Results 31 to 45 of 55
Thread: Ανδρικός εγωισμός;
-
22-03-2024, 08:01 #31
- 22-03-2024, 08:04 #32
μιλας για 2 μηνες γνωριμιας, στους οποιους μεσολαβησε και επαγγελματικο ταξιδι.
γενικα, απο αυτους τους 2 μηνες, ποσο ηταν το διαστημα που ηταν ολα καλα και αυτο το "καλα", ποσες συναντησεις ηταν;;; μιλαμε για συναντησεις καθημερινες επι 1-2 μηνες; μιλαμε για 10 η και 20 συναντησεις στο συνολο; για τι ακριβως μιλαμε; οι συναντησεις σας ηταν παντα σε σπιτι; πηγατε τπτ ταξιδια; βγαινατε; τι ακριβως γινοταν και με τι συχνοτητα;
υ.γ. το πιο ακυρο που ειπες, ειναι οτι συμπερανες απο τα σοσιαλ οτι δεν ειχε επαφες με την πρωην... αυτο δεν φαινεται στα σοσιαλ ουτε αν εχεις του κωδικους του, οχι αν απλα διαβαζεις... ποσο δε μαλλον, να ξερεις τι γινεται στο κεφαλι του με την πρωην..
22-03-2024, 08:48 #33
Οι συναντήσεις ήταν γύρω στις 10, κάποιες φορές σπίτι μου και άλλες έξω. Γενικα και οι δυο έχουμε φορτωμένο πρόγραμμα, οπότε ταξιδι δεν προλαβαμε να παμε, απλώς βρίσκαμε ευκαιρίες να βρεθούμε έστω για λίγο. Η συχνότητα σε τι βαθμο παίζει ρόλο ;
Εχεις δίκιο για τα σοσιαλ. Το ανέφερα γιατί παρατήρησα ότι και οι δυο αφαίρεσαν κοινές φωτός τους
22-03-2024, 08:52 #34
22-03-2024, 13:02 #35
παιζει ρολο στο οτι 10 συναντησεις δεν ειναι δυο μηνες, ουτε ειναι σχεση.....
ειναι η αρχη μιας γνωριμιας, που τελικα χαλασε, δεν εγινε σχεση...
οταν λες 2 μηνες, ο αλλος καταλαβαινει οτι ειστε 2 μηνες συνεχεια μαζι.
εσεις μερικες συναντησεις κανατε. δεν ειχατε σχεση.
προφανως, ειτε επειδη ειχε ακομα θεματα με την πρωην του, ειτε επειδη δεν ψηθηκε για κατι παραπανω, ο τυπος απομακρυνθηκε...
τα 5 λεπτα, δεν ειναι προωρη εξπερματιση, περισσοτερο ειναι διεκπεραιωτικο σεξ...
υ.γ. τις φωτο μπορει να τις κατεβασαν για λογους δικους τους. αυτο δεν σημαινει οτι δεν παιζουν ακομα, ουτε οτι δεν ειναι καρφωμενη στο μυαλο του...Last edited by Remedy; 25-03-2024 at 09:50.
22-03-2024, 13:22 #36
Δεν ειχαμε σχεση, αυτο που εγραψα ηταν οτι με αντιμετωπιζε ως σχεση. Θεωρω οτι οταν ο αλλος σου λεει ''θελω να ζησουμε πραγματα μαζι, θελω να κανουμε το ενα, θελω να κανουμε το αλλο, να σε γνωρισω καλυτερα κλπ'' και βλεπεις οτι αρκετα απο αυτα τα κανει πραξη και να το προσπαθει, τοτε ειναι λογικο να επηρεαζεσαι και να πιστευεις οτι το βλεπει για πιο σοβαρα (ανεξαρτητα απο το ποσο γρηγορα θελει να το παει). Δεν ξυπνησα μια μερα και ειπα ''ααα ο ταδε με γουσταρει'', προφανως και μου εδωσε δικαιωμα για να πιστεψω κατι τετοιο, κανοντας δηλωσεις του τυπου ''εισαι πολυ ερωτικη, εξαιρετικη και υπεροχη γυναικα'' και διαφορα αλλα. Θα μου πεις πολλα θα πουν για να πηδηξουν, αλλα μιλαμε για κατασταση που σταδιακα πηγαινε σε αλλο level και το σεξ ειχε ηδη γινει, οποτε δεν ειχε λογο να συνεχισει να λεει παπατζες, γιατι θεωρητικα αυτο που ηθελε το ειχε ηδη παρει.
Δεν ξερω αν ειναι διεκπεραιωτικο ή οχι, αλλα στην τελικη δεν τον πιεσε κανεις με το ζορι να ερθει σπιτι μου, εκεινος λυσσαξε να κοιμηθουμε και να ξυπνησουμε μαζι.
Καρφωμενη στο μυαλο του και να τη χωρισε ο ιδιος; Αν ισχυει κατι τετοιο, μαλλον για μαζοχιστης μου κανει. Ναι τη γουσταρει τοσο πολυ που για αυτο μετα επικοινωνησε μαζι μου, ενω ηδη με γειωσε μια φορα; Δεν ξερω ρε παιδια, πραγματικα δεν μπορω να βγαλω ακρη με την παρτη του
22-03-2024, 15:38 #37
ναι, λογικο να επηρεαζεσαι ΑΝ τον ξερεις τον αλλον, ομως...
απο αυτον, τι να ξερεις με 10 ραντεβου;;
μπορει να τα λεει σε ολες, η να λεει κι ακομα περισσοτερα αλλου.
μπορει οπως λες να λεει παπαντζες για να πηδηξει.και γιατι να πηδηξει μια φορα; αυτο που ζοριζει ειναι η δεσμευση. αν δεν ειχε κατι, γιατι να μην πηδηξει 10 φορες, αφου δεν δεσμευεται;
οσο για την πρωην και τον χωρισμο, να σου θυμισω οτι απο τον ιδιο εχεις αυτες τις πληροφοριες... μπορει να ειναι ΟΛΑ ΑΛΛΙΩΣ... συνηθιζεται οταν καποιος/α φαει χιλοπιτα να λεει μετα δρακους...
22-03-2024, 15:53 #38
Thank you για την απαντηση Remedy! Ναι, ισχύουν αυτα που λες. Επομένως, συμφωνείς να κάνω αυτή την ξήγα που έγραψε ο tziovani παραπανω και να ξεκαθαρισω μια και καλη την κατασταση και τα θελω μου; Οχι για αυτον, αλλα για εμενα, για να δωσω ενα closure και να βρω τη ψυχικη μου ηρεμια. Και αν θελει σχεση εχει καλως, διαφορετικά next!
Το θεωρώ εντελώς ανώριμο από μέρους του τη μια στιγμη να εχουμε καθημερινη επικοινωνια που την ξεκινουσε ο ιδιος και την αλλη να εξαφανιζεται λες και ειμαστε 10χρονα και να μου ξαναστελνει οποτε το θυμαται
22-03-2024, 16:04 #39
22-03-2024, 16:10 #40
κοιτα...
ο,τι θελεις θα κανεις, οπως θα νοιωσεις εσυ καλυτερα, αλλα δεν συμφωνω..
αν ηταν για μενα, δεν θα εκανα αυτο.
θα τον αφηνα να αναρωτιεται εκεινος, πιο πολυ απ οσο αναρωτιεμαι εγω.
ν α στο παρω αναποδα
ξερει πολυ καλα και οτι τραβας ζορι γι αυτον και οτι θελεις σχεση.
γιατι να του το εξηγησεις; για να τον επιβεβαιωσεις κι αλλο;
αν θες ντε και καλα closure, στειλτον να παει να γαμηθει.
αν δεν θες ντε και καλα, απλα αστον στο διαβαστηκε...
κι οταν αρχισει ξανα τα μα και μου, ελα να μας το πεις...
22-03-2024, 22:07 #41
Παιδιά....όταν ένα πράγμα δε προχωράει από την αρχή,δε θα προχωρήσει ποτέ....γιατί βρε κούκλα μου στεναχωριέσαι;αφού δε βγαίνει...αστον άνθρωπο να πάει στο καλό!Όταν θα είσαι έτοιμη θα έρθει ο σωστός άνθρωπος,δε χρειάζεται να αναρωτιέσαι και να πιέζεσαι για κανέναν....ο έρωτας δεν έχει ερωτήσεις...πήγαινε πιο κάτω,εκτός και αν τον θέλεις μόνο για σεξ!
23-03-2024, 12:33 #42MarilouGuest
Τι προσδοκεις να αλλαξει απο εναν ανθρωπο που σε ενα τοσο ουσιαστικο θεμα φέρετε ανώριμα και μαλιστα μιλαμε για μεγαλο αντρα και οχι για ενα ακομα παιδαρέλι που δοκιμαζει και δοκιμαζεται ;
Οι αντρες αυτης της ηλικια ειναι κατασταλαγμενοι και ακέραιοι στις συμπεριφορες τους ,εξ ου και χρησιμοποιουμαι τις λεξεις ώριμοι άντρες !
Βεβαια υπαρχουν και αρκετοι που δεν ειναι εξου και ειναι μονοι τους ή μπλέκουν μονιμως σε ελαττωματικες σχεσεις γιατι οι ιδιοι ειναι ελαττωματικοί ...
Μετα απο καποια ηλικια η γυναικα σε τετοιες συμπεριφορες θα πρεπει να φευγει μακρυα εφοσον ειναι ξεκαθαρες ,αλλα το ξαναλεω ,το θεμα δεν ειναι αυτος ...αυτος ειναι αυτος .... το θεμα εισαι εσυ ,που μετα απο ολα αυτα ακομα αναρωτιεσια και θες να δωσεις ευκαιριες πιστευοντας ολα τα υποθετικα σεναρια που λαμβανουν χωρα στο δικο σου μυαλο και μπορει να μην εχουν καμια βαση με τις δικες του σκεψεις εφοσον οι πραξεις του δειχουν άλλα πραγματα ..
Το " αν " και το " μηπως...." ειναι οι μεγλαυτερες παγιδες σε ολο αυτο ..Παρε τα γεγονοτα οπως εχουν και μην τα δινεις ερμηνείες που σε κανουν να θρεφεις ελπιδες οτι ειτε θα σε κυνηγησει αυτος ειτε θα σε διεκδικήσει αν του δειξεις αδιαφορία ...
Σεβασμος και αξιοπρεπεια στον εαυτο μας οφειλουμε και σε κανεναν αλλον δευτερη και τριτη ευκαιρια οταν συμπεριφερεται σαν ανωριμο παιδι ...Σχεση πας να φτιαξεις ,οχι να μεγαλωσεις ή να μπεις στην διαδικασια να εκπαιδεύσεις ενα "παιδι ¨που δεν φροντισε η ιδια η μητερα του να του μαθει τις βασικες δεξιοτητες που πρεπει να εχει ενας αντρας οταν μεγαλωνει ωστε να θεωρειται αντρας και οχι παιδι ...
24-03-2024, 12:09 #43
Μarilou συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Μερικές φορές όμως υπάρχει αυτό το δίλημμα μεταξύ λογικής και συναισθηματος. Ενω ξερεις οτι ολη συμπεριφορά είναι λάθος, θέλεις να το ζήσεις μέχρι τέλους ανεξάρτητα από την κατάληξη. Και αυτή ακριβώς είναι η παγίδα. Εξιδανικευσα την εικόνα του ανθρώπου που είχα στο μυαλό μου. Το κακό ήταν ότι σε κάποια φάση έδειχνε αυτή η εικόνα να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα με αποτέλεσμα να μου δημιουργήσει προσδοκίες που τελικά αποδείχθηκαν ψέμα. Σε ευχαριστώ πάντως για αυτό που έγραψες, με βοήθησε να δω την κατασταση πιο ρεαλιστικά
24-03-2024, 15:59 #44MarilouGuestΕκεί γίνονται τα περισσότερα λάθη δυστηχως .
Η ανάγκη μας να νιώσουμε να αγαπήσουμε και να μοιραστουμε μας κάνει να εθελοτυφλουμε σε όλα αυτά ..
Μας κάνει να συνπεριφερομαστε σαν άνθρωποι χωρίς αυτοσεβασμό γιατι έχουμε την ανάγκη του συναισηματος και όχι του ίδιου του ανθρώπου.
Πάρε τον χρόνο σου ,αγκάλιασε το εαυτό σου και δωστου τον χώρο και τον χρόνο να εκφράσει τα όμορφα συναισθήματα που έχεις ανάγκη εκεί που πραγματικά αξίζουν!
Αναγνωρίζω ότι υπάρχουν στιγμές που κουράζεσαι να περιμένεις αλλά αυτές τις στιγμές να θυμάσαι και να αγαπάς περισσότερο εσένα ώστε να μην τον διαθέτεις στον οποιοδήποτε πουλάει ένα παραμυθάκι μόνο και μόνο για να κλέψει κάτι από εσένα και να φύγει μετά σαν τον κλέφτη..
Αυτός που κλέβει ,εξαπατά και λεηλατει μια ψυχή με συναισθηματικο χειρισμό φεύγει μετά και σαν τον κλέφτη, κανένας αξιόλογος υπεύθυνος καξ σοβαρός άντρας που ο λόγος του έχει και τιμή και αξία!
Να προσέχεις τον πολύτιμο σου εαυτό!!!
27-03-2024, 11:23 #45
Δεν καταλαβαίνω γιατί θες να τον κερδίσεις;
Το γεγονός ότι αρχίσατε να μιλάτε να βγαίνετε πολύ όμορφα και ξαφνικά σε άφησε για την πρώην του δεν σε προβληματίζει; προσωπικά μου φαίνεται άκρως ξενερωτικό.
Επιπλέον, εκείνος έλεγε ότι θέλει να το πάτε χαλαρά - όταν θες να το πας χαλαρά είσαι και πιο συγκρατημένος και στα λόγια, δεν δημιουργείς στον άλλον τέτοιθες προσδοκίες.
Επίσης, σιγά μην απομακρύνθηκε επειδή άρχισε να νιώθει, κανένας δεν απομακρύνεται επειδή γουστάρει. Οι άνθρωποι απομακρύνονται επειδή δεν θέλουν τόσο ή δεν τους βγαίνει τόσο.
Πιστεύω πως η σχέση σας ήταν για εκείνον ένα μεταβατικό στάδιο να απεμπλακεί από την πρώην κοπέλα του και είναι λογικό εφόσον δεν φαίνεται να είχε απεμπλακεί τελείως και απομακρύνθηκε από εσένα επειδή δεν του βγήκε μαζί σου.
Εάν διεκδικείς τέτοιες καταστάσεις και τέτοιους ανθρώπους που πρέπει να χρησιμοποιείς στρατηγικές για να κερδίσεις τον άλλον και να τραβιέται από τα μαλλιά, δεν θα ζήσεις τίποτα όμορφο και ουσιαστικό.