Results 16 to 30 of 64
Thread: Γνωμες;
-
04-03-2024, 07:56 #16
Αποφάσισα να απειλώ αύριο στην αρχισυντακτρια. Αν και είμαι σίγουρος ότι δεν θα υπαρχει ενδιαφέρον πλέον και θα γίνω ρεζίλι.
- 04-03-2024, 08:22 #17
λυσε μου μια απορια, αν θελεις.
κατα καιρους εισαι εδω πολυ συχνα με απανωτα μηνυματα για ενα η και περισσοτερα θεματα που σε απασχολουν. και υπαρχουν περιοδοι που δεν εμφανιζεσαι καθολου, ισως και βδομαδες.
τον καιρο που εξαφανιζεσαι, εισαι σε ηρεμια σχετικα με τα αγχη και τις ενοχλησεις σου, ή απλα δεν τα συζητας;
γενικα, υπαρχει καποια διαφορά στην κατασταση σου τον καιρο που δεν γραφεις καθολου εδω;
04-03-2024, 09:41 #18
Η αρρωστοφοβια μου είναι σε πλήρη ύφεση, ακόμα και η καρδιοφοβια. Μετά την εγχείρηση να φανταστείς είχα απανωτές έκτακτες για ένα μήνα και δεν έδινα σημασία. Καλά όχι και στο άλλο άκρο, αλλά τις μετρήσεις πίεσης, επισκέψεις σε γιατρούς κλπ, τις έχω κόψει εδω και ένα χρόνο τουλάχιστον.
Δεν εξαφανιζονται εντελώς οι ανησυχίες μου, απλώς δεν τις συζητάω ή τις ανέχομαι. Η κοινωνική μου δυσφορία δεν εξαφανίζεται ποτέ όπως και να 'χει.
Λοιπόν, έστειλα μήνυμα στην αρχισυντακτρια. Έχω πολύ άγχος για την απαντηση και έκλεισα το μεσιντζερ. Είμαι σίγουρος πως είτε θα αρνηθούν τώρα, είτε αν δεχτούν, θα γίνω ρεζίλι. Θα δείξει. Όπως και να 'χει θα συνεχίσω τη συγγραφη αυτού που αφορά το θέμα και είμαι βέβαιος πως θα υπάρξουν κι άλλες ευκαιρίες στην πορεία. Δεν θα το σκεφτόμουν καν το ότι το απέρριψα, επειδή δεν είμαι σε φάση για ομιλίες λόγω του θέματος που ανέπτυξα, όπως έγραψα (αν κάποιος έχει λύσεις ας μου πει) , αλλά σκέφτομαι πως πρέπει να το κάνω γιατί θα κάνω πολλούς να σκάσουν. Αυτός είναι ο μοναδικός λόγος. Αλλά αν δεχτούν και χάσω τα λόγια μου όπως συνέβη στην παρουσίαση; Είχαν ανέβει οι παλμοί μου και άρχισα να τρεμω. Στο βίντεο που είδα δεν είναι εμφανές αλλά στο αμφιθέατρο τότε ήταν εμφανές και μου το σχολίασε και ο διπλανός μου όταν κάθισα. Με συνόδευε μια κοπέλα με την οποία όλα εξελίχθηκαν άσχημα και φοβάμαι ότι ο λόγος που με απέρριψε ήταν αυτός. Έκτοτε μου ξανασυνεβει σε δύο zoom συναντησεις, ενώ ποτε πριν δεν είχα τέτοιο θέμα.
04-03-2024, 10:08 #19
Νομίζω μετάνιωσα που το έστειλα. Ελπίζω να μην δεχτούν. Δεν νομίζω να πάει καλά. Αυθυποβαλω τον εαυτό μου και σίγουρα θα με πιάσει κρίση πανικού κατά τη διάρκεια. Ή δεν θα τα πάω καλα.
04-03-2024, 10:11 #20
δεν ειμαι καταλληλη να σε συμβουλευσω.
εγω εχω τρομερο αγχος να μιλησω σε αγνωστο κοινο και μαλλον θα το απεφευγα, προκειμενου να στρεσαριστω ετσι...
04-03-2024, 10:17 #21
Το μετανιωσα κι εγώ. Και δεν είναι όπως ο γιατρός που θα μπορέσω να το αναβάλω, αν δεσμευτω δεν μπορώ μετά να μην βγω γιατί τότε είναι που θα κλείσει οριστικά η πορτα τους. Ελπίζω να μην πουν ναι και αν πουν, θα πω να είναι μόνο πέντε λεπτά και όχι δεκαπέντε και να έχω έτοιμες απαντήσεις από πριν. Θα πάρω λογικά και ζαναξ.
04-03-2024, 10:19 #22
Δεν το είδε ακόμα η αρχισυντακτρια το μήνυμα αλλά δεν πάει να το διαγραψω γιατί ήδη πρέπει να τους φάνηκα τρελός. Μακάρι να αρνηθούν. Τώρα ξεκαθάρισαν και τα συναισθήματά μου νομίζω. Δεν γουστάρω να βγω.
04-03-2024, 10:32 #23
04-03-2024, 10:41 #24
Είναι εβδομαδιαία εκπομπή. Δεν θα ηταν το κύριο θέμα της εκπομπης, καλύπτουν διαφορά θέματα και το δικό μου θα ήταν μια ενότητα 25 λεπτών εικάζω, θα έβγαινα εγώ δεκαπέντε και θα υπήρχε μετά σχολιασμός και απο αυτους φαντάζομαι. Εγώ το έστειλα αν ενδιαφέρονται για να μπει για την επόμενη εβδομάδα (αυτήν δηλαδή). Έκανα τώρα πρόβα, μόνος μου καλά τα λέω αλλά πρακτικά δεν νομίζω να καταφέρω. Φταίει και το θέμα της ακοής επειδή ακούω πιο έντονα τη δική μου φωνή. Κακώς έστειλα το μήνυμα. Αλλά όλοι λέγανε ότι είναι ευκαιρία. Έπρεπε να βγεις πιο νωρίς να πεις τη γνώμη σου. Ελπίζω να αρνηθούν.
04-03-2024, 10:43 #25
Η αρχισυντακτρια δεν το έχει δει ακόμα. Λέτε να το διαγραψω; Να το διαγραψω και να το αντικαταστήσω με κάτι του στυλ "γειά σας, τελικά εγινε κάποια αναφορά στο θέμα; " (γιατί αν δεν το αντικαταστησω θα φαίνεται ένα διεγραμμένο μηνυμα)
04-03-2024, 10:48 #26
Μου απάντησε τώρα. Και μου μιλούσε στον πληθυντικό ενώ στον πρώτο μήνυμα μου μιλούσε στον ενικό. Γιατί;
Anyway, είπε ότι θα με ενημερώσει την Τετάρτη που θα γίνει ο σχεδιασμός της εκπομπής. Είπε πως αν δεν χωρέσει αυτή τη βδομάδα μπορούμε να μιλήσουμε όταν βγει και επίσημα το βιβλίο σε περίπου 1.5 μήνα και να το προβάλλουν τότε. Της είπα ότι το προτιμώ.
Πώς βλέπετε τις απαντήσεις; Τυπικές δεν ήταν από τη μεριά της ;
04-03-2024, 12:07 #27
Τώρα που συνάντησα την ξαδέρφη μου που δεν μιλαμε με δική τους υπαιτιοτητα λόγω περιουσιακών, άλλαξα γνωμη και ελπίζω να δεχτούν τώρα. Τέλος πάντων, θα περιμένω μέχρι την Τετάρτη και βλέπουμε.
04-03-2024, 12:40 #28
Ετσι οπως το διατύπωσα βέβαια φάνηκε ότι δεν ήθελα και ότι προτιμω μόλις βγει το βιβλίο.
04-03-2024, 12:57 #29
Κάνεις κάποια ψυχοθεραπεία; Πιστεύω ότι είσαι λίγο μπερδεμένος με όλα τα θέματα της ζωής σου και χρειάζεται άμεσα μια βοήθεια από κάποιον ειδικό να μπορείς να βάλεις μια τάξη στο μυαλό σου και στις σκέψεις σου.Απο τα μηνύματα σου καταλαβαίνω ότι θες πιο πολύ να μπεις στο μάτι κάποιων ανθρώπων, γιατί σε ενδιαφέρει τόσο πολύ να κάνεις κάποιους να σκάσουν;Αυτό είναι ο στόχος της ζωής σου;Κοίτα τον εαυτό σου και την δουλειά σου και προσπάθησε να είσαι εσύ καλά με τον εαυτό σου γιατί νομίζω ότι δε τα έχεις βρει ακόμα.Οταν λοιπόν τα βρείς θα αρχίσεις να οργανώνεις τις σκέψεις σου καλύτερα.Αυτο βάλε στόχο τα υπόλοιπα είναι μικροπρεπειες!
04-03-2024, 13:44 #30
Συμφωνώ με την Joanna K. Και ειδικά αν είσαι συγγραφέας θα πρέπει να σε ενδιαφέρει το έργο σου, όχι η επίδειξή του. Επειδή και εγώ γράφω , δεν ξέρω, ποτέ δεν με ενδιέφερε να "σκάσω" κάποιον άλλον, αλλά η συγκίνηση του όταν παίρνεις στα χέρια σου αυτό που "γεννησες", η αίσθηση του ότι με κάποιον τρόπο περνάς στην αιωνιότητα. Νομίζω ότι εστιάζεις σε λάθος σημεία. Από τον τρόπο που μιλάς φαίνεται σαν να μην έχεις δουλέψει χρόνια ψυχοθεραπευτικά. Καλό θα ήταν να διαβάσεις από την αρχή, όλα όσα έχεις γράψει, πόσες φορές έχεις αλλάξει άποψη, βοηθάει πραγματικά. Να δεις ποιος είσαι, δεν το λέω επικριτικά, αλλά θεραπευτικά. Γενικά το να διαβάζουμε όσα γράφουμε μέρες μετά, ή λίγο αργότερα που είμαστε πιο αποστασιοποιημένοι από το εκάστοτε συμβάν, βοηθά στην μη επανάληψη αντίστοιχων συμπεριφορών.
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση-απαγορεύονται οι συστάσεις για έναρξη/διακοπή φαρμακευτικής αγωγής
Γιατί όλοι κάπως έτσι αρχίζουμε με ΙΔΨ, αλλά συχνά αλληλεπικαλυπτει και άλλες νόσους η συγκεκριμένη διάγνωση που "ανθίζουν" στην πορεία της ζωής. Εύχομαι ειλικρινά ό,τι καλύτερο με το βιβλίο σου.Last edited by Aeon; 05-03-2024 at 17:45.