Results 1 to 8 of 8
-
15-07-2024, 10:03 #1
εργασιακη αποτυχια, σχιζοφρενεια αρθριτιδα
παιδια απετυχα στη δουλεια που πηγα, δεν τη παλεψα
και ζητησα παραίτηση
παιρνω ακινετον τοπαμακ σολιαν λατουντα
επισης στα αρθριτικα παιρνω μεθροτεξατη και κοσεντηξ
δεν αντεξα τη ζεστη στη δουλεια και των εντονο ηλιο...καθομασταν σε μια μικρη σκια αλλα δεν τη παλεβα και παρετηθηκα το πρωι.
ειχα ξαναδουλεψει αλλα δυο καλοκαιρια αλλα φετος παιρνω πολλα φαρμακα και δεν αντεξα... εχεται παρετηθει ποτε απο δουλεια
- 15-07-2024, 13:12 #2
Παύλο, έχω παραιτηθεί 4 φορές! Μην το σκέφτεσαι, έκανες καλά!!!
Υπάρχει μόνο το Αέναο Νυν
15-07-2024, 16:52 #3
Έχω παραιτηθεί από 3 δουλειές. Αν δεν αισθάνομαι οκ με το κλίμα, ή δε μ'αρέσει η δουλειά, δε τη παλεύω να κάτσω. Για μένα καλά έκανες, αν δεν άντεχες. Απλά με 340 το μήνα δε βγαίνει, πρέπει να κάνουν κάτι.
19-07-2024, 18:54 #4
Εγώ έφυγα για οικονομικούς λόγους.
Δεν είναι αποτυχία να μην αντέχεις τον ήλιο!
Παίζει ρόλο και η ηλικία όσο μεγαλώνεις κάνεις υπομονή. ούτε εγώ αντέχω την ζέστη αλλά εδώ που έφτασα δεν έχω διάθεση να δοκιμάσω κάτι από την αρχή. ψάξε κάτι που να μπορείς να ανταπεξέλθεις, είναι καλό που έχεις αυτές τις εμπειρίες για να βάλεις προτεραιότητες στην αναζήτηση. Μην κοιτάς μόνο μισθό, ωράριο, όλα τα υπόλοιπα είναι εξίσου σημαντικά και για κάποιους μπορεί να είναι καθοριστικά στο να αντέξουν να δουλεύουν για χρόνια.
Κάθε μέρα λέω πως επέζησα και σήμερα από την ζέστη και τα κουνούπια...
20-07-2024, 15:50 #5
Πανο μη σε ριχνει απο κάτω.
Ξερω τα λεφτα ειναι το βασικότερο μεσο επιβίωσης και η δουλειά ειναι κατι που αγχωνει τους παντες κ ποσο μαλλον εμας.
Η ζεστη με τα αντιψυχωσικα πολλες φορες δεν ειναι καλος συνδιασμος. Μερικα εχουν την παρενεργεια της φωτοευαισθησιας.
Προσωπικα στην αρχη το καταλαβαινα.
Δεν μπορω να πω οτι με επηρέασε μετεπειτα σε εξωτερικες χειρωνακτικές εργασιες.
Καθε τι που το θεωρουμε ηττα ισως, μας επηρεάζει αρνητικα κ τα βαζουμε με τον εαυτο μας κ γινομαστε σκληροι με αυτον.
Το ζητουμενο ειναι να συνεχισουμε να σπρωχνουμε κ να συνεχιζουμε τον δρομο μας μετα απο ενα χρονικο διαστημα θεραπειας της αυτοαποδοχης κ αυτοεκτίμησης μας, ξερωντας οτι καναμε το καλυτερο με ολες αυτες τις δυσκολιες.
20-07-2024, 17:11 #6
Μην στεναχωριέσαι pavlosla.. Κι εγώ παίρνω άδεια σε 1 εβδομάδα για 1 μήνα αλλά δεν την παλεύω από τώρα να πηγαίνω μέσα στη ζέστη και τον ήλιο, με φάρμακα, πηγαίνε-έλα κάθε μέρα για άλλες πέντε ημέρες καύσωνα μου έρχεται πανικός και μου πέφτει βαρύ μόνο που το σκέφτομαι και έχω φτάσει στα όρια μου να μην σταματήσω από αυτή την εβδομάδα.
Και ναι, προσωπικά έχω παραιτηθεί από δουλειά επειδή δεν μου ταίριαζε. Αυτό δεν σημαίνει ότι απέτυχα. Βρήκα άλλη μετά. Αυτό θα κάνεις κι εσύ όταν μπορέσεις.
20-07-2024, 20:45 #7
Καλά έκανες, εφόσον οι συνθήκες είναι τόσο δύσκολες προς το παρόν, δώσε στον εαυτό σου το δικαίωμα και την προτεραιότητα για την προάσπιση της υγείας σου, που ήδη είναι επιβαρυμένη. Ναι, έχω παραιτηθεί από εργασία όταν δεν ήταν αυτό που μου ταίριαζε, όταν το περιβάλλον ήταν τοξικό, όταν είχα ανάγκη άλλα περισσότερο από το να σέρνομαι στην επαφή με το κάθε βαρεμένο.
22-07-2024, 15:47 #8
παιδια τα προβληματα μου ειχαν πραγματικη ιατρικη αιτια.... περασα δυο απογευματα στα επειγοντα... εκανα αλλεργια με βασικο συμπτωμα το προβλημα με τη ζεστη και τον ηλιο.. τωρα ειρθα απο δερματολογο, το latuda μου εκανε αλεργια και φωτοευεσθησια το κοψαμε το φαρμακα θα μου βρει κατι αλλο ο ψυχιατρος. δεν ηταν οτι δεν τα καταφερνα στη δουλεια το προβλημα ηταν η σταδιακη αλεργικη αντιδραση του λατουντα.... προσεχεται με τα φαρμακα, εχασα μια δουλεια απο το φαρμακο. κριμας...την ειχα αναγκη τη δουλεια. πρεπει να περασω δεκα μερες σπιτι να συνελθω μακρια απο ηλιο και ζεστη.