Σύλλογος για άτομα με συναισθηματικές διαταραχές ΜΑΖΙ - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 100
    Senior Member
    Originally posted by giota
    πελ απ\' ότι αντιλαμβάνεσαι πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατόν αυτός ο σύλλογος και θα προτείνω να υπάρξει συμμετοχή για το καλό όλων.....
    γιώτα μα ήδη γίνεται! έχουμε πάρει δικάσιμο για φλεβάρη και πλέον είναι ζήτημα χρόνου να έχουμε και τη βούλα του κράτους!
    ακριβώς όπως το λες! συμμετοχή για το καλό όλων!

Senior Member
    Originally posted by krino
    Originally posted by Θεοφανία
    Πελ...θα ήθελα να συμμετάσχω και εγω αν και δεν έχω διπολική...Σε περιπτωση που μπορώ να βοηθήσω σε κάτι....

αμαν!!!
    ΚΑΙ αυτο θελεις να το ελεγχεις???

Λες και φτιαχνουν σύλλογο αναξιοπαθουντων και οχι ενα σχημα που εχει κοινα χαρακτηριστικα.....
    Θα ελεγα ελεος,
    αλλα ξερω οτι δεν υπαρχει.....
    αν θέλετε να τσακωθείτε, όχι εδώ. ευχαριστώ.

Senior Member
    Originally posted by Θεοφανία
    Πελ...θα ήθελα να συμμετάσχω και εγω αν και δεν έχω διπολική...Σε περιπτωση που μπορώ να βοηθήσω σε κάτι....
    έχεις u2u.

ο σύλλογος αναφέρεται σε διαταραχές διάθεσης εν γένει και όχι μόνο στη διπολική διαταραχή.

Originally posted by pelariry
    Ως διπολικός ανοίγω αυτό το θέμα στο φόρουμ της διπολικής διαταραχής αλλά ο σύλλογος αναφέρεται σε όλο το φάσμα των διαταραχών διάθεσης.

Πελ...σου απάντησα στο υ2υ....Θενκς.

Senior Member
    πελ,
    σου εστειλα email,σχετικα με καποιες αποριες μου για τον συλλογο,αν και οταν εστειλα το email δεν ειχα προλαβει να διαβασω,αυτα που εγραψες σημερα σε αυτο το thread.:P

Senior Member
    προς αποφυγή παρεξηγήσεων. επειδή αρκετοί συγχέετε τον σύλλογο με το φόρουμ, να ξεκαθαρίσω πως πέρα από το γεγονός ότι μέλη του φόρουμ μπορούν να γίνουν και μέλη του συλλόγου ουδεμία άλλη σχέση έχουν. επουδενί τα φαινόμενα που επικρατούν στο φόρουμ θα μεταφερθούν/συνεχιστούν/επιδεινωθούν υπό την αιγίδα του συλλόγου.

Senior Member
    η συνδρομή θα είναι ένα συμβολικό ετήσιο ποσό. ο καθένας βάζει ό,τι μπορεί. πρόκειται για εθελοντική οργάνωση. ό,τι έσοδα προκύψουν θα διατίθενται για την εκπλήρωση των στόχων της οργάνωσης.

υγ:ο σύλλογος για όσους το προσπερνούν αναφέρεται σε άτομα με διαταραχές διάθεσης ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ομοιογενείς ομάδες. ευχαριστώ όλους για μια ακόμα φορά για το ενδιαφέρον που δείχνετε.

Senior Member
    την εβδομάδα αυτή θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις οπότε είναι ευκαιρία για όποιον ενδιαφέρεται να έρθει και να μας γνωρίσει από κοντά.

Senior Member
    καλή χρονιά εύχομαι σε όλους. να είμαστε όλοι καλά και ψυχικά υγιείς ή τουλάχιστον σε θέση να παλεύουμε για τη ψυχική υγεία μας!

με λένε pelariry και θα σας στρατολογήσω! λίγες βδομάδες από την ίδρυσή μας πλέον θέλω να ευχαριστήσω όσους ενδιαφέρθηκαν και ακόμη περισσότερο όσους τελικά θα ασχοληθούν και θα συμμετέχουν στα προγράμματά μας. προχωράμε ΜΑΖΙ!

πρόκειται να πραγματοποιηθούν συναντήσεις ενημέρωσης-γνωριμίας. όποιος-α ενδιαφέρεται για τη σύσταση του συλλόγου \"ΜΑΖΙ\" παρακαλώ ας επικοινωνήσει μαζί μου.

Senior Member
    εγώ δεν χρειάζεται να επικοινωνήσω στο λέω δημοσίως.Καλή χρονιά Βασίλη

Senior Member
    καλή χρονιά! εσύ έχεις εκδηλώσει το ενδιαφέρον σου βρε ήδη και θα σε ειδοποιήσω όταν προκύψει κάτι!

Senior Member

νέα

περάσαμε τη δευτέρα, 1η φλεβάρη από πρωτοδικείο και περιμένουμε τώρα την απόφαση ίδρυσης στα μέσα του μάρτη.
    προσδοκούμε στη συμμετοχή σας. ευχαριστώ.

Senior Member
    παιδιά την δική μου τη συμμετοχη την έχετε!!!!

Senior Member

πρόγραμμα ψυχοεκπαίδευσης

το πρώτο πρόγραμμα ψυχοεκπαίδευσης για διπολικούς ασθενείς στην ελλάδα είναι γεγονός. το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στη θεσσαλονίκη και για τα μέλη του συλλόγου θα προσφέρεται δωρεάν. για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου. ευχαριστώ.

Senior Member

τι είναι ψυχοεκπαίδευση

η ψυχοεκπαίδευση πάνω στη διπολική διαταραχή είναι κάτι πολύ ουσιαστικό και σπουδαίο, είναι η γνώση για την ασθένεια. σήμερα, πλέον, θεωρείται, αναπόσπαστο κομμάτι της θεραπευτικής διαδικασίας και δη της αντιμετώπισης των χρόνιων διαταραχών. είναι ο απαραίτητος σύμμαχος στον δύσκολο αγώνα που κάνει ο ασθενής για τη σταθεροποίησή του.

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast