Είναι πιθανή η επανασύνδεση; - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 76
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Tzina4 View Post
    Μου έχει δημιουργηθεί, επίσης, αμφιβολία, μήπως το διάστημα του χωρισμού μιλούσε ήδη με αυτή και απλά τώρα βρίσκονται και από κοντά. Ακόμα χειρότερα, ότι την είχε γνωρίσει και όσο ήμασταν μαζί. Θα ήθελα να μάθω με κάποιον τρόπο αυτό έστω, για να μη βασανίζω το κεφάλι μου αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα είχε το θάρρος να είναι ειλικρινής μαζί μου.
    Και να το έκανε δεν έχει σημασία πλέον. Απλά θα ήταν πολύ λίγος για σένα. Γιατί θες να συνεχίσεις να ασχολήσε με κάτι που έχει τελειώσει; Ενώ είδες πως δεν σε υπολογίζει (συγνώμη που το λέω τόσο ωμά), τι άλλο θες να δεις; Ασχολήσε με το τι θα σκεφτεί ε αν δει ότι τον διέγραψες. Χεστηκες. Εξάλλου είπες ότι δεν το είδες από το δικό σου προφίλ, άρα δεν ξέρει ότι το είδες.. Οπότε έτσι σου ήρθε και τον έκανες διαγραφή.

Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Και να το έκανε δεν έχει σημασία πλέον. Απλά θα ήταν πολύ λίγος για σένα. Γιατί θες να συνεχίσεις να ασχολήσε με κάτι που έχει τελειώσει; Ενώ είδες πως δεν σε υπολογίζει (συγνώμη που το λέω τόσο ωμά), τι άλλο θες να δεις; Ασχολήσε με το τι θα σκεφτεί ε αν δει ότι τον διέγραψες. Χεστηκες. Εξάλλου είπες ότι δεν το είδες από το δικό σου προφίλ, άρα δεν ξέρει ότι το είδες.. Οπότε έτσι σου ήρθε και τον έκανες διαγραφή.
    Δεν μπορώ να δεχτώ την κοροϊδία. Έστω να μου το έλεγε ότι προχώρησε, εφόσον μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε τυπική επικοινωνία. Θα το εκτιμούσα, από το να το μάθω έτσι και με το να προσπαθεί να μου το κρύψει.

Senior Member
    Δεν μπορώ να δεχτώ την κοροϊδία. Έστω να μου το έλεγε ότι προχώρησε, εφόσον μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε τυπική επικοινωνία. Θα το εκτιμούσα, από το να το μάθω έτσι και με το να προσπαθεί να μου το κρύψει.
    Αφού δεν μπορείς την κοροϊδία γιατί συνεχίζεις να ασχολησε; Δε μπορείς; Η ώρα του καλή και ο κωλος του γυαλί. Πας παρακάτω. Πόση αξία να του δώσεις;

Αφού δεν μπορείς την κοροϊδία γιατί συνεχίζεις να ασχολησε; Δε μπορείς; Η ώρα του καλή και ο κωλος του γυαλί. Πας παρακάτω. Πόση αξία να του δώσεις;
    Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι γιατί ξέρω ότι μόνο εμένα πληγώνει όλο αυτό, αυτός μια χαρά περνάει.

Senior Member
    Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι γιατί ξέρω ότι μόνο εμένα πληγώνει όλο αυτό, αυτός μια χαρά περνάει.
    Το προσπαθώ να μην τον σκέφτομαι δεν πετυχαίνει. Βγες, γέμισε την μέρα σου με διάφορες ασχολίες, ασχολήσου με τον εαυτό σου, βρες ένα χόμπι. Σιγα σιγά θα σκέφτεσαι όλα αυτά που έγιναν και θα λες ευχαριστώ που δεν έχεις πλέον έναν τέτοιον άνθρωπο στη ζωή σου. Να απαιτείς να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που να σε κοιτάζουν στα μάτια, μη συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο.

Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Βγες και εσύ με άλλον και περνα καλά. Και βαλε ignore τον πρωην για να μην τον βλέπεις να ξεπετάγεται μπροστά σου. Out of sight, out of mind
    Δεν είμαι σε φάση να γνωρίσω άλλον γιατί θα είναι σαν να τον χρησιμοποιώ για να ξεπεράσω τον πρώην.
    Βγες με αλλον λεω. Ήδη υπάρχοντες γνωστοί και φίλοι υπάρχουν ? Έστω ότι δεν υπάρχουν, ακόμη και να γνωρίσεις κάποιον καινούργιο, το "βγες" μεχρι το "χρησιμοποίησε τον για να ξεπεράσεις τον πρώην" εχει μια διαφορά. Αν δεν τον εξαπατήσεις και είσαι ξεκάθαρη μια χαρά θα είσαι.

Εναλλακτικά , μπορεις να σκέφτεσαι ή να προσπαθείς να μην σκέφτεσαι τον πρώην. Αλλά αφού αυτός δεν ειναι πια μαζί σου, πρέπει και εσύ να φροντίσεις τον εαυτό σου

Το προσπαθώ να μην τον σκέφτομαι δεν πετυχαίνει. Βγες, γέμισε την μέρα σου με διάφορες ασχολίες, ασχολήσου με τον εαυτό σου, βρες ένα χόμπι. Σιγα σιγά θα σκέφτεσαι όλα αυτά που έγιναν και θα λες ευχαριστώ που δεν έχεις πλέον έναν τέτοιον άνθρωπο στη ζωή σου. Να απαιτείς να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που να σε κοιτάζουν στα μάτια, μη συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο.
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Βγες με αλλον λεω. Ήδη υπάρχοντες γνωστοί και φίλοι υπάρχουν ? Έστω ότι δεν υπάρχουν, ακόμη και να γνωρίσεις κάποιον καινούργιο, το "βγες" μεχρι το "χρησιμοποίησε τον για να ξεπεράσεις τον πρώην" εχει μια διαφορά. Αν δεν τον εξαπατήσεις και είσαι ξεκάθαρη μια χαρά θα είσαι.

Εναλλακτικά , μπορεις να σκέφτεσαι ή να προσπαθείς να μην σκέφτεσαι τον πρώην. Αλλά αφού αυτός δεν ειναι πια μαζί σου, πρέπει και εσύ να φροντίσεις τον εαυτό σου
    Καταλαβαίνω ότι αυτά που λέτε είναι τα σωστά, αλλά φοβάμαι μήπως τον ξεχάσω μόνο προσωρινά και "επιφανειακά".

Senior Member
    Καταλαβαίνω ότι αυτά που λέτε είναι τα σωστά, αλλά φοβάμαι μήπως τον ξεχάσω μόνο προσωρινά και "επιφανειακά".
    Θέλει χρόνο για να πας πραγματικά παρακάτω.. Είναι φυσιολογικό να πονάς, να νιώθεις ότι δεν μπορείς να προχωρήσεις.. Γέμισε τη μέρα σου όσο περισσότερο μπορείς για να μη σκέφτεσαι και μην κοιτάς συνέχεια το προφίλ του, για να δεις τι κάνει ή αν σου κρύβει κάτι άλλο.

Senior Member
    μην φοβασαι τπτ..
    ξεκινα απο τα επιφανειακα, βρες και δραστηριοτητες και θα ερθουν και τα ουσιαστικα.
    οσο κοινοτοπο κι αν φαινεται, ματια που δεν βλεπονται, καποια στιγμη ξεχνιουνται (αν οχι, γρηγορα)....

Έχω θυμό που πίστευα σε επανασύνδεση και έτρωγα κοροϊδία όλο αυτό το διάστημα. Σίγουρα το ίδιο γινόταν και τόσα χρόνια στη σχέση. Αυτό είναι που δεν μπορώ να διαχειριστώ, όχι τόσο ότι βρήκε άλλη.
    Last edited by Tzina4; 15-03-2024 at 16:55.

Banned
    Έχω θυμό που πίστευα σε επανασύνδεση και έτρωγα κοροϊδία όλο αυτό το διάστημα. Σίγουρα το ίδιο γινόταν και τόσα χρόνια στη σχέση. Αυτό είναι που δεν μπορώ να διαχειριστώ, όχι τόσο ότι βρήκε άλλη.
    Γιατί δεν με άκουσες από την αρχή του νήματος ???? Το δομικό στοιχείο σε μια σχέση , είναι ο σεβασμός !!!! Το ότι βγαίνεις έξω και βλέπεις happy ζευγάρια , δεν σημαίνει ότι είναι . Στατιστικά το ένα στα εκατό έχει το απόλυτο ματσινγκ !!! Οι υπόλοιποι 99 είναι για γιουχου ! Πρέπει να αναθεωρήσεις πολλά στις σχέσεις και να δουλέψεις πολύ στο κομμάτι του εαυτού σου . Επειδή σε κάθε περίπτωση βλέπω τα πάντα εκεί έξω , το κοροϊδία που αισθάνεσαι είναι πταισματακι . Δες τα σημάδια , όλα από την αρχή φαίνονται ( στο πρώτο date ) ....αλλά να ξέρεις το απόλυτο ματσινγκ θέλει πολύ δουλειά....

