Υψηλή πίεση. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ellaki1989 View Post
    Παιδιά τα κατάφερα πήγα στη προϊσταμένη και της ζήτησα μετακίνηση και το δέχτηκε αλλα το θέμα ήταν μέχρι να γίνει με έπιασε τρομερή κρίση πανικού ταχυκαρδία και τρέμουλο. Και αναγκαστικά να πάρω μισό ηρεμηστικο να ηρεμήσω. Θα ξεκινήσω άμεσα ψυχοθεραπεία και να οριοθετω τους ανθρώπους γιατί θέλω να είμαι καλά. Ελπίζω από εδώ και πέρα τα πράγματα να εξελιχθούν πιο ομαλά.
    Να κοιτάς ότι έκανες ένα τεράστιο βήμα για να είσαι καλά. Μπράβο σου.

Senior Member
    Ευχαριστώ πολύ. Τα αγαπάω πολύ τα παιδιά έχω πάρει πολύ αγάπη από την οικογένειά μου. Και έτσι θέλω να δώσω και εγώ στο παιδί μου. Αλλά είμαι υπεύθυνη και θέλω να γίνουν όλα σωστά για να είμαι πρώτα εγώ καλά. Υ.γ δεν το είχα προγραμματισει να πάω ξαφνικά το πήρα απόφαση. Είπα θα το κάνω θα πάω να της μιλήσω και ότι γίνει. Το κατάλαβε απόλυτα και εκεί που θα πάω μου είπε θα είναι καλά. Πάντως θέλει πολύ γερά νεύρα να αντιμετωπίσεις τόσους ανθρώπους με διάφορες προσωπικότητες. Κρίμα να υπάρχει τόσο κακία για μας τα νέα παιδιά που θέλουμε να δουλεψουμε και να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη. Μας συμπεριφέρονται λες και τρώμε από τα λεφτά τους. Που εγώ είμαι βοηθητική και παίρνω ούτε το βασικό και εκείνοι, τα διπλάσια. Κρίμα ειλικρινά. Μιλάτε πολύ όμορφα ασχολείστε με τη ψυχολογία;

Marilou
    Guest
    Ευχαριστώ πολύ. Τα αγαπάω πολύ τα παιδιά έχω πάρει πολύ αγάπη από την οικογένειά μου. Και έτσι θέλω να δώσω και εγώ στο παιδί μου. Αλλά είμαι υπεύθυνη και θέλω να γίνουν όλα σωστά για να είμαι πρώτα εγώ καλά.
    Οποτε αφου πηρες να σου ευχηθω να καταφερεις να την μεταλαμπαδευσεις στα παιδακια σου !

Τελειομανια ?
    Πως σου ακούγετε ?
    Συχνα οι ανθρωποι που θελουν να ειναι τελειοι σε ολα διακατέχονται απο έντονο στρες άγχος και φτανουν σε σημειο να αντιμετωπιζουν κρισεις πανικου ..

Απιστευτη πιεση να θες παντα να τα κανεις ολα καλα ...
    Γιατι ομως ?

Η πεποίθηση οτι το να κανεις λαθος δεν ειναι αποδεκτό ή οτι οσοι κανουν λαθη δεν αξιζουν ,σου λεει κατι ?
    Το πυποστηριζεις αυτο ?

Υ.γ δεν το είχα προγραμματισει να πάω ξαφνικά το πήρα απόφαση. Είπα θα το κάνω θα πάω να τηςήσω και ότι γίνει.
    Καμια φορα ο μηρυκασμος ειναι ο μεγαλυτερος αποτρεπτικος παραγοντας στο να τολμουμε πραγματα ..
    Μπορει ΑΝ το προγραμματιζες να το κανεις να μην το εκανες ποτε καθως οι αυτοματες αρνητικες σου σκεψεις θα σε οδηγουσαν σε παραλλογες ιδεες ή αυθαίρετα συμπερασματα τα οποια θα σε απέτρεπαν απο το να το κανεις ..

Ο παρορμητισμός , ο αυθορμητισμός σε τετοιες καταστάσεις ειναι και αυτος που σε κανει να διαπιστώνεις πως το χειροτερο σεναριο απο κατι που θελεις να κανεις διαδραματίζετε στο μυαλο σου ,στην σκεψη σου και οχι στην πραγματικοτητα του γεγονοτος ..

Ο μεγαλυτερος εχθρος ειναι το ιδιο μας το μυαλο ,οι ιδιες οι σκεψεις δυστηχως ..

Το κατάλαβε απόλυτα και εκεί που θα πάω μου είπε θα είναι καλά. Πάντως θέλει πολύ γερά νεύρα να αντιμετωπίσεις τόσους ανθρώπους με διάφορες προσωπικότητες. Κρίμα να υπάρχει τόσο κακία για μας τα νέα παιδιά που θέλουμε να δουλεψουμε και να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη. Μας συμπεριφέρονται λες και τρώμε από τα λεφτά τους. Που εγώ είμαι βοηθητική και παίρνω ούτε το βασικό αι εκείνοι, τα διπλάσια. Κρίμα ειλικρινά.
    Δυστηχως οι ανθρωποι εχουν αλλαξει και αυτη την νοοτροπια την συναντας και αλλου ,γι αυτο λεμε μαθαινουμε εμεις να τους διαχειριζομαστε και δεν σπαταλαμε πολυτιμο χρονο να πεισουμε καποιον αλλο ν αλλαξει ...
    Ο αλλος δεν θα αλλάξει, εμεις πρεπει ν αλλαξουμε σταση απεναντι του !

