Αγχος Αγχος
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Αποτελέσματα 1 μέχρι 9 από 9

Αγχος Αγχος

Παιδιά είναι το αγχος;; τι γίνεται; την παραμικρή κίνηση κάνω και νιώθω κάτι σαν να κουράζομαι και η καρδιά μου να πηγαίνει σαν τρελή λες και έτρεχα.

Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από Panahs007 Εμφάνιση Μηνύματος
    Παιδιά είναι το αγχος;; τι γίνεται; την παραμικρή κίνηση κάνω και νιώθω κάτι σαν να κουράζομαι και η καρδιά μου να πηγαίνει σαν τρελή λες και έτρεχα.
    Έτσι ήμουν όλη μέρα φίλε μου,και νόμιζα ότι θα πεθάνω αν δεις σε άλλη ενότητα ζητούσα βοήθεια.Δε μπορούσα να περπατήσω κι ένιωθα το οξυγόνο μου να χάνεται.Ηταν τρομακτικό συναίσθημα.Μεχρι που ήρθε μια δυνατή κρίση πανικού και με αποτελείωσε.Σημερα πήρα ηρεμιστικό γιατί δεν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω

Εντωμεταξύ ξυπνάω το πρωί κάνω μια κίνηση να αλλάξω πλευρό και η καρδια χτυπάει σαν να έτρεχα μαραθώνιο, έχω φοβηθεί για καρδιακή ανεπάρκεια ξέρω ακούγετε χαζό γιατί είμαι μικρός αλλά από την άλλη μήπως την κατέστρεψα από το στρες.

Εντωμεταξύ ξυπνάω το πρωί κάνω μια κίνηση να αλλάξω πλευρό και η καρδια χτυπάει σαν να έτρεχα μαραθώνιο, έχω φοβηθεί για καρδιακή ανεπάρκεια ξέρω ακούγετε χαζό γιατί είμαι μικρός αλλά από την άλλη μήπως την κατέστρεψα από το στρες.
    Σε νιώθω όσο δε φαντάζεσαι.Αν έχεις όμως πάει σε καρδιολόγο δεν τίθεται θέμα για καρδιακή ανεπάρκεια.Θα πρέπει να έχεις ήδη καρδιολογικά προβλήματα για να πάθεις κάποια στιγμή ανεπάρκεια.

Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από Joanna K Εμφάνιση Μηνύματος
    Σε νιώθω όσο δε φαντάζεσαι.Αν έχεις όμως πάει σε καρδιολόγο δεν τίθεται θέμα για καρδιακή ανεπάρκεια.Θα πρέπει να έχεις ήδη καρδιολογικά προβλήματα για να πάθεις κάποια στιγμή ανεπάρκεια.
    Καρδιολογικές εξετάσεις πότε έκανες τελευταία φορά;

Καρδιολογικές εξετάσεις πότε έκανες τελευταία φορά;
    Έκανα πρόσφατα τεστ κοπώσεως γιατί είχα να κάνω δύο χρόνια και μου έκανε και τον καθιερωμένο έλεγχο.Εσυ;

Έκανα πρόσφατα τεστ κοπώσεως γιατί είχα να κάνω δύο χρόνια και μου έκανε και τον καθιερωμένο έλεγχο.Εσυ;
    Εγώ τον Νοέμβριο έκανα όλα φυσιολογικά ήταν και καρδιογραφημα και υπέρηχος, τώρα γιατί συνεχίζω και αγχώνομαι δεν ξέρω.

Εγώ τον Νοέμβριο έκανα όλα φυσιολογικά ήταν και καρδιογραφημα και υπέρηχος, τώρα γιατί συνεχίζω και αγχώνομαι δεν ξέρω.
    Έτσι δυστυχώς συμβαίνει με μας τους αρρωστοφοβικους.παμε στο γιατρό και μετά από λίγες μέρες ξανά αγχωνόμαστε για το αν είναι όλα καλά.Κανεις ψυχοθεραπεία; θέλει δυστυχώς πολύ δουλειά με τον εαυτό μας.Ειμαστε πααααρα πολλοί από ότι βλέπεις και σε νιώθουμε όσο δε φαντάζεσαι.Ποσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται γιατί αναφέρεις πιο πάνω ότι είσαι και μικρούλης.

Έτσι δυστυχώς συμβαίνει με μας τους αρρωστοφοβικους.παμε στο γιατρό και μετά από λίγες μέρες ξανά αγχωνόμαστε για το αν είναι όλα καλά.Κανεις ψυχοθεραπεία; θέλει δυστυχώς πολύ δουλειά με τον εαυτό μας.Ειμαστε πααααρα πολλοί από ότι βλέπεις και σε νιώθουμε όσο δε φαντάζεσαι.Ποσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται γιατί αναφέρεις πιο πάνω ότι είσαι και μικρούλης.
    17 είμαι, όχι ψυχοθεραπεία δεν κάνω και δεν θέλω να σου πω την αλήθεια προσπαθώ να το παλέψω μόνος μου αν και δύσκολα τα πράγματα. Εντωμεταξύ με πιάνουν μυϊκές συσπάσεις τώρα κοντά στην μέση και κάτι εκτακτες αλλά λιγότερες από ότι έκανα συνήθως.

Παρόμοια Θέματα

1. Συνδρομο ευρεθιστου εντερου,Αγχος ,κοινωνικο αγχος
    Από giotaa στο forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή
    Τελευταίο μήνυμα: 28-05-2022, 13:27
  2. Αγχος,αγχος, παντου αγχος
    Από Ariel96 στο forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή
    Τελευταίο μήνυμα: 21-05-2022, 13:16
  3. Αγχος,κριση πανικου,αγχος προσμονης
    Από manolis23 στο forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή
    Τελευταίο μήνυμα: 19-02-2019, 00:39
  4. Άγχος εργασίας..πως να διώξω το άγχος???
    Από giorgos35 στο forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή
    Τελευταίο μήνυμα: 07-10-2018, 22:53
  5. Άγχος, άγχος και πάλι άγχος..
    Από nikos04 στο forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή
    Τελευταίο μήνυμα: 14-03-2017, 22:06

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δε μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δε μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι σε λειτουργία