Results 1 to 10 of 10
-
06-02-2024, 19:31 #1
μανα και κοσμε πριν με κρίνεις κατανοήσε με απλα ......
θελω να πω κι εγω πραγματα που νιωθω και σκεφτομαι συνεχως δε εχω που να τα πω τα λεω εδω μεσα κι οσοι με νιωθουν ειναι παρηγορο γιατι λυσεις δε μπορω να βρω ολομοναχη σε οσα βιωνω .κουβαλώ τα δικα μου προβληματα σα βαριδια στη πλατη κι εχω κι την μανα μου να υπομένω . σε ολα στη ζωη μου παω με ρυθμούς χελώνας δε μπορω οπως οι αλοι να κανω πραγματα τα βασικα μονον κι αυτα στραβα ακομα .ειμαι ατομο ατσουμπαλο αχαρο κι με στραβα χερια ολα οσα κανω μου βγαινουν τελικα λαθος .οι αλλοι εχουν απαιτησεις απ μενα κι πρωτη η μανα μου λες και ειμαι ο μαγος που ειναι υποχρεωμενος να κανει θαυματα. οταν εγω λεω δε μπορω αυτο ειναι εγκλημα . αυτο απαγορευεται στο λεξιλόγιο μου πρεπει μονο να σκυβω κεφαλι κι να υπακουω να κανω κουτσα στραβα οτι ζητανε . ζορίζομε η οχι δε εχει καμιαν μα καμια σημασια παλευω με τα προβληματα μου κι απ πανω οι αλοι με δινουν μια να παω ακομα πιο κατω. καλος κακος υπαρχω γεννήθηκα κι εγω το καημενο σ'αυτο το πλανητη νομιζω οτι δικαιουμαι κι εγω να εχω ελπιδες ονειρα προσμονή για κατι καλυτερο . αντι αυτου εχω παγωσει εντελος νιωθω γερος πριν την ωρα μου ειμαι 40 κι νιωθω 70 χρονων με κανουν ετσι να νιωθω οι ανθρωποι γυρο . ναι το φαι μου το σπιτι μου το εχω δε ειμ στον δρομο το εκτιμω αυτο το αναγνωριζω μα καθε μερα πασχίζω να τα εχω αυτα .οταν η μανα σου σου υπενθιμιζει οτι η δουλεια σου ειν αυτη να την υπιρετεις αλιος φυγε απ εδω τοτε κανεις οτι σου λεν κι τελος.ξερεις τι ειναι να μην εχεις εναν ανθρωπο να νιωσεις οτι δε εισαι μονος ?? να ντρεπεσε που γεννηθηκες με προβληματα κι καλος κακος με αυτα πορεύεται κι εχεις κι εμποδια απο τους αλλους ?? νιωθεις σα να εισαι κουτσος κι ερχονται οι αλοι κι αρχιζουν αντε περπατα αντε κουνησου τρεχα αντε ?? δε μπορει ο αλλος να παει με τους αριθμους τους δικους σας σεβαστοτετο αν μην τι αλλο δε το διαλεξε να ειναι ετσι μα προσπαθει αλλο αν δε μπορει τελικα. η μοναξια η ειναι η καλυτερη παρεα η σε τρελαίνει νιωθεις στο κενο αδιος . δυστυχως οταν δε μπορεις με τους αλλους να κατιμιασεις μονος ζεις γιατι δε θες να γινεσαι βαρος ουτε να γίνονται παρεξηγήσεις και μπερδεματα . θες να εχεις ανθρωπους να σε αγαπούν μα ο κοσμος ειναι σε αλλη φαση κι δε ταυτιζονται τα κυματα τα βαιπς . τι να κανεις ??? δε υπαρχει μετα επιλογη λες ας δωσει ο θεος εγω δε μπορω να κανω κατι . αμα θελουν ας μου απαντησουν κι αλοι που θελουν μα χαραχτιρισμοι τυπου εισαι αχάριστο ατομο νάρκισσος κακομαθημένη δε χριαζοντε . καλο ειναι να υπαρχει μια κατανοούση σε ατομα με νευρολογικά προβλήματα που αγκομαχούν να κανουν τα βασικα κι απ πανω αντι για στήριξη εχουν κι φωνες να ακουν γκρινια προσβολές κι αυτα .
βρικα κι αυτο μου τεριαζει
https://www.youtube.com/watch?v=csRvAkSZDdg&t=11sLast edited by asperger39; 06-02-2024 at 21:28.
αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα
- 06-02-2024, 21:59 #2
Ασπι μια χαρά είσαι εμένα στραβωσαν χέρια πόδια από τα κουβαληματα με βασάνισαν λιγάκι αυτοί που μένω μαζί τους δεν πειράζει αυτό αρκεί να την παλεύεις σε ότι κάνεις
06-02-2024, 22:26 #3
νασε καλα φιλαρακι μου εγω το εχω πει πολλες φορες μια πονεμενη ψυχη εισαι κι εσυ .
06-02-2024, 22:51 #4
Βλέπω ότι σε όλους εδώ μέσα απαντάς με αγάπη και σεβασμό...βοηθάς και λες παρηγορητικες κουβέντες..έχεις ενσυναίσθηση....φενεσαι καλός άνθρωπος
06-02-2024, 23:01 #5
Άσπι πήγα να σου στείλω προσωπικό μήνυμα αλλά έχεις κάνει κάποια ρύθμιση, αν θες θα σου στείλω κάτι αλλά όχι εδώ, δημόσια...
07-02-2024, 00:27 #6
Διάβασα το θέμα σου . Αν το διαβάσεις κ εσύ καλύτερα θα καταλάβεις ότι έχεις κερδίσει την ζωή ! Επειδή μιλάω με πολύ κόσμο , είσαι νορμάλ όσο δεν πάει .
07-02-2024, 10:08 #7
Είσαι ψυχούλα. Πάντα πρόθυμη να πεις μια καλή κουβέντα στον άλλον. Άρχισε να λες και σε σένα..
07-02-2024, 10:19 #8
Αυτό ....άρχισε να λες κ σ εσένα μια γλυκιά κουβέντα ..������
07-02-2024, 10:59 #9MarilouGuestNα το διαβάζεις πάντα στον εαυτό σου και να τον φροντίζεις όπως τον καλύτερο σου φίλο !
Ο καθενας μας κουβαλαει ενα τραυμα ,ολοι οι ανθρωποι μεγαλωνουν με αυτο ,ο μονος που θα το αγκαλιασει και θα το φερει στο σημερα με αγαπη ειναι ο εαυτος μας ,κανενας αλλος ...
Και να θυμασαι ειναι πολυ φυσιολογικο να κουβαλας ενα τραυμα ,ολοι κουβαλαμε και απο κατι ,αυτο που μας κανει να διαφερουμε απο τους άλλους ειναι η φύση αυτου και το πως το εχουμε στο σημερα ..
Να ΣΕ αγαπας και να ΣΕ φροντιζεις !
Δεν μπορώ να σου δώσω λύσεις
για όλα τα προβλήματα της ζωής σου,
ούτε έχω απαντήσεις
για τις αμφιβολίες και τους φόβους σου ˙
όμως μπορώ να σ’ ακούσω
και να τα μοιραστώ μαζί σου.
Δεν μπορώ ν’ αλλάξω
το παρελθόν ή το μέλλον σου.
Όμως όταν με χρειάζεσαι
θα είμαι εκεί μαζί σου.
Δεν μπορώ να αποτρέψω τα παραπατήματα σου.
Μόνο μπορώ να σου προσφέρω το χέρι μου
να κρατηθείς και να μη πέσεις.
Οι χαρές σου, οι θρίαμβοι και οι επιτυχίες σου
δεν είναι δικές μου.
Όμως ειλικρινά απολαμβάνω να σε βλέπω ευτυχισμένο.
Δεν μπορώ να περιορίσω μέσα σε όρια
αυτά που πρέπει να πραγματοποιήσεις,
όμως θα σου προσφέρω τον ελεύθερο χώρο
που χρειάζεσαι για να μεγαλουργήσεις.
Δεν μπορώ να αποτρέψω τις οδύνες σου
όταν κάποιες θλίψεις
σου σκίζουν την καρδιά,
όμως μπορώ να κλάψω μαζί σου
και να μαζέψω τα κομμάτια της
για να την φτιάξουμε ξανά πιο δυνατή.
Δεν μπορώ να σου πω ποιος είσαι
ούτε ποιος πρέπει να γίνεις.
Μόνο μπορώ
να σ’ αγαπώ όπως είσαι
και να είμαι φίλος σου.
Αυτές τις μέρες σκεφτόμουν
τους φίλους μου και τις φίλες μου,
δεν ήσουν πάνω
ή κάτω ή στη μέση.
Δεν ήσουν πρώτος
ούτε τελευταίος στη λίστα.
Δεν ήσουν το νούμερο ένα ούτε το τελευταίο.
Να κοιμάσαι ευτυχισμένος.
Να εκπέμπεις αγάπη.
Να ξέρεις ότι είμαστε εδώ περαστικοί.
Ας βελτιώσουμε τις σχέσεις με τους άλλους.
Να αρπάζουμε τις ευκαιρίες.
Να ακούμε την καρδιά μας.
Να εκτιμούμε τη ζωή.
Πάντως δεν έχω την αξίωση να είμαι
ο πρώτος, ο δεύτερος ή ο τρίτος
στη λίστα σου.
Μου αρκεί που με θέλεις για φίλο.
Ευχαριστώ που είμαι.
Borges, Jorge Luis (1899-1986), Ποιήματα, μετάφρ. Δ. Καλομοίρης , Ελληνικά Γράμματα, 1995
https://www.youtube.com/watch?v=WPIax7gsFmE
07-02-2024, 12:31 #10
ευχαριστω απ καρδιας ολλους φιλαρακια μου να ξερετε κι να γνωρίζουμε ολοι οτι η αγαπη κι η αποδοχη η στηριξη ειναι μεγα γιατρικο για πολλα στη ζωη του ανθρωπου. αν αυτα δε τα εχεις καταρρέεις ειναι νομος αυτο για ολλους μα περισσότερο για αυτους που εχουν προβληματα και νιωθουν απόρριψη απ παντου. ειστε ολοι γλυκύτατοι οι ανθρωποι πρεπει κι το οφειλουμε στον εαυτο μας να προσφερουμε ο ενας στον αλλον οσο μπορουμε λιγη απο τη θετικη ενεργεια μας στηριξη αποδοχη . αυτα ποσο καλο κανουν στον συνάνθρωπο που εχει θεματα δε λεγετε . ολοι μαζι μπορουμε θαυματα να κανουμε. οταν ειναι ο ενας εδω ο αλλος εκει οι ανεμοι της μοναξιας κι της θλίψης βαράνε αλύπητα κι λιγαει το δεντρακι αυτο που λεγεται ανθρώπινη υπαρξη γιατι δε υπαρχει φράκτης .