Σας εχω αναγκη ειμαι χάλια - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 91 to 105 of 120
    Μπι....εγώ αυτό το σύνδρομο το ονομάζω \"Θέλω να με έχουν ανάγκη, να δίνω για να μ αγαπάνε\".
    Επειδή δεν έχω παιδί, δεν μπορώ να κρίνω τέτοιου είδους συμπεριφορά, αλλά επειδή έχω υπάρξει ως παιδί και μάλιστα πολύ κακομαθημένο, πιστεύω πως είναι υπερδοσολογία μητρικού φίλτρου. Κάπως έτσι ήταν και η μαμά μου, αλλά σε πιο δυναμική έκδοση.
    Θα πω και στη Γιώτα αυτό που είχα γράψει παλιά και σε σένα, αν και πολύ φοβάμαι πως είναι πολύ αργά για να αλλάξετε και οι δυο σας : ¨Οι ανοχές δημιουργούν τυρράνους\" και όσο και αν αγαπάτε ή λιώνετε γι αυτούς τους τύρρανους, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο και στον παρανομαστή παραμένετε εσείς τα θύματα.
    Από κει και πέρα επειδή πιστεύω πως ότι ΜΑ ότι μας συμβαίνει είναι αποτέλεσμα δικών μας επιλογών, το μόνο που μπορώ να ευχηθώ είναι καλή τύχη.
    Φιλικά και με εκτίμηση
    Θεοφανία

(Κλεμμένο απ τον Θοδωρη, πάντα ήθελα να το γράψω)

Senior Member
    Originally posted by Θεοφανία

Θα πω και στη Γιώτα αυτό που είχα γράψει παλιά και σε σένα, αν και πολύ φοβάμαι πως είναι πολύ αργά για να αλλάξετε και οι δυο σας : ¨Οι ανοχές δημιουργούν τυρράνους\" και όσο και αν αγαπάτε ή λιώνετε γι αυτούς τους τύρρανους, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο και στον παρανομαστή παραμένετε εσείς τα θύματα.
    Από κει και πέρα επειδή πιστεύω πως ότι ΜΑ ότι μας συμβαίνει είναι αποτέλεσμα δικών μας επιλογών, το μόνο που μπορώ να ευχηθώ είναι καλή τύχη.
    Φιλικά και με εκτίμηση
    Θεοφανία

(Κλεμμένο απ τον Θοδωρη, πάντα ήθελα να το γράψω)
    Αχ βρε Θεοφανεια, πολυ σωστα και πολυ σοφα τα οσα γραφεις.
    Και οντως ειναι δικη μας επιλογη.
    Και δεν μπορουμε να αλλαξουμε και πολλα πανω στους εαυτους μας.
    Εκεινο που αλλαζει ομως ειναι οι αντοχες μας.
    Αλλες αντοχες ειχα στα 20 για να υπηρετω και αλλες αντοχες εχω στο κατωφλι των 40! Και ισως η κουραση και η αδυναμια να μας ωθησει και εμενα και τη Γιωτα να κανουμε καποιες προσπαθειες για αλλαγες, μικρες και ασημαντες ισως, αλλα απολυτα αναγκαιες και απαραιτητες για να επιβιωσουμε και εμεις οι υπηρετες!!!!
    Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....

Originally posted by boubourina
    Και ισως η κουραση και η αδυναμια να μας ωθησει και εμενα και τη Γιωτα να κανουμε καποιες προσπαθειες για αλλαγες, μικρες και ασημαντες ισως, αλλα απολυτα αναγκαιες και απαραιτητες για να επιβιωσουμε και εμεις οι υπηρετες!!!!

Στην περίπτωση της μαμάς μου, ήρθε απ το Θεό η ανατροπή. Πέρασε κλιμακτηριο στα 42 της, με αποτέλεσμα να περάσει μια περιπέτεια με τα νεύρα της.
    Εκεί πάθαμε οικογενειακό σοκ και από εκείνη τη στιγμή μέχρι και την ώρα που έφυγε, την είχαμε στα πούπουλα.
    Αυτό όμως, ήταν εξωτερική παρέμβαση. Πιστεύω πως εσύ και η γιώτα πρέπει να κουραστείτε για να ανατρέψετε την κατάσταση, αλλά αν πραγματικά το θέλετε τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

Senior Member
    Εγώ σκέφτομαι ότι σήμερα θα έλθουν πατέρας και γιός απο το νησί και είμαι ταραγμένη πως να φερθώ στον γιό μου που δεν μου μιλάει 5 μέρες και έφυγε δίχως να με χαιρετίσει.Ενα γειά ισως μου πεί απο κεί και πέρα επειδή είμαι αποφασισμένη να μπουν κάποια ορια γιατί σε άλλες περιπτώσεις θα ήμουν πιο μαλακή.Δεν θα μου μιλάει δεν θα μου απευθύνει τον λόγο πρέπει να κάνω το ίδιο;είναι σκληρό να μην μιλάς με το παιδί σου αλλά ξέρει ότι υποφέρω και πάει να με φτάσει στα όριά μου.Δεν κρύβω ότι έχω εσωτερικό τρέμουλο κάτι έκανε και ο πατέρας του αυτή τη φορά και μου είπε ότι είναι προβληματισμένος.Για να διασκεδάσουμε τα χάλια μου έχασα δυο κιλά αυτές τις μέρες απο τη στενοχώρια μου έκλεισε το στομάχι μου καιρός ήταν γιατί είχα πάρει γύρω στα 10 κιλά.Εχω όμως μια αποφασιστικότητα ότι δεν υπάρχουν περιθώρια υπομονής για το καλό του παιδιού μου πρώτα απο όλα.Θεοφανία μου και εγώ βρίσκομαι στην κλιμακτήριο τώρα και είναι πολύ πιο δύσκολο γιατί εμένα με στήνουν και με πυροβολούν.Το ότι δεν έχω τις δυνάμεις που είχα ότι δεν είμαι η νοικοκυρά που ήμουν το αναγνωρίζω.Είμαι 50 χρόνων και ταλαιπωρημένη μήπως σκέφτεται κανείς ότι είμαι σε δύσκολη φάση ή ότι παίρνω φάρμακα.

Γιώτα............αν δεν σκεφτείς εσύ τον εαυτό σου, δεν θα το κάνει κανείς.
    Αν νομίζεις πως έχεις δίκιο στο θέμα του γιου σου, μη του μιλάς και συ. Αν έχεις σκοπό μέχρι να φύγεις απ τη ζωή να είσαι ο σάκος του μποξ, κάντο. Να θυμάσαι όμως πως είναι δική σου επιλογή και πως τα όρια τα χαράζεις εσύ και όχι οι άλλοι.
    Δεν θέλω να ακούγομαι σκληρή, αλλά σε όλη μου τη ζωή δεν κατηγόρησα κανένα για ότι μου συνέβη, παρά μόνο τον εαυτό μου που το επέτρεψα. Κάνε την αυτοκριτική σου και προχώρα.

Senior Member
    Αν κατηγορώ τον εαυτό μου είναι το μόνο σίγουρο.Εδώ νιώθω ενοχές και πράγματα που ορίζει μόνο ο Θεός και η φύση και γιάυτό υπέμενα.Είδα όμως ότι έχω ένα αγόρι 26 ετών και φέρεται σαν 15χρονο γιάυτό και δεν υπάρχουν περιθώρια ανοχής και δεν αντέχω πιά είπα τέλος

Banned

Οσο \"χερι\" και να μου βαζει ο Κρινο, εγω εκει το βιολι μου.

Κλασικη ιστορια.
    Αφου λοιπον, η φωνη της λογικης δεν σου κανει.
    ακουλουθα το συναισθημα σου και οπου σε βγαλει.
    Μονο μην κλαιγεσαι μετα, γιατι αυτες τις επιλογες κανεις, αυτες θα λουστεις.
    Αν το αποδεχτεις αυτο, θα νιωσεις και καλυτερα.

Originally posted by giota
    Αν κατηγορώ τον εαυτό μου είναι το μόνο σίγουρο.Εδώ νιώθω ενοχές και πράγματα που ορίζει μόνο ο Θεός και η φύση και γιάυτό υπέμενα.Είδα όμως ότι έχω ένα αγόρι 26 ετών και φέρεται σαν 15χρονο γιάυτό και δεν υπάρχουν περιθώρια ανοχής και δεν αντέχω πιά είπα τέλος
    Έχεις σκεφτεί ποτέ, πως η ανοχή σου είναι αυτή που εμποδίζει τον άντρα σου και το γιο σου να ωριμάσουν?

Senior Member
    Originally posted by krino
    Μονο μην κλαιγεσαι μετα, γιατι αυτες τις επιλογες κανεις, αυτες θα λουστεις.
    Ελα ρε Κρινοοοοοοοο!!!!!!!!, μην μου κλεινεις την πορτα καταμουτρα!!!!
    Βαζεις που βαζεις χερι.... βαλε και λιγο ωμο για να εχω να κλαψω και εγω καημενη!!!!!

Διωξε με και μη λυπασαι
    τι θα γινω μην φοβασαι..........
    χιχιχιχιχι
    ♬♪∮♬♫♪♪
    Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....

Banned
    να πας να κλαψεις στον ωμο του αντρα σου....
    ξουτ ξουτ....

:P:P:P

Senior Member
    ξουτ ξουτ....

snif snif snif
    Στον αντρα μου δεν μου βγαινει κλαμα ρε παιδια, σιγα μην του δειξω και αδυναμια, τοτε ειναι που θα με πατησουν κατω ολοι.

Banned
    ξουτ ξουτ....

snif snif snif
    Στον αντρα μου δεν μου βγαινει κλαμα ρε παιδια, σιγα μην του δειξω και αδυναμια, τοτε ειναι που θα με πατησουν κατω ολοι.

εχεις απολυτο λαθος,
    αλλα ακομα και αυτο το λαθος εντασεται στα υπολοιπα λαθη που κανεις.

Senior Member

εχεις απολυτο λαθος,
    αλλα ακομα και αυτο το λαθος εντασεται στα υπολοιπα λαθη που κανεις.
    Γιατι με το κλαμα θα βγει τιποτα νομιζεις;
    Το μονο που θα γινει ειναι να \"σπασω\" και σε διαβεβαιωνω οτι δεν θα βρεθει κανεις να με βοηθησει να μαζεψω τα κομματια μου.
    Γι\'αυτο αστο καλυτερα.

Banned
    ακου,
    εγω εχω μαθει,
    να ειμαι ειλικρινής.
    Ειτε αυτο σημαινει κλαμα, ειτε οτι θες.

Απο κει και περα, οι υπολοιποι ας παρουν τις ευθυνες τους.

Τωρα για τα περι ωμου,
    αν ο ωμος που ειναι διπλα σου, δεν κανει για να γειρεις να κλαψεις, (η για οτι αλλη χρηση νομιζεις)
    με συγχωρεις αλλα εισαι σε πολυ χειροτερο επιπεδο απο οτι νομιζα.
    Οι ανασφαλειες σου σε κυριαρχουν απολυτα.

Senior Member
    Οχι Κρινο ούτε σνιφ ούτε σναφ θα κάνω.Θα κοιτάξω τον γιό μου στα μάτια θα είμαι ψύχραιμη όσο έκανε δουλειές σκεφτόμουν.Ισως είναι αστείο για μερικούς πίσω κρύβεται μεγάλος πόνος.Μίλησα με τον άνδρα μου και του είπα μαζί με α\'λλα που θα συζητήσουν στη διαδρομή ας του υπευνθυμίσει τι σημαίνει η λέξη συγνώμη την οποία ποτέ δεν έχει πεί.Είδα απο το μπαλκόνι του σπιτιού μου ένα ζευγάρι γείτονες και αρκετά γνωστοί μια απο τις καλύτερες οικογένειες θα έλεγα εδώ οι οιποίοι πριν 3 μήνες περίπου έχασαν το παιδί τους 30 χρονων.Φώναξα την κόρη μου γιατί είδα την δύναμή τους ότι χαιρετούσαν γνωστούς και χαμογελούσαν.Μου λέει μαμά ο καθένας το αντιμετωπίζει διαφορετικά.Εδώ μιλάμε για παλληκάρι και βρήκαν τέτοια δύναμη;Σκέφτηκα το δικό μου είναι αστείο μπροστά σε αυτό γι\'αυτό θα κάνω αυτό που πρέπει και θα το δείξει η στιγμή και η όλη συμπεριφορά.Απαιτώ να με σέβονται όπως κάνω μέχρι τώρα εγώ.Θα είναι δύσκολο θα πάρει χρόνο το μόνο που ξέρω είναι ότι για πρώτη φορά δεν θα λυγίσω.Ετσι και αλλιώς δεν πάει άλλο

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast