εργασιακο billing - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 21 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 166 to 180 of 315
    Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Ρεζιλεύτηκε η αστυνομία με αυτό το γεγονός!!!!
    Ναι ρεντίκολο κανονικό!

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Ναι ρεντίκολο κανονικό!
    Έτσι ακριβώς! Δηλαδή αν είναι δυνατόν να σε σκοτώσουν έξω από αστυνομικό τμήμα! Αν αυτό είναι προστασία του πολίτη, εγώ είμαι αστροναύτης!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ

https://www.youtube.com/watch?v=fUU6RRqMozs

ΚΙ ΕΔΩ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΓΙΑ ΕΠΙΜΟΝΟΥς ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥς ΤΥΠΟΥς ΠΟΥ ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΝ ΑΛΟΥς ΣΤΟ ΑΣΧΕΤΟ ΚΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕς ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙς ΤΟΥς ΕΠΙΑΣΕ

https://www.youtube.com/watch?v=i45W3SiSEYU
    Last edited by asperger39; 04-04-2024 at 20:51.
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Senior Member
    Δελφίνι, φτιάξε στον τίτλο αυτό το billing, bullying γράφεται.

Senior Member
    Αυτό το κοπρόσκυλο είχε ψυχολογικά προβλήματα....δεν είμαστε όμως όλοι οι ψυχασθενής το ίδιο!!!!
    ναρκομανης ηταν. και τωρα παει να χρησιμοποιησει τις εισαγωγες στα ψυχιατρεια για να την βγαλει καθαρη, οτι ειχε το ακαταλογιστο, το σκουπιδι. κανενα ακαταλογιστο δεν ειχε. ενας μισογυνης ηταν σαν ολους τους υπολοιπους που σκοτωνουν γυναικες επειδη μπορουν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν εννοω οτι ειναι ψευτικο μελος που γραφει παπαριες, αυτο που κανονικα σημαινει το "troll" δηλαδη, εννοω οτι εχει καποιες ανησυχιες (ας πουμε) που και η ιδια γνωριζει πολυ καλα που και γιατι ειναι υπερβολικες , αλλα τις γραφει και τις ξαναγραφει για να μας απασχολει, να ασχολουμαστε μαζι της και να καθησυχαζει την νευρικοτητα της....
    OK, κατάλαβα. Όσο για τα όσα έγραψες για την γυναικοκτονία παραπάνω, δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Δελφίνι, φτιάξε στον τίτλο αυτό το billing, bullying γράφεται.
    Ξέρω πώς γράφεται αλλά έχω πρεσβυωπία και δεν έβλεπα τι έγραφα ! Τώρα δεν διορθώνεται!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΑΧΒΑΧ View Post
    Σπασμένο τηλέφωνο. Κάτι θα έφτασε στα αυτιά της και ως σωστή επαγγελματίας διακριτικά θα το ερευνήσει.
    ίσως εξ αρχής να είχε σκοπό να το κάνει αλλά να μην είχε χρόνο.
    Δεν θα σε καλέσει να πεις !!! Δεν είσαι κατηγορούμενη να απολογηθείς. Αυτή θα μιλήσει εσύ πρέπει να ακούσεις.
    Δεν γράψατε διαγώνισμα για να δεις τα λάθη σου, είσαι δικαιολογημένη να ρωτήσεις γιατί πήρες τέτοιο βαθμό.
    Μην ξεχάσεις να μας ενημερώσεις, έχω περιέργεια να μάθω που θα καταλήξει αυτή η ιστορία
    @ΑΧΒΑΧ σε ευχαριστώ για την συμμετοχή σου στο θέμα μου.

Να σε ενημερώσω ότι όλα πήγανε καλά με την προϊσταμένη μου , μου είπε ότι με αγαπάει της είπα ότι την αγαπώ και εγώ αγκαλιαστήκαμε και όλα καλά στο τέλος!!!

Senior Member
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ ΕΥΓΕ !!!!!!!!

Senior Member
    @ΑΧΒΑΧ σε ευχαριστώ για την συμμετοχή σου στο θέμα μου.

Να σε ενημερώσω ότι όλα πήγανε καλά με την προϊσταμένη μου , μου είπε ότι με αγαπάει της είπα ότι την αγαπώ και εγώ αγκαλιαστήκαμε και όλα καλά στο τέλος!!!
    Άχου μωρέ τι γλυκούλα που είσαι <3
    Πάντα όλα καλά <3

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Άχου μωρέ τι γλυκούλα που είσαι <3
    Πάντα όλα καλά <3
    Αλήθεια????????

Senior Member
    εισαι σα πιτσιρικι στη ψυχη πολυ σε παω μιαζουμε φιλαρακι δελφινι .

Senior Member
    Δελφίνι πέρασες δύσκολα , πήρες ένα μάθημα για την επόμενη φορά.
    Για να μην κάνω παράθεση σε άλλα μύνημα έγραψα για τις γυναίκες που γενικά κάνουν καταγγελία για συντρόφους και μετά ξανά είναι μαζί! Το ίδιο έκανε και το θύμα γιατί το πήρε αψηφιστα, είναι ψυχοπαθής επικίνδυνος όπως και πολλοί άλλοι που δεν ελέγχουν τα νεύρα τους δεν χρειάζεται αστυνομία ούτε φυλάκιση , είναι για δέσιμο και για νοσηλεία, δεν υπάρχει θεραπεία! η 28χρονη δεν είπε σε κανέναν πόσο επικίνδυνος ήταν και ότι είχε μαχαίρι , εξαιτίας της 6 αστυνομικοί έχασαν την δουλειά τους. Σε οποιονδήποτε περαστικό αν είχε απευθύνει θα ήταν δίπλα της. κάποιοι έχουν ψυχολογικά προβλήματα και αγωνίζονται με φάρμακα να τα ξεπεράσουν, οι επικίνδυνοι κυκλοφορούν ελεύθεροι χωρίς αγωγή. Όλοι κατηγορούν την αστυνομία που δεν ήξερε οι συγγενείς και των δύο τι έκαναν???

Marilou
    Guest
    Ρεζιλεύτηκε η αστυνομία με αυτό το γεγονός!!!!
    Καμια αστυνομια δεν ρεζιλευτικε ...Ρεζιλες ειναι αυτοι που εχουν θεσπισει το νομοθετικο πλασιο ..

Να ενημερωσω λοιπον οτι η αστυνομια ενηργησε βαση του πρωτοκολου της οσο και αν θυμωνει καποιος ..
    Σε αλλη περιπτωση ακομα και οπλο να τραβουσε η σκοπος σημερα θα ηταν υποδικη εφοσν η αστυνομια μπορει να σου δινει οπλο αλλα με το νομοθετικο της πλαισιω σου απαγορευει την χρηση του ..

Οποτε ΑΝ δεν γνωριζουμε καλο να μην μιλαμε και δνε το λεω για εσενα δελφινη μου ..

ΤΟ ΛΕΩ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕς ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΥς ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥς ..

Ουσιαστικα με ολα αυτα οπλιζεται το χερι του επομενου που θα επιτεθει σε αστυνομικο εφοσον κανει αυτο που του οριζει ο νομος του κρατους ...

Ας αποφασισουν αν θελουν μια ενοπλη αστυνομια ή μια δημοσιουπαλλικη αστυνομια και μετα να επιρρίπτουν ευθυνες ..

Οι αστυνομικοι για οσους δεν ξερουν θα περασουν ΕΔΕ αλλα θα αθωωθουν εφοσον ακολουθησαν το πρωτοκολλο ...

Οι αστυνομικοι ειναι ενοπλοι αλλα ουσιαστικα δεν μπορουν να κανουν χρηση αυτου περαν απο πολυ ιδιατερες προυποθεσεις ωστε να μην απολυθουν ...

Επειτα κλειστε τηλεοραση με ολους αυτους τους ναρκισσους που εχουμε για δημοσιογραφους ..Στο βωμο της δικης τους προβολης πατανε πανω σε ζωες ..

Δυστηχως η κοπελα δεν μαχαιρωθηκε μπροστα στο σκοπο ...ξεψυχησε μπροστα στο σκοπο ..ειδατε καποιο καναλι να το λεει ;
    οχι ..
    Αρα τι να κανει η σκοπος για να προλαβει την πρωτη μαχαιρια ;

Κια για να προλαβω τα κακως κειμενα αυτο δεν μειώνει την σημασιας αλλης μια δολοφονιας ,αλλα μην οπλιζουμε και χερια ανεγκέφαλων για να ξαναεχουμε αλλο ενα αθώο θυμα αστυνομικο οπως ειχαμε με τον Γιωργο απο την θεσσαλνικη και πολλοι απο εμας δεν μπορουμε ακομα να το πιστεψουμε πως χαθηκε αλλη μια ανθρωπινη ζωη ...

biscochicco
    Guest
    Quote Originally Posted by Marilou View Post
    Καμια αστυνομια δεν ρεζιλευτικε ...Ρεζιλες ειναι αυτοι που εχουν θεσπισει το νομοθετικο πλασιο ..

Να ενημερωσω λοιπον οτι η αστυνομια ενηργησε βαση του πρωτοκολου της οσο και αν θυμωνει καποιος ..
    Σε αλλη περιπτωση ακομα και οπλο να τραβουσε η σκοπος σημερα θα ηταν υποδικη εφοσν η αστυνομια μπορει να σου δινει οπλο αλλα με το νομοθετικο της πλαισιω σου απαγορευει την χρηση του ..

Οποτε ΑΝ δεν γνωριζουμε καλο να μην μιλαμε και δνε το λεω για εσενα δελφινη μου ..

ΤΟ ΛΕΩ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕς ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΥς ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥς ..

Ουσιαστικα με ολα αυτα οπλιζεται το χερι του επομενου που θα επιτεθει σε αστυνομικο εφοσον κανει αυτο που του οριζει ο νομος του κρατους ...

Ας αποφασισουν αν θελουν μια ενοπλη αστυνομια ή μια δημοσιουπαλλικη αστυνομια και μετα να επιρρίπτουν ευθυνες ..

Οι αστυνομικοι για οσους δεν ξερουν θα περασουν ΕΔΕ αλλα θα αθωωθουν εφοσον ακολουθησαν το πρωτοκολλο ...

Οι αστυνομικοι ειναι ενοπλοι αλλα ουσιαστικα δεν μπορουν να κανουν χρηση αυτου περαν απο πολυ ιδιατερες προυποθεσεις ωστε να μην απολυθουν ...

Επειτα κλειστε τηλεοραση με ολους αυτους τους ναρκισσους που εχουμε για δημοσιογραφους ..Στο βωμο της δικης τους προβολης πατανε πανω σε ζωες ..

Δυστηχως η κοπελα δεν μαχαιρωθηκε μπροστα στο σκοπο ...ξεψυχησε μπροστα στο σκοπο ..ειδατε καποιο καναλι να το λεει ;
    οχι ..
    Αρα τι να κανει η σκοπος για να προλαβει την πρωτη μαχαιρια ;

Κια για να προλαβω τα κακως κειμενα αυτο δεν μειώνει την σημασιας αλλης μια δολοφονιας ,αλλα μην οπλιζουμε και χερια ανεγκέφαλων για να ξαναεχουμε αλλο ενα αθώο θυμα αστυνομικο οπως ειχαμε με τον Γιωργο απο την θεσσαλνικη και πολλοι απο εμας δεν μπορουμε ακομα να το πιστεψουμε πως χαθηκε αλλη μια ανθρωπινη ζωη ...
    ξερεις που φταινε οι αστυνομικοι, οταν εγιναν αστυνομικοι και παρεδωσαν την ταυτοτητα τους για το σημα, οταν εγιναν κοπροσκυ,,,λα της κυβερνησης εκει φταινε, φταινε που θελουν ολοι να παρουμε το παραδειγμα τους, αυτο της υποδουλωσης και για να χαιρομαστε να ασκουμε εξουσια στους συμπολιτες μας. εκει φταινε

Page 12 of 21 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast