ta exo olla!!!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 40

Thread: ta exo olla!!!!

Junior Member

ta exo olla!!!!

hello!!eimai o max 29 xronon!!!ergazomai sto xoro tis ygeias edo k 7 xronia k edo k tria xronia exo kanei oti exetaseis yparxoyn!!tipota ola kathara!!ego omos ta exo olla moydiasmata zalades sfiximo sto stithos pniximo sto laimo k k k k kk k polla alla k eno gnorizo pragmata den mporo na ta apovallo me tipota!!!!ti na po den xero tha saltaro kamia mera!!!!!!

Senior Member
    Να μην σαλταρεις , απλα κανε μας παρεα για λιγο καιρο και θα δεις οτι τα πραγματα δεν ειναι τοσο δραματικα.
    Αυτο που χρειαζεσαι κατ\'αρχην ειναι να χρησιμοποιησεις την ΛΟΓΙΚΗ καθε φορα που σου συμβαινει κατι, λεγοντας το αυτονοητο \"δεν εχω τιποτα\" ,μετα τις τοσες εξετασεις σου και θα δεις οτι η κατασταση σου βελτιωθει ..
    Παραλληλα αφου εργαζεσαι και στον χωρο της υγειας , επισκεψου και εναν ειδικο (ψυχιατρο,ψυχολογο) να σου πει κ αυτος την γνωμη του ..

Κατα τα αλλα ,καλως ηλθες στην παρεα μας.

Junior Member
    max7

ησυχασε λιγο το μυαλο σου, μηπως νομιζεις οτι ολοι εδω μεσα μπαινουμε για πλακα;
    μπαινουμε, γραφουμε διαβαζουμε ακριβως για να παρουμε και να δωσουμε δυναμη ο ενας στον αλλον για να μην \" σαλταρουμε \" οπως λες.

ολα αυτα που περιγραφεις ειναι ψυχοσωματικα και αφου οργανικα εισαι καλα, ολα αντμετωπιζονται.
    αν διαβασεις εδω μεσα εμπειριες αλλων μελων θα δεις πολυ χειροτερα απο τα δικα σου.

δες ενα ειδικο, μιλα λιγο μαζι του. μηπως και ολα αυτα που συναντας καθε μερα στην δουλεια σου σε εχουν επηρεασει ψυχικα ;

Senior Member
    ki egw μια απο τα ιδια παιδια..να ρωτησω κατι ?με τον ορο ζαλαδα εσεισ τι εννοειται?ολα γυριζουν και δε στεκεστε ορθιοι?εγω αισθημα ασταθειασ κυριως

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΜΟΝΙΜΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΣΤΑΘΕΙΑΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΖΑΛΗ ΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΠΑΙΝΕΙ ΛΙΠΟΘΥΜΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΥΠΟΘΥΜΙΣΕΙ ΠΟΤΕ.ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΓΧΩΔΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ

Junior Member
    pos na xalaroso re paidia otan kano 20-30 axonikes magnitikes ti mera k vlepo ayta poy vlepo!!!!oti exoyn i asthenis moy exo k ego meta den tin paleyo allo!!!pantos to forum to diavazo edo k kairo k niotho kalitera otan to diavazo!!!!eno xero oti olla einai psyhosomatika den mporo na ta apovallo me tpt!!!

ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ Σ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΓΩ Π ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΓΧΩΔΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΕΧΩ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΑΛΚΟΟΛ Π ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΙ ΝΑ ΠΩ?ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΑΝΤΩΣ

Senior Member
    Μαξ λογικο ειναι αφου εργαζεσαι στον τομεα της υγειας ολα αυτα που βλεπεις να σε επηρεαζουν. Αλλα αυτο δεν σημαινει πως και εσυ θα παθεις κατι.

Ηρεμησε, διασκεδασε, σκεψου κατι αλλο που σε χαροποιει.. και εμεις εδω ειμαστε για οτιδηποτε θες

Senior Member
    Mαξ ολα θα πανε καλα και γω στην αρχη ετσι τσιτωμενος ημουνα αλλα μετα απο ιατρικες εξετασεις καταλαβα οτι ειμαι μια χαρα....και συ θα ηρεμησεις θελει απλα λιγο χρονο και να του πηγαινεις κοντρα.μη σε κλεινει μεσα προσπαθησε να κανεις οτι και παλια με μικρα βηματα καθε μερα ...αλλα καθε μερα...λες ζαλαδες αφου ποτε δεν εχεις λυποθυμησει δεν θα παθεις τιποτα να βγαινεις και να πηγαινεις οπου θελεις...εγω νομιζα οτι ειχα καρδια εκανα εξετασεις και μου πανε 2 καρδιολογοι οτι ειμαι αριστος...ξερεις τι εκανα μετα.κολυμπαω καθε μερα..ενω δεν ενιωθα τελεια κολθμπησα 2.5 χιλιομετρα σερι...σε μια ωρα αν ειχα καρδια θα ειχα πεθανει....οποτε πιασε το ταυρο απο τα κερατα...γινε ο μαχ ονομα και πραμα..οτι αλλο θελεις εδω ειμαστε

Junior Member
    eyxaristo paidia gia tin stirixi!!!pros to paron to eixa xeperasei alla edo k oxto mines doyleyo se tmima poy asxoleite me tin kardia k saltarisa teleios!!!!kano kataxrisis genika poli alkool ktl k fovamai oti tha moy vgoyn stin poreia se provlima ygeias!!!tora prostoparon tha fygo gia diakopes k na doyme an tha xalaroso epiteloys i tha psaxno kanena nosokomeio sto nisi!!!ti na po oyte sto xeirotero moy exthro!!!k olla xekinisane apo mia astatheia logo eytheiasmoy tis ayxenikis moiras!!!!

Senior Member
    φιλε μαξ οι περιπτωσεις μας μοιαζουνε τοσο πολυ..Και μενα ολα ξενινησαν απο μια απλη ζαλαδα που ενιωσα....καρμπον η περιπτωση μου και εχω και γω ευθειασμο οχι πολυ βεβαια μην ανυσηχεις ολα θα πανε καλα και επισης και γω ειμαι για διακοπες...χαχα

Junior Member
    sostos filaraki diakopes!!!!!!!gia na doyme ti tha doyme!!!!

Senior Member
    ευθειασμος?πως μπορω να δω αν εχω?και τι γινεται με αυτο?

εχει σχεση με την σκολιωση αυτο?

Senior Member
    καλα λεει η ολγα..εχει σχεση με την σκολιωση?

Page 1 of 3 123 LastLast