Results 31 to 45 of 74
Thread: Σχέσεις
-
08-09-2009, 17:58 #31
Ένα συγνώμη το οφείλεις, αρκεί να είσαι ειλικρινά μετανοιωμένος. Κατά τη γνώμη μου δεν θα είναι εύκολα αποδεκτό. Επίσης δεν θα ήθελα αυτό να γίνει προσπάθεια προσέγγισης γιατί το λυπάμαι το κοριτσάκι. Μην ξαναστηριχτεί και ξαναγκρεμιστεί. τι λες?
κι α σου μιλώ με παραμύθια και παραβολές.....είναι γιατί τ' ακούς γλυκύτερα κι η θλίψη δεν κουβεντιάζεται.
ΣΕΦΕΡΗΣ
- 08-09-2009, 18:49 #32
someone μην ανησυχεις αμα σε βριζουν ή σε κρινουν, συχνα ο κοσμος στο προσωπο αλλων βλεπει δικιες του κακιες εμπειριες ή βιωματα και μαλλον γιαυτο αντιδραει αποτομα .
Εγω παντως καποτε ηθελα για 1-2 χρονια να βοηθησω μια πρωην μου χωρις να το θελει η ιδια πολυ ( ηταν το 1ο μου ποστ εδω μαλιστα :P ) και τελικα μετα απο 4 χρονια καταλαβα οτι κατα βαθος τον εαυτο μου ειχα αναγκη να βοηθησω ( οπως ειπε κ η weird \"Απο γνήσιο φιλικό ενδιαφέρον ή μηπως είναι κάτι βαθύτερο? \" ) και δε το εκανα γιατι πολυ απλα δε το εβλεπα. Ηταν πιο ευκολο κ βολικο να θυσιαστω για καποιον αλλον απτο να προσπαθησω για μενα...
Αμα σου λεει τπτ απτα παραπανω, κρατα το !
08-09-2009, 18:53 #33
Originally posted by someone
Συνηθίζω να κάνω πολλές σχέσεις ή ακόμα και απλά πράγματα από τα 15 μου χρόνια.
Φέτος στα 19 μου γνώρισα μία κοπέλα με την οποία και είχα σχέση 5 μήνες.
Παρόλαυτα ενώ αυτή μου φέρθηκε εξαιρετικά, εγώ ήμουν κακός απέναντι της.
Την χώρισα 2 φορές, και μετά τη 2η σταμάτησα να της μιλάω.
Καταλαβαίνω, ότι φέρθηκα σαν ζώο και το αναγνωρίζω απόλυτα.
Παρόλαυτα, βλέπω ότι έχει κάποια προβλήματα, βασικά συναισθηματικά, και στεναχωριέμαι για αυτήν, και έχω απίστευτα πολλές τύψεις για την τραγική συμπεριφορά μου.
Ξέρω ότι πλέον είναι αργά μετά από όλα αυτά, αλλά 2 σκέψεις κυριαρχούν στο μυαλό μου και θα ήθελα να φύγουν:
1)Ότι μου αρέσει ακόμα, αλλά ακόμα και να τα ξαναβρήσκαμε σίγουρα θα ξενέρωνα αμέσως, γιατί δεν είμαι άτομο για σχέσεις πλέον.
2)Ότι θέλω να την βοηθήσω όσο μπορώ με τα συναισθηματικά της, και μόνο ως φίλος.
Τί μπορώ να κάνω?
πιστευω οτι και οι δυο σας θα μαθετε απο αυτο,
ευχομαι επισης και οι δυο προς θετικη κατευθυνση.
Εσυ δεν μπορεις να κανεις τιποτα.
Η πρωην σου, θα σε βλεπει εχθρικα μιας και της εδωσες απορριψη.
Αν οντως θα ηθελες να κανεις κατι, καταρχην φροντισε να μαθει με καποιο τροπο τις σκεψεις σου (οχι απευθειας) και οταν πεσει η σκονη εφοσον εχει διαθεση η ιδια το συζητατε πιο βαθεια....
08-09-2009, 18:53 #34
Να τονίσω ότι όταν έλεγα \"της φέρθηκα άσχημα\" έχει να κάνει με το θέμα του χωρισμού.
Απλά πέρασε 2 χωρισμούς.Εγώ καθ\'όλη τη διάρκεια της σχέσης μας ήμουν όπως έπρεπε να ήμουν.
Υπήρξε μία από τις καλύτερες κοπέλες που είχα ποτέ κοντά μου και δεν μπορώ ότι ήμουν εντάξει απέναντι της.
Το ζήτημα τώρα είναι, ότι οι τύψεις για αυτή τη συμπεριφορά μου με κατακλίζουν, και τις τελευταίες εβδομάδες το σκέφτομαι συνέχεια.
Η κοπέλα αυτή επηρεάζεται πάρα πολύ εύκολα από φίλους και κοντινά της πρόσωπα και περνάει δύσκολη φάση.
Όσο καιρό ήμουν κοντά της, με αγαπούσε και μου το είπε.Το ίδιο και γω.
Παρόλαυτα η συμπεριφορά μου έχει να κάνει με τους χωρισμούς.
Στη σχέση μέσα ξέρω ότι ήμουν εξαιρετικός απέναντι της.
Νιώθω άσχημα για όλα αυτά, και το σκέφτομαι συνέχεια.Έτσι νιώθω ότι κάτι πρέπει να κάνω για όλα αυτά.
Δεν ξέρω αν μπορεί να με δει ως φίλό παρόλαυτα..
08-09-2009, 19:03 #35
Μήπως το να φερθείς άσχημα για σένα ήταν η μόνη οδός για να ξεκόψεις μαζί της?
( ξέρεις μου έχουν φερθεί κι εμένα άσχημα σε χωρισμό και αν στην αρχή τον \"μίσησα\", μετά απο καιρό κατάλαβα οτι η στάση που τήρησε ήταν το καλύτερο δυνατόν που μπορούσε να γίνει).Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
08-09-2009, 19:10 #36
Originally posted by weird
δεν βλεπω κατι τετοιο.
08-09-2009, 19:27 #37
\"Ο πιο ακατάλληλος για βοήθεια είναι αυτός που εμπλέκεται\".
Συνφωνώ πολύ με αυτήν την παρατήρηση.
Αλήθεια, αν θέλεις να την βοηθήσεις αναφορικά με το να ξεπεράσει τα του χωρισμού, πιστεύεις οτι είσαι ο κατάλληλος για να το κάνει? Οτι θα μπορέσει να σε δει ως φίλο ?
Απο την άλλη, αν θέλεις να την βοηθήσεις σε γενικότερα θέματα/προβλήματα της ζωής της, πιστεύεις οτι θα είναι εφικτό μετά τον χωρισμό σας, να σε δει ως φίλο?
αν δυο ανθρωποι κανουν ενα δεσμο , απαγορευεται και απο πιο κανονα ποιας ηθικης ποιου κωδικα δεοντολογιας , να ομολογησει ο ενας απο αυτους η και οι δυο μαζι
\"λαθη ειμαστε ανθρωπους καναμε \" συγνωμη..μηπω υπαρει καποιο περιθωριο να ανακαλεσω οποια ζημια σου εω κανει ?
πχ
ενα παληκαρι εδω μεσα σπιτωσε μια φτωχια και αστεγη κοπελα
τι ειδους φορουμ θα μπορουσε να χαρακτηριστει αυτο που ολοι σχεδον επεσαν πανω να τον συμβουλεψουν να κοιταξει την δικη του ψικη υγεια , χωρις καν να ενδιαφερθει καποιος αν η κοπελα εχει την τυπικη δυνατοτητα να πληρωσει νοικι για ενα διαμερισμα μεχρι να βρει δουλεια να το πληρωνει απο τον μισθο της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
08-09-2009, 19:35 #38
Originally posted by krino
δεν βλεπω κατι τετοιο.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
08-09-2009, 19:37 #39
Originally posted by πανος12345
\"Ο πιο ακατάλληλος για βοήθεια είναι αυτός που εμπλέκεται\".
Συνφωνώ πολύ με αυτήν την παρατήρηση.
Αλήθεια, αν θέλεις να την βοηθήσεις αναφορικά με το να ξεπεράσει τα του χωρισμού, πιστεύεις οτι είσαι ο κατάλληλος για να το κάνει? Οτι θα μπορέσει να σε δει ως φίλο ?
Απο την άλλη, αν θέλεις να την βοηθήσεις σε γενικότερα θέματα/προβλήματα της ζωής της, πιστεύεις οτι θα είναι εφικτό μετά τον χωρισμό σας, να σε δει ως φίλο?
αν δυο ανθρωποι κανουν ενα δεσμο , απαγορευεται και απο πιο κανονα ποιας ηθικης ποιου κωδικα δεοντολογιας , να ομολογησει ο ενας απο αυτους η και οι δυο μαζι
\"λαθη ειμαστε ανθρωπους καναμε \" συγνωμη..μηπω υπαρει καποιο περιθωριο να ανακαλεσω οποια ζημια σου εω κανει ?
πχ
ενα παληκαρι εδω μεσα σπιτωσε μια φτωχια και αστεγη κοπελα
τι ειδους φορουμ θα μπορουσε να χαρακτηριστει αυτο που ολοι σχεδον επεσαν πανω να τον συμβουλεψουν να κοιταξει την δικη του ψικη υγεια , χωρις καν να ενδιαφερθει καποιος αν η κοπελα εχει την τυπικη δυνατοτητα να πληρωσει νοικι για ενα διαμερισμα μεχρι να βρει δουλεια να το πληρωνει απο τον μισθο της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
έχω λίγο χρόνο να συζητήσουμε.
Αλλα δεν μου αρέσει να το κάνουμε έτσι άτσαλα.
Θα σου απαντήσω στο δικό σου θέμα, όχι εδώ.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
08-09-2009, 21:09 #40
Μπορείτε να απαντάτε on-topic?
08-09-2009, 21:39 #41
Μα απαντησαμε.
Μεινε μακρια της αμα θες το καλο της.
08-09-2009, 21:47 #42
ε, νομιζω πώς δεν απαντησαμε ολοι κατι κοινο...
someone, αν θες διαβασε τί γραφουμε. δεν ξερω τί περιμενεις ειδικα, να απαντησει καποιος.
Ηθελα μονο να σου πω πώς το αρχικο σου μηνυμα αναφορικα με τη συμπεριφορα απεναντι στην κοπελα σου, κ τα επομενα ειναι αρκετα διαφοροποιημενα. Τουλάχιστον οπως τα αντιλαμβανομαι εγω.
Ελπιζω να εισαι πιο σαφης κ ξεκαθαρος στις σχεσεις σου. Σιγουρα η σαφηνεια, η καθαροτητα κ η συνεπεια των λογων μας βοηθανε ετσι κ αλλιως:)πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
08-09-2009, 23:44 #43
Τελικώς, τι προτείνετε?
Ίσως είμαι πιο σκληρός με τον εαυτό μου, και το thread το ξεκίνησα όντας ιδιαίτερα στεναχωριμένος.
Τα 2 νέα posts μου περιγράφουν σαφώς πιο ρεαλιστικά την κατάσταση.
Τι να κάνω..?
08-09-2009, 23:49 #44
εμεις θα βγαλουμε ακρη για σενα? δε παει ετσι , δικες σου οι ευθυνες , σουπαμε τοσα ..! φιλικα ;)
08-09-2009, 23:50 #45
αστην βρε λιγο να ηρεμησει γιατι θα της ειναι δυσκολο αν σε δει θα υποφερει περισσοτερο..........αν δεις πως ηρεμησε μετα απο καιρο βρε μιλα της αλλα απο δικες μου εμπειριες το συγγνωμη δεν αρκει/////////κ θα για να ειστε φιλοι λιγο δυσκολο μετα απο μια σχεση με τετοιο χωρισμο να σε θελει κ φιλο.αν οντως νοιαζεσαι για κεινην κανε το καλυτερο............αστην να ηρεμησει.ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος.
Post tenebras spero lucem .... !
Πώς;
14-06-2025, 02:52 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία