το κακό που θα έσπερνες σε άλλους ανθρώπους και στην ζωή σου? Θα άλλαζε τίποτα αυτή η πράξη? Εγώ θυμάμαι ότι την πρώτη φωρά είχες κάποιο πρόβλημα, γι\'αυτό έφτασες εκεί που έφτασες. Δεν έφταιγε κανείς άλλος γι\'αυτό, δυστυχώς κάποια κακά πράγματα απλώς τυχαίνουν. Θα άλλαζε το πρόβλημα που είχες στην αρχή αυτή σου η πράξη? Θα σε έκανε να αισθανθείς επιτέλους ευτυχισμένη και πλήρης? Να σηκωθείς μία μέρα και να πεις \"ωραία μέρα σήμερα, παρ΄\'ολα τα προβλήματα που έχω νιώθω αισιόδοξη\".

Δεν θα αλλάξει τίποτα σκεπτόμενη ότι θα σκοτώσεις ανθρώπους με βάναυσο τρόπο, τον εαυτό σου μόνο βλάπτεις με αυτές σου τις σκέψεις και κανένα άλλο.

Θέλεις να προσπαθήσεις να βελτιωθείς η όχι?

Senior Member
    afrula,συμφωνώ με τον Petran.Το μόνο που καταφέρνεις συντηρώντας αυτό το μίσος,είναι να βλάπτεις εσένα την ίδια.Αντ\'αυτού,προσπάθησε να στρέψεις το βλέμμα στην καθημερινή σου ζωή και να την κάνεις καλύτερη.

Έχεις σκεφτεί afrula,γιατί προβάλλεις το μίσος σου σε ένα στόχο με τόσο έντονο τρόπο,γιατί σκέφτεσαι συνέχεια το πριν και όχι το τώρα;Mπορεί να είναι ένας τρόπος σου να μένεις στο χτες και να αποφεύγεις να γυρίσεις στο τώρα,να αντιμετωπίσεις απαιτήσεις και φόβους δεμένους με την καθημερινότητα.

Όμως,θεωρώντας καταστροφή και τάφο σου μία εμπειρία της δίνεις μία δύναμη που σε καθηλώνει εκεί,σα να τέλειωσαν όλα για σένα και δεν υπάρχεις πια.Άρα και δεν υπάρχει λόγος να πλυθείς,να βγεις κλπ.Το έχεις σκεφτεί ποτέ έτσι;
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    αφρουλα γεια...εγω δεν εχω καταλαβει το αρχικο προβλημα που οδηγησε σε αυτη την κατασταση...για ποιο λογο εκανες αποπειρα?εχεις προβληματα στην οικογενεια σου?τι ειναι αυτο που σου φταιει?

την σκηνη με το 100 μπορω να την φανταστω και ξερω ποσο επωδυνο ειναι...δεν επρεπε ομως να αντισταθεις...χιλιαδες ανθρωποι μαλωνουν καθε μερα και πανε στο τμημα...μονη σου ωθησες την κατασταση για το νοσοκομειο....ξερω πως ειναι να βγαινεις εκτος εαυτου αλλα εκεινη την ωρα επρεπε να το παιξεις πιο διπλωματικα....επισης κατανοω απολυτα το μισος σου αλλα πιστεψε με δεν μπορεις να κανεις και πολλα για αυτην την απαδεκτη οντως συμπεριφορα των αστυνομικων...εκτος αν κινηθεις νομικα αλλα δεν ξερω κατα ποσο αυτο ειναι εφικτο....

Senior Member
    το ξερω οτι δεν επρεπε να τους νευριασω αλλα ημουν ανωριμη και ειχα πολλα νευρα!Και στθηκα τρομερα ατυχη με τους χαπακηδες γιατρους στη Νικαια που χωρις εξεταση μονο τη λεξη εισαγγελεα ακουσαν μου εδωσαν αντιψυχωσικα τα βαρυτερα του κοσμου,με δεσαν με σαπισαν στις ενεσεις και ολα αυτα για το τιποτα.

Senior Member
    Αφρούλα,
    πέρασες πολύ μα πολύ δύσκολα.
    Βάλε ένα μεγάλο Χ σε όλα τα δύσκολα. Πες στην Αφρούλα ότι τώρα θα προχωρήσω μπροστά...
    Και σε αυτό θα σε βοηθήσει η αγωγή, η ψυχοθεραπεία, οι κοντινοί σου άνθρωποι και πάνω από όλα ο ίδιος σου εαυτός.
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    το ξερω οτι δεν επρεπε να τους νευριασω αλλα ημουν ανωριμη και ειχα πολλα νευρα!Και στθηκα τρομερα ατυχη με τους χαπακηδες γιατρους στη Νικαια που χωρις εξεταση μονο τη λεξη εισαγγελεα ακουσαν μου εδωσαν αντιψυχωσικα τα βαρυτερα του κοσμου,με δεσαν με σαπισαν στις ενεσεις και ολα αυτα για το τιποτα.
    αυτα τα αντιψυχωσικα σε βοηθησαν καθολου?
    τωρα αισθανεσαι πιο ωριμη?

Senior Member
    τα αντιψυχωσικα με εκαναν φυτο κυριολεκτικα.Δε μπορουσα να κινηθω περπατουσα σα ζομπι και ημουν ναρκωμενη.

Senior Member
    αφρουλα......προσπαθησε να οργανωσεις λιγο την σκεψη σου....κατι σου \'\'φταιει\'\' απ την ζωη σου αυτο ειναι προφανες...μην στηριζεσαι μονο στα φαρμακα σαφως βοηθανε αλλα δεν ειναι πανακια.....αυτο που σου λειπει ειναι η αυτογνωσια...ξερεις ποια εισαι ,ξερεις τι θελεις? εχω την αισθηση οτι το οικογενειακο σου περιβαλλον δεν σε βοηθαει και ισως και να σε \'\'πνιγει\'\' κατα καποιο τροπο..αυτο το συμπεραινω απ το γεγονος οτι σου εφεραν την αστυνομια για να σε αντιμετωπισουν...βεβαια δεν ξερω σε πιο οριο ειχε φτασει η κριση σου,ουτε και την αιτια αλλα οπως και να το δει κανεις ειναι λιγο \'\'αφυσικη\'\' αντιδραση για οικογενεια.....νομιζω οτι το καλυτερο που εχεις να κανεις αυτην την στιγμη ειναι να συζητησετε λιγο τα προβληματα σας σαν οικογενεια και να βρειτε τροπους να τα λυσετε..με λιγα λογια εντοπισε την ριζα του κακου γιατι δεν εχει νοημα να τα βαζεις με τους γιατρους..αυτοι κανουν την δουλεια τους μηχανικα και δεν θα κατσουν να ασχοληθουν με τα δικα σου συναισθηματα..με αυτα ομως μπορει να ασχοληθει η οικογενεια σου και να σε βοηθησει εμπρακτα..........

Senior Member
    Αfrula,μην παραμελήσεις τα μικρά βήματα που μπορείς να κάνεις.Μη μένεις σε αυτό που πέρασε αλλά σε αυτό που τώρα μπορεί να αλλάξει σταδιακά,να αντιμετωπίσεις την παραμέληση του εαυτού σου και να βοηθήσεις εσύ η ίδια την afrula,έστω και με αργό ρυθμό.Κάθε αρχή και δύσκολη δε λένε;Mετά τα πρώτα βήματα τα επόμενα θα είναι ευκολότερα για σένα,γιατί θα νιώσεις πιο δυνατή.:)
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Σας ευχαριστω παιδια .Το κυριοτερο τωρα ειναι η καθημερινοτητα και τα βηματα αυτα τα αργα αλλα σταθερα.Εχετε απολυτο δικιο.Χθες βγηκα απο το σπιτι και πηγα στο ψυχολογο που ειναι κεντρο και ενιωσα και εγω να μαι παλι μερος της κοινωνιας...:)

Senior Member
    μπραβο αφρουλα..καλη αρχη λοιπον

Senior Member
    πολυ με χαροποιησε το μηνυμα σου αφρουλα μου.
    ετσι σιγα-σιγα με μικρα βηματακια καθε φορα θα τα καταφερεις :)

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast