KEEP_WALKING Θελω να προχωρησω. - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast
Results 106 to 120 of 129
    Senior Member
    Originally posted by panikoula
    Originally posted by anwnimi
    Mariap το ξέρω, κι εγώ προσπάθησα να βοηθήσω, όπως όλοι μας γιατί τον νοιαζόμαστε.
    Αλλά δεν μπορέσαμε να το κάνουμε όσο θα θέλαμε.
    Ελπίζω τα κορίτσια να τα καταφέρουν. Αφού μερικές φορές μου έρχεται να γράψω κάτι αλλά δε θέλω επίτηδες να τις διακόψω γιατί βλέπω κάποιες στιγμές εξέλιξη στο διάλογό τους και δε θέλω να το χαλάσω.

οπως οταν του γραφω οτι θελω να τον πηδηξω?λολ
    χαχα!
    Μπορεί:)
    Γιατί το λες εσύ με το μοναδικό τρόπο σου! Ακόμα και μία τέτοια έκφραση μπορεί να ειπωθεί με αγάπη και νοιάξιμο, πρώτη φορά το είδα αυτό πανικούλα, μοναδικό!:)
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Banned
    φιλακια κοριτσακια μου...

υ.γ το 2005 χωρισα :P

Senior Member
    anwnimi και εγω τα ιδια..

Ισως γιατι η panikoula εχει βρει εναν κωδικα επικοιωνιας και μιλαει μαζι του, κατι που ειναι μεταξυ τους...

Εγω μερικες φορες αισθανομαι και αορατη αν μιλησω :p

Banned
    χαχα!
    Γιατί το λες εσύ με το μοναδικό τρόπο σου! Ακόμα και μία τέτοια έκφραση μπορεί να ειπωθεί με αγάπη και νοιάξιμο, πρώτη φορά το είδα αυτό πανικούλα, μοναδικό!:)
    ειμαι φενομενο.πολλες φορες απορω με τον εαυτομου.δεν μπορω να μεενταξω στο αν ειμαι καλη/κακη/βλαμενη κλπκλπ.ειμαι πολυδιαστατη λολ.και με τεστ νουμοσυνης π εχω κανει εχω πολυ υψηλη νουμοσυνη αλλα ωρες ωρες λεω κατι κοτσανες αλλο πραγμα.και γινομε και πολυ κακια με τους κακους.αυτα.φιλακιαααααα.α� � κιπακο μας ¨(

Senior Member
    Originally posted by mariap
    anwnimi και εγω τα ιδια..

Ισως γιατι η panikoula εχει βρει εναν κωδικα επικοιωνιας και μιλαει μαζι του, κατι που ειναι μεταξυ τους...

Εγω μερικες φορες αισθανομαι και αορατη αν μιλησω :p
    A maria και γω το ιδιο!:(
    Πήγα να του θυμώσω αλλά λέω θα είναι άδικο:)
    Θα του τα έχουμε μαζεμένα μόλις αιστανθεί καλύτερα:)
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

πατας το quote katerinaki tin idia aporia eixa kai egw kai m tin elise i remedy,panw deksia quote:):):)

Senior Member
    Originally posted by panikoula
    χαχα!
    ειμαι φενομενο.πολλες φορες απορω με τον εαυτομου.δεν μπορω να μεενταξω στο αν ειμαι καλη/κακη/βλαμενη κλπκλπ.ειμαι πολυδιαστατη λολ.και με τεστ νουμοσυνης π εχω κανει εχω πολυ υψηλη νουμοσυνη αλλα ωρες ωρες λεω κατι κοτσανες αλλο πραγμα.και γινομε και πολυ κακια με τους κακους.αυτα.φιλακιαααααα.α� � κιπακο μας ¨(
    Ότι εισαι φαινόμενο είσαι!:)

Μαράκι, όλοι μας έχουμε τα δυνατά και τα αδύναμά μας σημεία. Εγώ να δεις κοτσάνες που πετάω!:)

Λοιπόν, πίστεψε στα δυνατά σου σημεία και να δεις που κάνοντάς το αυτό τα αδύναμα θα γίνουν πιο αδύναμα...

Πάντως, εδώ τα δυνατά σου σημεία κάνουν θραυση:)))

Banned
    μακιαααααααααα.κουκλες μου.σας αγαπω.

FILAKIA KAI MAKARI NA MPORESOUME NA TON VOITHISOUME OSO MPOROUME OLOI:)

Senior Member
    Παιδια ειστε χρυσα ατομα...
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    αν δεν ειχα εσας θα το ειχα χασει τωρα εντελως...οπως παλια.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    αλλα αυτη την φορα μενω σχεδον ανεπηρεαστος σε πολλα.

καληνυχτα κιπακο ειμαστε κοντα σου:):):)kai esi eisai xrisos
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    Ρε παιδια συμφωνα με το iq μου ειμαι υπερβολικα εξυπνος...πως μπορει να μη καταλαβαινω τιποτα?????

Senior Member
    Θα δουμε κατα ποσο ειμαι τρελλος.

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast