Χρήση του περιεχομένου του φόρουμ από ειδικούς - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 28 of 28
  1. #16
    biscochicco
    Guest
    Quote Originally Posted by biscochicco View Post
    Κανονισμός εύρυθμης λειτουργίας της κοινότητας υποστήριξης του Psychology.gr


    ΕΝΟΤΗΤΑ Α

    To Psychology.gr προσφέρει τις υπηρεσίες του υπό τους κάτωθι όρους χρήσης τους οποίους ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων του δικτυακού τόπου καλείται να διαβάσει προσεκτικά και να προβεί σε επίσκεψη/χρήση των σελίδων/υπηρεσιών του, μόνο εφόσον τους αποδέχεται πλήρως:


    A1. Οι χρήστες είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για όλες τις πράξεις που διενεργούνται μέσω του προσωπικού τους ονόματος χρήστη / κωδικού πρόσβασης και γενικότερα μέσω του λογαριασμού τους (user account) και οφείλουν να δείχνουν ανάλογη επιμέλεια για τη διαφύλαξη των ανωτέρω στοιχείων. Το Psychology.gr συνιστά στους χρήστες του να λαμβάνουν όλα τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας ώστε να αποφεύγεται η παράνομη ή μη εξουσιοδοτημένη χρήση των υπηρεσιών του και του κωδικού πρόσβασης σε αυτές από τρίτα πρόσωπα. Το Psychology.gr έχει θέσει στη διάθεση των χρηστών του λειτουργία, μέσω της οποίας μπορούν οι χρήστες να προβαίνουν οποτεδήποτε επιθυμούν σε αλλαγή του προσωπικού του κωδικού πρόσβασης (password). Επίσης το Psychology.gr συνιστά στους χρήστες του να απομνημονεύουν τον κωδικό πρόσβασης (password) και να αποφεύγουν την αναγραφή του σε αντικείμενα ή σημεία που μπορούν να καταστούν προσιτά σε τρίτους. Σε κάθε περίπτωση δε που διαπιστωθεί κλοπή, απώλεια του κωδικού πρόσβασης ή/και μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού τους, οι χρήστες αναλαμβάνουν την υποχρέωση -για τη δική τους πρωτίστως εξασφάλιση- να προβαίνουν αμέσως σε αλλαγή του κωδικού πρόσβασής τους και ταυτόχρονα να ενημερώνουν τους υπευθύνους του Psychology.gr.

    A2. Μετά τη δημιουργία ενός λογαριασμού μέλους (member account) από κάποιον χρήστη, δεν είναι δυνατή η διαγραφή του λογαριασμού από τον ίδιο. Ωστόσο, αν και εφόσον συντρέχουν σημαντικοί λόγοι τους οποίους ο χρήστης θα καταστήσει γνωστούς στον administrator, τότε και μόνο υπάρχει η επιλογή να κατασταθεί ο λογαριασμός ανενεργός (τροποποίηση του username σε όνομα διαφορετικό από το υπάρχον, αφαίρεση προσωπικών στοιχείων που αναφέρονται εκεί, τροποποίηση του κωδικού ώστε ο λογαριασμός να μην είναι λειτουργικός).

    A3. Το Psychology.gr συνιστά στους χρήστες του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να προβαίνουν πάντα σε "έξοδο" (Logout) από τον λογαριασμό τους στο τέλος κάθε χρήσης των υπηρεσιών του Psychology.gr, για να αποφευχθεί η μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στο λογαριασμό τους από τρίτους.
    Το Psychology.gr δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία προκύψει από την αμέλεια των χρηστών να συμμορφωθούν με τους όρους του παρόντος.

    A.4.1 Τροποποίηση μηνυμάτων.
    Tα μέλη της Κοινότητας έχουν δυνατότητα διαγραφής των μηνυμάτων τους για το χρονικό διάστημα των 72 ωρών που αρχίζει από τη χρονική στιγμή που δημοσιεύτηκε το εκάστοτε μήνυμα. Μετά την παρέλευση του παραπάνω διαστήματος είναι κατ΄ εξαίρεση δυνατή, μόνο η τροποποίηση των μηνυμάτων κάθε χρήστη, κατόπιν συνεννόησής του με τον διαχειριστή. Ειδικότερα, ο χρήστης οφείλει να αποστείλει σχετικό e-mail στο διαχειριστή, στο οποίο θα εκθέτει τόσο την ανάγκη όσο και τους λόγους που καθιστούν κατ' εξαίρεση αναγκαία την τροποποίηση των μηνυμάτων του. Η απόφαση περί αποδοχής ή όχι του αιτήματος τροποποίησης θα λαμβάνεται από τους διαχειριστές, οι οποίοι εκτιμούν τη σπουδαιότητα του λόγου που επικαλείται το μέλος, σταθμίζουν το ενδεχόμενο κόστος που θα συνεπάγεται για το φόρουμ μια τέτοια ενέργεια με το μέγεθος της βλάβης που θα επέλθει προσωπικά στο μέλος αν δεν τροποποιηθεί το μήνυμα και σε κάθε περίπτωση συνδιαλέγονται μαζί του.

    Α.4.2. Διαγραφή μηνυμάτων.
    Εφόσον συντρέχουν εξαιρετικά σπουδαίοι λόγοι οι οποίοι δικαιολογούν την διαγραφή ορισμένου μηνύματος, όπως είναι ενδεικτικά ο κίνδυνος της ψυχικής ή της σωματικής υγείας μέλους, η αναστάτωση της προσωπικής του ζωής λόγω αποκάλυψης της κοινωνικής του ταυτότητας και άρσης της ανωνυμίας του, καθώς και κάθε άλλη περίπτωση που καθιστά το μέτρο της τροποποίησης του μηνύματος μη επαρκές, το μέλος δικαιούται να ζητήσει με e-mail την μερική μόνο διαγραφή ορισμένων δημοσιεύσεών του, εκθέτοντας αναλυτικά τους εξαιρετικά σπουδαίους λόγους που συντρέχουν στην περίπτωσή του. Στην περίπτωση αυτή η διαγραφή του μηνύματος καθίσταται υποχρεωτική για τους διαχειριστές, μόνο εφόσον η απλή τροποποίηση του μηνύματος δεν επαρκεί για να αποσοβηθεί ο κίνδυνος τον οποίο επικαλείται ο χρήστης.

    Στις λοιπές περιπτώσεις, η απόφαση περί αποδοχής ή όχι του αιτήματος μερικής διαγραφής λαμβάνεται από τους διαχειριστές οι οποίοι εκτιμούν την συνδρομή των ανωτέρω λόγων που επικαλείται το μέλος, σταθμίζουν κατά τα ανωτέρω το ενδεχόμενο κόστος που θα συνεπάγεται για το φόρουμ μια τέτοια ενέργεια με το μέγεθος της βλάβης που θα επέλθει προσωπικά στο μέλος αν δεν διαγραφεί το μήνυμα και σε κάθε περίπτωση συνδιαλέγονται μαζί του.
    Το αίτημα μερικής διαγραφής κάποιων δημοσιεύσεων μπορεί να συνδυαστεί με αίτημα μερικής τροποποίησης των λοιπών επίμαχων σημείων.

    καμια απαντηση δεν εχω λαβει προσωπικα. συνδιαλεγονται αραγε??

  2. #17
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Planet Love
    Posts
    24,133
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Σκέψου τι θα μας έγραφε αν η ζωή της δεν ήταν Όλο Συναισθήματα, χα χαα
    Αυτά είναι! Μου αρέσει ιδιαίτερα όταν καταφέρνουν από
    μόνοι τους να τραβήξουν τη μάσκα από το πρόσωπό τους... Σε τρομάζει λιγάκι
    τι είναι από κάτω. Είναι σαν την χιονάτη με ένα ηλεκτρικό πριόνι, μουαχ
    χαχαχαχα!
    ισχυει..
    αλλα εμενα ετσι μ αρεσει. ακριβως, ετσι. να βγαζουν μονοι τους την μασκα του καλουλη, χωρις να γινονται κλωτσοπατιναδες εδω μεσα. εχουμε κι αλλες δουλειες..

    υπαρχουν συναισθηματα και συναισθηματα, ομως. δεν διευκρινιστηκαν...
    σε καποια, ειναι οπωσδηποτε μεσα, οποτε, σωστο το τσιτατο...

  3. #18
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    Αθήνα
    Posts
    2,016
    Quote Originally Posted by Marilou View Post
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση. .

    Πρέπει να φας ένα μπαν τώρα που επιτίθεσαι σε ανυπεράσπιστο μέλος που το μόνο που σου είπε είναι να μην χρησιμοποιείς τις απαντήσεις του και τα βιώματα του. Κι εσύ τι κάνεις; Κάθεσαι και το βρίζεις και το χαρακτηρίζεις σε ένα φόρουμ ΑΥΤΟΒΟΗΘΕΙΑΣ όπως σέβεσαι και καλά, που όπως φαίνεται δεν έχεις σεβαστεί τίποτα. Η διαχείριση να διαβάζει ότι ακόμη αυτό το μέλος χρησιμοποιεί το θρεντ της για πληροφορίες και γράφει αδιάντροπα, δηλαδή τι άλλο θέλει για να της κάνει μπαν και να της κλείσει το θέμα της;
    Last edited by Aeon; 08-04-2024 at 13:48.

  4. #19

  5. #20
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2022
    Location
    αθηνα
    Posts
    1,967
    ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΛΙΚΕς ΕΔΩ ΑΤΟΜΑ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΚΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΕΙς ΣΕ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙς ΤΟΥς ΟΠΩς ΑΥΤΩΝ .ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΤΑΠΩΝΟΥΝ ΤΟΥς ΑΛΛΟΥς ΚΑΙ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥς ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ . ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΧΕΙς ΑΛΛΕς ΑΠΟΨΕΙς ΚΙ ΝΑ ΤΙς ΠΑΡΑΘΈΤΕΙς ΚΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΟΡΙΕΣΕ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΚΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙς ΕΣΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙς ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ . ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΛΑΘΟς ΚΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕ ΕΧΟΥΝ ΕΠΗΡΕΑΣΜΌ ΠΡΟς ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΞΕΧΟΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟς ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ Η Marilou ΠΑΡΕΙ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΔΩ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗς ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΥΝΕΝΕΣΟΥΝ ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ Η ΟΧΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΟΜΟΡΦΑ ΚΙ ΩΡΑΙΑ .
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

  6. #21
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Βουλγαρια
    Posts
    3,403
    Quote Originally Posted by asperger39 View Post
    ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΛΙΚΕς ΕΔΩ ΑΤΟΜΑ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΚΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΕΙς ΣΕ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙς ΤΟΥς ΟΠΩς ΑΥΤΩΝ .ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΤΑΠΩΝΟΥΝ ΤΟΥς ΑΛΛΟΥς ΚΑΙ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥς ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ . ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΧΕΙς ΑΛΛΕς ΑΠΟΨΕΙς ΚΙ ΝΑ ΤΙς ΠΑΡΑΘΈΤΕΙς ΚΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΟΡΙΕΣΕ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΚΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙς ΕΣΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙς ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ . ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΛΑΘΟς ΚΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕ ΕΧΟΥΝ ΕΠΗΡΕΑΣΜΌ ΠΡΟς ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΞΕΧΟΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟς ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ Η ΜΑΡΙΛΟΥ ΠΑΡΕΙ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΔΩ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΥΝΕΝΕΣΟΥΝ ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ Η ΟΧΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΟΜΟΡΦΑ ΚΙ ΩΡΑΙΑ .
    Τα καλοπαιδα, παλι απ'εξω απ'τη κλικα σε αφησαν, ντροπη τους...

  7. #22
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Planet Love
    Posts
    24,133
    Originally Posted by Marilou
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.

    τωρα ΑΝ εισαι ολα αυτα σκεψου το εγω δεν θα σου πω δημοσια τι άποψη εχω εφοσον δεν με αφορα ..ελπιζω να σε καλυψα και σε αυτο και σε ευχαριστω για την συμμετοχη σου στο θεμα μου οι αποωεις σου ακομα και αυτες να ξερις προσμερτουνται !
    το διευκρινιζω για ειπες περι ηθικης κατι ..

    τελος για σημερα παμε λιγο και στην εξω ζωη να παρει ο εγκεγαλος οξυγο στο συστηνω απο το να καθεσαι ολη μερα εδω μεσα και να εισπρατεισ τοξικοτητα ..μονο αυτοβοηθεια δεν ειναι ,καλα να περασεις οτι και να κανεις


    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Πρέπει να φας ένα μπαν τώρα που επιτίθεσαι σε ανυπεράσπιστο μέλος που το μόνο που σου είπε είναι να μην χρησιμοποιείς τις απαντήσεις του και τα βιώματα του. Κι εσύ τι κάνεις; Κάθεσαι και το βρίζεις και το χαρακτηρίζεις σε ένα φόρουμ ΑΥΤΟΒΟΗΘΕΙΑΣ όπως σέβεσαι και καλά, που όπως φαίνεται δεν έχεις σεβαστεί τίποτα. Η διαχείριση να διαβάζει ότι ακόμη αυτό το μέλος χρησιμοποιεί το θρεντ της για πληροφορίες και γράφει αδιάντροπα, δηλαδή τι άλλο θέλει για να της κάνει μπαν και να της κλείσει το θέμα της;

    αν ειναι ετσι οι wannabe ειδικοι (συμβουλοι στην καλυτερη), φαντασου πως ηταν ανειδικευτοι...
    Last edited by Aeon; 08-04-2024 at 13:48.

  8. #23
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Planet Love
    Posts
    24,133
    Quote Originally Posted by biscochicco View Post
    καμια απαντηση δεν εχω λαβει προσωπικα. συνδιαλεγονται αραγε??
    αν εχεις μετανοιωσει, να τους το πεις παντως.
    γιατι μπορει να ερθει ξαφνικα ενας αποκλεισμος, κι εσυ να θες να μεινεις.
    ο,τι απο τα δυο κι αν θες, στειλε ενα προσωπικο μηνυμα ειτε στον αεον, ειτε στην τεχνικη υποστηριξη (μειλ).

  9. #24
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    972
    Εγώ μέχρι να πάρει ο εγκέγαλό μου οξυγό, εδώ θα μείνω. χα χα

  10. #25
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Planet Love
    Posts
    24,133
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Εγώ μέχρι να πάρει ο εγκέγαλό μου οξυγό, εδώ θα μείνω. χα χα
    αχαχαχαχαχαααα
    αν παρει ο εγκελαδος σου, αντι για τον εγκεγαλο, δεν μετραει, να ξερεις...

  11. #26
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    Αθήνα
    Posts
    2,016
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    .μονο αυτοβοηθεια δεν ειναι ,καλα να περασεις οτι και να κανεις[/I][/FONT][/COLOR]




    αν ειναι ετσι οι wannabe ειδικοι (συμβουλοι στην καλυτερη), φαντασου πως ηταν ανειδικευτοι...
    Γενικά έχω περισσότερη εμπιστοσύνη στην WildHoney να με ψυχαναλύσει παρά στην μαρή..λουλουδού.

  12. #27
    biscochicco
    Guest
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αν εχεις μετανοιωσει, να τους το πεις παντως.
    γιατι μπορει να ερθει ξαφνικα ενας αποκλεισμος, κι εσυ να θες να μεινεις.
    ο,τι απο τα δυο κι αν θες, στειλε ενα προσωπικο μηνυμα ειτε στον αεον, ειτε στην τεχνικη υποστηριξη (μειλ).
    δεν θα ταραχτω αν φαω ban, θα ταραχτω αν φαω ban και τα κειμενα μου συνεχισουν να υπαρχουν εδω μεσα

  13. #28
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Planet Love
    Posts
    24,133
    Quote Originally Posted by biscochicco View Post
    δεν θα ταραχτω αν φαω ban, θα ταραχτω αν φαω ban και τα κειμενα μου συνεχισουν να υπαρχουν εδω μεσα
    φας δεν φας μπαν, τα κειμενα σου θα μεινουν εδω μεσα. παντα ετσι συμβαινει

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Γνώμη για ειδικούς
    By irene22 in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή
    Replies: 2
    Last Post: 02-11-2020, 10:55
  2. ΙΨΔ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ
    By eleni.p in forum Ψυχαναγκασμοί - Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή
    Replies: 12
    Last Post: 28-02-2017, 18:36
  3. Προσοχη στους ''Ειδικους''
    By marulenia in forum Γενικά για τις Διατροφικές Διαταραχές
    Replies: 19
    Last Post: 02-12-2014, 11:17
  4. Freud και κατανόησή του από μη-ειδικούς.
    By kostbill in forum Συζητήσεις Ψυχολογικού Ενδιαφέροντος
    Replies: 21
    Last Post: 26-05-2011, 20:42
  5. Section γενικού περιεχομένου
    By WeepingMoon_ed in forum Σχόλια, προτάσεις, προβλήματα
    Replies: 6
    Last Post: 18-11-2009, 07:02

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •