εργασιακο billing - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 22 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast
Results 196 to 210 of 316
    Senior Member
    biscochicco φιλε κι εγω αυτο εχω καταλαβει για το κρατος μπαχαλο αστυνομια κι τετοια κι αν κανουμε λαθος ας μας το αποδείξουν με εργα αυτοι εκει που το παιζουν προστατες μας .
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Marilou
    Guest
    Quote Originally Posted by biscochicco View Post
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧαχαχαχχααχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχ

για κανενα επαγγελμα δεν κανεις παντως
    Χαίρομαι που γελασες ,επιτέλους λίγο χαμόγελο εδώ μέσα έστω και με αυτό το τρόπο

Φιλιααα

Senior Member
    Να γυρίσουμε λίγο πίσω στο θέμα μου; Η γιατρός ξαναχτύπησε πάλι …. Μου έκανε παρατήρηση πάλι !!!! Και της είπα το θεϊκό που μου είπε η Remedy : Εδώ ολόκληρο το σύστημα υγείας με εμπιστεύεται …. Και γυρίζει αυτή και μου λέει ότι το σύστημα υγείας είναι τυφλό κ κουφό . Ήθελα να της πω : γι αυτό έχουνε για γιατρό εσένα αλλά συγκρατήθηκα !

Η αλήθεια είναι ότι και εγώ έχω τα θέματα μου στο επείγον τα χάνω και δεν ξέρω τι να κάνω πόσο μάλλον όταν έχω και έναν κέρβερο πάνω από το κεφάλι μου . Αυτό πρέπει να δουλέψω να είμαι εντελώς αναίσθητη !!!
    Last edited by δελφίνι; 06-04-2024 at 03:50.

Marilou
    Guest
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Να γυρίσουμε λίγο πίσω στο θέμα μου; Η γιατρός ξαναχτύπησε πάλι …. Μου έκανε παρατήρηση πάλι !!!! Και της είπα το θεϊκό που μου είπε η Remedy : Εδώ ολόκληρο το σύστημα υγείας με εμπιστεύεται …. Και γυρίζει αυτή και μου λέει ότι το σύστημα υγείας είναι τυφλό κ κουφό . Ήθελα να της πω : γι αυτό έχουνε για γιατρό εσένα αλλά συγκρατήθηκα !

Η αλήθεια είναι ότι και εγώ έχω τα θέματα μου στο επείγον τα χάνω και δεν ξέρω τι να κάνω πόσο μάλλον όταν έχω και έναν κέρβερο πάνω από το κεφάλι μου . Αυτό πρέπει να δουλέψω να είμαι εντελώς αναίσθητη !!!
    Οπότε πιστεύεις ότι απάντησες σωστά;

Στην παρούσα φάση αν αναγνωριζες αυτό που κάνεις τώρα δηλαδή και τις έλεγες "θα μπορούσες να με βοηθήσεις σε αυτό η να με κατευθυνεις καλύτερα " θα βοηθούσε εσένα την να ΜΗΝ το ξανακάνεις;

Τι θέλω να πω ;
    Μην βλέπεις αρνητικά τα πάντα, μπορεί να στο λέει με λάθος τρόπο και να σε νευριάζει, αλλά μην απαντάς αμέσως ...
    Κάτσε ένα λεπτό και σκέψου, έχει δίκιο σε αυτό που λέει;
    Αν έχει προσπθησε να το κάνεις καλύτερα, αυτό εσένα τιμά και εξελίσσει..

Αν πάλι δεν έχει δίκιο μπορείς να της το πεις ,ότι ξέρεις κάτι δεν έχεις δίκιο γιατί έτσι ειναι πιο σωστό...

Οι άλλοι λες μπορεί να είναι τοξικοι ,μην γίνεσαι όμως και εσύ ίδια με αυτούς γιατί με την συγκεκριμένη απάντηση δυστηχως έχασες πολλά και το κυριότερο να σου εξηγήσει πως θα το κανεις την επόμενη φορά ΩΣΤΕ να μην μπορεί να σου πει κάτι...

Ευκαιρίες για καυγάδες και κόντρες πολλές θα έχεις με ανθρώπους, ευκαιρίες για προσωπική εξέλιξη για την δουλειά που κάνεις και λες ότι είσαι καλή πόσες θα έχεις ΑΝ δεν αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και ενεργείς;

Senior Member
    Για να καταλάβεις τι έγινε θα σου Εξηγήσω καλύτερα. Λοιπόν Θα κάναμε αλλαγή Τραχειοστόμιου Σε μία ασθενή και με φώναξε μία συνάδελφος να βρω το τραχειοστόμιο Νούμερο οκτώ. Πήγα εγώ και της έφερα τραχειοστομία αλλά οκτάρι πάλι χωρίς καφ Και μου έκανε παρατήρηση γι’ αυτό με πήρε μονότερμα δε βλέπει ότι οι συνάδελφοι με φωνάζουν Να τους βρω πράγματα απλά είναι κολλημένη στην κακιά της γι’ αυτό Της μίλησα έτσι

Marilou
    Guest
    Για να καταλάβεις τι έγινε θα σου Εξηγήσω καλύτερα. Λοιπόν Θα κάναμε αλλαγή Τραχειοστόμιου Σε μία ασθενή και με φώναξε μία συνάδελφος να βρω το τραχειοστόμιο Νούμερο οκτώ. Πήγα εγώ και της έφερα τραχειοστομία αλλά οκτάρι πάλι χωρίς καφ Και μου έκανε παρατήρηση γι’ αυτό με πήρε μονότερμα δε βλέπει ότι οι συνάδελφοι με φωνάζουν Να τους βρω πράγματα απλά είναι κολλημένη στην κακιά της γι’ αυτό Της μίλησα έτσι
    Για να καταλαβω γιατι εμεις αυτα δεν τα ξερουμε ,της έφερες λαθος υλικο ; δηλαδη διαφορετικο απο αυτο που ζητησε ;αλλης διαμετρου ;

Senior Member
    Δελφίνι η γιατρός είναι μεγαλύτερης ηλικίας? Πάλι παρεξηγήθηκες , έτσι είναι ο χαρακτήρας της, σου είπε πως πρέπει σαν νέα να έχεις τα μάτια ανοιχτά και να ακούς προσεκτικά αυτά που σου λένε. Δεν ήταν μεγάλη προσβολή.
    Εγώ όταν είχα το ατύχημα και έκανα επέμβαση η μεγάλογιατρός έβλεπε από απόσταση ένας μαθητευόμενος την έκανε υπήρχαν ακόμα δύο και μια τρίτη που μου την θύμησες τώρα την έστελναν να φέρει διάφορα και έκανε λάθος και δεν είχε το νοσοκομείο τα σωστά. Όσο περίμενα συζητούσαν μεταξύ τους διάφορα ευτράπελα, ο νέος την κατηγορούσε πως μόνο μαζί της συμβαίνουν τα περίεργα, μέχρι και μόσχευμα έχασαν, το πέταξαν στα σκουπίδια, αλλά το βρήκαν!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marilou View Post
    Για να καταλαβω γιατι εμεις αυτα δεν τα ξερουμε ,της έφερες λαθος υλικο ; δηλαδη διαφορετικο απο αυτο που ζητησε ;αλλης διαμετρου ;
    Ε ναι περιπου Αλλά αυτά συμβαίνουν και στον καλύτερο νοσηλευτή

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΑΧΒΑΧ View Post
    Δελφίνι η γιατρός είναι μεγαλύτερης ηλικίας? Πάλι παρεξηγήθηκες , έτσι είναι ο χαρακτήρας της, σου είπε πως πρέπει σαν νέα να έχεις τα μάτια ανοιχτά και να ακούς προσεκτικά αυτά που σου λένε. Δεν ήταν μεγάλη προσβολή.
    Εγώ όταν είχα το ατύχημα και έκανα επέμβαση η μεγάλογιατρός έβλεπε από απόσταση ένας μαθητευόμενος την έκανε υπήρχαν ακόμα δύο και μια τρίτη που μου την θύμησες τώρα την έστελναν να φέρει διάφορα και έκανε λάθος και δεν είχε το νοσοκομείο τα σωστά. Όσο περίμενα συζητούσαν μεταξύ τους διάφορα ευτράπελα, ο νέος την κατηγορούσε πως μόνο μαζί της συμβαίνουν τα περίεργα, μέχρι και μόσχευμα έχασαν, το πέταξαν στα σκουπίδια, αλλά το βρήκαν!
    Είδες λάθη που γίνονται; Όχι δεν είναι καμιά μεγαλογιατρός είναι μικρό κοριτσάκι μικρότερη από μένα

Senior Member
    Δελφίνι συγγνώμη αλλά εδώ έχεις άδικο. Οφείλεις να είσαι ολόσωστη στο επάγγελμα σου. Τι πάει να πει έκανα λάθος; Κι αν από αυτό το λάθος πέθαινε ο άλλος δηλ. τι;
    Να μην σου πει και κανένας τίποτα;
    Δεν στο είπε από κακία λοιπόν. Σου επισήμανε το λάθος σου.

