Σύλλογος για άτομα με συναισθηματικές διαταραχές ΜΑΖΙ - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 100
    Senior Member
    Originally posted by giota
    Φερρούλα αν κανονιστεί τίποτε και δεν είναι πρωί γιατί ανησυχείς; κάποιος θα σε γυρίσει στο σπίτι σου τι σόϊ σύλλογος υποστήριξης θα είναι τότε;
    εντάξει, οι ανησυχίες καλό είναι να εκφράζονται ώστε να δίνονται διευκρινίσεις.

Senior Member
    Υπαρχει και η Ελληνικη Διπολικη Οργανωση...

Πληροφοριες δειτε παρακατω :

http://www.bipolar.gr/

Senior Member
    ο σύλλογός μας αρχίζει να βρίσκει να ανταπόκριση και από το φόρουμ και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γι\' αυτό. ευελπιστώ πως και άλλα μέλη θα αγκαλιάσουν το εγχείρημά μας!

Senior Member
    οι πρώτες επαφές γνωριμίας ξεκίνησαν σε αθήνα και θεσσαλονίκη. όποιοι από τους παρευρισκόμενους θέλουν να γράψουν τις εντυπώσεις τους μπορούν να το κάνουν εδώ. εγώ έχω να πω πως το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο και ότι χάρηκα που γνώρισα ανθρώπους με ευαισθησίες και κατανόηση.

Senior Member
    για εμενα λες???χαχα!!οντως ειναι μια πολυ ωραια κινηση και ελπιζω να πραγματοποιηθει!θα θελα και σε επομενη συναντηση και στη θεσ-νικη ακομα μιας και θα ανεβαινω να με ενημερωσεις.σημερα ηρθε στο ταχι που ημουν η τι-ποτε?κοιτα να δεις συμπτωση...

Senior Member
    Οταν κανονίσετε πάλι ανακοίνώστε το,Προέκυψε ένα ταξίδι και είχα την ευκαιρία να συναντήσω ένα μέλος του φόρουμ.Ενα άτομο όμορφο και εξωτερικά αλλα το σπουδαιότερο όμορφο εσωτερικά.Ενα άτομο καλλιεργημένο έξυπνο και σοβαρό.χάρηκα πάρα πολύ και ελπίζω στο μέλλον να ξανασυναντηθούμε.

Senior Member

Senior Member
    πελαριρι εχεις u2u

Senior Member
    Originally posted by melene
    σημερα ηρθε στο ταχι που ημουν η τι-ποτε?κοιτα να δεις συμπτωση...
    χαχα απίστευτο ε; μπορεί να προσπερνάμε καθημερινά ο ένας τον άλλον και να μην το καταλαβαίνουμε!!

Senior Member
    Originally posted by giota
    Οταν κανονίσετε πάλι ανακοίνώστε το,Προέκυψε ένα ταξίδι και είχα την ευκαιρία να συναντήσω ένα μέλος του φόρουμ.Ενα άτομο όμορφο και εξωτερικά αλλα το σπουδαιότερο όμορφο εσωτερικά.Ενα άτομο καλλιεργημένο έξυπνο και σοβαρό.χάρηκα πάρα πολύ και ελπίζω στο μέλλον να ξανασυναντηθούμε.
    η συνάντηση δεν ανακοινώθηκε στο φόρουμ γιατί δεν πρόκειται για μια ανοιχτή συνάντηση. είναι για ανθρώπους που ενδιαφέρονται για την ιδέα του συλλόγου.

Senior Member
    όποιος άλλος ενδιαφέρεται για τον σύλλογο, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου.

Senior Member
    ευχαριστώ πραγματικά για την ανταπόκρισή σας παιδιά. περιμένω ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή όμως! όποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες ας μου γράψει! ευχαριστώ και πάλι!

Πελ...θα ήθελα να συμμετάσχω και εγω αν και δεν έχω διπολική...Σε περιπτωση που μπορώ να βοηθήσω σε κάτι....

Senior Member
    πελ απ\' ότι αντιλαμβάνεσαι πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατόν αυτός ο σύλλογος και θα προτείνω να υπάρξει συμμετοχή για το καλό όλων.....

Banned
    Originally posted by Θεοφανία
    Πελ...θα ήθελα να συμμετάσχω και εγω αν και δεν έχω διπολική...Σε περιπτωση που μπορώ να βοηθήσω σε κάτι....

αμαν!!!
    ΚΑΙ αυτο θελεις να το ελεγχεις???

Λες και φτιαχνουν σύλλογο αναξιοπαθουντων και οχι ενα σχημα που εχει κοινα χαρακτηριστικα.....
    Θα ελεγα ελεος,
    αλλα ξερω οτι δεν υπαρχει.....

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast