είμαι 26 χρονών και τα τελευταία χρόνια παρουσιάζω συμπτώματα υπέρ κόπωσης καθώς και αγχώδης διαταραχής κατά κύριο κατά την συναναστοφή μου με κόσμο .

Τα συμπτώματα αυτά έχω προσπαθήσει κατά καιρούς να τα εξαλείψω, όπως με την βοηθεια φαρμακευτικών αγωγών καθώς πριν 3 χρόνια και για έναν συνεχόμενο χρόνο έπαιρνα ( Centract, Cipralex) όπως επίσης και με την βοήθεια ψυχολόγου καθώς για 2 χρόνια πήγαινα 1 φορά την εβδομάδα . Ωστόσο τίποτα από τα δύο δεν ήταν δραστικό ως προς το αποτέλεσμα που μου έδωσαν.

Η ζωή μου γενικότερα δεν ηταν ποτέ κοινωνική , καθώς από τα μαθητικά μου χρόνια όπου καθημερινός έπεφτα θύμα λεκτικού μπόυλινγκ και έπειτα με θυμάμαι να κλείνομε στον εαυτό μου και να κάθομαι ολημερίς μπροστά από μια οθόνη υπολογιστή έτρωγα μπροστά στην οθόνη , ξενυχτουσα μπροστά στην οθόνη κλπ .

Γεγονός που πιστεύω επιδίδοναι την κατάσταση μου και με έκανε περισσότερο εξαντλημένο και που πιστεύω ότι έχει συμβάλει ακομα και στην σημερινή εμφάνισή μου καθώς πέραν των συμπτωμάτων που έχω το χρώμα μου αυτήν την στιγμή είναι κίτρινο προς το χλωμό και έχω έντονους μαύρους κύκλους.

Ψάχνω επειγόντως έναν τρόπο ο οποίος θα με βοηθήσει να γίνω και πάλι καλά και ειλικρινά πλέον δεν ξέρω που να στραφώ .