Senior Member
    δελφινι ξερω σπανια κοιτας κι τα δικα μου σχολια μα αν κανεις αυτο κανεις δε θα μπορει τιποτα να σε πει .καν τη δουλεια σου παντα με γνωμονα τον ανθρωπο δωσε την αγαπη σου σε αυτο που κανεις βοηθα στο πονο του συνανθρωπου . παντα με προσοχη για αν γινει λαθος θα νιωσεις κι εσυ ασχημα λογικο ειναι κι θα στην πουν .τοτε αν εις εσυ οκ σε αυτα κανεις δε θα μπορει τιποτα να σου πει ειναι επαγγελμα πολυ αυτο υπευθυνο δε χρειαζεται να στο λεν αυτο αλοι το ξερεις . η γιατρεσα που στην ειπε εχει ευθυνη φοβαται μην γινει στραβη κι μπραβο που το κοιτα αυτο κι δε ειν κανα λαμογιο να μην νοιαζεται τους ασθενεις . αυτο δειχνει συνειδηση εστο κι αν ειν αποτομη αν σου μιλάει ετσι .αφου σε στεναχωρα αυτο πες με τροπο κυρια γιατρε παρακαλω μην μου φωνάζετε κανω οτι μπορω μονον συμβουλεψτε με λιγο ηρεμα μην αγχώνεσαι κι τα κανω μανταρα .οταν εις εσυ σωστη αν σε πουν τιποτα θα μπορεις να πεις οτι εκανες το καλυτεροτερο κι δε υπαρχει κατι να σκιαζει αυτο .

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Δελφίνι συγγνώμη αλλά εδώ έχεις άδικο. Οφείλεις να είσαι ολόσωστη στο επάγγελμα σου. Τι πάει να πει έκανα λάθος; Κι αν από αυτό το λάθος πέθαινε ο άλλος δηλ. τι;
    Να μην σου πει και κανένας τίποτα;
    Δεν στο είπε από κακία λοιπόν. Σου επισήμανε το λάθος σου.
    Η αλήθεια ήταν ότι ήτανε βράδυ ήμουν κουρασμένη και δεν ήταν η δουλειά μου να της δίνω πράγματα αλλά της συναδέλφου δεν είχα πολύ όρεξη και δεν ήμουνα και καλά ψυχολογικά

Senior Member
    Αυτό όμως που τα χάνω στον επείγον πρέπει να το δουλέψω πάρα πολύ....

Marilou
    Guest
    Ε ναι περιπου Αλλά αυτά συμβαίνουν και στον καλύτερο νοσηλευτή
    Για σκεψου λοιπον αυτη η γιατρος να μην εδινε την πρέπον σημασια και να τοποθετουσε το λαθος υλικο στον ασθενη ..

Αντιλαμβανεσαι τι θα πάθαινε ο ασθενης ;
    Αντιλαμβανεσαι οτι το παραμικρο λαθος στο δικο σας τομεα αντιστοιχει με την ζωη ενος ανθρωπου ;

Ξερεις τι αισθημα ευθυνης ειναι αυτο και δικαιολογει πολλους γιατρους ,που εσεις κρίνετε αυστηρους ή αποτομους ,εφοσον αν γινοταν λαθος ποιος θα την πλήρωνε ;
    Πρωτα ο ασθενης και μετέπειτα ο γιατρος ..αυτη που ¨δικαιολογημενα ¨σου φωναξε υπο το καθεστως πιεσης και τεραστιας ευθυνης καθε φορα ρισκρει μια ανθρωπινη ζωη και την αδεια της ΣΑΝ γιατρος δηλαδη ολοκληρη την ζωη της ...

Γιατι λοιπον εγω ας πουμε δεν μπορω να γινω γιατρος ,γιατι αυτο το βαρος της ευθυνης δεν μπορω να το διαχειριστω ψυχολογικα και θα ημουν αποτομη ισως και φωναζα εφοσον εχω διπλα μου ενα βοηθο ο οποιος λεει οτι ειναι ο καλυτερος ,απαιτει αν τον βλεπουν ετσι και οταν δεν ειναι θα ακουει φωνες ..

Δεν ειναι μονο η ικανοτητα να σπουδασεις κατι ειναι και η ικανοτητα να το υποστηριξεις ...

Αν εσυ δεν φωναζεις οτι εισαι αριστη δεν θα ειχαν και τις απαιτησεις αυτες απο εσενα ..Ουσιαστικα τι σου λενε ;
    Αυτο που θες να εισαι πρεπει να το υποστηριζεις ..Αν ησουν μετρια τοτε θα μπορουσες να πεις αυτο μπορω αυτο κανω ,βαλτε με καπου αλλου ...

Οχι δελφινι μου σε αυτες τις περιπτωσεις τα λαθη τα δικα σας ειναι ασυγχώρητα εφοσον το κοστος ειναι μια ανθρωπινη ζωη ..

Οποτε την επομενη φορα να αντιληφθεις οτι ο αποτομος τροπος και η αποτομη συμπεριφορα ηταν για το συγκεκριμενο λαθος και οχι στην προσωπικοτητα που εχει το δελφινι ωστε μετα απο μια αξιολογηση να το παιρνει τοσο βαρια και να απαιτει να λαμβανει αριστα ενω κανει αυτα τα πολυ σημαντικα λαθη που καμια δικαιολογια δεν χωρανε ...

και την επομενη φορα μπορεις να πεις ενα συγνωμη και το συγκεκριμενο σου λαθος εφοσον φταις και το αναγνωριζεις και θα δεις οτι και η δικη τους συμπεριφορα θα αλλαξει σε εσενα ...
    Δεν ειστε ισοι εκει μεσα ....σεβα σου τις σπουδες τους και μεριδιο ευθύνης του.Ο ανθρωπος αυτο τις σπουδες που ολοκληρωσε και την ευθυνη που εχει ουτε στο ελαχιστον μπορουν να την φτασουν οι νοσηλευτες και δεν θα τον σεβονται ;
    Πολυ δικαιολογημενα λοιπον σας θυμωνουν εφοσον ΔΕΝ τους σέβεστε .

Οχι κανουμε λαθος ,δεν ζηταμε συγνωμη για το συγκεκριμενο και απανταμε οπως πολυ λαθος σου ειπαν και δυστηχως για ακομη μια φορα ειδες οτι δεν επρεπε να το κανεις ..

Κανουμε λαθος ,ζηταμε συγνωμη και εφοσον ηταν οπως λες απο τις λιγες φορες ,δεν θα λαμβανεις τετοια συμπεριφορα ..

Εχετε στα χερια σας ζωες ,οχι μηχανηματα ,εκανα λαθος παμε να κανουμε ενα restart και ολα καλα ...στην ανθρώπινη ζωή τι επανεκινηση να κανεις ;

μεγαλο ο ογκος της ευθυνης εξου και εχουν νευρα και ειναι αποτομοι οι γιατροι που κατηγορειτε ..Ας ειχατε και εσεις τετοια ευθυνοι στα χερια σας και τοτε ελατε να συζητησουμε τι θα κανατε ...νομιζω οτι και αυτη εφοσον λειτουργουν υπο καθεστως τεραστιας πιεσης

ελπιζω να σε βοηθησα και να καταλαβες την ουσια και ποια ειναι αυτη ;...τεραστια η ευθυνη που θελει να αναλαβει ενα ατομο που δεν μπορει να διαχειριστει μια κατασταση και πιεζει τοσο πολυ τον εαυτο του .

Καλυτερα λενε να με θεωρουν μετρια και να τους ξαφνιαζω με τις ικανοτητες μου ,παρα να με θεωρουν τέλεια και να με απορριπτουν εστω και με τα μικρα μου λαθη

Κρατα αυτο !

Senior Member
    δελφινι αν δεις οτι δε μπορεις δε αντεχεις αυτη τη δουλεια που ειν απαιτητική και πολυ αγχωτικη μπορεις να βρεις τοτε αλλου δουλεια ?? κατι σε αυτο που σπουδασες η παράπλευρο ?? δε ξερω αν δε αντεχεις εκει ουτε μπορεις να αποδοσεις ουτε θα εχεις ηρεμια . δε ξερω λεω απλα τι νιωθω πανω σε αυτο ειν δυσκολη δουλεια . μπορεις να πας να δουλεψεις πανω σε κατι αλο ??να μην εχεις τοσο στρες κι ευθύνες ?? ξερω οτι σα σποντα μπαίνω κι μιλαω εδω δε απαντας συνιθος σε οτι σχολιαζω σπανια μονον. ομως δες κι αυτη τη προοπτική μηπως ειν καλύτερα να βρεις καπου αλου δουλεια ?? μπορει βλακεια να λεω μα οταν μια δουλεια σε ταλεπορα κι ετσι αυτο γινετε ετοια να μην μπορεις να λειτουργήσεις οπως θα ηθελες ??

Page 14 of 22 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast