Σύλλογος για άτομα με συναισθηματικές διαταραχές ΜΑΖΙ - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 91 to 100 of 100
    Member
    Αφού αναφέρθηκε το όνομά σου μέσα στο forum, μου είναι πιο εύκολο να σε προσφωνώ με αυτό...λοιπόν Βασίλη, μόλις βρήκα τον χρόνο να διαβάσω όλες τις παρεμβάσεις σε αυτό το topic...ειλικρινά θα ήθελα πολύ να συμμετάσχω, αν και δεν γνωρίζω με ποιόν τρόπο θα ήταν αυτό εφικτό, καθώς κατοικοεδρεύω στην Κρήτη και μου είναι λίγο δύσκολες οι μετακινήσεις...από οικονομικής άποψης ομιλώ...θα ήθελα να μάθω περισσότερα...σ\'ευχαριστώ...

Banned
    Originally posted by nektaria78

καθώς κατοικοεδρεύω στην Κρήτη

ευκαιρια να ανοιξεις παραρτημα στην Κρητη.

^_^

Senior Member
    δεν είναι κακή ιδέα!

Senior Member
    Originally posted by nektaria78
    Αφού αναφέρθηκε το όνομά σου μέσα στο forum, μου είναι πιο εύκολο να σε προσφωνώ με αυτό...λοιπόν Βασίλη, μόλις βρήκα τον χρόνο να διαβάσω όλες τις παρεμβάσεις σε αυτό το topic...ειλικρινά θα ήθελα πολύ να συμμετάσχω, αν και δεν γνωρίζω με ποιόν τρόπο θα ήταν αυτό εφικτό, καθώς κατοικοεδρεύω στην Κρήτη και μου είναι λίγο δύσκολες οι μετακινήσεις...από οικονομικής άποψης ομιλώ...θα ήθελα να μάθω περισσότερα...σ\'ευχαριστώ...
    σε ευχαριστώ για το μήνυμά σου και για τον κόπο σου να διαβάσεις το θρεντ. θα σου στείλω u2u με περισσότερες πληροφορίες.

Member
    ευκαιρια να ανοιξεις παραρτημα στην Κρητη.

^_^

δεν έχω ηγετικές ικανότητες, οπότε το ξεχνάμε....

Banned
    γιατι ποιος σου ειπε οτι χρειαζεσαι ηγετικες ικανοτητες?
    θεληση να εχεις και φτανει.

Senior Member
    up

Senior Member
    Originally posted by pelariry
    η ψυχοεκπαίδευση πάνω στη διπολική διαταραχή είναι κάτι πολύ ουσιαστικό και σπουδαίο, είναι η γνώση για την ασθένεια. σήμερα, πλέον, θεωρείται, αναπόσπαστο κομμάτι της θεραπευτικής διαδικασίας και δη της αντιμετώπισης των χρόνιων διαταραχών. είναι ο απαραίτητος σύμμαχος στον δύσκολο αγώνα που κάνει ο ασθενής για τη σταθεροποίησή του.
    μηπως θα ταν καλο να δωθουν καποιες πληροφοριες ή τηλέφωνα εστω απο το σημειο αυτο για οποιον δισταζει να επικοινωνησει πιο άμεσα?

νομιζω οτι πολλοι δεν γνωριζουν οτι υπάρχει αυτο το εργαλειο που μπορει να ειναι πολυ σημαντικο καποιες στιγμες.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    τα τηλεφωνα θα ηταν χρησιμα,οχι μονο για οποιον δισταζει για μια επικοινωνια πιο αμεση,αλλα και για καποιους που μπορει,να μην εχουν προβαση σε διαδυκτιο,για καποιο διαστημα.

Senior Member
    οι θέσεις για το εν λόγω σεμινάριο έχουν σχεδόν καλυφθεί. θα υπάρξει σχετική ενημέρωση όταν τρέξει το επόμενο.

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567