Τα εκανα θαλασσα.... - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 136
    Senior Member
    Quote Originally Posted by diogenis View Post
    κι εσύ αν το ψάξεις λίγο βαθύτερα δίκιο έχεις...
    για να το συνδέσω και με τον τίτλο του νήματος "Τα εκανα θαλασσα...."

για να τα κάνει κάποιος θάλασσα πρέπει να υπάρχει τρικυμία...
    έστω και τρικυμία εν κρανίω...έστω και για λίγο χρονικό διάστημα αν οι συνθήκες το επιτρέψουν...
    υπάρχει και η ουσιαστική παράμετρος που παραβλέπεται που καλείται σύγχυση...

για παράδειγμα...δισεκατομμύρι� � άνθρωποι στον πλανήτη πιστεύουν πως είναι καλύτερoi καπετάνιοι από τον καπετάνιο του τιτανικού
    ...εκ των υστέρων βεβαίως βεβαίως

Member
    κι εσύ αν το ψάξεις λίγο βαθύτερα δίκιο έχεις...
    Σε τι εχω δικιο?

Senior Member
    Quote Originally Posted by teacher40 View Post
    Δε τι εχω δικιο?
    σε αυτό που σε πληγώνει, σε αυτό που σε τρώει ότι κι αν είναι αυτό

Member
    σε αυτό που σε πληγώνει, σε αυτό που σε τρώει ότι κι αν είναι αυτό
    Ναι...ενταξει...το εχασα ομως πληρωνοντας με το ιδιο νομισμα ισως κ μεγαλυτερο..

Senior Member
    Ναι...ενταξει...το εχασα ομως πληρωνοντας με το ιδιο νομισμα ισως κ μεγαλυτερο..
    δυστυχώς όλες οι κινήσεις μας και όλες οι σκέψεις μας έχουν και το "βαρκάρh" τους ο οποίος θέλει την πληρωμή του....

βέβαια το σχολiο μου και η πεποίθησή μου περί δικαίου έχει βαθύτερο νόημα(και ανεξάρτητο από την πληρωμή)

Senior Member
    ίσως συμμετείχα πολύ στο νήμα σου και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό σου είναι ευχάριστο η βοηθητικό

διαισθάνομαι ότι πιθανότατα είσαι εδώ και καιρό σε σύγχυση

και το καλύτερο που έχεις να κάνεις κατά τη γνώμη μου είναι να βρεις τρόπους και ανθρώπους κυρίως συγγενείς και φίλους και θεραπευτές που να σε κάνουν να σταματήσεις την "αιμορραγία της σύγχυσης"

να δεις με καθαρό μυαλό

Banned
    Εγω δεν ειπα οτι σφυζει απο νορμαλιτε το στορι....αλλα αυτα μας εφαγαν....οι δηθεν ισορροπημενες σχεσεις που απλα δε βγαζουμε τα απλυτα μας στη φορα...δηθεν αγαπημενες οικογενειες κ απο πισω...οργιο
    Άρα γιατί εγώ είμαι χυδαίος ? Ειλικρινής κ παντελονατος θα έλεγα ! Το ότι δεκάδες χιλιάδες θεωρούν ότι έχουν σχεσαρα , γάμο πρότυπο , φοβερή οικογένεια τα ακούω κ γελάω . Παραδεχτείτε επιτέλους ότι αλληλοψωνίσατε από σβέρκο . Αποτυχημένες σχέσεις,γάμοι για το κοινωνικό κ οικονομικό στάτους . Οι σχέσεις θέλουν καθημερινή ζύμωση , αλληλοεπαφη , αλληλοσύνδεση . Αν κάτι δεν λειτουργήσει η σχέση διακόπτεται, όχι την τραβάμε από τα μαλλιά . Δεν λειτουργεί,τέλος ...τι πίσω γυρίσματα κ αηδιες . Σύμβουλοι γάμου κ σχέσεων για το 60αρι . Όπως λέω στον στενό μου κύκλο , για να βρεθεί το απόλυτο matching θέλει σκληρή κ επιπονη δουλειά . Dates και ξανά dates ! Μιλάμε για σχέση ,όχι μοιραζόμαστε την εκάστοτε ανασφάλεια .

Senior Member
    teacher40 για να είσαι με τον άνδρα σου κάτι καλό θα έχει... Υπάρχει και παιδί. Για να νοιάζεσαι για αυτόν δείχνει πως τον αγαπάς, άρα πρέπει να ξεχάσεις αυτό που έκανες για εκδίκηση όταν ήσουν μπερδεμένη. Έγινε, δεν αλλάζει μην νιώθεις τύψεις. Μην μπεις στη διαδικασία να τον αντικαταστήσεις με άλλον . Αν θες να σε βοηθήσει σε δουλειές πες του το ξεκάθαρα ,να δεις πόσο μπορεί να υποχωρήσει και να έχετε μία ευχάριστη διαβίωση , να μην κάνετε κάτι με το ζόρι και δημιουργεί καβγάδες. Το πιο πιθανό είναι ο άνδρας σου να φτιάχνεται με το ιντερνετικό σεξ και να βρήκε μια πρόθυμη να βγάλει γούστα στην κάμερα και να πει μια κουβέντα παραπάνω για να ξεχάσει τα προβλήματα του. Αυτός ξέρει ότι τον έπιασες να το κάνει?

Member
    Quote Originally Posted by ΑΧΒΑΧ View Post
    teacher40 για να είσαι με τον άνδρα σου κάτι καλό θα έχει... Υπάρχει και παιδί. Για να νοιάζεσαι για αυτόν δείχνει πως τον αγαπάς, άρα πρέπει να ξεχάσεις αυτό που έκανες για εκδίκηση όταν ήσουν μπερδεμένη. Έγινε, δεν αλλάζει μην νιώθεις τύψεις. Μην μπεις στη διαδικασία να τον αντικαταστήσεις με άλλον . Αν θες να σε βοηθήσει σε δουλειές πες του το ξεκάθαρα ,να δεις πόσο μπορεί να υποχωρήσει και να έχετε μία ευχάριστη διαβίωση , να μην κάνετε κάτι με το ζόρι και δημιουργεί καβγάδες. Το πιο πιθανό είναι ο άνδρας σου να φτιάχνεται με το ιντερνετικό σεξ και να βρήκε μια πρόθυμη να βγάλει γούστα στην κάμερα και να πει μια κουβέντα παραπάνω για να ξεχάσει τα προβλήματα του. Αυτός ξέρει ότι τον έπιασες να το κάνει?
    Ξερει οτι τον επιασα...κ βεβαια το ξερει...ναι...δε θελω να τον αντικαταστησω.. αλλα νιωθω οτι φρν εχω καμια αξια γι αυτον

Senior Member
    Ξερει οτι τον επιασα...κ βεβαια το ξερει...ναι...δε θελω να τον αντικαταστησω.. αλλα νιωθω οτι φρν εχω καμια αξια γι αυτον
    Και τι συναισθηματικη αξια μπορει να εχει μια γυναικα για τον αντρα της που του φερνει το κερατο;

Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Και τι συναισθηματικη αξια μπορει να εχει μια γυναικα για τον αντρα της που του φερνει το κερατο;
    Οση κ ο αντρας η μηπως δεν πειραζει γιατι ο αντρας ειναι αντρα και θα ξενοκοιταξει?

Το κερατο λοιπον ειναι το συμπτωμα σε μια σχεαη. Αν καποιος θελει να σωσει το γαμο κ τη σχεση του ψαχνει να βρει το προβλημα πισω απο αυτο
    Last edited by teacher40; 07-03-2024 at 20:36.

Senior Member
    Οση κ ο αντρας η μηπως δεν πειραζει γιατι ο αντρας θα ξενοκοιταξει?

Τονκςρατο λοιπον εινι το συμπτωμα σε μι σχεαη. Αν καποιος θελει να σωσει τοβγαμο κ τη σχεση του ψαχνει να βρει το προβκημα πισω απο αυτο
    Εαν ο αντρας σου τον ειχε πηδηξει καποιος αλλος θα ηξερες την διαφορα.

Member
    Εαν ο αντρας σου τον ειχε πηδηξει καποιος αλλος θα ηξερες την διαφορα.
    Τι σημαινει αυτο?

Senior Member
    Τι σημαινει αυτο?
    Ακριβως, δεν ξερεις τι σημαινει καποιος αλλος να πηδαει την οικογενια σου. Βλεπεις με οσες και να παει ο αντρας σου τα παιδια σου παντα θα ειναι τα παιδια σου, για τον αντρα δεν ειναι ετσι, εαν η γυναικα του πηδιεται αλλου τα παιδια του δεν ειναι πια τα παιδια του, ειναι της κοινωνιας. Ασχετως τις εξελιξεις στην επιστημη εμεις νοιωθουμε με τον ιδιο τροπο.

Member
    Ακριβως, δεν ξερεις τι σημαινει καποιος αλλος να πηδαει την οικογενια σου. Βλεπεις με οσες και να παει ο αντρας σου τα παιδια σου παντα θα ειναι τα παιδια σου, για τον αντρα δεν ειναι ετσι, εαν η γυναικα του πηδιεται αλλου τα παιδια του δεν ειναι πια τα παιδια του, ειναι της κοινωνιας. Ασχετως τις εξελιξεις στην επιστημη εμεις νοιωθουμε με τον ιδιο τροπο.
    Τι λες μωρε? Τι σχεση εχουν τα παιδια? Απο που κ ω που της κοινωνιας? Με οσες και να πηδιεται ο αντρας μου ομως παυει να ειναι ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ!!! ειναι την κοινωνιας!!!!!!

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast