Σύλλογος για άτομα με συναισθηματικές διαταραχές ΜΑΖΙ - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 100
    Senior Member
    pelariry η εδρα εχει ορισθει που θα ειναι?

Senior Member
    αν εννοείς ως έδρα τον χώρο που θα φιλοξενηθούμε, όχι δεν έχει ορισθεί. για να ορισθεί πρέπει πρώτα να ξεκινήσουν οι διαδικασίες.

Senior Member
    ισως,δεν ξερω μπορει να φανει χαζη ιδεα αλλα θα μπορουσαμε να δινουμε ενα μικρο ποσο καθε μηνα,ο καθενας μας,και να νοικιαζαμε κατι..

Senior Member
    Λοιπον...συλλογος υποστηριξης και αλληλοβοηθειας ψυχικα πασχοντων.
    Σε καμμια περιπτωση...συλλογος ψυχικα πασχοντων ή κατι τετοιο.Δεν ξερω κατα ποσο θα εχει επιτυχια γιατι ζουμε σε πραγματικες συνθηκες και φανταζεστε καποιος ψυχικα ασθενης να εχει μεγαλες βλεψεις...πχ πολιτικο προσωπο για το μελλον...εεε οχι μια συναντηση για αυτον θα μπορουσε να αποβει μοιραια για ολο το υπολοιπο μελλον του ακομα και σε πιο \"πολιτισμενες\" χωρες.
    Εγω δεν εχω μεγαλες βλεψεις και θα μου αρεσαν οι λεπτομερειες και πως σκεπτεστε ολο το σκηνικο...στηστε blog καταρχην...με ολες τις λεπτομερειες του οραματος.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Υπαρχουν και αλλοι συλλογοι...το καιρο που ασχολιομουν αλλα δεν ξερω αν εχω κρατησει τα λινκς.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Ποιος θα αναλαβει να οργανωσει...καταρχην?

Senior Member
    Θελω να δω το οραμα...πρωτα..πως το εχετε συλλαβει...pelariry εχεις τιποτα σε ηλεκτρονικη μορφη?

Senior Member
    παιδια θελω πολυ να σας δω ολους.
    θερμη παρακληση:επειδη εχω μεγαλο προβλημα να κυκλοφορω απογευμα η βραδυ θα σας πειραζε να κανονιζαμε το πρωτο μας ραντεβου(αν και οποτε αυτο γινει) σχετικα νωρις?????

Junior Member
    πραγματικά ακούγεται πολύ καλή ιδέα.....ειλικρινά,αν αυτό γίνει πραγματικότητα πιστεύω πως θα μπορούσε να βοηθήσει αρκετούς από εμάς.....αν και είμαι από επαρχία,αν ανακοινώσετε κάποιο ραντεβού θα ήθελα πολύ τουλάχιστον να προσπαθήσω να έρθω για υποστήριξη.
    καλή συνέχεια στην προσπάθεια!

Senior Member
    Φερρούλα αν κανονιστεί τίποτε και δεν είναι πρωί γιατί ανησυχείς; κάποιος θα σε γυρίσει στο σπίτι σου τι σόϊ σύλλογος υποστήριξης θα είναι τότε;

Senior Member
    Originally posted by melene
    ισως,δεν ξερω μπορει να φανει χαζη ιδεα αλλα θα μπορουσαμε να δινουμε ενα μικρο ποσο καθε μηνα,ο καθενας μας,και να νοικιαζαμε κατι..
    μελ, καθόλου χαζή δεν είναι η ιδέα σου.
    είναι στα πλάνα του συλλόγου μας (όπως και κάθε συλλόγου) μία μόνιμη στέγη ως εφαλτήριο της δράσης μας. αρχικά θα φιλοξενηθούμε και αργότερα ανάλογα με τη δυναμική μας και τις ανάγκες μας θα προκύψει η αγορά ή η ενοικίαση ενός χώρου. ιδανική περίπτωση θα ήταν η δωρεά, κάτι που στο μέλλον ίσως να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε.

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Λοιπον...συλλογος υποστηριξης και αλληλοβοηθειας ψυχικα πασχοντων.Σε καμμια περιπτωση...συλλογος ψυχικα πασχοντων ή κατι τετοιο.
    ο σύλλογος αναφέρεται σε άτομα με συναισθηματικές διαταραχές και όχι ψυχικά πάσχοντες γενικά.

Δεν ξερω κατα ποσο θα εχει επιτυχια γιατι ζουμε σε πραγματικες συνθηκες και φανταζεστε καποιος ψυχικα ασθενης να εχει μεγαλες βλεψεις...πχ πολιτικο προσωπο για το μελλον...εεε οχι μια συναντηση για αυτον θα μπορουσε να αποβει μοιραια για ολο το υπολοιπο μελλον του ακομα και σε πιο \"πολιτισμενες\" χωρες.
    keep_walking, οι νορβηγοί διαφωνούν μαζί σου καθ΄όσο υπήρξαν ανεχτικοί όταν ο πρωθυπουργός τους πριν περίπου 10 χρόνια παρουσίασε κατάθλιψη και αποσύρθηκε προσωρινά από τα καθήκοντά του.
    http://www.nytimes.com/1998/09/26/world/norway-leader-ends-leave-for-depression.html

Εγω δεν εχω μεγαλες βλεψεις και θα μου αρεσαν οι λεπτομερειες και πως σκεπτεστε ολο το σκηνικο...στηστε blog καταρχην...με ολες τις λεπτομερειες του οραματος.
    η παρουσίαση του οράματος γίνεται και στο παρόν θέμα, στο οποίο και ευχήθηκα εξ αρχής να προαχθεί ένας παραγωγικός διάλογος.

Senior Member
    Υπαρχουν και αλλοι συλλογοι...το καιρο που ασχολιομουν αλλα δεν ξερω αν εχω κρατησει τα λινκς.
    και λοιπόν; αν υπάρχουν και άλλοι σύλλογοι, καλώς υπάρχουν. στόχος μας δεν είναι ο ανταγωνισμός αλλά η συνεργασία.

Senior Member
    Originally posted by ferro
    παιδια θελω πολυ να σας δω ολους.
    θερμη παρακληση:επειδη εχω μεγαλο προβλημα να κυκλοφορω απογευμα η βραδυ θα σας πειραζε να κανονιζαμε το πρωτο μας ραντεβου(αν και οποτε αυτο γινει) σχετικα νωρις?????
    φερρό, μη σε απασχολεί αυτό. θα συναντηθούμε και θα είσαι παρούσα.

Senior Member
    Originally posted by demmie
    πραγματικά ακούγεται πολύ καλή ιδέα.....ειλικρινά,αν αυτό γίνει πραγματικότητα πιστεύω πως θα μπορούσε να βοηθήσει αρκετούς από εμάς.....αν και είμαι από επαρχία,αν ανακοινώσετε κάποιο ραντεβού θα ήθελα πολύ τουλάχιστον να προσπαθήσω να έρθω για υποστήριξη.
    καλή συνέχεια στην προσπάθεια!
    ευχαριστούμε πολύ! σου στέλνω u2u για τα περαιτέρω.

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast