Results 91 to 105 of 129
Thread: KEEP_WALKING Θελω να προχωρησω.
-
07-09-2009, 23:44 #91
το εχω σκευτει.
αλλα εγω βλεπω εναν ανθρωπο να υποφερει.
δεν μπορει οι δικοι του να μην εχουν καταλαβει κατι?δεν μπορουνε να τον πανεστο γιατρο να κανεικατι με την θεραπεια?εχει κ εναν αδερφο επισης.
ξερω οτι η σχιζοφρενεια ειναι η πιοσοβαρη ψυχ παθηση αλλα πολες φορες φταιει και το περιβαλον.
παω να κοιμηθω.ευχομαι αυριο να εχει συνελθει ο κιπακος.
βρε weird μου εσυ πτα λες καλυτερα παρηγορισε τον .σε ακουει εσενα.φιλακια.
- 07-09-2009, 23:46 #92
Originally posted by panikoula
το εχω σκευτει.
αλλα εγω βλεπω εναν ανθρωπο να υποφερει.
δεν μπορει οι δικοι του να μην εχουν καταλαβει κατι?δεν μπορουνε να τον πανεστο γιατρο να κανεικατι με την θεραπεια?εχει κ εναν αδερφο επισης.
ξερω οτι η σχιζοφρενεια ειναι η πιοσοβαρη ψυχ παθηση αλλα πολες φορες φταιει και το περιβαλον.
παω να κοιμηθω.ευχομαι αυριο να εχει συνελθει ο κιπακος.
βρε weird μου εσυ πτα λες καλυτερα παρηγορισε τον .σε ακουει εσενα.φιλακια.
κάθε μέρα
θα προπσπαθούμε να τον καταλάβουμε.
περίμενε πριν πας για ύπνο
θέλω να ακούσεις κάτι!Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
07-09-2009, 23:46 #93
καληνυχτα πανικουλα.μακαρι να συνερθει ο κιπ.εχει ψυχη διαμαντι..
07-09-2009, 23:46 #94
ελα πες μου.
07-09-2009, 23:47 #95
νομιζω οτι εχει μειωσει τα φαρμακα απο τον Απριλιο δηλ.κοντα 6 μηνες οποτε ειναι σιγουρα ενα rebound αλλα μπορει και να το ξεπερασει,επισης νομιζω οτι ολα εχουν να κανουν με τον ερωτα που ανεφερε και το στιγμα του ψυχωτικου που οπως λεει του φορτωσανε ενω δεν ηταν επικινδυνος για τον εαυτο του η για τους αλλους.Παντως πανικουλα σε μια φαση του ταλεγες πολυ καλα και νομιζω οτι ηταν ετοιμος να παραδεχτει την ερωτικη αποτυχια που τον γονατισε.Λεει οτι κοιμαται καλα τα βραδυα κ αυτο ειναι πολυ θετικο. πιστευω οτι χρειαζεται αγαπη απο τους δικους του και υποστηριξη απο το φορουμ ,ειναι περιτο να του λεμε συνεχεια για φαρμακα κ γιατρο ,ετσι κι αλλοιως αν ειναι κατι περαστικο θα καταλαβει τι να κανει, αλλοιως θα τον φροντισουν οι δικοι του αφου ζουν μαζι.
07-09-2009, 23:47 #96
πολλες φορες οι γονεις μας πληγωνουν αλλα αθελα τους.θελουν να εχουνφυσιολογικα παιδια.
Στο χαρίζω για καληνύχτα.
Ονειρα γλυκά σε σένα και το παιδάκι σου που μάλλον θα κοιμάται τώρα :)
http://www.youtube.com/watch?v=3-rDS3xdOWM&feature=related
Kουράγιο
θα γίνει καλά!Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
07-09-2009, 23:49 #97
υγ. κι εσύ μια χαρά του τα λές, μάζευε δυνάμεις και φρόντιζε τον εαυτό σου να είσαι δίπλα του.
Μια κρίση είναι θα περάσει :)Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
07-09-2009, 23:49 #98
Τώρα διάβασα αυτό το θρεντ και πάλι όχι ολοκληρωμένο.
Μπράβο σου πανικούλα για την κίνησή σου, είναι συγκινητικό όλο αυτό.
Κορίτσια, panikoula και weird, νομίζω ότι μπορείτε να βοηθήσετε ακόμα πολύ και ήδη το έχετε κάνει, η καθεμία με το δικό της τρόπο.
keep doing the good work for keep:)-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
07-09-2009, 23:50 #99
Originally posted by katerinaki
νομιζω οτι εχει μειωσει τα φαρμακα απο τον Απριλιο δηλ.κοντα 6 μηνες οποτε ειναι σιγουρα ενα rebound αλλα μπορει και να το ξεπερασει,επισης νομιζω οτι ολα εχουν να κανουν με τον ερωτα που ανεφερε και το στιγμα του ψυχωτικου που οπως λεει του φορτωσανε ενω δεν ηταν επικινδυνος για τον εαυτο του η για τους αλλους.Παντως πανικουλα σε μια φαση του ταλεγες πολυ καλα και νομιζω οτι ηταν ετοιμος να παραδεχτει την ερωτικη αποτυχια που τον γονατισε.Λεει οτι κοιμαται καλα τα βραδυα κ αυτο ειναι πολυ θετικο. πιστευω οτι χρειαζεται αγαπη απο τους δικους του και υποστηριξη απο το φορουμ ,ειναι περιτο να του λεμε συνεχεια για φαρμακα κ γιατρο ,ετσι κι αλλοιως αν ειναι κατι περαστικο θα καταλαβει τι να κανει, αλλοιως θα τον φροντισουν οι δικοι του αφου ζουν μαζι.
ξερεις τι πυστευω?ηταν να κανει κατι με την κοπελια και καποιοι βλακες της ειπαν \"μα τι δουλεια εχεις με τουτον?αυτος ειναι ψυχακιας\"
και η κοπελα χωρις να εχει ιδεα απο τετοια θεματα θα εκλασε μεντες.και εγω το ιδιο θα εκανα ,πριν μαθω ομως τι σημενουν τα ψυχ προβληματα και πριν κανω σηζητηση με καποιον π αντημετωπιζει σοβαρα.
07-09-2009, 23:50 #100
Mα και εμεις τον βοηθαμε οσο μπορουμε, ή οσο μας αφηνει να τον βοηθησουμε, γιατι εχω την αισθηση οτι πολλες φορες δεν θελει την βοηθεια μας....
07-09-2009, 23:53 #101
ωραιο weird μου σε ευχαρηστω.εισαι πολυ γλυκια :)
κριμα π δεν σε γνωριζα πιο πριν να μου αναλαβεις εσυ τοδιαζηγιο :P:P
07-09-2009, 23:53 #102
Mariap το ξέρω, κι εγώ προσπάθησα να βοηθήσω, όπως όλοι μας γιατί τον νοιαζόμαστε.
Αλλά δεν μπορέσαμε να το κάνουμε όσο θα θέλαμε.
Ελπίζω τα κορίτσια να τα καταφέρουν. Αφού μερικές φορές μου έρχεται να γράψω κάτι αλλά δε θέλω επίτηδες να τις διακόψω γιατί βλέπω κάποιες στιγμές εξέλιξη στο διάλογό τους και δε θέλω να το χαλάσω.-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
07-09-2009, 23:54 #103
Originally posted by anwnimi
Mariap το ξέρω, κι εγώ προσπάθησα να βοηθήσω, όπως όλοι μας γιατί τον νοιαζόμαστε.
Αλλά δεν μπορέσαμε να το κάνουμε όσο θα θέλαμε.
Ελπίζω τα κορίτσια να τα καταφέρουν. Αφού μερικές φορές μου έρχεται να γράψω κάτι αλλά δε θέλω επίτηδες να τις διακόψω γιατί βλέπω κάποιες στιγμές εξέλιξη στο διάλογό τους και δε θέλω να το χαλάσω.
οπως οταν του γραφω οτι θελω να τον πηδηξω?λολ
07-09-2009, 23:55 #104
ωραιο weird μου σε ευχαρηστω.εισαι πολυ γλυκια :)
κριμα π δεν σε γνωριζα πιο πριν να μου αναλαβεις εσυ τοδιαζηγιο :P:P
Καληνύχτα Μαριώ και μην απελπίζεσαι.
Ας τον εμπιστευτούμε τον Κηπ, θα βρει την δύναμη να σηκωθεί πάλι.
υγ. παίζει πολύ το σενάριο, προφανώς κάτι τέτοιο θα έγινε.
Φιλιά.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
07-09-2009, 23:56 #105
πως γινεται αυτο με την παραθεση που κανετε στα μηνυματα?
Πανικουλα κι εγω τα ιδια ακριβως πιστευω.Βοηθησε τον αν εχεις δυναμη γιατι βλεπω καπως σου απανταει οταν τον στριμωχνεις
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή