Μοναξιά.. Μπακουριά.. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 46
    Senior Member
    Σε καταλαβαίνω και θεωρώ σπάνιο ένας άντρας στην εποχή μας να θέλει κάτι σταθερό και όμορφο. Κάποιοι άνθρωποι δυσκολεύονται να βρουν σύντροφο, είτε άντρες είτε γυναίκες. Μπορεί να έχουν καλή εμφάνιση, να είναι σοβαροί και ειλικρινείς, αλλά απλά να μη βρίσκουν είτε από έλλειψη κύκλου, είτε απλώς να μη συμβαίνει.

Senior Member
    μου φαινονται πολυ περιεργα αυτα που λες.
    εγω ξερω ενα σωρο γυναικες κι εδω μεσα που μας γραφουν συνεχεια οτι γνωριζουν ανδρες ο,τι ναναι κι εκει εξω, που θελουν σταθερη σχεση και δεσμευση.
    που τις βρισκεις εσυ ολες τις χαλαρες, δεν μπορω να καταλαβω...
    μαλλον κατι αλλο φταιει κι οχι οτι οι κοπελες δεν ειναι για σχεσεις...

Senior Member
    Quote Originally Posted by diogenis View Post
    για τις συναισθηματικές μαχαιριές που (πιθανότατα) θα πάρει μην αλλάζοντας (καθολου)τον εαυτό του ποιος θα πάρει την ευθύνη ποιος θα τον ενημερώσει?
    Δεν είπα να μην τον αλλάξει καθόλου, αν πρόσεξες του είπα να το δουλέψει με την ντροπαλότητα...
    Κατά τα άλλα, εγώ πιστεύω ότι υπάρχουν γυναίκες που επίσης ενδιαφέρονται για μία σχέση κι όχι μόνο για σεξ... Ίσως τις ψάχνει σε λάθος μέρη...
    Τέλος, πιστεύω ότι είναι κρίμα σωστοί άνθρωποι να γίνονται σκάρτοι κι αυτό γιατί είναι σπάνιοι...
    Τώρα αν πιστεύεις πως πρέπει να ενημερωθεί για κάτι άλλο, ενημέρωσε τον εσύ... Εγώ δεν το πιστεύω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Σκέφτεσαι κοντοφθαλμα θα βάλεις σε τάξη τη ζωή σου θα πεις είμαι αυτό βγάζω τόσα κ σκοπό έχω να δουλεύω για 40 χρόνια όσο χρειάζεται για σύνταξη κ να ταΐζω το σπίτι μου αυτά θα τα πεισ στον εαυτό σου θα κάνεις ένα πλάνο οικονομικής ανεξαρτησίας κ θα ΤΙΣ πεις το πλάνο οι γυναίκες βλέπουν πολύ το τι κάνεις κι άμα θέλει έρχεται μαζί σου

Senior Member
    Συμφωνώ ότι πρέπει να δουλέψω με τη ντροπαλότητα όπως και ότι ίσως δεν ψάχνω στα «σωστά» σημεία.

Εννοείται και πως δεν είμαι ο μόνος σε αυτή τη χώρα που θέλω κάτι σταθερό.
    Όμως μη γελιόμαστε και μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας ρε παιδιά .. Γυναίκες και άνδρες στην πλειοψηφία θέλουν μόνο να περνάνε καλά και τίποτα παραπάνω.

Και να τονίσω κάτι … ΟΧΙ! Το ότι δεν βρίσκω κάτι σταθερό και όμορφο δεν θα με κάνει να γίνω σαν τους πολλούς και είτε να παίζω με συναισθήματα είτε να κάνω μόνο σεξ και άντε γεια .. όσο παράξενο και αν σας φαίνεται .. Θέλω να είμαι ο εαυτός μου.

Αν θέλει κάποια που θα γνωρίσω μόνο «μια βραδιά» και τίποτα παραπάνω, απλά θα αρνηθώ και το θέμα θα λάβει τέλος !
    Έχω ζήσει και τη μια βραδιά όταν ήμουν πιο μικρός .. Δεν με γεμίζει πλέον..

Δεν είμαι ούτε ο τέλειος σύντροφος ούτε και ίσως γίνω. Το μόνο που ζητάω είναι να μοιραστώ τη ζωή μου με κάποια που θα το θέλει και εκείνη.

Και να πω κάτι σε μερικούς.. Αν ενώ θέλατε κάτι σταθερό και δεν το βρήκατε ποτέ και συμφιλιωθήκατε με την ιδέα ότι εφόσον δεν υπάρχει ας «εκτελώ» ότι κινείται (σχήμα λόγου φυσικά ), κριμα που ρίξατε τα ωραία ιδανικά και πέσατε σε αυτή τη παγίδα η οποία έχει το σκεπτικό «ότι φάμε και ότι αρπάξουμε»

Senior Member
    Και να θυμίσω και κάτι άλλο και συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός ..

Δείτε γύρω σας και συμβουλευτείτε επίσημες έρευνες για το ποσό αυξάνετε η μοναξιά στις μέρες μας ειδικά από τότε που υπάρχουν τα σοσιαλ μίντια ..

Οι άνθρωποι τρέφουν το εγώ τους με τη συνεχή επιβεβαίωση των likes και της απήχησης..

Όταν μια γυναίκα έχει δεκάδες η εκατοντάδες να τη φλερτάρουν και αυτή επιβεβαιώνεται, πως δεν θα ανεβάσει τα στάνταρ της απέναντι σε έναν υποψήφιο σύντροφο ;

Και άσε εμάς τους μέτριους να ψαχνόμαστε!
    Δεν τα λέω μόνο εγώ .. Χιλιάδες κόσμος βιώνει το ίδιο. Άνδρες - Γυναίκες!

Senior Member
    Στειλτες να πλυνουν κάνα πιάτο που της υποστηρίζεις κι όλα οι γυναίκες πιστεύουν στη διαφθορά να ξέρεις εγώ που είμαι ατεγκτος στις ηθικές μου αξίες δεν πλησιάζει μύγα γιατί έτσι πρέπει να είσαι φίλε μου σκληρός πέτρα να μη σε καταβάλουν αυτές

Senior Member
    Μα οι σχέσεις των ανθρώπων είτε ερωτικές είτε φιλικές είτε οτιδήποτε δεν χρειάζεται να είναι ανταγωνιστικές.. δεν υπάρχει λόγος ..

Senior Member
    Γράφεις για μοναξιά και διάφορες έρευνες ....χμμμμ ξέρεις τι ποσοστό μέσα στις σχέσεις είναι μόνο του ? Το έχω σχέση , δεν σημαίνει ντε και καλά ότι στην πραγματικότητα υπάρχει σχέση ....τι είναι σχέση για σένα να έχουμε καλό ερώτημα ? Πώς φαντάζεσαι την ιδανική σχέση ? Γιατί ρωτάω κόσμο γενικά και μου λένε διάφορα .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by venom View Post
    Συμφωνώ ότι πρέπει να δουλέψω με τη ντροπαλότητα όπως και ότι ίσως δεν ψάχνω στα «σωστά» σημεία.

Εννοείται και πως δεν είμαι ο μόνος σε αυτή τη χώρα που θέλω κάτι σταθερό.
    Όμως μη γελιόμαστε και μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας ρε παιδιά .. Γυναίκες και άνδρες στην πλειοψηφία θέλουν μόνο να περνάνε καλά και τίποτα παραπάνω.

Και να τονίσω κάτι … ΟΧΙ! Το ότι δεν βρίσκω κάτι σταθερό και όμορφο δεν θα με κάνει να γίνω σαν τους πολλούς και είτε να παίζω με συναισθήματα είτε να κάνω μόνο σεξ και άντε γεια .. όσο παράξενο και αν σας φαίνεται .. Θέλω να είμαι ο εαυτός μου.

Αν θέλει κάποια που θα γνωρίσω μόνο «μια βραδιά» και τίποτα παραπάνω, απλά θα αρνηθώ και το θέμα θα λάβει τέλος !
    Έχω ζήσει και τη μια βραδιά όταν ήμουν πιο μικρός .. Δεν με γεμίζει πλέον..

Δεν είμαι ούτε ο τέλειος σύντροφος ούτε και ίσως γίνω. Το μόνο που ζητάω είναι να μοιραστώ τη ζωή μου με κάποια που θα το θέλει και εκείνη.

Και να πω κάτι σε μερικούς.. Αν ενώ θέλατε κάτι σταθερό και δεν το βρήκατε ποτέ και συμφιλιωθήκατε με την ιδέα ότι εφόσον δεν υπάρχει ας «εκτελώ» ότι κινείται (σχήμα λόγου φυσικά ), κριμα που ρίξατε τα ωραία ιδανικά και πέσατε σε αυτή τη παγίδα η οποία έχει το σκεπτικό «ότι φάμε και ότι αρπάξουμε»
    βλεπεις μηδεν και απειρο. υπαρχουν κι αλλα ενδιαμεσα, που δεν τα βλεπεις...
    ποιος σου ειπε οτι θα βρεις τον μεγαλο ερωτα και την αφοσιωμενη σχεση με το καλημερα κι αν δεν την βρεις, θα πρεπει να εκτελεις ο,τι κινειται;;
    αναγνωριστικά μπαινεις σε μια γνωριμια, χωρις να ξερεις τον αλλον, ουτε να ξερεις αν σου ταιριαζει για μια σχεση ζωης..
    κανεις παρεα, κανεις σεξ, χωρις να εχεις σκοπο να ξεγελασεις κανεναν. ΑΝ ολα πανε καλα και ταιριαξεις, προχωρας και σε σχεση και σε δεσμευση.
    δεν κανεις σχεση μολις τον δεις.
    αν σου ταιριαξει την κανεις.
    δεν κοροιδευεις κανεναν αν δεν σου ταιριαξει ο πρωτος τυχαιος!!! ελεος καπου...

Banned
    Εσυ δλδ ψαχνεις για σχεση που να περνας ασχημα; Εννοειται πως ολοι θελουν να περνανε καλα.

Senior Member
    Σχέση είναι μόνο ο γάμος όπου ο άντρας κυνηγοσ φέρνει ψωμί στην οικογένεια του τα άλλα είναι για να περνάει η ώρα

Senior Member
    Δεν εννοώ ότι με το που δεις κάποιον κατευθείαν κανείς σχέση .. απλά η προοπτική των πολλών είναι μόνο το σεξ και να περνάω καλά … ακόμα και σχέσεις με ημερομηνία λήξης.

Senior Member
    Πρέπει να κάνεις πλάνο ΠΩΣ θα κινηθείς σοβαρά η επιφανειακά

Senior Member
    Άμα θεσ να σου πω την αλήθεια πες μου

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast