Results 1 to 3 of 3
Thread: Εξωτερίκευση Σχέσης
-
18-02-2024, 20:54 #1
Εξωτερίκευση Σχέσης
Καλησπέρα σε όλους, είμαι καινούριος στο forum και θα ήθελα την γνώμη σας (Άντρες / Γυναίκες). Είμαι εδώ και χρόνια με μια κοπέλα (δεν ξέρω αν παίζει ρόλο στην συγκεκριμένη ερώτηση αλλά είναι bi, το αναφέρω γιατί το ρίχνει καμία φορά σαν δικαιολογία όταν συζητάμε). Το πρόβλημα μου είναι πως την έχω πιάσει να μιλάει με συνάδελφο από την δουλειά με βίντεο-κλήση και να του λέει τα προβλήματα μας αλλά και για την σεξουαλικότητα της. Όταν το συζητήσαμε εγώ δεν συμφώνησα με αυτό διότι δεν μου φαίνεται φυσιολογικό να βγάζεις προς τα έξω τα προβλήματα της σχέσης και ειδικά κάτι πέρα από το «δεν είμαστε καλά με το αγόρι μου» πάντα θεωρούσα ότι εκεί πρέπει να σταματάει η κουβέντα και για εκείνη και για εμένα προς συναδέλφους η και τους περισσότερους φίλους. Το βρίσκω φυσιολογικό να το πεις σε μια φίλη που έχεις πολύ κοντά σου αλλά στο αντίθετο φύλλο και ειδικά σε συνάδελφο το βρίσκετε φυσιολογικό;
Εγώ σκέφτομαι ότι αυτό μας φέρνει πιο μακρυά αφού δεν συζητάμε εμείς τα προβλήματα μας και δίνει περισσότερο χώρο σε άλλους να μπουν.
- 19-02-2024, 08:34 #2
καλημερα.
το οτι ειναι bi στο φερνει σαν δικαιολογια, για ποιο πραγμα;; για το οτι δεν ειστε καλα; δεν το καταλαβα πως το λες..
εχμ... εφοσον ειναι μπαι, γιατι το βρισκεις φυσιολογικο να συζηταει τα προσωπικα της με μια γυναικα, αλλα οχι με εναν ανδρα; αφου γι αυτην ειναι πιθανοι ερωτικοι παρτενερ και οι ανδρες και οι γυναικες...
κατα τα αλλα, σιγουρα τα πολυ προσωπικα μας τα συζηταμε συνηθως με κοντινους φιλους. οχι με γνωστους και με απλους συναδελφους.
βεβαια, δεν ξερουμε τι οικειοτητα εχουν αναπτυξει με τον συναδελφο. μπορει να ετυχε. δλδ να της λεει κι αυτος τα δικα του.
μπορει να νοιωθουν κοντα σαν φιλοι, μπορει και να αρχισαν να αναπτυσσουν κατι παραπανω. εκεινοι ξερουν...
το θεμα το δικο σου ειναι πως ειστε μεταξυ σας. "αλλοι" παντα θα υπαρχουν. δεν μπορει να τους εξαλειψεις, μπας και παει καλα η σχεση σας; τι προβληματα εχετε; δεν μας ειπες..
19-02-2024, 18:07 #3
Aυτη ψαρευει για τον αντικαταστατη σου, μπορει και χωρις να το ξερει καν. Τρεχα και μην κοιτας πισω...