Senior Member
    Η αλήθεια είναι ότι είπαμε πως θα το αφήσουμε ανοιχτό, θα έχουμε επικοινωνία αλλά αν τύχει και βρούμε κάτι καλύτερο θα σημαίνει ότι δεν άξιζε να είμαστε μαζί, αν κάποιος από τους δύο θα κατέληγε με άλλον. Του είπα πως θέλω να είναι καλά, άσχετα αν είναι μαζί μου γιατί έχω αρχίσει και αναγνωρίζω κι εγώ πράγματα που έκανα και τον ενοχλούσαν, τα οποία δεν είχε τον τρόπο να μου τα επικοινωνήσει, εκτός από τώρα που χωρίσαμε και τα συζητήσαμε. Το ιδανικό είναι να βρεις έναν άνθρωπο να κουμπώνεις από την πρώτη στιγμή, αλλά σπάνια συμβαίνει αυτό πιστεύω, και γενικά δεν έχω στο μυαλό μου να ψάξω αλλά (να προσπαθήσω) να είμαι με αυτόν που θέλω.
    τωρα ομως παραχαραζεις την ιστορια επειδη στην εδωσε...
    πρωτα απ ολα, εσυ τον χωρισες. ας μην χωριζες.
    βεβαια, μαλλον τον βολεψε..
    κι επειτα, ο τυπος στο ειπε ξεκαθαρα οτι ψαχνεται... "αν βρειτε κατι καλυτερο, μαλλον δεν πρεπει να ειστε μαζι"... ποιο μερος δεν καταλαβες;
    με το μυαλο σου πιστευες σε επανασυνδεση. εκεινος ηταν ηδη αλλου.

Quote Originally Posted by tziovani View Post
    Γιατί δεν με άκουσες από την αρχή του νήματος ???? Το δομικό στοιχείο σε μια σχέση , είναι ο σεβασμός !!!! Το ότι βγαίνεις έξω και βλέπεις happy ζευγάρια , δεν σημαίνει ότι είναι . Στατιστικά το ένα στα εκατό έχει το απόλυτο ματσινγκ !!! Οι υπόλοιποι 99 είναι για γιουχου ! Πρέπει να αναθεωρήσεις πολλά στις σχέσεις και να δουλέψεις πολύ στο κομμάτι του εαυτού σου . Επειδή σε κάθε περίπτωση βλέπω τα πάντα εκεί έξω , το κοροϊδία που αισθάνεσαι είναι πταισματακι . Δες τα σημάδια , όλα από την αρχή φαίνονται ( στο πρώτο date ) ....αλλά να ξέρεις το απόλυτο ματσινγκ θέλει πολύ δουλειά....
    Σε καμία περίπτωση η σχέση μας δεν ήταν υγιής, απλά πίστευα ότι αν καθόμασταν να σκεφτούμε τι έγινε λάθος, να συζητήσουμε και να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα, ξεκινώντας σαφώς από τους εαυτούς μας, η κατάσταση θα άλλαζε, γιατί εγώ είχα τη διάθεση και θεωρούσα ότι κι αυτός θα έκανε το ίδιο.

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    τωρα ομως παραχαραζεις την ιστορια επειδη στην εδωσε...
    πρωτα απ ολα, εσυ τον χωρισες. ας μην χωριζες.
    βεβαια, μαλλον τον βολεψε..
    κι επειτα, ο τυπος στο ειπε ξεκαθαρα οτι ψαχνεται... "αν βρειτε κατι καλυτερο, μαλλον δεν πρεπει να ειστε μαζι"... ποιο μερος δεν καταλαβες;
    με το μυαλο σου πιστευες σε επανασυνδεση. εκεινος ηταν ηδη αλλου.
    Ναι αρχικά είπαμε αυτά, αλλά ουσιαστικά μου έλεγε ότι εκείνο το διάστημα δεν είχε κάτι και ότι δεν απέκλειε να είναι μαζί μου. Εγώ πιάστηκα από αυτό, επένδυσα σε αυτό και περίμενα ότι θα προσπαθούσε για τη σχέση μας. Είχατε δίκιο όμως σε αυτά που μου λέγατε, απλά δεν ήθελα να δω την πραγματικότητα, η οποία όπως φαίνεται είναι ότι όντως τον βόλεψε μια χαρά που τον χώρισα. Αυτό δείχνει ότι δεν είχε το θάρρος να το κάνει από καιρό, αλλιώς αν δεν το είχε στο μυαλό του θα με διεκδικούσε. Επίσης, ακόμα και τώρα που είμαστε χωριστά δεν είχε το θάρρος να δείξει ότι έχει νέα κοπέλα. Εκ των πραγμάτων, καλά έκανα που τον χώρισα, γιατί θα συνεχιζόταν μια νεκρή σχέση, αφού δε θα άλλαζε κάτι. Απλά σκέφτομαι όλον αυτόν τον χρόνο που έχασα περιμένοντας και θυμώνω.

Senior Member
    Μπράβο, επιτέλους άρχισες να σκέφτεσαι σωστά.

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast