xanax και ντεπον
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
    Banned

xanax και ντεπον

ρε παιδια κανει να παρω ζαναξ μαζι με ντεπον?
    ειχα ρωτησει τονγιατρο και μ ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα.εγω ομως φοβαμαι να τα συνδιασω.

Senior Member
    Και εμένα δε μου φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα. Το ντεπόν είναι πολύ ήπιο και επιπλέον δεν επηρεάζουν το ίδιο σύστημα στον εγκέφαλο. Κακό είναι να πάρεις ζαναξ με αλκοολ γιατί επηρεάζουν τους ίδιους νευροδιαβιβαστές στον εγκέφαλο και αυτό μπορεί να αυξήσει κατα πολύ τη δραση τους. Το ντεπον δεν εχει καμια σχεση ως φάρμακο με το ζαναξ. Αλλα εν πάσει περιπτώσει εφοσον στο είπε ο γιατρός η δικη μου αποψη περισσεύει.

Banned
    οσο για το αλκοολ δεν πινω σταγονα.εχω παθει ρε παιδια φαρμακοφοβια.φοβαμαι οποτε ειναι να παρω φαρμακο μηπως εφαγα κατι π εχει παρενεργιες μηπως μηπως.

ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΕΠΑΘΑ ΜΙΑ ΚΡΙΣΟΥΛΑ ΠΑΝΙΚΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΦΑΓΑ ΧΘΕΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΟΚΚΟΡΑ ΚΡΑΣΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΚΑΘΩΣ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΤΟ ΑΓΧΟΛΥΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΤΑΧΥΠΑΛΜΙΑ Κ ΔΥΣΠΝΟΙΑ,ΤΩΡΑ Μ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΕΠΑΙΞΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ.ΛΕΩ ΟΠ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΘΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ

Banned
    αχ ρε ολγακι και εγω τα ιδια παθενω.αν ετρωγα και εγω κοκορακρασατο θακολαγα στοοτι αλκοολ με φαρμακα =θανατοςκλπ.

Senior Member
    εχο παρει χιλιαδεσ φορεσ χαναχ με ντεπον κ δεν επατηα τιποτα....κ αλκοολ εχο πιει κ παλι δεν επατηα τιποτα!!!!!!!!!ολα στ μιαλο μασ ειναι!!!!!!!!χαχαχαχαχα