Results 1 to 15 of 16
-
06-02-2024, 22:56 #1
Έχω μια αίσθηση σαν αρρυθμία στην καρδια
Εδώ και ένα χρόνο κάτι καινούργιο αναπτύσσω .και μια καινούργια ενόχληση.εχω πάει σε πάρα πολλούς γιατρούς.εχω κάνει εξετάσεις πολλές...περνάει η μια ενόχληση και ξαφνικά στο καπάκι με πιάνει καινούργια..εδώ και μια εβδομάδα ξεκίνησε μια αίσθηση σαν αρρυθμία λες και μου "κόβεται" το αίμα... σήμερα το νιώθω όλη μέρα...έχω πάθει 5000 φορές πανικό μέσα στην μέρα από αυτό που νιώθω....φοβαμαι πολύ μην έχω κάτι στην γιατρό...να ξανατρεξω σε γιατρούς τι να κάνω....δεν ξέρω καν αν θα μπορέσω απόψε να κοιμηθω...νομίζω συνέχεια ότι θα πεθάνω....φοβάμαι πολύ παιδιά...δεν αντέχω άλλο να ζω μέσα στον τρόμο κάθε μέρα...δεν ξέρω τι μου φταίει και είμαι ετσι
- 06-02-2024, 23:28 #2
Ηρέμησε. Άμα έχεις κάνει εξετάσεις μη φοβάσαι ψυχολογικά θα είναι. Το άγχος το έχεις χρόνια?
07-02-2024, 00:35 #3
Δε θα πεθάνεις αυτό είναι το μόνο σίγουρο.Το ξέρω είναι τρομακτικό συναίσθημα και βιώνεις πολύ έντονα τα συμπτώματα αλλά είναι ακίνδυνα όσο και να σε τρομάζουν.Εχεις κανει τις εξετάσεις σου είσαι υγιής,απλά το σώμα σου,σου χτυπάει κάποια καμπανάκια γιατί ζεις μέσα στο άγχος σου λέει φτάνει.Η κρίση πανικού αυτό θέλει να σε τρομάξει και να νιώθεις ότι πεθαίνεις αλλά κατά βάθος το ξέρεις ότι δεν πρόκειται να πάθεις τίποτα.Πιστεψε το.Αυτο χρειάζεται.Δε χρειάζεται γιατρό δεν είναι οργανικό.Προσπαθησε όσο και αν σου είναι δύσκολο να τα εκλογικεύσεις.Και σταμάτα να σκέφτεσαι το "αν" Αν δηλαδή δεν είδαν κάτι οι γιατροί ή αν είναι κάτι άλλο.Οχι σίγουρα δεν είναι τίποτα άλλο και μια χαρά είδαν οι γιατροί!
07-02-2024, 12:58 #4
Δεν μπορώ άλλο φοβάμαι.μου παρουσιάζεται συνέχεια κάποιο καινούργιο συμπτώμα...τι να κάνω ...φοβάμαι τρεμω ������
07-02-2024, 16:11 #5
Αν έχεις πάει πρόσφατα σε καρδιολόγο τότε όλα καλά. Αλλιώς να πας για να σου φύγει η ιδέα. Λογικά είναι άγχος. Μετά να συμβουλευτείς, αν και δεν μ αρέσει που το λέω,έναν καλό ψυχίατρο που θα σε κατευθύνει όπως πρέπει. Κρίμα να υποφέρεις. Και προσπάθησε να κάνεις πράγματα για να ξεχνιέσαι. Όσο γίνεται βέβαια. Στάσου σε θέση πους απς δηλαδή με τις παλάμες στο πάτωμα και τις μύτες των ποδιών. Και δες αν σταματάει. Πειραματίσου λίγο.Λογικά συγκυριακό είναι.
07-02-2024, 16:21 #6
Σε καταλαβαίνω απόλυτα παλεύω με το θηρίο από τα 25. Το καλοκαίρι είχα αρρυθμίες όπου έβαλα χολτερ Ρυθμού και σε ένα 24ωρο είχα 4000 αρρυθμίες και ζω ακόμα. Αν θέλεις την προσωπική Μ αποψη να επισκεφτείς έναν ειδικό. Αν έχεις κανείς τις.εξετασεις μη φοβάσαι. Και κάτι σημαντικό οι κρίσεις πανικού ευνοούνται πιο πολύ την άνοιξη. Να βγαίνεις έξω να περπατάς στη φύση να κάνεις πράματα που σε.ευχαριστουν. στα λέει ένας άνθρωπος π παλεύει χρόνια. Το ξεπερνάω και ξανά ερχετε.
07-02-2024, 16:37 #7
φιλαρακι μου αυτο το εχει δει γιατρος ?? αν ναι και ειπε δε ειν κατι κακο πρεπει να ειν ψυχολογικο πρεπει να διορθωθει με αλλο τροπο. ενας ψυχολογος μπορει να πει καποια συμβουλη πως να πραξεις . δες το μην σε τυραννάει ειν κριμα αν δε εχεις προβλημα κιόλας υγειας να υποφερεις κι να στεναχωριέσαι. εσενας κατι σε τρογει κι ξεσπα ετσι νομιζω πρεπει να βρεις κατι να ξρχνιεσε τι σε κανει χαρουμενο ατομο ??μουσικη ενα γλύκισμα μια βολτα ? κατι που κανεις κι σε γαληνευει ?? τι αγαπας πολυ να κανεις κι ξεχνιεσε ??
αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα
07-02-2024, 22:47 #8
Η αλήθεια είναι ότι είναι κάποια πράγματα στην ζωή μου που με ενοχλούν ...έχω πάει σε γιατρούς πολλων ειδικοτήτων ...τώρα μάλλον θα παω και σε καρδιολόγο...δεν ξέρω πως να ηρεμήσω αφού συνέχεια παρουσιάζω και κάτι καινούργιο...να δούμε απόψε αν τουλάχιστον θα μπορέσω να αποκοιμηθω.εχω ξαπλώσει αλλά νιώθω υπερένταση και ώρες ώρες αρρυθμίες....γιατί οι ζωές μας γίνονται τόσο δύσκολες? Γιατί τόση ταλαιπωρία
07-02-2024, 22:52 #9
φιλαρακι σε κατανοώ κι σε νιωθω αυτα που ζεις ειν πονος ψυχης κι χτυπα κι σωματικα . εχεις περασει κι εσυ πολυ χοντρα λουκια στη ζωη κι αυτο τωρα βγαινει .παε σε γιατρο να δεις αν εχεις κατι στην υγεια σου αν ειν κατι να σε δωκουν θεραπεια να φτιαξει . αν δε ειν κατι υγειας που ολοψυχα ευχομαι νασε καλα παε σε ψυχολογο . αυτος θα σε πει τι πρεπει να κανεις για να ηρεμησει η ψυχη να μπορεις να ξεπερασεις οσα περνας κι εχεις αγχος . κανε οτι εκανες παιδι εγω θα σου πω . να εισαι παιδι μεσα σου αγαπα τα λιγα τα απλα κι θα εχεις τοτε ηρεμια ψυχης ετσι θαρρω .
07-02-2024, 23:06 #10
Έχω περάσει πολλά λούκια και δυστυχώς έχω συναντήσει ανθρώπους που δεν μου φέρθηκαν σωστά....δεν θέλω να πονάω πλέον για κανέναν δεν θέλω να μπορεί να με πληγώσει κάνεις...θέλω να ζω ήρεμη χωρίς να με νοιάζουν οι κακίες των άλλων ανθρώπων....θέλω να είμαι χαρούμενη...πως να το καταφέρω αυτό
07-02-2024, 23:13 #11
φιλαρακι μου με την θλιμμένη ψυχη εχεις ολα τα δικια του κοσμου συμφωνάω μαζι σου σε ολα . δες αυτο μπορει να σε βοηθήσει αξιζει να το ψαξεις . :o
https://www.milamou.gr/αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα
08-02-2024, 06:40 #12
Σ ευχαριστώ για το σάιτ.εχεις μιλήσει εσύ με κάποιον από αυτούς τους ψυχολόγους τηλεφωνικός?
08-02-2024, 13:10 #13
δε εχω το θάρρος να μιλω νιωθω αβολα ομως μπορει κάποιος αλος να το κανει κι θελω αν μπορω εμεσα να βοηθάω κοσμο να προχωρεί να μην φοβατε μην ντρεπετε κι να βρει βοηθεια .:cool:
09-02-2024, 15:57 #14
Σήμερα θα βγάλω το χολτερ .....φοβάμαι πολύ ότι θα μου πει να μην κάνω τίποτα και να κάθομαι όλη μέρα στο κρεβάτι χωρίς να μπορώ να κάνω τίποτα...φοβάμαι πολύ
09-02-2024, 16:09 #15
γιατι να στο πει ?? για την εξέταση ?? αν σου πει κατσε σπιτι κρεβατι ο γιατρος που νομιζω δε θα το πει παρε το τηλ κι βλεπε στο νετ πραματακια οπως βιντεακια με φαγητα η τεχνη ζωγραφικη διαφορα τετοια η τραγουδια ακου κι θα περασει η μερα . νομιζω ετσι οτι θα το ξεπερνας λιγο καλυτερα καθε εμποδιο κι δυσκολια . κοιτα σου βρικα βιντεακια να δεις οτι σαρεσει απ αυτα με ταξιδια παντου .
https://www.youtube.com/results?sear...83%CE%BC%CE%BFαν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα