28 χρόνων και δεν έχω καταφέρει ποτέ να κάνω σεξ - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 48 of 48
  1. #46
    Senior Member
    Join Date
    May 2024
    Posts
    346
    Η πρώτη φορά πρέπει να είναι με πραγματικά αισθήματα γτ είναι αυτή που θα θυμάσαι για παντα

  2. #47
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    Αθήνα
    Posts
    2,016
    Κι εμένα η πρώτη μου φορά ήταν αξέχαστη. Ούτε στα όνειρα μου δεν την φαντάστηκα έτσι, αλλά δεν μπορείς να κλεινεις από το ίντερνετ πιστεύω σεξ όπως προσπαθεί να κάνει ο μάξιμος.

  3. #48
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2024
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by Nefelie View Post
    Αχ αλήθεια δεν ξέρω. Θέλω τόσο πολύ να κάνω μια σχέση αλλά πλέον μπαίνω στον πειρασμό να μη προσπαθήσω ποτέ γιατί δε θέλω να με περάσουν για καμία περίεργη, τρελή που δεν έχει κάνει σεξ γιατί είναι ψυχικά άρρωστη ξέρω γω. Πραγματικά είμαι πολύ φυσιολογικός άνθρωπος απλά πάντα κάτι άλλο ήταν προτεραιότητα στη ζωή μου. Κάτι με κρατούσε πίσω
    Εύχομαι τωρα που μιλάμε να έχει λυθεί το θέμα και για τις δύο κυρίες (Nefelie και Μαρία Καραπάνου). Δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ντρέπεται κανείς γιατί σε αυτό τον τομέα πολλοί άνθρωποι επηρεάζονται από πράγματα που φαίνονται ασήμαντα στους άλλους. Αυτό το έζησα σε μια φάση που συγκατοικούσα με μια κοπέλα που είχαμε σχέση και αρχικά κανονική σεξουαλική ζωή. Επειδή κάπου χαλαστήκαμε (πχ νόμιζε ότι έχω άλλη επειδή ήμουν κουρασμένος αλλά και επειδή έβλεπε διάφορά όμορφα κορίτσια στο χώρο εργασίας!). Σε αυτή τη φάση εγώ πάθαινα απότομες απώλειες της διέγερσης (δεν το ειχα ξαναζήσει) και εκείνη άρχισε να αισθάνεται πόνους κλπ. Μετά που το συζητήσαμε αναλυτικά διαπιστώσαμε ότι είχαμε δυσάρεστα συναισθήματα ο ένας για τον άλλον που δεν τα εκφράζαμε. Τότε κατάλαβα τι είναι ορισμένα από αυτά που διάβαζα κατά καιρούς σε βιβλία όπως η δυσπαρεύνοια κλπ Το πρόβλημα λύθηκε εν μέρει γιατί μετά από κάποιο διάστημα χωρίσαμε αφου διαπιστώσαμε ότι είχαμε άλλες προτεραιότητες ο καθένας. Σε άλλη σχέση η κοπέλα έτυχε να έχει δυσκολία για ψυχολογικούς λόγους καθαρά. Είδα που έγραψες Nefelie για πόνους κλπ. Αυτό χρειάζεται έρευνα σε γυναικολόγο και ψυχολόγο γιατί ορισμένες γυναίκες έχουν κάποια ιδιαίτερη ανατομική κατασκευή και ο σύντροφός τους χρειάζεται να προσέξει στην αρχή έστω ή και αργότερα . Ας μην μπω σε λεπτομέρειες εδω. Άλλες χωρίς κατασκευαστικά θέματα μπορεί για ψυχολογικούς λόγους πχ τραύματα παιδικής ηλικίας, να παθαίνουν σωματικές αλλοιώσεις τη στιγμή της επαφής που τις κάνουν να υποφέρουν (σφιξίματα, αναστολή λειτουργιών κλπ.).
    Γιαυτό δες το από όλες τις πλευρές και μετά είναι θέμα συντρόφου αν συμβαίνει κάτι από τα παραπάνω (θεωρώ μάλλον το δεύτερο που είναι το πιο συνηθισμένο) . Αν είναι καλός χαρακτήρας δε θα σε προσβάλλει ούτε θα σε αποφύγει αλλά θα ζήσετε και οι δύο κάτι που θα αξίζει να θυμόσαστε ακόμη και αν δεν μείνετε μαζί για όλη σας τη ζωή.
    Νομίζω η παράμετρος που είναι κοινή σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις είναι η συμφωνία χαρακτήρων.

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234

Similar Threads

  1. 24 χρόνων με ασπεργκερ, δεν μπορώ να κάνω σχέση
    By Wrongplanet in forum Σχέσεις και Επικοινωνία
    Replies: 15
    Last Post: 25-02-2024, 17:00
  2. Τι ζωή είναι αυτή που κάνω; -20 χρονών-
    By papadopoulosle in forum Κατάθλιψη - Δυσθυμία
    Replies: 7
    Last Post: 06-01-2018, 00:58
  3. Καταθλιψη 18 χρονων δν ξρω τι να κανω .. Θελω βοηθεια
    By Sotirishatzi in forum Κατάθλιψη - Δυσθυμία
    Replies: 17
    Last Post: 31-12-2015, 00:51
  4. Replies: 13
    Last Post: 12-08-2015, 15:55
  5. 20 χρονων κλεισμενος μεσα χωρις να κανω τιποτα
    By solkots in forum Κατάθλιψη - Δυσθυμία
    Replies: 26
    Last Post: 06-10-2014, 01:43

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •