Χωρισμός απο απιστία
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 7 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 94
    Member

Χωρισμός απο απιστία

Καλησπερα σας. Κοντευω να τρελαθώ εδώ και ενα μηνα. Ανακαλυψα οτι ο σύζυγος εχει άλλη. Εγινε στο σπιτι χαμός. Τον ειπα να κανουμε νεα αρχη.
    Αυτος επιμενει στα λεω χρονια εσυ δεν κανεις τίποτα.

Παχυνες , εισαι ξινη, παγοκωλονα, δεν ταιριαζουμε, δε σε θελω, δεν εχουμε καμια επικοινωνια, ζουσαμε σαν συγγενείς, του κατέστρεψα τη ζωη, ανελαβε ευθυνες απο μικρος
    Και συνεχισε με πιο βαριες κουβεντες δε θελω να σε ξερω, εισαι εμετός, ξερναω, να φτυνει....
    Να προσθεσω οτι παντρευτηκαμε στα 24 λογω εγκυμοσύνης
    Φυσικα ομω αγαπιομσταν
    Ολα αυτα μετα απο 13 χρονια γαμου με 3 παιδια.

Καθε μερα ειμαι χειρότερα. Δεν μπορω να το διαχειριστώ
    Εχω παει σε ψυχιατρο με συμβουλεψε αμα θες να σωσεις το γάμο σου θα κανεις υπομονη. Τα τυπικα. Δε θα του μιλας για τιποτα αλλο περα απο τα παιδια. Θα παρει καιρο
    Ειναι μπερδεμενος με πολλα πραγματα. Δινει εξετασεις στο πανεπιστήμιο αυτη τη περιοδο. Συνεβησαν ολα αυτα.

Εγω ομως βλεπω οτι στελνει μηνυματα σε εκεινη συνεχεια.μιλαει μαζι της συνεχεια.

Αυτη ειναι χωρισμενη με δυο παιδια.

Ειλικρινά δε ξερω τι να κανω. Μετα απο αυτα δε κρατησα το στομα μου και είπα βλακείες. Μαλωσαμε και συνεχιστηκαν τα ιδια.

Ειμαι σε αδιέξοδο

Απο τη μια λεω το λογικό ειναι ο χωρισμος, απο την αλλη δε μπορω να ζησω χωρις αυτον .

Senior Member
    Quote Originally Posted by vivi36 View Post
    Καλησπερα σας. Κοντευω να τρελαθώ εδώ και ενα μηνα. Ανακαλυψα οτι ο σύζυγος εχει άλλη. Εγινε στο σπιτι χαμός. Τον ειπα να κανουμε νεα αρχη.

Παχυνες , εισαι ξινη, παγοκωλονα, δεν ταιριαζουμε, δε σε θελω, δεν εχουμε καμια επικοινωνια, ζουσαμε σαν συγγενείς, του κατέστρεψα τη ζωη, ανελαβε ευθυνες απο μικρος
    Και συνεχισε με πιο βαριες κουβεντες δε θελω να σε ξερω, εισαι εμετός, ξερναω, να φτυνει....
    Φυσικα ομω αγαπιομσταν

Εχω παει σε ψυχιατρο με συμβουλεψε αμα θες να σωσεις το γάμο σου θα κανεις υπομονη. Τα τυπικα. Δε θα του μιλας για τιποτα αλλο περα απο τα παιδια. Θα παρει καιρο
    Ειναι μπερδεμενος με πολλα πραγματα. Δινει εξετασεις στο πανεπιστήμιο αυτη τη περιοδο. Συνεβησαν ολα αυτα.

Εγω ομως βλεπω οτι στελνει μηνυματα σε εκεινη συνεχεια.μιλαει μαζι της συνεχεια.

Ειλικρινά δε ξερω τι να κανω. Μετα απο αυτα δε κρατησα το στομα μου και είπα βλακείες. Μαλωσαμε και συνεχιστηκαν τα ιδια.

Ειμαι σε αδιέξοδο

Απο τη μια λεω το λογικό ειναι ο χωρισμος, απο την αλλη δε μπορω να ζησω χωρις αυτον .
    κατ αρχας, τον ψυχιατρο να τον απολυσεις. εκτος αν μας κανεις πλακα...
    ΔΙ-Α-ΖΥ-ΓΙ-Ο....
    απλα τα πραγματα.
    καλα, πως ανεχεσαι να εισαι με ανδρα που σου λεει οτι δεν σε γουσταρει, δεν του αρεσεις, και εχει και αλλη;

εσυ εχεις δουλεια; εχεις καποιο προσωπικο εισοδημα;

Senior Member

Φυσικα ομω αγαπιομσταν

Ειμαι σε αδιέξοδο

όλο αυτό ακούγεται τόσο θλιβερό που σχεδόν πιστεύουμε ότι είναι troll

Senior Member
    φιλαρακι στειλε τον τυπα στην μανα του ΤΕΛΟς !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    κατ αρχας, τον ψυχιατρο να τον απολυσεις. εκτος αν μας κανεις πλακα...
    ΔΙ-Α-ΖΥ-ΓΙ-Ο....
    απλα τα πραγματα.
    καλα, πως ανεχεσαι να εισαι με ανδρα που σου λεει οτι δεν σε γουσταρει, δεν του αρεσεις, και εχει και αλλη;

εσυ εχεις δουλεια; εχεις καποιο προσωπικο εισοδημα;
    Εχω πολυ καλο εισοδήμα. Δε φταίει ο ψυχιατρος.εγω ειπα θελω να σώσω το γαμο μου.
    Σημερα μου ζητησε συγνωμη και δεν τα εννοει.
    Η αλλη ομως υπαρχει

Επισης να σημειωσω πως γενικα εχει θεμα με την δουλεια του θελει να παραιρηθει
    Γενικα θελει να αλλαξει τη ζωη του. Ειναι σε μπερδεμα
    Ειλικρινά δε ξέρω. Μπορεί να περναει κρίση ηλικιας αν κ ειναι μόνο 36
    Last edited by vivi36; 13-02-2024 at 16:12.

Member
    Κι ομως ειναι αληθεια....

Banned
    Πρώτον , ξεκινάς τα δικαστήρια να τον στεγνώσεις οικονομικά . Διατροφές , ψυχική οδύνη,αποζημίωση κλπ και τα συναφή . Δεύτερον ξεκινάς γυμναστήριο, Διατροφολόγο ( τον ψυχολόγο στείλτον να ψαρεύει στο λιμάνι ) , πλήρη ανανέωση . Τρίτον βρίσκεις ΓΚΟΜΕΝΟ ! ξεκινάς τα ταξίδια , αφήνεις τα παιδιά σε γονείς , φίλες κλπ ...και ζεις την ζωή σου μαζί με τα παιδιά εννοείται.
    Υγ. Καντά τώρα γιατί μετά θα σου χτυπήσουν καμπανάκια .....

Member
    Quote Originally Posted by tziovani View Post
    Πρώτον , ξεκινάς τα δικαστήρια να τον στεγνώσεις οικονομικά . Διατροφές , ψυχική οδύνη,αποζημίωση κλπ και τα συναφή . Δεύτερον ξεκινάς γυμναστήριο, Διατροφολόγο ( τον ψυχολόγο στείλτον να ψαρεύει στο λιμάνι ) , πλήρη ανανέωση . Τρίτον βρίσκεις ΓΚΟΜΕΝΟ ! ξεκινάς τα ταξίδια , αφήνεις τα παιδιά σε γονείς , φίλες κλπ ...και ζεις την ζωή σου μαζί με τα παιδιά εννοείται.
    Υγ. Καντά τώρα γιατί μετά θα σου χτυπήσουν καμπανάκια .....
    Τη σωματικη μου βελτίωση την εχω ξεκινησει ηδη.
    Για εμενα ... Για τον εαυτο μου.
    Ειμαι ομορφη, εβαλα ομως κιλα. Θεωρω πως ειναι συναισθηματικη η πεινα μου .
    Δεν θελω τα δικαστηρια. Δε θελω να τον κανω εχθρό. Αμα χωρισω θα ειναι παρον στην καθημερινοτητα των παιδιων. Δε θα ξεπατωθω εγω να τα μεγαλωνω μονη και αυτος να κανει βολτες με γκομενες. Απλα πραγματα
    Αυτος κατι εχει παθει. Δε ξερω πλεον
    Πραγματικα πλεον σς κανεναν εμπιστοσύνη

Senior Member
    η αποψη μου ειναι οτι ψαχνεις να βρεις δικαιολογιες στον εαυτο σου για να μην χωρισεις γιατι φοβασε την αλλαγη. εισαι πολυ μικρη για να καταστρεψεις την ζωη σου με καποιον τετοιον. επιπλεον θα δημιουργηθει τεραστιο ψυχολογικο και στα παιδακια. οταν αρχισουν να εχουν προβληματα στις σχεσεις τους με τους αλλους ανθρωπους ισως το καταλαβεις αλλα θα ειναι πολυ αργα. βασικα καταλαβαινω οτι δεν καταλαβαινεις τιποτα.κακο δικο σου και των παιδιων αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν ξερεις τι σου γινεται.
    αλλα να ξερεις οτι οταν ολοι σου λενε οτι ειναι μερα και εσυ λες οτι ειναι νυχτα συνηθως εχεις σοβαρο θεμα.

Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    η αποψη μου ειναι οτι ψαχνεις να βρεις δικαιολογιες στον εαυτο σου για να μην χωρισεις γιατι φοβασε την αλλαγη. εισαι πολυ μικρη για να καταστρεψεις την ζωη σου με καποιον τετοιον. επιπλεον θα δημιουργηθει τεραστιο ψυχολογικο και στα παιδακια. οταν αρχισουν να εχουν προβληματα στις σχεσεις τους με τους αλλους ανθρωπους ισως το καταλαβεις αλλα θα ειναι πολυ αργα. βασικα καταλαβαινω οτι δεν καταλαβαινεις τιποτα.κακο δικο σου και των παιδιων αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν ξερεις τι σου γινεται.
    αλλα να ξερεις οτι οταν ολοι σου λενε οτι ειναι μερα και εσυ λες οτι ειναι νυχτα συνηθως εχεις σοβαρο θεμα.
    Φυσικα και ειναι δυσκολη μια τέτοια αλλαγη. Προφανως δεν μενω σε αυτο το γαμο αν δεν επανέλθουν ολα οπως ηταν.
    Σαφως και η λογικη λεει χωρισμος. Το θεμα ειναι το συναισθημα.
    Ειλικρινά ειμαι παρα πολυ μπερδεμενη

Senior Member
    Φυσικα και ειναι δυσκολη μια τέτοια αλλαγη. Προφανως δεν μενω σε αυτο το γαμο αν δεν επανέλθουν ολα οπως ηταν.
    ποτέ τα πράγματα δεν είναι όπως ηταν πριν ακριβώς
    πάντα είναι αλλαγμένα
    τώρα αν έχει σημασία προς πια κατεύθυνση αυτό είναι θέμα χαρακτήρων

Senior Member
    Εχω πολυ καλο εισοδήμα. Δε φταίει ο ψυχιατρος.εγω ειπα θελω να σώσω το γαμο μου.
    Σημερα μου ζητησε συγνωμη και δεν τα εννοει.
    Η αλλη ομως υπαρχει

Επισης να σημειωσω πως γενικα εχει θεμα με την δουλεια του θελει να παραιρηθει
    Γενικα θελει να αλλαξει τη ζωη του. Ειναι σε μπερδεμα
    Ειλικρινά δε ξέρω. Μπορεί να περναει κρίση ηλικιας αν κ ειναι μόνο 36
    ο ψυχιατρος ζητησε συγνωμη, ή ο ανδρας σου;
    ποια αλλη; αν δεν ηταν αυτη, θα ηταν μια αλλη! τι ακριβως δεν εννοει; το οτι ξενερωσε, ή το οτι δεν σε γουσταρει; για να γελασετε τα ειπε;

να την αλλαξει την ζωη του.
    δωστου τα 3 παιδια του και τα κουβαδακια του, καισ τειλτον να αλλαξει την ζωη του, να δουμε τι αλλαγες θα κανει...
    εχουν μαθει ολοι, παρκαρουν τα παιδια στην γυναικα τους και ξεκινανε δευτερη καριερα.
    μην τυχον τον απαλλαξεις, να κανεις συνεπιμελεια, να τα ζαλωθει κι εκεινος.
    μην του κανεις την ζωη ευκολη να καθεσαι εσυ να σκιζεσαι μονη με 3 παιδια για να κανει τον γαμπρο...

ολοι σε μπερδεμα ειμαστε.... αλλα δεν το θυμομαστε μετα τα 3 παιδια... να αναλαβει τις ευθυνες του.

αφου εχεις καλο εισοδημα, διεκδικησε την αξιοπρεπεια σου, με ανδρες που σε γουσταρουν. οχι με αυτον τον κακομοιρη.
    ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ. δεν τον εχεις καμια αναγκη! ιδεα σου ειναι..

Senior Member
    αν εχεις μπερδεμα και κυριως συναισθηματα για εναν ανδρα που σε απαξιωνει ετσι και σε αδειαζει για πλακα, χρειαζεσαι οπωσδηποτε ψυχοθεραπεια.. μην το αναβαλλεις.
    ασε τον ηλιθιο που σου λεει να κανεις υπομονη για να σωσεις τον γαμο σου (τον ποιον;;;;) και πηγαινε σε εναν σοβαρο ψυχοθεραπευτη να σε βοηθησει να καταλαβεις σε τι θεση εσαι γι αυτον τον μαπα...

Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ο ψυχιατρος ζητησε συγνωμη, ή ο ανδρας σου;
    ποια αλλη; αν δεν ηταν αυτη, θα ηταν μια αλλη! τι ακριβως δεν εννοει; το οτι ξενερωσε, ή το οτι δεν σε γουσταρει; για να γελασετε τα ειπε;

να την αλλαξει την ζωη του.
    δωστου τα 3 παιδια του και τα κουβαδακια του, καισ τειλτον να αλλαξει την ζωη του, να δουμε τι αλλαγες θα κανει...
    εχουν μαθει ολοι, παρκαρουν τα παιδια στην γυναικα τους και ξεκινανε δευτερη καριερα.
    μην τυχον τον απαλλαξεις, να κανεις συνεπιμελεια, να τα ζαλωθει κι εκεινος.
    μην του κανεις την ζωη ευκολη να καθεσαι εσυ να σκιζεσαι μονη με 3 παιδια για να κανει τον γαμπρο...

ολοι σε μπερδεμα ειμαστε.... αλλα δεν το θυμομαστε μετα τα 3 παιδια... να αναλαβει τις ευθυνες του.

αφου εχεις καλο εισοδημα, διεκδικησε την αξιοπρεπεια σου, με ανδρες που σε γουσταρουν. οχι με αυτον τον κακομοιρη.
    ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ. δεν τον εχεις καμια αναγκη! ιδεα σου ειναι..
    Ο συζυγος ζητησε συγνωμη.
    Εχεις απολυτο δικιο.... Σε ολα
    Αυτο λεω γιατι να επωμιστω ευθυνη 3 παιδιων μονη;
    Ξυπναω 5 το πρωι και γυρνάω 4 το απόγευμα σπιτι.
    Θεωρει ο σύζυγος ότι ειχαμε χασει καθε επικοινωνια
    Φυσικα πως να μη χασεις οταν δουλεύεις και μετα εχεις να φροντισεις σπίτι παιδια κτλ
    Χρονο για μενα δεν ειχα
    Ολη μερα στο τρεξιμο

Banned
    Τη σωματικη μου βελτίωση την εχω ξεκινησει ηδη.
    Για εμενα ... Για τον εαυτο μου.
    Ειμαι ομορφη, εβαλα ομως κιλα. Θεωρω πως ειναι συναισθηματικη η πεινα μου .
    Δεν θελω τα δικαστηρια. Δε θελω να τον κανω εχθρό. Αμα χωρισω θα ειναι παρον στην καθημερινοτητα των παιδιων. Δε θα ξεπατωθω εγω να τα μεγαλωνω μονη και αυτος να κανει βολτες με γκομενες. Απλα πραγματα
    Αυτος κατι εχει παθει. Δε ξερω πλεον
    Πραγματικα πλεον σς κανεναν εμπιστοσύνη
    τα καμπανακια θα σου χτυπησουν αργοτερα , οταν θα εχει περασει ο θυμος , η οργη , η αγανακτηση , το ξεκρεμασμα , η λυπη , η συναισθηματικη εκκενωση , η απογοητευση , το αδεισμα κλπ που νιωθεις τωρα ........μετα θα ερθουν αλλα συναισθηματα , της αναθεωρησης , της εκλογικευσης , της ωριμοτητας , της καθαρης σκεψης ! θα επαναλθει η λογικη γιατι τωρα το βλεπεις συναισθηματικα . οπως λοιπον αυτος , ξενερωσε μαζι σου , αηδιασε , του εφερνες εμετο , δεν ηθελε να σε αγγιζει κλπ ...αυτα τα ιδια θα τα αισθανθεις και εσυ οταν κοπασει η συναισθηματικη σου τρικυμια . ξεκινας αμεσα διαδικασιες διαζυγιου , ανατροφης , διατροφης , επικοινωνιας τεκνων κλπ ...φυσικα ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΨΥΧΙΚΗΣ ΟΔΥΝΗΣ , βρες ενα δυνατο δικηγορο να τον ξετιναξει . κατανοω οτι μεγαλωνεις 3 παιδια και πρεπει ηθικα τουλαχιστον και οικονομικα να δικαιωθεις ! οπως δεν σεβαστηκε εσενα ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ! οι σχεσεις , γαμοι κλπ βασιζονται στον αμοιβαιο σεβασμο , εκτιμηση , κλπ !!! αν ειναι δυνατον να θελεις να μεινεις κομπαρσα ! πρεπει να τονωθει η αυτοεκτιμηση σου , να νιωσεις γυναικα , ερωτευσιμη , σεξουαλικη , .....εκτος αν αισθανεσαι μηχανημα παραγωγης παιδιων , σπιτι , δουλιτσα και συζυγουλης.....χελλλοοοοοο 2024 ...ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ?? μολις θα βρεις τον καταλληλο που θα σε ανεβαζει ερωτικα , σεξουαλικα , θα σε δει ως γυναικα και οχι σαν πομολο .....θα με θυμηθεις !!!!

Page 1 of 7 123 ... LastLast