ΑΦΙΕΡΩΜΑ : Εικόνες απο το Σύμπαν ! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 98
    Junior Member
    Εντυπωσιακές οι φωτογραφίες σου.
    Μακάρι ο ήλιος να φωτίΖει και πιο βαθιά, να φτασει στην ψυχή και να τησ δινει χαρούμενη ενέργεια!

Φιλικα,
    Μarina

Senior Member
    Black rose πολυ ωραιο το αφιερωμα σου!Φιλακια:)

Senior Member
    Εντυπωσιακή είναι η δημιουργια, παιδιά!

Χαίρομαι πολύ που σας αρέσουν οι φωτογραφίες. Εχω μια μεγάλη συλλογή και θέλω να μοιραστώ μαζί σαας αυτή την ομορφιά και τα συναισθήματα που μας προκαλεί.. :)

Senior Member
    Kαλημέρα!
    Και εμείς, Black Rose, απολαμβάνουμε τις φωτογραφίες, που μοιράζεσαι μαζί μας...
    Να εισαι καλα!
    Φιλιά σε όλους και όλες ! ! !

Senior Member
    Ενα αστέρι πεθαίνει... Ο θάνατος είναι μέρος της δημιουργίας..

Senior Member

Εμείς και οι ... \"αλλοι\"

Οι Πλανήτες.

Αυτοί είναι οι μεγαλύτερες συγκεντρώσεις ύλης, οι οποίες ακολουθούν μια τροχιά γύρω από έναν ήλιο ή άλλο διαστημικό σώμα.

Το μέγεθός τους ποικίλει από τους πλανητοειδείς, μέχρι τις πελώριες αεριώδεις, υγρές ή στερεές σφαίρες.

Οι ψυχροί κόσμοι που έχουν κτιστεί από την συγκέντρωση περιφερομένης διαστημικής ύλης, όταν συμβεί να βρεθούν στην κατάλληλη, σε σχέση με έναν κοντινό ήλιο, θέση, γίνονται οι ιδανικότεροι πλανήτες για να φιλοξενήσουν έλλογα όντα.

Οι νεκροί ήλιοι, κατά κανόνα, δεν είναι κατάλληλοι για ζωή. Συνήθως βρίσκονται πάρα πολύ μακριά από έναν ζώντα, δραστήριο ήλιο, ενώ επιπλέον, έχουν πολύ μεγάλη, συνολικά, μάζα. Η βαρύτητα είναι τρομακτική στην επιφάνειά τους.

Στο δικό σας υπερσύμπαν ούτε ένας ψυχρός πλανήτης στους σαράντα δεν μπορεί να κατοικηθεί από πλάσματα του είδους σας. Και, φυσικά, οι υπερθερμασμένοι ήλιοι και οι παγωμένοι εξωτερικοί πλανήτες είναι ακατάλληλοι να φιλοξενήσουν ανώτερες μορφές ζωής.

Στο ηλιακό σας σύστημα, μόνον τρεις πλανήτες είναι επί του παρόντος κατάλληλοι για να συντηρήσουν την ζωή .

Η Ουράντια, όσον αφορά στο μέγεθος, στην πυκνότητα και στην θέση είναι από πολλές απόψεις ιδανική για να κατοικηθεί από τον άνθρωπο.

Οι νόμοι της φυσικής-ενεργειακής συμπεριφοράς είναι κατά βάση συμπαντικοί, οι τοπικές ωστόσο επιρροές έχουν πολύ μεγάλη σχέση με τις φυσικές συνθήκες που επικρατούν στον καθένα ξεχωριστά πλανήτη και στα ηλιακά συστήματα.

Μία σχεδόν ατελείωτη ποικιλία μορφών ζωής, αλλά και άλλων ζωντανών εκδηλώσεων χαρακτηρίζει τους αμέτρητους κόσμους του διαστήματος. Υπάρχουν, πάντως, ορισμένα στοιχεία ομοιότητος σε μία ομάδα πλανητών η οποία βρίσκεται σε ένα συγκεκριμένο σύστημα, ενώ υπάρχει επίσης ένα συμπαντικό πρότυπο έλλογης ζωής.

Υπάρχουν φυσικοί συσχετισμοί μεταξύ των πλανητικών εκείνων συστημάτων τα οποία ανήκουν στο ίδιο φυσικό κύκλωμα και τα οποία ακολουθούν στενά το ένα το άλλο στην ατελείωτη περιφορά τους στον κύκλο των συμπάντων.

-----
    \"Το Βιβλίο της Ουράντια\" , απόσπασμα από το Εγγραφο 15

Senior Member
    Χμ! Πως θα μπορούσαν άραγε να είναι αυτοί οι άλλοι τρεις πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος που κατοικούνται απο θνητούς σαν εμάς?

Ο Gary Tonge μας τους \"αποκαλύπτει\"...

Senior Member
    και εδω...

Senior Member

Senior Member

Η συνέχεια της ιστορίας...

Όταν διάβαζα αυτά τα κείμενα σάστισα! Η πρώτη αντίδραση ήταν «αϊ σικτίρ , τι άλλο θα ακούσουμε» και πέταξα το Βιβλίο πέρα…

Από το απόλυτο μηδέν που βρισκόμουν - από τη πεποίθηση ότι τίποτε άλλο πέραν αυτών που βλέπουν τα ματάκια μου δεν υπάρχει και άντε ότι φάμε και ότι πιούμε- βρίσκομαι ξαφνικά στην άκρη ενός απέραντου Υπερσύμπαντος που αιωρείται στην αιωνιότητα κάνοντας φιγούρες μαζί με άλλα εφτά τρις πλανήτες! Ε! σαν πολλοί δεν γίναμε μάγκες από τη μια στιγμή στην άλλη?

Δεν φτάνει που δεν αντιλαμβανόμουν που είναι η Ανατολή και που η Δύση, τώρα πνίγηκα και σε έναν ωκεανό τρισεκατομμυρίων κόσμων.. Οι ζαλάδες εντάθηκαν, οι πονοκέφαλοι, οι εμετοί…

Όμως, τα βράδια άρχισα να ρίχνω κλεφτές ματιές στον ουρανό. Βρε μπας? ʼρχισα να κάθομαι ώρες ατέλειωτες τις νύχτες στην ταράτσα του σπιτιού και να βυθίζω τη ματιά μου στον ουρανό. Με αποζημίωναν οι διάττοντες αστέρες που διέσχιζαν συχνά πυκνά από την μια μεριά στην άλλη τον ουρανό μου. Ζούσα τότε στο χωριό, δεν υπάρχουν φώτα εκεί και ο ουρανός αποκαλύπτεται σε όλο του το μεγαλείο.

Με πολλές προσπάθειες προσπάθησαν να βάλω το μυαλό μου σε μια σειρά. Πήρα χαρτί και μολύβι και άρχισα να κάνω σχήματα , να βάλω τέλος πάντων το σύμπαν σε μια σειρά… Σε μια αγωνιώδη προσπάθεια να βρω άκρη με τα σύμπαντα, επικοινώνησα με τον έλληνα μεταφραστή του Βιβλίου της Ουράντια και του ζήτησα υλικό. Μου έστειλε σχήματα και εικόνες, μου έστειλε και το site του Gary Tonge.

Σαν παιδάκι στο νηπιαγωγείο άρχισα να κάνω τα πρώτα σχήματα προσανατολισμού σχεδιάζοντας το Σύμπαν, μια κουκίδα στη μέση του σχήματος με έναν τεράστιο φιόγκο: εγώ και δεξιά μου ένας ήλιος που ανατέλλει , αριστερά μου ένας ήλιος που δύει…

Ταχυπαλμία! Έγινα μούσκεμα στον ιδρώτα! Και αστροναύτης να ήμουνα χαμένος στο διάστημα τέτοια αγωνία δεν θα είχα!

Τελειώνοντας εκείνο το σχήμα - μου πήρε μια βδομάδα ασκήσεων επι χάρτου- διαπίστωσα ότι είχα βρει και τον προσανατολισμό μου! Ο κόσμος ήρθε στα ίσα του! Τώρα ήξερα που βρίσκομαι! Απόλαυσα με όλες μου τις δυνάμεις την στιγμή της θεραπείας μου.

Παράξενα παιγνίδια που μπορεί να παίξει το μυαλό του ανθρώπου! Χρειάστηκε να «ταξιδέψω» σε Εφτά Υπερσύμπαντα για να βρω κατά που πέφτει η ανατολή στο χωριό μου. Ήμουν πολύ ευτυχισμένη, τωρα πατούσα γερά στον μικροσκοπικό πλανήτη μας έχοντας ανακαλύψει όλο το μεγαλείο μιας απέραντης και αιώνια επεκτεινόμενης δημιουργίας! Ε, ναι , πάντα ήμουν «ανάποδος» άνθρωπος…

Τώρα όμως οι ουρανοί είχαν ανοίξει και εκτός από «ανάποδη» άρχισα να γίνομαι και πολύ… περίεργη! Και όλο να ρίχνω κλεφτές ματιές προς τον ουρανό ….

Senior Member

Ποιός είστε καλέ ?

Ποιος είναι αυτός ο αψηλός ?
    ποιος ειναι αυτός ο τύπος?
    φίλος μας είναι ή γνωστός ή εξωγήινος μήπως?

Senior Member
    Ουαουυυυυυυυ! Ενα φλεγόμενο νεφέλωμα!

Ετοιμαστείτε για μια βουτιά στο κόκκινο!

Senior Member
    Υπάρχουν και άλλα σύμπαντα?

Τς Τς ! Τι σου ειναι αυτοί οι επιστημονες βρε παιδι μου! Ακόμα το ψάχνουν το θέμα...

Senior Member
    Καλε!!!!!

Εμείς αλλου σας ψάχναμε !!!

Senior Member
    Α, αυτός μάλλον ξεναγός μου φάινεται..

Do you like Mr. the Earth?

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast