Results 76 to 90 of 119
-
08-04-2024, 15:20 #76MarilouGuest
Χαίρομαι που πλέον ξεκαθαριστηκε το θέμα εφοσο πλέον αντιλαμβανομαστε όλοι πως τα θέματα αυτών που εδώ και δυο μέρες κάνουν επίθεση είναι θέμα δικό τους και όχι δικό μου φυσικά η του φόρουμ..
Είμαι χρονια εδώ και ξαφνικά ένας χαμός για ένα θέμα που έχει προκύψει ουκ ολίγες φορές και ήμουν απόλυτα βέβαιη τι έπρεπε να κάνω,όπως ήμουν σίγουροι για τις προσωπικότητες και τις αντιδράσεις ορισμένων ...
Άρα μιλάμε πως το θέμα δεν ιναι ο σκοπός που άνοιξε ένα μέλος ένα θέμα αλλά το ίδιο το μέλος...
Οπότε θα περιμένω από εδώ και πέρα να εφαρμόζεται ο ξεκάθαρος ορος του φόρουμ για όσους προσβάλουν υποτιμούν και επιτίθενται σε άλλα μέλη εδώ μέσα χωρίς κανένα λόγο...
Υπάρχει ένα ολόκληρο θέμα που το κάνει δείχνοντας πλέον την ανάγκη των ανθρώπων να βγάλουν αυτό που έχουν μέσα τους όχι γιατί παραβιαστηκαν τα ανθρώπινα δικαιώματα τους αλλά επειδή αφήνουν τις προσωπικές τους εμπαθείς να βγαίνουν στην επιφάνεια..
Και για να μιλήσουμε πλέον με αλήθεια και τι πραγνατικα ισχύει...
Στην περίπτωση που εγώ έδινα σημασια και βάρος σε όλα αυτά τα σχόλια και ήμουν ένας ανθρωπος που μπήκε σε ένα φόρουμ αυτοβοηθειας όπως ορθά υποστηρίζεται, πως θα ήμουν τώρα;
Θα με βοηθούσε όλη αυτή η ξαφνική επίθεση από το πουθενά;
Φυσικά και όχι και ξεκάθαρα ορισμένα μηνύματα θα μπορούν να γίνουν copy paste να σταλθούν στην δίωξη και να δούμε μετά τι λέει ο νόμος για cyber building και ΑΝ με επηρέασαν ψυχολογικά και έκανα καμία χαζομάρα ποιος θα ήταν αντιμέτωπος με τον νόμο αυτή τη στιγμή..
Πότε δεν ξέρετε ποιος ει αι στην άλλη άκρη ότι και να λέει οπότε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί εφόσον το παρελθόν εδώ μέσα εμένα με κάνει να έχω ζήσει και καταστάσεις που μέλος απειλούσε με αυτόχειρες και αντιμετωπίστηκε αλλιώς..
Το φόρουμ που επιτρέπει τα μέλη του να επιτίθενται σε άλλο μέλος και σίγουρα τα ίδια τα μέλη που το κάνουν διώκεται και όχι γιατί ένα μέλος του κάνει μια εργασία και συμπληρώνει ένα ερωτηματολόγιο...
Το να συμπληρώσω ένα ερωτηματολόγιο σε μια εργασία θα ήταν καταγγελία για γέλια ,πραγματικά και ας αντιληφθούμε γιατί μιλάμε...
Ειλικρινά χαίρομαι που με αφορμή αυτό το θέμα ξαναδείχβουν πλεον πολλές μασκότ του φόρουμ τι ειναι και τον λόγο που είναι εδώ , όχι πάντως για ΑΥΤΟΒΟΗΘΕΙΑ
Και το θέμα κλείνει εδώ και ελπίζω να μην ξαναδώ αλλά σχόλια...
ΑΣΠ μου θα σου απαντήσω κάποια στιγμή που δεν θα έχω τόσο δουλίτσα στο γραφείο γιατί πραγματικα το ποστ σου ειναι πολύ ενδιαφέρων , θελω να κανουμε ενα διαλογο και σε ευχαριστώ πραγματικά ,σου είμαι ευγνώμων εφοσο πλέον έφυγε από τη εση και αυτο το τοξικο κλίμα.Last edited by Marilou; 08-04-2024 at 15:40.
- 08-04-2024, 15:45 #77
Marilou εχεις δικιο σε αυτα που λες πολυ κακια βγαζου καποιοι ανθρωποι αντι να βοηθα ο ενας τον αλλον πεφτει κλωτσομπουνιδι νοερα .
αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα
08-04-2024, 15:47 #78
Ποιος σου έκανε επίθεση εσένα κυρία μου; Κανείς δεν σε χαρακτήρισε. Για δες τα μηνυματάκια σου που σβήστηκαν επειδή ΕΣΥ προσβάλλεις ένα μέλος, την WildHoney κατάπτυστα που στο κάτω κάτω να στο πούμε και στα ίσια εκείνη ανήκει σε ένα φάσμα όπως έχει δηλώσει ενώ εσύ σε κανένα και το εκμεταλλεύτηκες αυτό. Ποιος δέχτηκε μπούλινγκ και μπορεί να χρησιμοποιήσει την ηλεκτρονική δίωξη; Έμπαινε κυρά μου και θα δούμε.
Και σιγά μην σε έχουμε και στην μπούκα ούτε καν σε είχαμε προσέξει, μέχρι να σε ξεσκεπάσουν ή και να ξεσκεπαστείς μόνη σου ποιες είναι οι προθέσεις σου εδώ.
Δηλαδή η χρησιμοποίηση των μελών για δικούς σου αδιόρατους σκοπούς.
Κλάψε τώρα, κάνε την δουλίτσα σου και ξεπέτα στα γρήγορα και την άσπεργκερ που τόσο σε εμπιστεύεται ενώ εσύ την έχεις για μελέτη.
08-04-2024, 15:55 #79
παιδιά μην μαλώνετε δε εχει νοημα αυτο να συμβαίνει μονον μια ασχημη εντύπωση φερνει κι ειν κριμα . οι αδιαχείριστες σαν πιο αντικειμενικοί μπορουν να δουν ποιοι δε ειν οκ εδω κι να τους απομονώσουν .
08-04-2024, 15:56 #80MarilouGuestΓι αυτο πάντα λέω Ασπ μου τον άλλον δεν μπορείς να τον αλλάξεις και δεν χρειάζεται..
Εσύ πρέπει να εξοπλιστείς απέναντι σε όλο αυτό σε βαθμό που να μην σε αγγίζει..
Αν το καταφέρεις αυτό άστους να λένε κάποια στιγμή θα βαρεθούν και πλεο όταν μιλάμε για νομοθεσίες και αστυνομίες και όλα αυτά να είμαστε περισσότερο ενημερωμένοι...
Η ανωνυμία σου προσφέρει έδαφος για πολλά..
Το πως θα τα λάβει ο άλλος όμως ποτέ δεν ξέρεις...
Δυστηχως και στο θέμα με τις θεουσες έχει ξεφύγει και μάλιστα εμ ένα μέλος γνωστό εδώ μέσα για την ευαισθησία του και με προηγούμενο σε θέμα αυτοχιαριας ..
Δεν ειβαι καλά καο συνεχίζει να δέχεται ειρωνεία και επίθεση...ευτυχώς σταμάτησε να γράφει γιατί δεν ήταν καλά και το ξέρω...
Αυτά δεν θα πω κάτι άλλο, πολύ πολύ προσοχή λοιπόν στα άτομα που κάνουν επιθέσεις, μην τους δίνεις σημασία γιατί σε βλέπω και εσένα ποκυ ευαίσθητουλα μου είσαι..
Οποίο θέμα δεν σου αρέσει απλά μην συμμετέχεις απλά τα πράγματα ...
Όπου δεν σε σέβονται αποχωρεί,καντω και θα ηρεμήσουν πολλές καταστάσεις γιατί στο τέλος θα μείνουν μόνοι τους να φαγωνονται με τα ρούχα τους δυστχως ,εφοσο όσο και να μιλάς άκρη δεν θα βγάλεις εφοσο παρουσιάζουν τα γεγονότα όπως θέλουν
.Αλλιώς αγνόηση ignore για ένα πολύ σημαντικό λόγο υπάρχει αυτή η επιλογή στο φόρουμ, καντω και άστους να λένε χωρίς να τα βλέπεις !!!
Ειναι επιλογή σε όλα τα φόρουμ Γι αυτο ακριβώς τον λόγο.Last edited by Marilou; 08-04-2024 at 16:15.
08-04-2024, 16:13 #81
δε ξερουν να συζητουν μονον να επιτίθενται μερικοι αν κατι σε ενα θεμα που σχολιαζει καποιος δε τους αρεσει . δε ειν σωστο να μην μπορεις να πεις τη γνωμη σου γιατι υπαρχει φοβος να στην πεσουν αλλοι ανθρωποι . αυτο δε ειν δημοκρατια ειναι αλο πραμα . εχεις δικιο παντος στο οτι πρεπει να φυλαγομαι γενικα απο ατομα που ειναι επιθετικα κι αγριεμενα . εχουμε τα προβληματα μας κι αντι για συμπαρασταση παρεξηγήσεις γινονται εχθρες βγαινουν χωρις λογο τι νοημα εχει ?? γι αυτο καλυτερη η μοναξια παρα με τοξικιλα φουλ απο ατομα .
08-04-2024, 16:16 #82
ναι, μπορει καποιος να παρει κειμενα και να μην το μαθετε ποτέ, οπότε σαν διαχειριση δεν μπορειτε να φερετε ευθυνη για το αν γινει αυτο, και αυτο αφορα την ΝΟΜΙΚΗ ΣΑΣ ευθυνη. η οποια δεν υπαρχει.
αυτο δεν σημαινει οτι ειναι κατι που επιτρεπεται... σημαινει ειναι κατι που επειδη δεν μπορειτε να ελεγξετε, δεν μπορει να φερετε την νομικη ευθυνη.
τι σημαινει αυτο σε απλα ελληνικα;
σημαινει, οτι αν θεωρειτε οτι πρεπει να απαγορευεται, το δηλωνετε απεριφραστα και αν καποιος εχει την ειλικρινεια να πει οτι το κανει, ή αν βρεθει καπου το υλικο αυτο και ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ εκ των πραγματων οτι το κανει, παραβιαζει αυτοματως, κανονα λειτουργιας!
οποτε, ειτε γινεται ανεπιθυμητος στο φορουμ, ειτε παιρνει την αναλογη ποινη (που δεν ξερω ποια θα ηταν ουτε με απασχολει). το να επιτρεπεται επειδη δεν μπορει να ελεγχθει, πως προκυπτει;;;
και τα πολυπροφιλα δεν μπορουν να ελεγχθουν και δεν εμπιπτουν σε κανενα νομικο ατοπημα, ωστοσο απαγορευονται ΜΕΣΑ στο φορουμ, οχι απο τα δικαστηρια, ακριβως γιατι θεωρειται "ανηθικη" συμπεριφορα. δεν βλεπω σε τι διαφερουν..
σε αλλο παραδειγμα και η συμμετοχη ανηλικων απαγορευεται.
ωστοσο αν ο αλλος δηλωσει ενηλικας, δεν μπορειτε να το ξερετε , ουτε να φερετε νομικη ευθυνη αν μπει ε δω μεσα λεγοντας ψεματα! ωστοσο, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. αν γινει αντιληπτο γιατι ειτε το δηλωσει ο ανηλικος, ειτε με καποιον τροπο αποδειχθει, πρεπει να φυγει απο δω μεσα.
δεν καταλαβαινω τι ειδους διαφορετικη εξηγηση ειναι το οτι δεν μπορειτε να το ελεγξετε. ενα σωρο παραβιασεις που μπορει να γινονται εδω μεσα, δεν μπορειτε να τις ελεγξετε. ωστοσο καποιες φορες βγαινουν στην επιφανεια και τοτε μπροειτε να τις ελεγξετε... και αλλες απαγορευσεις ειναι θεμα ηθικης. και τι λεει αυτο; οτι πρεπει να επιτραπουν;
οσον αφορα το ηθικο κομματι και τ ις συγκρισεις που κανεις με τα σοσιαλ μιντια, δεν εντοπισες μια σοβαρη διαφορα.
οποιος θελει να μιλαει δημοσιως και επωνυμως στα σοσιαλ, εν γνωσει του εκτιθεται σε ολον τον κοσμο. και δ εν μπαινει για να βοηθηθει σε κατι. ουτε δηλωνει καποια αδυναμια. συνηθως δηλωνει μια εικονα ομορφη και συχνα και πλαστη.... δικαιωμα του.
κανει δημοσιες δηλωσεις γιατι ετσι γουσταρει.
η εννοια της συζητησης αυτοβοηθειας, ειναι ταυτοσημη με την εμπιστευτικοτητα και το προστατευμενο περιβαλλον.... εξ ου και η ανωνυμια. που παντως για πολλους απο εδω δεν ειναι καθολου ανωνυμια μιας και συμμετεχουν καμια 10ρια χρονια ο καθενας και μονο ανωνυμοι δεν ειναι. αλλα δεν ειναι τοσο θεμα επωνυμου η α νωνυμια, αλλα ενα καθαρα ψυχολογικο αισθημα ασφαλειας που πολλα μελη εχουν αναγκη για να γραφουν εδω μεσα, ακομα κι αν ειναι πλασματικη, μιας και οπως ειπες, ανεξαρτητα απο απαγορευσεις, οποιος θελει να αναδημοσιευει, η να συλλεγει δηλωσεις, μπορει...
εν τελει, φιλε αεον, χαλαει το κλιμα εμπιστοσυνης και ασφαλειας και την καλη διαθεση, καποιος που δηλωνει ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ οτι θα κρατησει/ χρησιμοποιησει κατα το δοκουν τις δηλωσεις και η διαχειριση δεν αντιδρα.
εμενα, δεν μου αρκει το εκ των υστερων. εξ αλλου απο αφελεια εγινε η δηλωση, οχι απο ειλικρινεια ειμαι απολυτα σιγουρη, ξεροντας το ποιον του συγκεκριμενου μελους. πηγε να παινευτει οτι εχει σχεση με εργασιες (ως ημιμαθης και ημιαγραμματη) και δεν σκεφτηκε καθολου οτι καποιοι θα φρικαρουν με αυτο.
αν το δηλωνε εκ των προτερων, ουτε εμενα θα με πειραζε. φυσικα, δεν θα συμμετειχα. αλλα δεν το δηλωσε.Last edited by Remedy; 09-04-2024 at 09:44.
08-04-2024, 22:00 #83
αντε πες τωρα, ποση διαστρεβλωση της πραγματικοτητας κανει το ατομο μεσα στο κεφαλι του, που κατηγορει τους αλλους γι αυτ α που αποδεδειγμενα κανει η ιδια, ενωπιον ολων μαλιστα...
τι να πει κανεις. κριμα τα λεφτα που δινει στην ψυχοθεραπεια, αν δεν μπορει να συνειδητοπoιησει ποτε εξαπολυει υβρεολογια πεζοδρομιακου επιπεδου επειδη η κοπελα της ειπε οτι ειναι απαραδεκτο αυτο που δηλωσε οτι θα κανει και δεν θα συνεργαστει...Last edited by Remedy; 09-04-2024 at 08:07.
09-04-2024, 03:08 #84
Ναι αγαπητή ιεματοθέτρια μπορεί να αλλάξει....όταν όμως μιλάμε για σοβαρά τραύματα χρειάζεται η συνδρομή ειδικού ψυχικής υγείας και αυτό μπορεί να διαρκέσει χρόνια....Αν κάποιος δεν θέλει να βοηθήσει τον εαυτό του,όντας ενήλικος είναι δικαίωμά του και κανείς δεν μπορεί να επέμβει στις επιλογές του
09-04-2024, 09:15 #85MarilouGuest
Καλημερα μας ελπιζω να ειστε πολυ καλυτερα απ οτι χθες !
Αληθεια Ασπ μου τι σημαινει για εσενα ο ορος φιλια;
Ενα φιλος που θες να εχεις στην ζωη σου ,θελεις να εχει ολα υατα τα χαρακτηριστικα ;
Ενας τετοιος ανθρωπος μπορει να θεωρηθει φιλος ;
Για εμενα οχι, γιατι αλλιως ορίζω την εννοια της αληθινης φιλιας στην ζωη μου οποτε δεν θα με πειραζε καθολου αν ενας τετοιος ανθρωπος δεν με ηθελε κοντα του ..Ισα ισα καλο θα μου εκανε.Ουτε αξιος2 αναφορας δεν θα ηταν ...
Δεν ειναι τυχαιο αυτο που λενε ¨δειξε μου τον φιλο σου να σου πω ποιος εισαι "
δε ξερουν να συζητουν μονον να επιτίθενται μερικοι αν κατι σε ενα θεμα που σχολιαζει καποιος δε τους αρεσει . δε ειν σωστο να μην μπορεις να πεις τη γνωμη σου γιατι υπαρχει φοβος να στην πεσουν αλλοι ανθρωποι . αυτο δε ειν δημοκρατια ειναι αλο πραμα . εχεις δικιο παντος στο οτι πρεπει να φυλαγομαι γενικα απο ατομα που ειναι επιθετικα κι αγριεμενα . εχουμε τα προβληματα μας κι αντι για συμπαρασταση παρεξηγήσεις γινονται εχθρες βγαινουν χωρις λογο τι νοημα εχει ?? γι αυτο καλυτερη η μοναξια παρα με τοξικιλα φουλ απο ατομα
Εδω ειναι καθαρα θεμα κοινωνικων δεξιοτήτων και τι σημαινει αυτό ;
Σαν παιδι δεν διδαχτικα απο τον γονεα μου τους βασικους κανονες της επικοινωνιας ..
Ειναι μια δεξιοτητα δυστηχως που λειπει απο την ενήλικη κοινωνια ..
Στη σχολη μου στο Καποδιστριακο μια εξαιρετη καθηγητρια μου ψυχολογος μας ειπε οτι πολλες φορες ξεκινώντας ενα ατομο ψυχοθεραπεια με το αιτημα "δεν ειμαι αποδεκτος απο τους ανθρωπους τι κανω λαθος " διαπιστωνεται οτι αυτος ο ανθρωπος ΣΑΝ παιδι δεν εμαθε ποτε τι σημειναιε ενεργητικη ακροαση ,τι σημαινει περιμενω να ολοκληρωσει ο αλλος την σκεψη του ,να τον ρψτησω ΑΝ εννοει αυτο που καταλαβα εγω και μετα να του πω και την δικη μου,τι σημαινει σεβομαι την μαθησιακη του δυσκολια και δεν την χρησημοποιω προς όφελος μου και πολλες πολλες αλλες βασικες δεξιοτητες που θα τον βοηθησουν να αντιληφθει γιατι κανει λαθος επιλογες φιλων και συνεχεια απογοητευεται ..
Η ψυχοθεραπεια ειδικα η Γνωσιακη ειναι πρωτα απ ολα εκπαιδευση βασικων κοινωνικων δεξιοτητων γι αυτο και την αγαπω πραγματικα γι αυτο και την σπουδαζω στο Καποδιστριακο !
Αρα ας δουμε πρωτα αν εμεις εχουμε πρωτα αυτες τις βασικες δεξιοτητες και μετεπειτα να κρινουμε και τους αλλους ...
Δες πιο πανω τι τοξικους διαλογους..Δυο ατομα τρωνε τις σαρκες τους και κατηγορουν ενα αγνωστο ατομο με σκοπο να εδραιωσουν μια παραλογη ιδεα που εχει τεκμηραιωθει απο ολες τις πλευρες απλα δεν την δεχονται ...
Σε τι διαλογο να μπεις με τετοια ατομα ,ποιες απο τις παραληρητικές του ιδεες να αντικρουσεις εφοσον τα ιδια δεν εχουν κανει ποτε τους ψυχοθεραπεια για να αντιληφθουν πως το θεμα ειναι αυτοι και ο τροπος που τεκμιριωνουν παραλογες ιδεες ..
Χαιρομαι παντως που ολο αυτο λαμβανει χωρα στο θεμα μου και θα συμπεριληφθει στο σκοπο του θεματος ,ουσιακα αντιλαμβανεσαι οτι λενε, οτι κατι δεν το αποδεχονται και αντι να αποχωρησουν με αξιοπρεπει καθονται και εκτιθονται και μαλιστα συμμετεχουν ,συμμετεχουν εν γνωση τους πλεον ...
Ασπ μου μαθε να μοιραζεις ΟΧΙ στην ζωη σου οταν κατι δεν σου αρεσει ..
Μοιραζοντας οχι βλεπεις τον πραγματικο χαρακτηρα του αλλου ...
Και να ξερεις ανθρωπος που μιλαει ή συμμετέχει σε πηγαδακι θαβοντας τους αλλους προκειμενου να φανει εκεινος ειναι αυτος που σε ενα δικο σου μετεπειτα ΟΧΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ οποτε γιατι να θες να ειναι φιλος σου ή να τον αφηνεις να διοχετεύει την τοξικοτητα του και στην δικη σου ζωη..
Ας τους να λενε και οπως ειπες και εσυ καλυτερα η μοναξια παρα το να εισαι διπλα σε τοξικες -αχρηστες για εμενα προσωπικοτητες εφοσον δεν εχουν να σου προσφερουν τιποτα ..Last edited by Marilou; 09-04-2024 at 09:37.
09-04-2024, 09:20 #86MarilouGuestΚαλημερα και σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση !
Φυσικα και κανεις δνε μπορει να επεμβει στις επιλογες του και ουτε χρειαζεται ΑΝ αυτο το ατομο ειναι λειτουργικο στον τροπο που εχει επιλεξει να διαχειριστει αυτη την τραυματικη του εμπειρια ..
Τι γινετε ομως που σε αυτη τη περιπτωση που το ατομο αυτο ειναι δυσλειτουργικο ;
Τι γινετε οταν ζητα να επεμβει καποιος στις επιλογες του αλλα δεν τις αντιλαμβανεται και μπαινει στην ¨παγιδα ¨ΟΙ αλλοι φταινε ;
Εμεις ΣΑΝ φιλοι του ειναι καλο να ¨γλυφουμε ¨μαζι του τις πληγες του ή ειναι καλο να τον κινητοποιησουμε εστω και με λιγο πιο σκληρο τροπο να κλείσει αυτη την πληγη που αιμοραγει ;
09-04-2024, 13:51 #87
Marilou οτι ειπες ειν ολοσωστο ειπες τα αυτονοητα κι τα λογικα για τους ανθρωπους που τα ξεχασαν . να ειναι ανθρωποι κι να εχουν φιλοτιμια αυτο τα λεει ολα .τα κουτσομπολικια παν κι ερχονται κι το γερο θαψιμο κι οι κατηγοριες .αστα το ιδιο μοτιβο ζω απο οσο με θυμάμαι γι αυτο εχω απομακρυνθει πλεον απο το κοσμο . κρατω τις αποστασεις μου εγω που καποτε ημουν μια αγκαλια για ολους γιατι νομιζα οτι οι αλλοι ειν κι αυτοι φιλικοι .δε μισω κανεναν μα δε ειμαι οπως πιο παλια να κανω φιλους μπαμ κι κατω φοβαμαι να δεσμευτώ γιατι με ακυρωνουν με αδειαζουν οι αλοι .δε θελω να υποφερω πλεον φτανει . αγαπω το κοσμο αν μπορω βοηθαω δε θελω να ενοχλω ουτε να προσβαλω αθελα εστω ομως αν με πειράξουν αντιδρω λογικο δε ειν ??
11-04-2024, 19:19 #88MarilouGuestΚαλησπερα ασπ μου πως εισαι ;
ΤΙ εννοεις οταν λες προσβαλω αθελα μου ;
να ξερεις ειναι μια προταση η οποια ειναι πλεονασμος εφοσον η προσβολη για τον καθε ανθρωπο ειναι ενας ορος ο οποιος εμπεριεχει και το προσωπικο συστημα αξιων του ,οποτε ή προσβαλεις εν γνωση σου ή σχολιαζεις τις πραξεις τους
Τι εννοω ;
Για εμενα ειναι προσβλη να βρίζω τα Θεια και δεν θα το κανω ποτε ,για καποιον απιστο ομως ειναι κατι που δεν τον προσβαλει. και το κανει ...
Το να αναφερω αυτη την πραξη αυτου του ατομου και να την συζητήσω με καποιον άλλον πιστευεις ειναι προσβολή ή κριτική ;
11-04-2024, 19:23 #89
Marilou γεια φιλη μου οπως τα ξερεις εγω εσυ ολα οκ ? γενικα το λεω οτι προσπαθω να προσεχω τι λεω μην στεναχωρήσω η θίξω αθελα αλλον ανθρωπο . αν ομως μου επιτεθουν μια δυο τρεις μπαπ τα χωνω κι εγω να αμυνθω . το να σχολιάσεις κατι που ειπε ο αλλος ειναι απλα νομιζω σχολιασμος απο ενδιαφέρον να μαθεις τι συμβαινει γυρω .εσυ σωστα το ειπες εδω παντος ευγε πολυ ωραια το ανελησες . να ρωτησω κατι ??ασχολησε με ψυχολογια κι τετοια ??? το αγαπας πιστευω οτι κανεις μιλα για αυτο εαν θες .
12-04-2024, 16:14 #90MarilouGuestφυσικα και ασχολουμε εδω και χρονια ,οχι απλα ασχολουμε σπουδαζω κανονικοτατα αλλωστε εξου και η εργασια μου ...δεν το κανω ομως με σκοπο να το εξασκησω επαγγελματικα ,αλλωστε δεν μπορω να αφησω την εταιρεια μας ..αλλωστε εξου και ξαναειμαι εδω εφοσον δεν εμπαινα πλεον εδω μεσα γνωριζοντας καποια μελη και την τοξικοτητα που υπαρχει και δεν προκειται να φυγει ....αλλωστε δεν μπορω να με φανταστω να ειμαι εδω μεσα μερα νυχτα καθε μερα για παρα πολλα χρονια χωρις να προσφερω κατι ουσιαστικο ......αυτο ειναι αρρωστια ..το εκανα για λιγους μηνες πριν καποια χρονια που ειχα θεματα και ημου κλεισμενη σπιτι ...
πολυ αγαπη ,τεραστια ηταν ονειρο η παιδοψυχολογια ...τελειωσα παιδαγωγικα ηθελα να προχωρησω τοτε αλλα μου ηρθε ενα αλλο δωρο ζωης ,ο αντρας μου και τα παιδακια μου ...μετα ηρθε και η δικη περιπετεια μπηκα θεραπευτικα σε αυτο και μετα απο παροτρυνση και της δικης μου θεραπευτριας τωρα πλεον που μεγαλωσαν τα παιδια μου και δεν χρειαζονται την μανουλα συνεχιζω την πορεια μου ..
μετα και απο την γνωματευση οτι αγγιζω και το φασμα της δυσλεξιας η σχολη για εμενα ειναι πιο βατη ...
βρες κατι που αγαπας στην ζωη σου και καντω πραξη ,ποτε δεν ειναι αργα να το ξερεις οσο χρονων και να εισαι ...σου δινει τοσο ζωη ολο αυτο και εμενα προσωπικα μου γεμισε και το κενο που αφησαν τα παιδια μου ...απο εκει που θα ημουν μεσα στη θλιψη τωρα λεω δοξα το θεο που βρισκω χρονο και το κανω !
Αλλοι σπουδαζουν το ονειρο τους και μετα κανουν οικογενεια και παιδια εγω τα εκανα με αλλη σειρα εφοσον το μεγαλυερο ονειρο ειναι τα παιδια μας !
Σπαμε τα στερεοτυπα της κοινωνιας απολαμβανοντας αυτα που μας ερχονται την στιγμη που μας ερχονται !
Το σπουδαιοτερο πτυχιο για εμενα ειναι της συζηγου και της μητερας ,αυτο θα εχω μια ζωη ολα τα αλλα ειναι λεπτομεριες !