Results 76 to 90 of 94
Thread: Χωρισμός απο απιστία
-
25-02-2024, 21:16 #76
- 26-02-2024, 07:55 #77
26-02-2024, 10:53 #78
πριν μας ελεγες οτι εχεις συναισθηματικη υπερφαγια και οτι ξεκινησες προσπαθεια για να επανερθεις.
τελικα τα εχεις χασει τα κιλα και αυτος στο ασχετο σου λεει οτι παχυνες;
οχι οτι ειναι τα κιλα το προβλημα σου, απλα το σχολιαζω για την συνεπεια οσων μας λες...
αυτην την μεγαλυτερη και (κατα την αποψη σου) ασχημοτερη απο σενα, αυτος την προτιμαει απ οτι φαινεται. αρα βρισκει περισσοτερα πραγματα απ οτι βρισκει σε σενα, αν σου λεει οτι δεν μπορειτε να ειστε ερωτικα μαζι. τι σημασια εχει το πως την βλεπεις εσυ; το πως την βλεπει εκεινος ειναι το θεμα και κυριως το πως βλεπει εσενα...
το ποιος θα χασει , δεν κρινεται απο το τι ηλικια εχει ο καθενας, αλλα απο το με ποιον βρισκει την ευτυχια του και την ισορροπια του. Α, και την ερωτικη επιθυμια του. μην το ξεχναμε αυτο...
26-02-2024, 13:42 #79
26-02-2024, 15:13 #80MarilouGuestΔιακρινω μια ταση υποτιμησεις του ¨αντιπαλου ¨;
Κανω λαθος ;Διορθωσε με σε παρακαλω.
Επειτα αντιλαμβανομαι οτι εχεις ηδη μπει στην κουρσα ποια ειναι η πιο καταλληλη και βλεπεις την αλλη σαν αντιπαλο σου αλλα στην πραγμτικοτητα ο ¨αντιπαλος ¨σου ειναι ο ιδιος σου ο εαυτος ..
Ολα αυτα στο πλαισιο , αν θελεις πραγματικα να εχεις αντιπαλο σε ολο αυτο ,ωστε να εχεις και ενα κινητρο να βγεις νικητρια σε μια μαχη ..
ΑΝ οντως ειναι ασχημοτερη απο εσενα ,μηπως αυτο να σε κανει να σκεφτεις πως ο αντρας σου ΔΕΝ ενδιαφερετε τελικα τοσο για την εξωτερικη εμφανιση ενος ανθρωπου ,αλλα για το γεγονος οτι βρηκε ενα ανθρωπο να του μιλα και να τον ακουει ;
Ξερεις ποσες φορες βρισκουμε ανθρωπους εκτος γαμου που εκεινη την στιγμη μοιραζομαστε πραγματα εφοσον μας καταλαβαινουν καλυτερα και δεν ειναι μονο το ερωτικο ;Τωρα αν ο ενας το λαμβανει σαν ερωτικο και ο αλλος φιλικο εκει οντως υπαρχει θεμα ...
Μηπως τελικα εκεινη θελει το ερωτικο ,ο αντρας σου περισσοτερο το φιλικο αλλα μπερδευει το πραγμα ;
Πολλες φορες κρινουμε την εξωσεζυγικη σχεση με βαση την εξωτερικη εικονα του αλλου ..Τι λεμε ;
Τι της βρηκε και πηγε ;
Ειναι χαλια !
εγω ειμαι καλυτερη ;
Και που καταληγουμε ; ΔΕΝ μπορω να τον καταλαβω αφου ειναι πιο χαλια απο εμενα ,γιατι πηγε μαζι της ...
Ουσιαστικα σε τετοιες πειπτωσεις φωναζει ο αντρας σου και τι σου λεει ; ..
Δεν με νοιαζει να εισαι κουκλα με νοιαζει να με ακους και να συζηταμε ...
Ασε λοιπον τις συγκρισεις και τις υποτιμήσεις και δες πραγματικα,δες καθαρα που υστερεί ο συναισθηματικος σας δεσμος ...
η επικοινωνια σας υστερεί απο τα λεγομενα σου ,εκει να εστιασεις και οχι στην εμφανιση ....
ενα ενα τα μετωπα αλλιως μια ζωη σε ενα κουβαρι θα εισαι οταν εστιαζεις αλλου απο την στιγμη που σου λεει ξεκαθρα ,στο δείχνει με το δακτυλο που στερειταο ο συναισθηματικος σας δεσμος ...
26-02-2024, 16:37 #81
Καταρχην, οταν μπαίνεις σε ενα γαμο ως τριτο προσωπο εισαι ανηθικος ....
Τι να ειναι καλυτερη απο μενα;
Αμα θελει ας παει σε αυτην να δω ποσο θα τον ανεχτεί.
Μου το χει πει δεν τον νοιαζει αυτη. Προφανως εχει το κενο επικοινωνιας
Δε τη βλεπει.... Δε συναντιούνται
Ειλικρινά κουραστηκα με την ολη κατασταση.
Δε μπορω να κανω αλλο υπομονη.
Εχω μπερδευτει και εγω η ιδια .
Εγω θέλω να σωσω το γαμο μου. Τον αγαπαω.
Επισης, να πω πως γνώρισα ενα παιδι και μιλαω μαζι του. ... Με στηρίζει σε ολο αυτο. Κ αυτος κατι αντιστοιχο με εμενα περνάει....
Μηπως αυτος ειναι η ευκαιρια μου να ξεφυγω σε απο ολο αυτο;
Θελω επιβεβαίωση;
Θα το μετανιωνα αν εκανα κατι μαζι του;
Αυτος μονο καλα λογια λεει για μενα . Προφανως, το χρειαζομαι
26-02-2024, 18:17 #82
τρικυμια εν κρανιω...
απο χθες μεχρι σημερα, θυμηθηκες οτι μιλας κι εσυ με καποιον και σε στηριζει;
κανεις ο,τι κι ο ανδρας σου ,, δηλαδη.
δεν εχετε μεταξυ σας επικοινωνια και βρηκατε τριτους να συζητατε τα θεματα σας...
ολα αυτα, ΑΝ ειναι αληθινο το θεμα σου γιατι αρχισα να μυριζομαι την γουνα ενος τρολ....
ωστοσο, αν ειναι αληθινο, πηγαινε για την ψυοχθεραπεια σου, γιατι τα εχεις πολυ μπερδεμενα στο μυαλο σου... ΣΕ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ ΒΑΘΜΟ.
απο το "θελω να σωσω τον γαμο μου", πας στο "βρηκα αλλον, μηπως ειναι μια λυση;"
26-02-2024, 19:22 #83
26-02-2024, 19:55 #84
26-02-2024, 20:03 #85
27-02-2024, 09:47 #86MarilouGuestΤην ιδια αναγκη εχετε μεσα στο γαμο ...
Αυτος επελεξε αλλη κα εσυ αλλον ..
Τελικα μηπως το βασικο στοιχειο της ουσιαστικης επικοινωνιας δεν υπηρχε ποτε στο γαμο σας ;
Και αν δεν υπηρχε γιατι τωρα που το αναγνωριζετε δεν το δουλευεται ;
Δυσκολη η δουλεια με τον εαυτο μας και τις σχεσεις μας ,εξου και πολλοι επιλεγουν την ευκολη λυση ,το εκτος γαμου ..
Αλλο ομως να εχεις ενα καλο φιλο και να μοιραζεσαι πραγματα και αλλο να μοιραζεσαι και το κρεβατι σου με αυτο τον φιλο ..
Εκει ειναι η μικρη διαφορα που σε κρινει ως ανθρωπο στην ολοτητα του .
27-02-2024, 09:58 #87
Θεωρώ πως αυτος κουραστηκε απο την ελλειψη επικοινωνιας. Βρηκε και αρπαξε την ευκαιρια που η αλλη τον πολιορκουσε. Δεν ειναι ομως ευτυχισμενος ... Το ξερω και το λεει.
Ποτε δεν ειχα προθεση να τον προδωσω. Ουτε τωρα θελω. Αλλα καποιος με ακουει αυτη τη στιγμη. Φυσικά δεν υπαρχουν αισθηματα. Θα ελεγα ενας φιλος που ακουει χωρις να μας ξερει.... Γιατι κανενας απο τον κύκλο μας δεν γνωριζει τιποτα. Ουτε ο συζυγος μιλησε ουτε εγω. ....Σε κανεναν.
Αμα θελει θα δουλεψουμε την επικοινωνια μας.
Ειναι αρκετα μπερδεμένος και σε αυτη τη φαση μιλαμε μόνο για τα βασικα.
Θελω να τον προσεγγισω. Θελω να τον αγκαλιασω, να του πιασω το χερι.
Σε αυτη τη φαση φοβάμαι την απορριψη. Δε νομιζω ειναι καλη ιδεα.
27-02-2024, 10:10 #88
[QUOTE=vivi36;1239317]Θεωρώ πως αυτος κουραστηκε απο την ελλειψη επικοινωνιας. Βρηκε και αρπαξε την ευκαιρια που η αλλη τον πολιορκουσε. Δεν ειναι ομως ευτυχισμενος ... Το ξερω και το λεει.
Ποτε δεν ειχα προθεση να τον προδωσω. Ουτε τωρα θελω. Αλλα καποιος με ακουει αυτη τη στιγμη. Φυσικά δεν υπαρχουν αισθηματα. Θα ελεγα ενας φιλος που ακουει χωρις να μας ξερει.... Γιατι κανενας απο τον κύκλο μας δεν γνωριζει τιποτα. Ουτε ο συζυγος μιλησε ουτε εγω. ....Σε κανεναν.
Αμα θελει θα δουλεψουμε την επικοινωνια μας. Πως ομως η επικοινωνία δουλεύεται;
Ειναι αρκετα μπερδεμένος και σε αυτη τη φαση μιλαμε μόνο για τα βασικα.
Οταν λεει ασχημα πραγματα τωρα που γιναν ολα εχει προηγηθεί καυγας. Εγω τον τσιγγλουσα συνέχεια... Πλεον τον απαλλαξα κ μιλαω για τα καθημερινά μαζι του. Δεν αντεχω να με μειωνει και μετα να ζηταει συγνωμη.
Θελω να τον προσεγγισω. Θελω να τον αγκαλιασω, να του πιασω το χερι.
Σε αυτη τη φαση φοβάμαι την απορριψη. Δε νομιζω ειναι καλη ιδεα.
Επισης, τοσα χρόνια πασας εδω μέσα. Του ειπα οτι δε γουσταρω να τον υπηρετώ πλεον
Αρχισε μαζευει, βαζεθ πλυντήριο, πλένει πιατα, μαγειρευει.... Ουτε το πιατο του στο νερόχυτη πηγαινε. Ρουχα και ολα πεταμενα παντου παντα.
Και θελω να του πω: τοσα χρονια αμα εβαζες το χερι σου να βοηθήσεις δε θαα φτάναμε εδω που φτασαμε.
27-02-2024, 20:48 #89HarleyQuinnGuestΠολύ μ' αρέσει αυτό το θέμα!
Να θέλεις λέει να σώσεις τον γάμο σου αλλά να μιλάς και με άλλον...άνδρα... για να σε σώσει στον γάμο σου.... χα χα χα
Γιατί δεν μιλάς με μια γυναίκα πχ;
Ρε παιδιά συγγνώμη, 20 ετών είμαστε και κάνουμε τέτοιες συζητήσεις;
28-02-2024, 08:44 #90