Είναι κανείς εδώ ;; Βοήθεια - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 53
    Το ξέρω ότι είμαστε πολλοί δυστυχώς ....
    Ξέρεις το τελευταίο τετράμηνο έχω κάνει άπειρες εξετάσεις ...υπερήχους άνω κάτω κοιλίας ,ουρολόγοι ,γυναικολόγος ,καρδιολόγος ,αιματολογικές ....παρόλαυτα μου βρέθηκε δόξα τω θεώ μόνο χοληστερίνη που φαντάζομαι ότι ρυθμίζεται ...δννξερω αν η έλλειψη β12 κάνει ταχυκαρδίες κλπ θα πάω αύριο το πρωί στον παθολόγο ...ωστόσο ...οι φοβίες φοβίες ..κ μάλιστα τις έστειλα μέσω βαιμπερ στον παθολόγο κ ο άνθρωπος Μ είπε κοιμήσου ήσυχη ,αυτά λύνονται εύκολα ...τώρα τι τρικ έγινε στο δικό μου μυαλό ποιος ξέρει ...θ τον βάλω όμως αύριο να μου μετρήσει κ την πίεση αλλά μου εγγυήθηκε ότι με περίοδο στην ηλικία μου ούτε καν συζηταμε για καρδιά ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by φοβισμενη!!!! View Post
    Τέλος ...ξαπλωτη έχω 12.8+6.8
    Δεν ξαναμετρω προφανώς δν έχω ...αν είχα θα ήταν σταθερά υψηλή φαντάζομαι
    Κρίση άγχους είναι.Να ξέρεις πάντα όταν είμαστε ξαπλωμένοι η πίεση είναι πιο χαμηλή.Κι εμένα κάνει σκαμπανεβάσματα.Σημερα πήγα στον καρδιολόγο γιατί νόμιζα ότι παθαίνω έμφραγμα με υψηλή πίεση,έντονο πόνο στο στήθος και 110 παλμούς.Το είχα για ώρες.Η πίεση πάρτι εκανε και όταν πήγα στον γιατρό μου πήρε την πίεση με το πιεσόμετρο με τα ακουστικά είχα 11,5 με 6,5 του λέω κάνεις λάθος εγώ ποτέ δεν είχα τέτοια πίεση και γελούσε.οταν ήρθα σπίτι με το πιεσόμετρο την μέτρησα 14,5 με 9,5 ότι να ναι δηλαδή.

Δεν θα ξαναμτετρηθω τώρα...ας Μ μετρήσει ι γιατρός Μ κανονικό πιεσόμετρο αύριο που θα πάω ...θα κλέψω λίγη ώρα απ' τη δουλειά να πεταχτω να Μ δει ,να δει ξ γις εξετάσεις
    Πρέπει να χάσω κ 15 κιλά που έχω βάλει τα τελευταία τρία χρόνια .....ίσως ηρεμήσω γενικότερα αν αρχίσω κ να Μ αρέσω

Το ξέρω ότι είμαστε πολλοί δυστυχώς ....
    Ξέρεις το τελευταίο τετράμηνο έχω κάνει άπειρες εξετάσεις ...υπερήχους άνω κάτω κοιλίας ,ουρολόγοι ,γυναικολόγος ,καρδιολόγος ,αιματολογικές ....παρόλαυτα μου βρέθηκε δόξα τω θεώ μόνο χοληστερίνη που φαντάζομαι ότι ρυθμίζεται ...δννξερω αν η έλλειψη β12 κάνει ταχυκαρδίες κλπ θα πάω αύριο το πρωί στον παθολόγο ...ωστόσο ...οι φοβίες φοβίες ..κ μάλιστα τις έστειλα μέσω βαιμπερ στον παθολόγο κ ο άνθρωπος Μ είπε κοιμήσου ήσυχη ,αυτά λύνονται εύκολα ...τώρα τι τρικ έγινε στο δικό μου μυαλό ποιος ξέρει ...θ τον βάλω όμως αύριο να μου μετρήσει κ την πίεση αλλά μου εγγυήθηκε ότι με περίοδο στην ηλικία μου ούτε καν συζηταμε για καρδιά ....
    Εδώ εγώ που είμαι 23 και πριν 2 με 3 βδομάδες ήμουν στον καρδιολόγο κι έκανα υπέρηχο καρδιάς και καρδιογραφημα και ηταν μια χαρά και ακόμα νομίζω ότι θα πάθω καρδιά άστα να πάνε οριακά μου δίνει ευχαρίστηση πλέον όταν κανονίζω για εξετάσεις

Αλήθεια λες; Αχ μακάρι έτσι να είναι κ η δική μου αύριο ....η αλήθεια όσες φορές παλαιότερα που είχαμε αμάξι έχω πάει στα επείγοντα να Μ μετρήσουν πάντα ξαπλωτη Μ ,ετρουσαν κ ποτέ δεν είχα πίεση παρότι ένιωθα να έχω ....
    Κρίση άγχους που κρατάει μια βδομάδα;;;;

Σε καταλαβαίνω Άλεξ ...έχω κρυφή χαρά που αύριο θα πάω παθολόγο ....

Quote Originally Posted by Alex3010 View Post
    Εδώ εγώ που είμαι 23 και πριν 2 με 3 βδομάδες ήμουν στον καρδιολόγο κι έκανα υπέρηχο καρδιάς και καρδιογραφημα και ηταν μια χαρά και ακόμα νομίζω ότι θα πάθω καρδιά άστα να πάνε οριακά μου δίνει ευχαρίστηση πλέον όταν κανονίζω για εξετάσεις
    Αδερφέ το ίδιο θέμα έχω είμαι 25 εγώ σου μίλησα και εχθές νομίζω πρέπει να μην το σκεφτόμαστε αυτό όσο δύσκολο και αν ακούγεται πρεπι να το παλέψουμε να βρούμε ασχολίες που μας αρέσουν να τα αφήσουμε όλα πίσω πρέπει να ζήσουμε δεν πρέπει να ζούμε με τον φόβο

Senior Member
    Αλήθεια λες; Αχ μακάρι έτσι να είναι κ η δική μου αύριο ....η αλήθεια όσες φορές παλαιότερα που είχαμε αμάξι έχω πάει στα επείγοντα να Μ μετρήσουν πάντα ξαπλωτη Μ ,ετρουσαν κ ποτέ δεν είχα πίεση παρότι ένιωθα να έχω ....
    Κρίση άγχους που κρατάει μια βδομάδα;;;;
    Μέχρι και μήνες κρατάει η κρίση άγχους αυτή είναι η διαφορά από την κρίση πανικού.Η κρίση άγχους δεν έχει μέση αρχή και τέλος όπως ο πανίκος που περνάει μετά από λίγη ώρα.Η κρίση άγχους δυστυχώς μένει και τρέφεται καθημερινά με τις σκέψεις μας,με το υποσυνείδητο μας και απλά μενει εκεί.Αυτο είναι η αγχωδης διαταραχή που έχουμε όλοι μας εδώ μέσα.Και επειδή μας φοβίζει όλο αυτό κάνουμε και κρίσεις πανικού αλλά αυτές φεύγουν και μένει ο φόβος.

Quote Originally Posted by Stauros k View Post
    Αδερφέ το ίδιο θέμα έχω είμαι 25 εγώ σου μίλησα και εχθές νομίζω πρέπει να μην το σκεφτόμαστε αυτό όσο δύσκολο και αν ακούγεται πρεπι να το παλέψουμε να βρούμε ασχολίες που μας αρέσουν να τα αφήσουμε όλα πίσω πρέπει να ζήσουμε δεν πρέπει να ζούμε με τον φόβο
    Έχεις δίκιο κάπως κάτι πρέπει να γίνει να το ξεπεράσουμε

Χμ...μάλιστα ..πολυ λυπάμαι κ πολύ με λυπάμαι ...

Senior Member
    Χμ...μάλιστα ..πολυ λυπάμαι κ πολύ με λυπάμαι ...
    Εμείς ξυπνάμε και το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι να δούμε πως αισθανόμαστε,έχω ταχυκαρδία;ζαλάδα; Λες να με πιάσει πάλι;πως θα πάω εκεί τώρα κι αν πάθω κάτι;και αν ,και αν,και αν... Είναι ένα μόνιμο άγχος όλο αυτό και έρχονται και τα συμπτώματα μετά.

Πάντως για να κάνει τέτοιες αυξομειώσεις σε μισή ώρα μέσα οχ η πίεση δεν είναι παθολογική σωστά ;;;

Senior Member
    Πάντως για να κάνει τέτοιες αυξομειώσεις σε μισή ώρα μέσα οχ η πίεση δεν είναι παθολογική σωστά ;;;
    Πολύ σωστά.θα ήταν μόνιμα ανεβασμένη είτε ξαπλωμένη είτε καθιστή.Δε θα ανεβοκατεβαινε σε κάθε μέτρηση.

Ναι αυτό κάνει ....οκκκκ ευχαριστώ πολυυυυ

Senior Member
    Ναι αυτό κάνει ....οκκκκ ευχαριστώ πολυυυυ
    Είσαι υγιής και πίστεψε το,έχεις κάνει όλες τις εξετάσεις.Πιστεψε τα λόγια που σου είπε ο καρδιολόγος σου.Ολοι αυτό πρέπει να κάνουμε.Οι καρδιοπάθεις κάνουν τριπλεξ μια φορα τον χρόνο κι εμείς κάθε δύο μήνες.Ειναι δυνατόν;;;

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast