Είμαι ολομόναχος και δεν αντέχω να υποφέρω άλλο - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 20 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 16 to 30 of 293
  1. #16
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    Αθήνα
    Posts
    2,024
    Quote Originally Posted by asperger39 View Post
    για σενα κι ολα εδω τα γλυκα φιλαρακια αφιερνω αυτο εδω θα σου αρεσει νομιζω γλυκοψυχη αγαπη . :)


    https://www.youtube.com/watch?v=9zPZyb9D2Pg
    ¨Ολοι μαζί εμείς θα φτιάξουμε έναν κόσμο από αγάπη κι ελπίδα!

    Να'σαι καλά γλυκιά μου άσπεργκερ!

  2. #17
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2022
    Location
    αθηνα
    Posts
    1,967

    Red face

    διαδωσε το κι σε αλλους να το ακούσουν κοσμος να νιωσει τη καρδια φλόγα αγάπης να ξεπετάει ξανα οπως καποτε . μηνυματα αγαπης κι ανθρωπιας ας στελνουμε να θυμηθούν οι ανθρωποι κατι που παντα δινει φως σε μια εποχη σκοτεινη κι θλιμμενη. κοιτα τη βρικα μακαρι κι αλοι να τα δουν ειν πανεμορφα .



    https://antikleidi.com/category/%CE%...8%CE%BF%CE%B9/
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

  3. #18
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2018
    Posts
    1,368
    Πολύ ωραίο κομμάτι καλή μου ψυχούλα Άσπεργκερ!!
    Υπάρχει μόνο το Αέναο Νυν

  4. #19
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2022
    Location
    αθηνα
    Posts
    1,967
    homebod γεια φιλαρακι μου ολα καλα ?? αυτο ειναι μια σελιδα για ολα εδω τα φιλαρακια αφιερωμενη να την δουν κι να απολαυσουν φοβερες ιστοριες με μοναδικά μηνυματα ανθρωπιας . :)
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

  5. #20
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2023
    Posts
    292
    Ένας γνωστός μου το έχει κάνει σύστημα να επισκέπτεται οίκους ανοχής και καλώς ή κακώς επηρεάζομαι και πηγαίνω και εγώ. Παρόλο που εκείνη την στιγμή περνάω καλά μετά νιώθω τύψεις και ενοχές που πήγα. Πόσο μάλλον σε μια εποχή που δεν πετάς χρήματα έτσι εύκολα. . Ο προβληματισμός μου είναι ότι από τις συχνές επισκέψεις ότι ενδεχομένως να έχει διαστρεβλωθεί η ιδέα μου γύρω από το σεξ. Θέλω να πώ ότι παρόλο που εκείνη τη στιγμή νιώθω ηδονή μου λείπει απίστευτα το συναισθηματικό δέσιμο με μια κοπέλα. Συν του ότι έχεις την πίεση να ολοκληρώσεις μέσα στο 15λεπτο καθώς χτυπάνε την πόρτα μανιωδώς και στα δυο λεπτά παραπάνω.
    Αυτό ίσως με οδήγησε στο να καλύπτω το συναισθηματικό μου κενό και να μην νιώθω τόσο απαξιωτικά σαν άνδρας. Μου λείπουν τα φιλιά, οι αγκαλιές η τρυφερότητα όσο δεν φαντάζεστε. Ξέρω ότι το θέμα αυτό είχε ξαναζητηθεί σε προηγούμενο νήμα και παρακαλώ θερμά να μην ξεφύγει η συζήτηση. Απλά νιώθω χάλια μέσα μου που εδώ από τα 16 έχουν ενεργή σεξουαλική ζωή και εγώ αναγκάζομαι να πηγαίνω σε ιερόδουλες για να το ζήσω.
    Φοβάμαι ότι θα περάσουν τα χρόνια και δεν θα έχω δεχτεί ποτέ αγάπη από κοπέλα. Χθες προσπάθησα να μιλήσω σε μια στάση σε κοπέλα που μου άρεσε αλλά δεν μου έδωσε καμία σημασία σαν να ήμουν αόρατος.
    Δεν μπορώ να καταλάβω πώς άλλοι έχουν συνέχεια κοπέλα. Όλοι εξωστρεφείς και σουπερ κοινωνικοί είναι?
    Γιατί να μην τυχαίνει να ζήσω και εγώ μια ερωτική ζωή φυσιολογική χωρίς να αναγκάζομαι να πληρώνω?

  6. #21
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2022
    Location
    αθηνα
    Posts
    1,967
    αλεξακο μην πιεζεις μανουλα μου τα πραγματα ολα ειν προσαρμογη οσο ζεις θα γινεσαι πιο σοφος . αν θες δες αυτα μπορει να σου αρεσουν κι να παρεις μηνυματα που αξιζουν για την ζωη κι τους ανθρωπους .

    https://antikleidi.com/category/%CE%...8%CE%BF%CE%B9/
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

  7. #22
    Quote Originally Posted by alex942023 View Post
    οι συζητήσεις μεταξύ ανδρών μπορεί να παρεξηγηθούν αν δεν εχεις χιούμορ ή τα παίρνεις όλα στα σοβαρά

    Κοίτα υπάρχει μια διαφορά μεταξύ χιούμορ και προσβολής. Αυτό που λες ότι τα παίρνω όλα στραβά δεν ισχύει. Επειδή δεν έχω παρέες και κοπέλα δεν σημαίνει ότι δεν θα μιλήσω άσχημα σε κάποιον ή θα ξεσπάσω πάνω του, πόσο μάλλον σε ένα εργασιακό περιβάλλον. Αλλά υπάρχει ένα όριο μεταξύ αστείου και σοβαρού. Όταν κάθε τρεις και λίγο ο άλλος θέλει να σε βγάλει ομοφυλόφιλο, σόρρυ αλλά δεν είναι καθόλου χιούμορ αυτό. Δεν σε γνωρίζω και δεν μπορώ να κρίνω φυσικά τι θεωρείς εσύ προσωπικά ως χιούμορ, αλλά αυτό είναι ξεκάθαρη προσβολή.
    Εμφανισιακά που λες δεν είμαι κάποιος που δεν βλέπομαι. Έχω μια κανονική εμφάνιση, προσέχω τον εαυτό μου, την υγιεινή μου και γυμνάζομαι. Τώρα το πώς εκλαμβάνουν οι γυναίκες το ,,αρρενωπός,, δεν το γνωρίζω
    Quote Originally Posted by alex942023 View Post
    Γεια σας,

    Ξέρω ότι αρκετά μέλη του forum να εύχεστε να μην υπήρχα και ότι το post αυτό δεν θα το πάρετε στα σοβαρά αλλά δεν έχει σημασία για μένα. Πρέπει να βγάλω κάπου τον πόνο μου.
    Είμαι σχεδόν 30 ετών και δεν έχω κανέναν να μιλήσω. Μια φορά τον μήνα βλέπω έναν φίλο και αυτό είναι όλο. Τις υπόλοιπες μέρες δουλεύω και δεν βλέπω άνθρωπο. Ακόμα και τις μέρες που τύχει να βγω από το σπίτι βλέπω παντού ευτυχισμένα ζευγαράκια. Στην ζωή μου ποτέ δεν κατάφερα να βγω ραντεβου με μια κοπελα. Πάσχω από κοινωνική φοβία και δεν ξερω πώς να προσεγγίσω μια κοπέλα. Κοινές παρέες δεν έχω, το online dating δεν με βοήθησε καθόλου και δεν έχω καθόλου ευκαιρίες.
    Δεν αντέχω να ζω άλλο έτσι. Αναγκάζομαι να συνεχίζω να πηγαίνω σε ιερόδουλες καθώς δεν αντέχω άλλη απαξίωση. Αν στερηθώ και αυτό τελείωσε. Στην δουλειά μου κάνουν τρομερό bullying και με βγάζουν στο περιθώριο επειδή δεν έχω καμία εμπειρία από σχέση.
    Κάθε μέρα ξυπνάω και ξεκινάει ένας ατελείωτος εφιάλτης. Υπήρχαν μέρες που έκανα απόπειρα αυτοκτονίας καθώς δεν αντέχω άλλο να δέχομαι τέτοια απαξίωση και να μην νιώθω σαν φυσιολογικός άντρας. Είναι σαν να έχει πέσει κατάρα πάνω μου. Προφανώς θα πέσετε να με φάτε αλλά έχω το θάρρος της γνώμης μου. Δεν έχετε ιδέα τι γολγοθά βιώνει ένας άντρας ( ειδικά τα γυναικεία μέλη του φορουμ) ο οποίος δεν έχει ποτέ νιώσει έστω το παραμικρό ενδιαφέρον από κάποια.
    Και όσοι θεωρήσετε ότι πρέπει να βγάλετε χολή ( Remedy κτλ.) πολύ απλά μην μπείτε στον κόπο να σχολιάσετε. Εκτός αν σας αρέσει ο σαδισμός και το μόνο που θα πετύχετε είναι να οδηγήσετε έναν άνθρωπο ένα βήμα πιο κοντά στην αυτοκτονία.
    Παρόμοια μπορώ να πω πως έχω κι εγώ.
    Ούτε εγώ έχω κανένα να μιλήσω με εξαιρεση τους οικείους μου και κάποιους που ουσιαστικά δεν έχουμ ετίποτα να πούμε. Κι ακόμα χειρόεταρ να μοιραστώ βαθύτερες σκέψεις μου για εμένα και κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα.

    Πρέπει κανείς να το πάρεις απόφαση. Είτε συνεχίζεις μόνος μα αξιοπρεπής αλλά και σε κατάπτωση λόγω έλλειψης επικοινωνίας, είτε ξανοίγεται, κάνει την υπέρβαση κατά της κοινωνικής φοβίας, μα παρά το ότι θα σαι καλοπροαίρετος και θα βγάζεις τον καλύτερο σου ευατό, θα σαι σαν πρωτάρης, μάλλον αν δεν σε βρίσκουν του γούστου τους λόγω χαρακτήρα και απειρίας στις διαπροσωπικές σχέσεις και στην ύπαρξη κοινων ενδιαφερόντων, στο τέλος θα καταντάς να χεις πολλούς γνωστούς, αρκετοί απ αυτούς με τον καιρό άμα τους φανείς κάπως εύκολος δεν θα σε σέβονται και η επικοινωνία σου μαζί τους θα καταντήσει σε σπάσιμο νεύρων και ίσως πετύχεις να κάνεις κανα δυο τρεις όντως φίλους, κι άλλους που αν δεν ψάξεις εσύ να τους βρεις δεν θα ενδιαφερθούν για σένα ποτέ.

    Στη δε δουλειά, θα πρέπει να μορφώσεις το ύφος σου, τον τόνο της φωνής σου, κι αν χρειαστεί αυτά σε βαθμό που θα φοβηθούν ότι μπορείς και να τους δείρεις, ώστε να τους κόψεις τον αέρα. Πίστεψε με πως αυτό πιάνει και μπορεί απ τη μια στιγμή στην άλλη να σε σέβονται, να μην τολμάνε να σου πουν λέξη ακόμα κι αν σου κόψουν και την καλημέρα. Απλά πολλοί γίνονται θύματα επειδή δεν τολμούν να προσαρμόσουν τη συμπεριφορά τους κατ αυτόν τον τρόπο.

    Το θέμα κοπέλα είναι άμεσα συνηφασμένο με το θέμα κοινωνική φοβία. Όσο και να τις πλησιάζεις, όσο καλογυμνασμένος κι αν δείχνεις, αν δεν τους βγάζεις αέρα ανοιχτού χαρακτήρα και δυναμικού θα σου γυρίζουν την πλάτη. Όσοι έμειναν μόνοι σπάνια είναι ομοφυλόφιλοι, απλά δεν τους βοήθησε ο χαρακτήρας τους σ αυτόν τον τομέα της ζωής. Οι ιερόδουλες σου προσφέρουν την ικανοποίηση και μέχρι εκεί, δεν θα αποκτήσεςι εμπειρία μ αυτές στο πως να κάνεις σχέση.

    Σε καταλαβαίνω. Δεν βγάζω χολή αν τυχόν έπραξαν άλλοι κάτι τέτοιο. Απλά ξανοίχτου επιλεκτικά, εκεί που αντιλαμβάνεσαι ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να κτίσεις φιλίες ή έστω καλές γνωριμίες, βήμα βήμα. Δεν εισαι μη φυσιλογικός. Απλά είχες άσχημα βιώματα σε μικρότερες ηλικίες που σε έφεραν εδώ που είσαι.
    γιάννης

  8. #23
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    Αθήνα
    Posts
    2,024
    Δεν συμφωνώ Ιωάννη με την συμπεριφορά στην δουλειά. Βέβαια εσύ είσαι άνδρας κι εγώ γυναίκα κι ίσως τα πράγματα να διαφέρουν. Πάντως έχω δει πως το χιούμορ, η καλή διάθεση, το κουτσομπολιό, οι συζητήσεις περί γκομενικών σε κάνουν να έρθεις πιο κοντά με τους συναδέρφους. Μία έξοδος για καφέ, νομίζω ήμουν η μόνη που είχα βγει με όλες από την δουλειά για καφέ γιατί ήμουν πάντα πρόθυμη και σε καλή διάθεση αλλά και η δουλειά - δουλειά πάνω απ' όλα. Επαγγελματίας αλλά και φιλική. Γράφω στον αόριστο γιατί θυμάμαι την πρώτη μου δουλειά αλλά και σε όλες τις δουλειές που έχω κάνει πάντα τα πήγαινα καλά με τους συναδέλφους χωρίς να με φοβούνται αλλά να με σέβονται γιατί πάντα ακολουθούσα τους κανόνες όμως και πάντα ήμουν υποστηρικτική, κάλυπτα, βοηθούσα, και κοιτούσα να είμαι εγώ η καλύτερη ώστε να με σέβονται.
    Τώρα πώς μπορεί κάποιος να σε βγάλει ομοφυλόφιλο στη δουλειά δεν μπορώ να το καταλάβω...

    Τώρα, η κοινωνική φοβία και η εσωστρέφεια είναι μείον για τις σεξουαλικές σχέσεις αλλά και τις κοινωνικές αλλά δεν είναι αξεπέραστες. Είναι σκιλς που αποκτιούνται είτε σε μικρή ηλικία και αν δεν αποκτηθούν τότε, μπορούν να καλλιεργηθούν σε μεγάλη ηλικία. Δεν είναι ακατόρθωτο. Πίστεψτε με με την κατάλληλη καθοδήγηση είναι τόσο εύκολο να αποκτηθούν και μετά θα πετάτε!

  9. #24
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2023
    Posts
    292
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Παρόμοια μπορώ να πω πως έχω κι εγώ.
    Ούτε εγώ έχω κανένα να μιλήσω με εξαιρεση τους οικείους μου και κάποιους που ουσιαστικά δεν έχουμ ετίποτα να πούμε. Κι ακόμα χειρόεταρ να μοιραστώ βαθύτερες σκέψεις μου για εμένα και κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα.

    Πρέπει κανείς να το πάρεις απόφαση. Είτε συνεχίζεις μόνος μα αξιοπρεπής αλλά και σε κατάπτωση λόγω έλλειψης επικοινωνίας, είτε ξανοίγεται, κάνει την υπέρβαση κατά της κοινωνικής φοβίας, μα παρά το ότι θα σαι καλοπροαίρετος και θα βγάζεις τον καλύτερο σου ευατό, θα σαι σαν πρωτάρης, μάλλον αν δεν σε βρίσκουν του γούστου τους λόγω χαρακτήρα και απειρίας στις διαπροσωπικές σχέσεις και στην ύπαρξη κοινων ενδιαφερόντων, στο τέλος θα καταντάς να χεις πολλούς γνωστούς, αρκετοί απ αυτούς με τον καιρό άμα τους φανείς κάπως εύκολος δεν θα σε σέβονται και η επικοινωνία σου μαζί τους θα καταντήσει σε σπάσιμο νεύρων και ίσως πετύχεις να κάνεις κανα δυο τρεις όντως φίλους, κι άλλους που αν δεν ψάξεις εσύ να τους βρεις δεν θα ενδιαφερθούν για σένα ποτέ.

    Στη δε δουλειά, θα πρέπει να μορφώσεις το ύφος σου, τον τόνο της φωνής σου, κι αν χρειαστεί αυτά σε βαθμό που θα φοβηθούν ότι μπορείς και να τους δείρεις, ώστε να τους κόψεις τον αέρα. Πίστεψε με πως αυτό πιάνει και μπορεί απ τη μια στιγμή στην άλλη να σε σέβονται, να μην τολμάνε να σου πουν λέξη ακόμα κι αν σου κόψουν και την καλημέρα. Απλά πολλοί γίνονται θύματα επειδή δεν τολμούν να προσαρμόσουν τη συμπεριφορά τους κατ αυτόν τον τρόπο.

    Το θέμα κοπέλα είναι άμεσα συνηφασμένο με το θέμα κοινωνική φοβία. Όσο και να τις πλησιάζεις, όσο καλογυμνασμένος κι αν δείχνεις, αν δεν τους βγάζεις αέρα ανοιχτού χαρακτήρα και δυναμικού θα σου γυρίζουν την πλάτη. Όσοι έμειναν μόνοι σπάνια είναι ομοφυλόφιλοι, απλά δεν τους βοήθησε ο χαρακτήρας τους σ αυτόν τον τομέα της ζωής. Οι ιερόδουλες σου προσφέρουν την ικανοποίηση και μέχρι εκεί, δεν θα αποκτήσεςι εμπειρία μ αυτές στο πως να κάνεις σχέση.

    Σε καταλαβαίνω. Δεν βγάζω χολή αν τυχόν έπραξαν άλλοι κάτι τέτοιο. Απλά ξανοίχτου επιλεκτικά, εκεί που αντιλαμβάνεσαι ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να κτίσεις φιλίες ή έστω καλές γνωριμίες, βήμα βήμα. Δεν εισαι μη φυσιλογικός. Απλά είχες άσχημα βιώματα σε μικρότερες ηλικίες που σε έφεραν εδώ που είσαι.
    Τι να κάνω δηλαδή δεν μπορώ να γίνω κάτι που δεν είμαι. Από τα σχολικά μου χρόνια στο θέμα κοπέλες βρισκόμουν πάντα στο περιθώριο. Δυστυχώς οι μάγκες του σχολείου έβγαζαν τις ομορφότερες. Ποτέ δεν το έπαιζα κάγκουρας και γενικότερα σαν άτομο απεχθάνομαι την υπερηφάνεια. Ντρέπομαι τόσο πολύ και με πιάνει κατάθλιψη και βλέπω άλλους με τις κοπέλες τους. Σκέφτομαι δηλαδή τι γίνεται όλοι είναι τόσο εξωστρεφείς και έμπειροι με τις γυναίκες? Εγώ όσο και αν έχω προσπαθήσει κοπέλες μου έχουν πει ότι δεν με βλέπουν ερωτικά. Εμφανισιακά δεν έχω κάποιο θέμα και είμαι γυμνασμένος. Είναι απλά ότι νιώθω απίστευτη ντροπή μέσα μου που σχεδόν 30 χρονών δεν έχω ούτε φιλήσει κοπέλα, πόσο μάλλον να βγω ραντεβού. Όσο ντροπιαστικό και αν σου ακούγεται δεν έχω ιδέα από φλερτ. Δεν ξέρω αν στην ηλικία μου μπορώ πλέον να τα καταφέρω χωρίς την βοήθεια ειδικού. Πηγαίνω απ'αυτήν την βδομάδα σε ψυχολόγο και μου ανεβάζει κάπως το ηθικό.
    Στην χειρότερη περίπτωση θα χρειαστεί να πάω σε γραφείο συνοικεσιών

  10. #25
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Planet Love
    Posts
    24,143
    31-10-2023, 09:42
    "alex942023
    https://forum.psychology.gr/images/s...er-offline.png
    Senior MemberJoin DateAug 2023Posts250

    Ξερω οτι θα με μισεισετε για αυτο που θα πω αλλα τα ειχα 6 χρονια κανονικα σχεση με κοπελα απο τα 22 μου εως τα 28 μου. Το ποστ περι οικων ανοχης προφανως ειναι ακυρο καθως δεν απατησα ποτε την κοπελα μου. Εκει πηγαινα πριν γνωρισω την κοπελα φυσικα. Ο λογος του χωρισμου ηταν λογω οικονομικων και δυσκολια δυνατοτητας για συγκατοικηση "

    "31-10-2023, 10:05

    "alex942023
    https://forum.psychology.gr/images/s...er-offline.png
    Senior MemberJoin DateAug 2023Posts250


    https://forum.psychology.gr/images/misc/quote_icon.png Originally Posted by Σπουργίτι https://forum.psychology.gr/images/b...post-right.png
    Και ο λογος να κρύψεις την ύπαρξη 6χρονης σχέσης και να την εμφανίσεις τώρα ποιος είναι? Τι κερδίζεις απο όλο αυτο?



    Απλα συνειδητοποιησα οτι εκανα τεραστιο λαθος που δεν ειπα εξ'αρχης την αληθεια "







    ​just saying.....
    και πες μας αν θελεις, γιατι ξανακανεις αυτο το "τεραστιο λαθος" κατα τα δικα σου λεγομενα...




  11. #26
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    1,175
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    [FONT=Tahoma]31-10-2023, 09:42[RIGHT]

    ​just saying.....
    και πες μας αν θελεις, γιατι ξανακανεις αυτο το "τεραστιο λαθος" κατα τα δικα σου λεγομενα...

    Γιατί? Για την ηδονή της αυτολύπησης. Γιατί είναι ωραίο να κλαίγεσαι και να προσπαθείς να προσελκύσεις τη συμπάθεια των άλλων

  12. #27
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2023
    Posts
    292
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    31-10-2023, 09:42
    "alex942023
    https://forum.psychology.gr/images/s...er-offline.png
    Senior MemberJoin DateAug 2023Posts250

    Ξερω οτι θα με μισεισετε για αυτο που θα πω αλλα τα ειχα 6 χρονια κανονικα σχεση με κοπελα απο τα 22 μου εως τα 28 μου. Το ποστ περι οικων ανοχης προφανως ειναι ακυρο καθως δεν απατησα ποτε την κοπελα μου. Εκει πηγαινα πριν γνωρισω την κοπελα φυσικα. Ο λογος του χωρισμου ηταν λογω οικονομικων και δυσκολια δυνατοτητας για συγκατοικηση "

    "31-10-2023, 10:05

    "alex942023
    https://forum.psychology.gr/images/s...er-offline.png
    Senior MemberJoin DateAug 2023Posts250


    https://forum.psychology.gr/images/misc/quote_icon.png Originally Posted by Σπουργίτι https://forum.psychology.gr/images/b...post-right.png
    Και ο λογος να κρύψεις την ύπαρξη 6χρονης σχέσης και να την εμφανίσεις τώρα ποιος είναι? Τι κερδίζεις απο όλο αυτο?



    Απλα συνειδητοποιησα οτι εκανα τεραστιο λαθος που δεν ειπα εξ'αρχης την αληθεια "







    ​just saying.....
    και πες μας αν θελεις, γιατι ξανακανεις αυτο το "τεραστιο λαθος" κατα τα δικα σου λεγομενα...



    Προφανώς Remedy μπήκες εδώ για να δημιουργήσεις πρόβλημα. Για εσένα μπορεί όλο αυτό να σου φαίνεται αστείο και να την βρίσκεις αλλά για εμένα όχι. Από την στιγμή που δεν έχεις να πεις κάτι ουσιώδες απλά ασχολήσου με άλλο θέμα. Γιατί ασχολείσαι μαζί μου?
    Το κάνεις επίτηδες για να ξεφύγει το thread και να πάει και αυτό για κλείσιμο?

  13. #28
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2023
    Posts
    292
    Quote Originally Posted by Eagle guy View Post
    Γιατί? Για την ηδονή της αυτολύπησης. Γιατί είναι ωραίο να κλαίγεσαι και να προσπαθείς να προσελκύσεις τη συμπάθεια των άλλων
    Δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι. Αν εσένα σου πάνε όλα ρόδινα στη ζωή πάω πάσο. Το φορουμ έχει αυτό τον σκοπό είτε σου αρέσει είτε όχι

  14. #29
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Planet Love
    Posts
    24,143
    Quote Originally Posted by Eagle guy View Post
    Γιατί? Για την ηδονή της αυτολύπησης. Γιατί είναι ωραίο να κλαίγεσαι και να προσπαθείς να προσελκύσεις τη συμπάθεια των άλλων
    πραγματικα δεν το καταλαβαινω. προτιμω να σκασω απο λυπη, παρα να κανω καποιον να με λυπηθει..

  15. #30
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Planet Love
    Posts
    24,143
    Quote Originally Posted by alex942023 View Post
    Προφανώς Remedy μπήκες εδώ για να δημιουργήσεις πρόβλημα. Για εσένα μπορεί όλο αυτό να σου φαίνεται αστείο και να την βρίσκεις αλλά για εμένα όχι. Από την στιγμή που δεν έχεις να πεις κάτι ουσιώδες απλά ασχολήσου με άλλο θέμα. Γιατί ασχολείσαι μαζί μου?
    Το κάνεις επίτηδες για να ξεφύγει το thread και να πάει και αυτό για κλείσιμο?
    ΕΣΥ μπηκες εδω για να δημιουργησεις προβλημα.. ξανα.. ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ.
    εσυ εισαι αυτος που μας εχει πει οτι λεει ψεματα, σε δουλεια να βρισκομαστε και ταχα μετανιωσες.
    τωρα τα επαναλαμβανεις..

    μπορει να σου φαινεται αστειο να προσπαθεις να μας δουλεψεις, αλλα δεν ειναι..
    ασχολουμαι με οποιον θελω.δεν θα σου ζητησω αδεια. ουτε με νοιαζει αν σου κλειδωσουν το θεμα.

Page 2 of 20 FirstFirst 123412 ... LastLast

Similar Threads

  1. Δεν αντέχω άλλο... Αλλά ούτε μπορώ να αυτοκτονήσω γιατί είμαι δειλή.
    By magenda in forum Οριακή - Μεταιχμιακή Διαταραχή Προσωπικότητας
    Replies: 47
    Last Post: 16-05-2021, 21:19
  2. Υποφέρω, δεν αντέχω να πονάω άλλο.
    By Medias in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 6
    Last Post: 20-10-2013, 18:18
  3. δεν αντεχω να υποφερω αλλο ! ! :(
    By seleios in forum Ψυχαναγκασμοί - Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή
    Replies: 5
    Last Post: 07-12-2010, 22:25
  4. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΩ ΑΛΛΟ
    By selas-selas in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή
    Replies: 27
    Last Post: 11-09-2010, 14:51
  5. Είμαι ολομόναχος
    By george7 in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 108
    Last Post: 15-04-2008, 15:46

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •