Ας ενωθούμε! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 25 of 25
    niaouris
    Guest
    Quote Originally Posted by Pinkrose17 View Post
    Εγώ είχα άλλη ιδέα,αλλά σκέφτηκα μήπως είναι κοτσάνα και δεν ήθελα να το αναφερω.
    πες την ιδεα σου ελευθερα.εγω απλα σκεφτηκα αυτο δεν ξερω αν θα πιασει κ ολας αλλα μου φανηκε καλη ιδεα να μαζευτουμε σε εναν σερβερ και να μιλαμε.θα δειξει.

niaouris
    Guest
    Quote Originally Posted by nemo View Post
    Εμενα θα μου αρεσε πολυ αλλα να ειναι μονο για ατομα με καταθλιψη οχι τιποτα νορμαλ (οπως δηλωνουν )και εχουμε την κατασταση που εχουμε και εδω .

κοινο μας στοχος να περναμε ευχαριστα χωρις τοξικες συμπεριφορες και οποιος το κανει θα βγαινει τι λετε ;

ας ξεκινησουμε εστω και δυο τρια ατομα αρκει να εχουμε ποιοτητα και ηρεμια ...βεβαια εγω ειμαι ασχετη με το νατο φτιαχνω ολο αυτο οποτε πρεπει να το αναλαβει καποιος αλλος
    εννοειται αυτο θα εχει κ κανονες να μην υπαρχουν τοξικες συμπεριφορες και οποιος κοροιδευει θα διαγραφεται.αν γινει το αναλαμβανω εγω η και καποιος αλλος δεν εχω θεμα!

Banned
    Quote Originally Posted by niaouris View Post
    εννοειται αυτο θα εχει κ κανονες να μην υπαρχουν τοξικες συμπεριφορες και οποιος κοροιδευει θα διαγραφεται.αν γινει το αναλαμβανω εγω η και καποιος αλλος δεν εχω θεμα!
    μπραβο σου να το αναλαβεις θα χαρω πολυ να ειμαι μελος αυτου και να ξερεις θα μπουν και αλλοι που μιλαμε μονο στα προσωπικα μηνυματα επειδη δεν θελουν δημοσια λογο της γνωστης καταστασης .

σε ευχαριστουμε ηδη παρα πολυ θα το περιμενουμε να μας δωσεις ομως και οδηγιες γιατι ουτε να μπω δεν ξερω εγω περα απο σοσιαλ και εδω χαχα

Junior Member
    τι θα λεγατε να φτιαξουμε εναν σερβερ στο discord οπου εκει θα μιλαμε real time και θα εχει κ κατηγοριες/θεματολογιες οπως και εδω;να μιλαμε εκει ωστε να ανταλλαζουμε εμπειριες για καταθλιψη,αγχος,κρισεις πανικου και οτι αλλο μας απασχολει.πιστευω οτι η καλυτερη ψυχοθεραπεια ειναι δωρεαν και ειναι το να μιλαμε μεταξυ μας και να λεμε τα προβληματα μας ο ενας στον αλλον
    Πως μπαίνουμε;

Senior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης
    Last edited by Aeon; 21-06-2024 at 14:05.

niaouris
    Guest
    Last edited by Aeon; 21-06-2024 at 14:06.

niaouris
    Guest

Senior Member
    pinkrose στειλε μου μαιλ στο [email protected] για να σε βαλω!εσυ ειχες την ιδεα πρεπει να γινεις μελος οπωσδηποτε!
    σιγα την πρωτοτυπη ιδεα βρε νιαουρη..
    εχουν γινει διαφορα τετοια ομαδικα τσατ απο μελη, στο περασμα των χρονων. ολα εκλεισαν ειτε απο παρατραγουδα, ειτε απο παρακμη. το τελευταιο μαλιστα, ηταν επισης στο ντισκορτ πριν 1-2 χρονια και συμμετειχε με τρελλα η "τουριστρια" η νεον, που ελεγε μεσα σε αλλα ψεματα οτι δεν εχει ιδεα απο τετοια τσατ, ως ντιντι/ μαριλου τοτε.... μιλαμε για μυθομανη..

Senior Member
    Η μαριλου είναι μαματη κι ο Τζιοβάνι

Page 2 of 2 FirstFirst 12