Γνωριμία με χρονιως ψυχικά ασθενείς Θεσσαλονίκη
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9
    Junior Member

Γνωριμία με χρονιως ψυχικά ασθενείς Θεσσαλονίκη

Καλησπέρα σας,
    Είμαι νέα στο φόρουμ, με χρόνια ψυχωτική κατάθλιψη, κοινωνική φοβία, αγχωδη διαταραχη, αποφευκτικη διαταραχή προσωπικότητας και θα ήθελα να επικοινωνήσω με χρονιως ψυχικά ασθενείς, άνδρες η γυναίκες, στη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή της, για αλληλουποστηριξη, ενδεχόμενη φιλια και δημιουργία ενός υποστηρικτικού δικτυου. Ηλικίες 40-55, κατά προτίμηση χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις και με παθήσεις παραπλήσιες με τις δικές μου. Είμαι 45 ετών, με πανεπιστημιακή μόρφωση. Δεν έχω φιλικό κύκλο, επομένως δεν είμαι σε θέση να γνωρίσω άτομα με προβλήματα παρόμοια με τα δικά μου και η μοναξιά και ο κοινωνικός αποκλεισμός με βαραίνουν παρά πολύ.
    Ευχαριστώ.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Shemakha View Post
    Καλησπέρα σας,
    Είμαι νέα στο φόρουμ, με χρόνια ψυχωτική κατάθλιψη, κοινωνική φοβία, αγχωδη διαταραχη, αποφευκτικη διαταραχή προσωπικότητας και θα ήθελα να επικοινωνήσω με χρονιως ψυχικά ασθενείς, άνδρες η γυναίκες, στη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή της, για αλληλουποστηριξη, ενδεχόμενη φιλια και δημιουργία ενός υποστηρικτικού δικτυου. Ηλικίες 40-55, κατά προτίμηση χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις και με παθήσεις παραπλήσιες με τις δικές μου. Είμαι 45 ετών, με πανεπιστημιακή μόρφωση. Δεν έχω φιλικό κύκλο, επομένως δεν είμαι σε θέση να γνωρίσω άτομα με προβλήματα παρόμοια με τα δικά μου και η μοναξιά και ο κοινωνικός αποκλεισμός με βαραίνουν παρά πολύ. Unblocked Games
    Ευχαριστώ.
    Καταλαβαίνω πόσο δύσκολη είναι η μοναξιά με χρόνιες ψυχικές παθήσεις. Ελπίζω να βρεις άτομα στη Θεσσαλονίκη που να μοιράζονται τις εμπειρίες σου και να στηρίξετε ο ένας τον άλλο. Μην διστάζεις να γράφεις στο φόρουμ — μπορεί να βρεις φίλους που καταλαβαίνουν πραγματικά.

Senior Member
    Μεχρι πριν 9 ψρονια που ημουν στην Ελλαδα, υπηρχε ομαδα του "Μαζι" για ατομα με διαταραχες διαθεσης στην Θεσσαλονικη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Shemakha View Post
    Καλησπέρα σας,
    Είμαι νέα στο φόρουμ, με χρόνια ψυχωτική κατάθλιψη, κοινωνική φοβία, αγχωδη διαταραχη, αποφευκτικη διαταραχή προσωπικότητας και θα ήθελα να επικοινωνήσω με χρονιως ψυχικά ασθενείς, άνδρες η γυναίκες, στη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή της, για αλληλουποστηριξη, ενδεχόμενη φιλια και δημιουργία ενός υποστηρικτικού δικτυου. Ηλικίες 40-55, κατά προτίμηση χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις και με παθήσεις παραπλήσιες με τις δικές μου. Είμαι 45 ετών, με πανεπιστημιακή μόρφωση. Δεν έχω φιλικό κύκλο, επομένως δεν είμαι σε θέση να γνωρίσω άτομα με προβλήματα παρόμοια με τα δικά μου και η μοναξιά και ο κοινωνικός αποκλεισμός με βαραίνουν παρά πολύ.
    Ευχαριστώ.
    καλησπερα.
    για ποιον λογο δεν θελεις να εχουν οικογενειακες υποχρεωσεις τα μελη; θα τους προσλαβεις υπαλληλους;
    επισης, βλεπω οτι εισαι σχεδον 2 χρονια μελος με μηδενικη συμμετοχη. δεν σε ενδιαφερει το φορουμ; μπηκες μονο για γνωριμιες;

Member
    Καλησπερα , ζω θεσσαλονικη ειμαι 41 κ βιωνω κ εγω αναλογα θεματα με αγχωδη διαταραχη και αποφευκτικη προσωπικοτητα

Έπισης @remedy δεν μπαινουν ολοι στο φορουμ με
    Σκοπο να συμμετεχουν , εγω σας διαβαζω καθε μερα αλλα δε γραφω .

Senior Member
    Quote Originally Posted by dead_can_dance View Post
    Καλησπερα , ζω θεσσαλονικη ειμαι 41 κ βιωνω κ εγω αναλογα θεματα με αγχωδη διαταραχη και αποφευκτικη προσωπικοτητα

Έπισης @remedy δεν μπαινουν ολοι στο φορουμ με
    Σκοπο να συμμετεχουν , εγω σας διαβαζω καθε μερα αλλα δε γραφω .
    καλησπερα.
    το θυμαμαι το ονομα σου, αλλα οχι και τα θεματα σου, γιατι εχεις χρονια να γραψεις.
    πολλοι μπαινουν για να διαβασουν και οχι να γραψουν. αλλοι φανερα κι αλλοι κρυφα. και αλλοι, μπαινουν για να γραψουν κιολας.
    αλλο να διαβαζεις και να μην εχεις διαθεση η κινητρο να γραψεις, κι αλλο να μην γραφεις ΠΟΤΕ αλλα να βαζεις αγγελιες γνωριμιων.

θα μου πει κανεις αν καταλαβε τι σημαινει ¨χωρις οικογενειακες υποχρεωσεις';;;; γαμπρο ψανχει;;; δεν νομιζω γιατι ειπε ειτε ανδρες ειτε γυναικες.
    μηπως ψαχνει υιοθεσια;;;;;
    μηπως ψαχνει καμια καλη διαθηκη;;;;
    εμενα φιλη, αυτες οι αγγελιες απο το πουθενα με αγριευουν.
    ποτε, τιποτε καλο δενε χει προκυψει εδω μεσα, απο αγγελιες γνωριμιων και ΕΙΔΙΚΑ απο ανθρωπους χωρις δειγμα γραφης εδω μεσα.
    παντα εγω βγαινω να γινω η κακια και στο τελος δικαιωνομαι...

Senior Member
    Ελα βρε Ρεμεντι, ψαχνει η κοπελα καποιον που δεν θα την κανει να νοιωθει μειωνεκτικα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Ελα βρε Ρεμεντι, ψαχνει η κοπελα καποιον που δεν θα την κανει να νοιωθει μειωνεκτικα.
    γιατι; καποιος που εχει υποχρεωσεις σε κανει να νοιωθεις μειονεκτικα;
    ειναι κατι αξιοζηλευτο οι υποχρεωσεις;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    γιατι; καποιος που εχει υποχρεωσεις σε κανει να νοιωθεις μειονεκτικα;
    ειναι κατι αξιοζηλευτο οι υποχρεωσεις;
    Οπως το ειπες - θελει σχεση η κοπελα, αλλα νοιωθει μειωνεκτικα, για αυτο θελει καποιον στο επιπεδο της.