Δεν συμπεριφερομαστε σε ολους τους ανθρωπους το ιδιο ..άλλωστε γιατι κάποιοι μας χαρακτηριζουν ¨καλους ¨ανθρωπους και καποιο αλλοι ¨κακους ¨
    Εμεις ενας ανθρωπος δεν ειμαστε ?
    Το γεγονος ομως οτι διαμορφωνουμε την συμπεριφορα μας ανάλογα με αυτον που εχουμε απεναντι μας ,δεν ειναι και αυτο που θα καθορισει την γενικη εικονα μας ?

Ειμαστε " καλοι "με τους καλους -ευγενικους και ΄κακοι ¨με αυτους που δεν μας σεβονται ..Οποτε ας αναλογιστουν οι αλλοι τι ειναι ,αυτοι που δεχονται την αναλογη συμπεριφορα μας και δεν ειναι παγιωμενη σε ολους !

Αυτος πλεον ειναι ο κανονας !

Μιλάτε πολύ όμορφα ασχολείστε με τη ψυχολογία;
    Ναι ασχολούμαι πλεον και αυτο το διάστημα ξανα ειμαι στο φορουμ με αφορμή μια εργασία που εχω πανω στο μεταπτυχιακό που κανω στο Καποδιστριακο για την Γνωσιακη και λαμβανω και εγω με την σειρα μου πολυ βοηθεια που συνομιλω με ανθρωπους σαν εσας ,οποτε αμοιβαία τα συναισθηματα !

Senior Member
    Εγώ έχω τελειώσει το πολιτικό της νομικής στο καποδιστριακό. Είναι πολύ όμορφος ο τρόπος που σκέφτεσαι και γράφεις. Εγώ θα πατήσω στην φράση που είπες ο μεγαλυτερος εχθρος ειναι το ιδιο μας το μυαλο ,οι ιδιες οι σκεψεις δυστηχωςπου κάνουμε. Πράγματι πόσο απλό ήταν αυτό που έκανα σήμερα, και πόσο το μεγαλοποιησα στο μυαλό μου, και τι θα γίνει που θα της μιλήσω; θα το δεχτεί; εμπασι περίπτωση είναι ένας χώρος καλός η κακώς με ανθρώπους με χαμηλό επίπεδο όπου η θέση που κατέχουν εδώ και 30 χρόνια τους ανηκει. Κ εμάς μας βλέπουν σαν κάτι που μπήκε ξαφνικά. Είναι πολύπλοκο. Απλά εγώ δεν θέλω κ δε μπορώ ν τ κάνω στον εαυτό μου γτ εγώ υποφέρω κ όχι αυτοί. Κ όταν είσαι τόσο μικρομυαλος δεν πρόκειται να καταλάβεις τον άλλο. Πρόσφεραν τόση δουλεια κ η απάντηση που πήρα απ' αυτό το άτομο ήταν μόνος Μ τα έκανα ολα τόσο καιρό. Με ακύρωσε.γ αυτό κ γω πήρα το θάρρος στο να αλλάξω χώρο

Marilou
    Guest
    Quote Originally Posted by ellaki1989 View Post
    Εγώ έχω τελειώσει το πολιτικό της νομικής στο καποδιστριακό. Είναι πολύ όμορφος ο τρόπος που σκέφτεσαι και γράφεις. Εγώ θα πατήσω στην φράση που είπες ο μεγαλυτερος εχθρος ειναι το ιδιο μας το μυαλο ,οι ιδιες οι σκεψεις δυστηχωςπου κάνουμε. Πράγματι πόσο απλό ήταν αυτό που έκανα σήμερα, και πόσο το μεγαλοποιησα στο μυαλό μου, και τι θα γίνει που θα της μιλήσω; θα το δεχτεί; εμπασι περίπτωση είναι ένας χώρος καλός η κακώς με ανθρώπους με χαμηλό επίπεδο όπου η θέση που κατέχουν εδώ και 30 χρόνια τους ανηκει. Κ εμάς μας βλέπουν σαν κάτι που μπήκε ξαφνικά. Είναι πολύπλοκο. Απλά εγώ δεν θέλω κ δε μπορώ ν τ κάνω στον εαυτό μου γτ εγώ υποφέρω κ όχι αυτοί. Κ όταν είσαι τόσο μικρομυαλος δεν πρόκειται να καταλάβεις τον άλλο. Πρόσφεραν τόση δουλεια κ η απάντηση που πήρα απ' αυτό το άτομο ήταν μόνος Μ τα έκανα ολα τόσο καιρό. Με ακύρωσε.γ αυτό κ γω πήρα το θάρρος στο να αλλάξω χώρο
    Οι σκεψεις ειναι ενα "τοξικός παπαγάλος" που εχει μαθει να παπαγαλίζει τις αυτόματες αρνητικές μας σκέψεις ...
    Εμεις το μονο που εχουμε να κανουμε ειναι να αποδειξουμε σε αυτο τον "παπαγαλο ",στην σκεψη μας δηλαδη πως ο εαυτο μας ειναι πολυ σπουδαιος και δυνατος και το αποδεικνύουμε μεσα απο τις πραξεις μας

Οπως στην περιπτωση σου ,μπορει "ο τοξικος σου παπαγαλος "να σου παπαγαλιζει το μυαλο ,ο πραγματικος σου εαυτος ομως ειναι τοσο δυνατος οταν τον παραμεριζει και δεν του δινει σημασια ...

Να θυμάσαι παντα πως οι σκέψεις ειναι απλές απόψεις(αβάσιμες ) και οχι τεκμηριωμένα γεγονοτα !
    Οποτε διαχώρισετες απο εσενα,απο τον εαυτο σου , και απέδειξε με πράξεις οτι ο "τοξικος σου παπαγάλος " πρεπει να αρχίζει να χανει την δύναμη που του δίνεις τόσο καιρό !

Page 2 of 2 FirstFirst 12