Σχέσεις - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 74

Thread: Σχέσεις

καποιε ....τελικα απο οτι φαινεται το προβλημα σου ειναι οτι δεν ξερεις τι ακριβως θελεις να κανεις με την κοπελα σου...
    εχει δικιο ο χορος.....εσυ εισαι ο πρωταγωνιστης ..εσυ πρεπει να κατασταλαξεις τι θες να κανεις μαζι της....εγω απλα αντδρω εκ πειρας στο ενδεχομενο να θες πργαμτικα να την βοηθησεις απο κοντα αν ομως ειναι απαραιτητο και δεν θα εμπλεκε ακομα περισοτερο τα συναισθηματα σου γιαυτη...
    εισαι ετοιμος για επανασυνδεση ?
    αποφασισες να μεινετε φιλοι?
    πρωτα απαντας σε αυτα με αυτοπεποιθηση και σιγουρια για τα συναισθηματα σου και μετα
    καθε σου κινηση θα ειναι μια ευκολη διαδικασια ...
    γιατι στην δευτερη περιπτωση θα το παλεψεις διαφορετικα απο την πρωτη...

Senior Member
    Originally posted by someone
    Τελικώς, τι προτείνετε?
    Ίσως είμαι πιο σκληρός με τον εαυτό μου, και το thread το ξεκίνησα όντας ιδιαίτερα στεναχωριμένος.
    Τα 2 νέα posts μου περιγράφουν σαφώς πιο ρεαλιστικά την κατάσταση.
    Τι να κάνω..?
    δεν υπαρχει τελικως και αρχικως καποιε..
    τις αποψεις μας σου τις ειπαμε και ηταν διαφορες...
    δεν βγαζουμε ετυμηγορια εδω, ο καθενας λεει την γνωμη του..
    αν ξεχασες τι σου ειπαμε, κανε μια επαναληψη, κατσε σκεψου και διαμορφωσε την δικη σου αποψη κι αποφασισε τι θα κανεις..
    και οχι, δεν εισαι σκληρος με τον εαυτο σου...δεν ξερω ομως αν εισαι απολυτως ειλικρινης με τον εαυτο σου...εγω νομιζω πως κατι του κρυβεις απο τις πραγματικες σου αναγκες ως προς την σχεση αυτη...

Member
    Μετά από αρκετή σκέψη, αποφάσισα να παω να της μιλήσω.
    Και το έκανα, γιατί την αγαπώ πραγματικά, και πρώτη φορά ένιωσα έτσι για μία κοπέλα.
    Έχω περάσει πολλά, αλλά δεν έχω ξαναζήσει κάτι αντίστιχο.

Εδώ και 3 εβδομάδες περίπου το παλεύω όσο μπορώ.Έχω κάνει πράγματα που λίγοι θα τολμούσαν να κάνουν.
    Παρόλαυτα, η ανταπόκριση είναι μικρή.Δεν βλέπω πολλά μπροστά μου για να συνεχίσω, παρόλο που την αγαπώ.
    Και μάλιστα της το είπα, και δεν το έχω ξαναπεί ποτέ σε κοπέλα.Το εννοώ.

Θα προσπαθήσω//θα γίνω πάτωμα επειδή την αγαπάω πραγματικά.

Junior Member
    someone,γεια σου κ από μένα

είδα το ποστ σου κ απλά θα ήθελα να σου πω να προσέξεις μν κάνεις το λάθος κ την πλησιάζεις μόνο από τύψεις κ ενοχές τις οποίες βαφτίζεις ως αγάπη.....αν όντως την αγαπάς τόσο κ την αγαπούσες,μετά γτ την παράτησες κ 2 φορές μάλιστα???
    πολλές φορές οι τύψεις μας βάζουν στη διαδικασία να κάνουμε πολλά πράγματα (λες πως κάνεις πολλά που λίγοι θα τολμούσαν να κάνουν) γ να βρούμε εξιλέωση,πρώτα γ τον εαυτό μας κ μετά στα μάτια του άλλου.....γτ δν τα έκανες νωρίτερα???εσύ ήσουν που την έδιωξες....
    αν όντως την αγαπάς κ το κατάλαβες τώρα,εντάξει,ίσως είναι καλό να επιμείνεις...αν όμως δν είναι πράγματι αυτό κ όλα αυτά είναι μία δική σου κ μόνο ανάγκη,τότε πιστεύω πως κάθε άλλο παρά καλό θα της κάνεις,ακόμη κ με το που είσαι σε οποιαδήποτε επαφή μαζί της.....
    όπως πολύ σωστά σε συμβούλεψαν κ άλλοι εδώ,κ εγώ νομίζω πως πρέπει να κοτάξεις μέσα σου τι είναι αυτό που πραγματικά σε σπρώχνει σ\'αυτή κ μετά να πράξεις ανάλογα.....είναι πολύ λεπτές οι γραμμές ανάμεσα σ\'αυτά τα συναισθήματα......μν ξανακάνεις τα ίδια λάθη......προσπάθησε να την προστατέψεις από δικά σου λάθος συμπεράσματα.....

καλή τύχη!

Junior Member
    Καλημέρα κι απο μένα. Το΄χω κάνει κι εγώ.Γύρισα σε κάποιον που επειδή τον λυπόμουν νόμιζα ότι τον αγαπώ και το μόνο που κατάφερα ήταν να τον ξαναπληγώσω ξανά μετά από λίγο χρονικό διάστημα γιατί άρχισε πάλι η τριβή στη σχέση και το μετάνιωσα πικρά που ξαναγύρισα.Έκανα υπομονή μήπως τον ξαναερωτευτώ αλλά τίποτα. Οταν του ζήτησα και παλι να χωρίσουμε, εκλαιγε σα μικρό παιδί.Είχε επενδύσει στη σχέση μας καταλαβαίνεις;Μη το κάνεις, είναι πολύ σκληρό.Ακόμη και το ότι ήσουν αναποφάσιστος να της μιλήσεις δείχνει πως καταβάθος την λυπάσαι αλλά δεν την αγαπάς,τουλάχιστον όχι τόσο για να κρατηθείς κοντά της. Φίλος της θα μπορούσες να γίνεις όταν και αν ποτέ σε ξεπεράσει και βρεθεί σε άλλη σχέση.Ϊσως τότε να μπορεί να σε δει χωρίς να την πονά.Πρόσεχε...

Senior Member
    Είχα δει πως ένα κομμάτι σου έμεινε ανικανοποίητο αλλά δεν ξέρω πιο κομμάτι σου. Τώρα τι έγινε? Κόλημμα? Εξήγησε λίγο πως αισθάνεσαι τώρα. Καλύτερα, χειρότερα,πληγωμένος δικαιωμένος?
    κι α σου μιλώ με παραμύθια και παραβολές.....είναι γιατί τ' ακούς γλυκύτερα κι η θλίψη δεν κουβεντιάζεται.
    ΣΕΦΕΡΗΣ

ειναι άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου...
    οι λέξεις ήταν ειναι και πάντα θα ειναι σύμβολα συναισθηματων που σημαινει ποτέ δεν πρέπει να τις παίρνουμε σαν σταθερές, αλλά σαν μεταβλητές αξίες, με περιορισμένη σημασία και αναγνωστική αξία ...
    γράφει η σοφζεο...γύρισα σε καποιον που τον λυπόμουν και έκανα έρωτα μαζί του!
    Δεν μου πηρε παραπανω αο ενα δευετρολεπτο για να καταλαβω οτι αυτο το μηνυμα το εγραψε μια γυναικα!
    γιατι εγω ακομα και να μου δωσεις 1.000.000 ευρω, δεν μπορω να κανω ερωτα σε μια γυναικα αν δεν το θελω! γιατι ειμαι ανδρας !
    βεβαια υπαρχουν και οι εξαιρεσεις ....
    Ομως κανενας αξιακος κανονας των ανθρωπων δεν μπορει να αλλαξει τους κανονες της ιδιας της φυσης
    Οι γυναικες ειναι απο την Αφροδιτη και οι Ανδρες απο τον Αρη....
    Για να κατοικηθει η γη απο ανθρωπους επρεπε να τα βρουν μεταξυ τους ....
    Οι σχεσεις τους ομως ηταν , ειναι και παντα θα ειναι πολυπλοκες και ανεξηγητες ...
    Γιαυτο δεν πρεπει ποτε κανεις να λεει οτι ξερω ουτε καν τον εαυτο μου!

Junior Member
    Originally posted by πανος12345
    ειναι άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου...
    οι λέξεις ήταν ειναι και πάντα θα ειναι σύμβολα συναισθηματων που σημαινει ποτέ δεν πρέπει να τις παίρνουμε σαν σταθερές, αλλά σαν μεταβλητές αξίες, με περιορισμένη σημασία και αναγνωστική αξία ...
    γράφει η σοφζεο...γύρισα σε καποιον που τον λυπόμουν και έκανα έρωτα μαζί του!
    Δεν μου πηρε παραπανω αο ενα δευετρολεπτο για να καταλαβω οτι αυτο το μηνυμα το εγραψε μια γυναικα!
    γιατι εγω ακομα και να μου δωσεις 1.000.000 ευρω, δεν μπορω να κανω ερωτα σε μια γυναικα αν δεν το θελω! γιατι ειμαι ανδρας !
    βεβαια υπαρχουν και οι εξαιρεσεις ....
    Ομως κανενας αξιακος κανονας των ανθρωπων δεν μπορει να αλλαξει τους κανονες της ιδιας της φυσης
    Οι γυναικες ειναι απο την Αφροδιτη και οι Ανδρες απο τον Αρη....
    Για να κατοικηθει η γη απο ανθρωπους επρεπε να τα βρουν μεταξυ τους ....
    Οι σχεσεις τους ομως ηταν , ειναι και παντα θα ειναι πολυπλοκες και ανεξηγητες ...
    Γιαυτο δεν πρεπει ποτε κανεις να λεει οτι ξερω ουτε καν τον εαυτο μου!
    SORRY PANOS ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΓΥΡΙΣΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑ!!!ΑΝ ΚΑΝΑΜΕ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΛΥΠΟΜΑΣΤΑΝ.....ΘΑ\'ΤΑΝ ΜΑΚΡΙΑ Η ΛΙΣΤΑ.ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΥΚΟΛΑ,ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ ΕΝΩ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.

σοφενκο ..ολα αυτα τα εγραψες για μια μη ολοκληρωμενη σεξουαλικα σχεση?
    \"Καλημέρα κι απο μένα. Το΄χω κάνει κι εγώ.Γύρισα σε κάποιον που επειδή τον λυπόμουν νόμιζα ότι τον αγαπώ και το μόνο που κατάφερα ήταν να τον ξαναπληγώσω ξανά μετά από λίγο χρονικό διάστημα γιατί άρχισε πάλι η τριβή στη σχέση και το μετάνιωσα πικρά που ξαναγύρισα.Έκανα υπομονή μήπως τον ξαναερωτευτώ αλλά τίποτα. Οταν του ζήτησα και παλι να χωρίσουμε, εκλαιγε σα μικρό παιδί\"
    ε τοτε καλα λεω οτι φταιει για ολα η δωρεαν παιδεια μας!
    αν μια γυναικα ζητα τον χωρισμο απο ενα ανδρα , χωρις καν να εχουν ερωτικη επαφη ,
    τοτε αργει πολυ να ξημερωσει κοινωνικα σε αυτον τον τοπο!
    αν μπορεις δηλαδη να λες οτι αγαπω η δεν αγαπω ενα αλλο ανθρωπο , χωρις να εχει αφησει να μιλησει η ιδια η ΦΥΣΗ!
    εκτος κι αν ειστε ακομα εφηβοι και οι δυο σας!

Senior Member
    Εγω θα σου ελεγα να μεινεις μακρια της....Για το καλο και των δυο σας...Απο την στιγμη που ραγιζει το γυαλι ειναι πολυ δυσκολο να ξανακολλησει και ειδικα στην ηλικια των 19..Οι τυψεις σου σε κανουν να νιωθεις ετσι γιατι εχεις καταλαβει πως η συμπεριφορα σου δεν ηταν καλη!!Αλλα ας το ξανασκεφτουμε,ολοι καποτε στην ζωη μας εστω κ για μια φορα θα φερθουμε ασχημα κ αδικα σε καποιον ειτε αθελα μας,ειτε σκοπιμα!!
    Απο την στιγμη που ειδες πως δεν σου ταιριαζει ο ρολος αυτος του να φερεσαι αδικα και σε γεμιζει αρνητικα συναισθηματα μην τον επαναλαβεις στην επομενη κοπελα!

Junior Member
    \"Καλημέρα κι απο μένα. Το΄χω κάνει κι εγώ.Γύρισα σε κάποιον που επειδή τον λυπόμουν νόμιζα ότι τον αγαπώ και το μόνο που κατάφερα ήταν να τον ξαναπληγώσω ξανά μετά από λίγο χρονικό διάστημα γιατί άρχισε πάλι η τριβή στη σχέση και το μετάνιωσα πικρά που ξαναγύρισα.Έκανα υπομονή μήπως τον ξαναερωτευτώ αλλά τίποτα. Οταν του ζήτησα και παλι να χωρίσουμε, εκλαιγε σα μικρό παιδί\"
    αν μια γυναικα ζητα τον χωρισμο απο ενα ανδρα , χωρις καν να εχουν ερωτικη επαφη ,
    αν μπορεις δηλαδη να λες οτι αγαπω η δεν αγαπω ενα αλλο ανθρωπο , χωρις να εχει αφησει να μιλησει η ιδια η ΦΥΣΗ!
    ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΑΝ!!!

Member
    Παιδιά,
    σήμερα έκανα την μεγαλύτερη μου προσπάθεια, αλλά μου είπε στεγνά ότι θέλει να παραμείνουμε όπως είμαστε.
    Παρόλο που πριν από μερικές εβδομάδες μου έλεγε ότι είμαι το μεγαλύτερο απωθημένο της και πως περιμένει να δει αν μπορώ να επανορθώσω.
    Τι πιστεύετε?
    Εγώ νιώθω τρελά ερωτευμένος μαζί της, και θέλω να είμαι μαζί της.
    Έχω ακούσει από αριστερά και δεξιά ότι είπε πως θα περιμένει αρκετό καιρό και αν έχω αλλάξει θα τα ξαναβρούμε, ή ότι θα περιμένει κι άλλο για να δει δείγματα.
    Δεν έχει αλλάξει τίποτα, και το σημερινό με ισοπέδωσε.
    Είμαι ράκος εδώ και 1 μήνα μόνο και μόνο για αυτό.
    Νιώθω χάλια ψυχολογικά, και έχω αλλάξει γενικότερα.Κοιμάμαι πάρα πολλές ώρες και δεν θέλω να ξυπνάω.
    Είμαι σε μία από τις χειρότερες φάσεις, και δεν μπορώ να την βγάλω από το μυαλό μου.
    Πιστέψτε με εδώ και 1 μήνα έχω κάνει πάρα πολλά για αυτή, και της έχω δείξει πάρα πολλά.
    Δεν βλέπω κανένα αποτέλεσμα.
    Τι μπορώ να κάνω?

Senior Member
    Εισαι πραγματικα ερωτευμενος νομιζεις????Ή μηπως πληγωθηκε ο εγωισμος σου που σου δηλωσε οτι δεν θελει να αλλαξει η κατασταση...Καλυτερα να το παρεις αποφαση οπως κ η κοπελα οτι τελειωσε και προχωρατε παρακατω..Ειναι δυσκολο το ξερω αλλα καλυτερα να μην χαλασετε κ το τελευταιο γλυκο συναισθημα που μπορει να εχετε ο ενας απο τον αλλον..

Originally posted by SOFGEO
    ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΑΝ!!!
    ωραια λοιπον ....ομως τωρα που δεν εισαστε πια εφηβοι , καλο ειναι να βλεπετε τα πραγματα με πιο ρεαλιστικο τροπο...
    το κλειδι για να ανακαλυψεις πραγματικα αν ενας διαφορετικος απο σενα ανθρωπος μπορει να σου χαρισει την ευτυχια , εινα το σεξ και αυτο γιατι η παρορμηση που κρυβεται απο πισω ,
    ειναι ο σκελετος πανω στον οποιο δομειται μια σχεση μακρας διαρκειας .Μπορει δηλαδη δυο ανθρωποι , φαινομενικα αντιθετοι , να αλληλοσυμπληρωνονται τελεια και μεσα απο την ερωτικη συνομιλια , να εξασαφλιζουν ψυχικα αυτο που τους λειπει , ο ενας απο τον αλλον για να ειναι ευτυχισμενοι!
    θα σου δωσω ενα παραδειγμα απο εδω μεσα ..
    Ο κιπ και η πανικουλα ειναι ακριβως αντιδιαμετρικοι χαρακτηρες !
    ο κιπ ειναι ιδεαλιστης και οραματικος , υπολογιζει νοερα την καθε του κινηση με ψυχροτητα και εγκρατεια που σπαει νευρα
    ενω η πανικουλα ειναι παρορμητικη , γηινη με εντονη σεξουαλικοτητα και παθος !
    Οι φιλοι μας υποφερουν συχνα ο καθε ενας μονος του απο τον χαρακτηρα τους ενω αν βρισκοντουσαν μαζι , ισως το ζευγαρι αποκτουσε καλυτερη ψυχικη ισορροπια απο οτι ο καθε ενας μονος του! Δεν θα το μαθουν ποτε , αν δεν βγουν μια μερα απο τα καλωδια στον πραγματικο κοσμο και αφησουν την γλωσσα της ψυχης και του σωματος, να κανουν οτι τους εχει προσδιορισει μονη της η φυση...

Senior Member
    Πάνο, σε βρίσκω λίγο υπερβολικό στο θέμα του σεξ.
    Πιστεύω πως οι άνθρωποι έχουν εκτός από την ανάγκη για σεξ και ένα πλήθος άλλων αναγκών, που τις γνωρίζεις άλλωστε πολύ καλά. Φιλοσοφικές, διανοητικές, καλλιτεχνικές, κοινωνικές, οικογενειακές. κλπ..... Δεν γεφυρώνονται ριζικές διαφορές στα προαναφερθέντα θέματα μόνο και μόνο με ένα καλό κρεβάτι. Αν το σεξ μεταξύ 2 ανθρώπων είναι καλό, tant mieux ;) αλλά δεν αρκεί για να καλύψει για μια ζωή, ένα ζευγάρι, που διαφωνεί σε όλα τα άλλα.

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast