Παιδι - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 25 of 25

Thread: Παιδι

Senior Member
    Me272 αυτο φερνει αρνητικη ενεργεια μην το κανεις μανουλα μου η ζηλια ειν κακο πραγμα . οτι φερει η ζωη ας λεμε να εχουμε υγεια το σπιτι μας κι το φαι μας . αν τα πραγματα δε ερχονται οπως θελαμε ειν οι καταστασεις η λαθος επιλογες αστοχες . μην εχεις σκεψεις κακες μεσα σου αυτες σε μπλοκαρουν κι πονας . πχ εγω δε εχω φιλους ουτε με αγαπαει κανεις μια ζωη απορριψη δεχομαι κι κακια απ τους αλλους . το οτι αυτα ζω με μια μανα θετη που με εχει απλα σα παρακορη της δε με κανει να ζηλευω οταν κοιτω κοσμο να ειν καλα κι χαρουμενος .μονον παραπονο εχω μεσα μου λεω να ειν καλα κι αυτοι κι εγω αν ποτε βρω μια ψυχη ανθρωπινα να με δεχτεί . παλεψε τις σκεψεις αυτες μεσα σου για να εχεις γαληνη στη ψυχη μην ταραζεσαι . αυτα ολα ειν στη ζωη σα μαθήματα να γινομαστε πιο δυνατοι κι σοφοι .
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Junior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Ο εαυτος σου σε αποδεχεται;
    Τώρα ανοίγεις μεγάλη κουβέντα.
    Όχι απόλυτα. Άλλα όχι εξαιτίας του αν θα καταφέρω ή όχι να κάνω παιδί

Junior Member
    Quote Originally Posted by asperger39 View Post
    Me272 αυτο φερνει αρνητικη ενεργεια μην το κανεις μανουλα μου η ζηλια ειν κακο πραγμα . οτι φερει η ζωη ας λεμε να εχουμε υγεια το σπιτι μας κι το φαι μας . αν τα πραγματα δε ερχονται οπως θελαμε ειν οι καταστασεις η λαθος επιλογες αστοχες . μην εχεις σκεψεις κακες μεσα σου αυτες σε μπλοκαρουν κι πονας . πχ εγω δε εχω φιλους ουτε με αγαπαει κανεις μια ζωη απορριψη δεχομαι κι κακια απ τους αλλους . το οτι αυτα ζω με μια μανα θετη που με εχει απλα σα παρακορη της δε με κανει να ζηλευω οταν κοιτω κοσμο να ειν καλα κι χαρουμενος .μονον παραπονο εχω μεσα μου λεω να ειν καλα κι αυτοι κι εγω αν ποτε βρω μια ψυχη ανθρωπινα να με δεχτεί . παλεψε τις σκεψεις αυτες μεσα σου για να εχεις γαληνη στη ψυχη μην ταραζεσαι . αυτα ολα ειν στη ζωη σα μαθήματα να γινομαστε πιο δυνατοι κι σοφοι .
    Το ξέρω ότι είναι μαύρες σκέψεις και ότι μόνο κακό μου κάνουν. Αλλά δυστυχώς τα σκέφτομαι. Και μετά γεννιόνται και άλλες σκέψεις ότι ίσως να μην είμαι αξία να γίνω μάνα ή ο Θεός δεν θέλει κ.α.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Me272 View Post
    Τώρα ανοίγεις μεγάλη κουβέντα.
    Όχι απόλυτα. Άλλα όχι εξαιτίας του αν θα καταφέρω ή όχι να κάνω παιδί
    Τεσπα, εγω πιστευω πως πρεπει να πας να τα πεις σε ψυχιατρο για να παρεις μια επισημη γνωμη.

Senior Member
    αχ σα να ακουω τη θετη μανα μου που αυτα λεει γιατι κι αυτη ηθελε να κανει παιδια δε τα κατάφερε γιατι ο ενας γαμπρος της ξινίζε ο αλλος της βρωμίζε ηθελε τον πρίγκιπα . στα 44 προσπάθησε αφου τοτε παντρεύτηκε πεθανε το παιδι που γεννησε κι μετα εψαχνε να υιοθετήσει κι με πηρε αλλα ηθελε αγορι ειν το απωθημενο της . απ τοτε εχω περασει τα πανδινα ξεσπα πανω μου τα νευρα της για ολα εγω της φταίω αυτα την εφαγαν τη κατεστρεψαν . αυτη ειν μια αλλη περιπτωση απ τη δικη σου ομως η ζηλια ποτε δε ειχε καλη καταληξη .γιαυτο σου λεω μην κανεις το ιδιο κι εσυ μανουλα μου .κοιτα το καλυτερο για σενα κι αυτους που αγαπας προσπαθησε να κανεις παιδακι οτι μπορεσεις θα το παλέψεις εσυ κρατα γερα .να πας κι σε εναν ψυχολο να μιλήσεις για αυτο κι να πει κι αυτη γνωμη . να θυμασαι οτι ο θεος αφηνει το κοσμο λευτερο να κανει οτι νομιζει δε επεμβαινει . ειν κι συνθηκες οι καταστασεις που τα φερνουν ετσι κι οτι σχεδιαζαμε δε βγηκε .

Junior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Τεσπα, εγω πιστευω πως πρεπει να πας να τα πεις σε ψυχιατρο για να παρεις μια επισημη γνωμη.
    Ίσως θα βοηθούσε η ψυχανάλυση. Όπως και να έχει ευχαριστώ!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Me272 View Post
    Ίσως θα βοηθούσε η ψυχανάλυση. Όπως και να έχει ευχαριστώ!
    Παρακαλω. Ψυχοθεραπεια εννοεις, αναλογα απο τις δυνατοτητες σου. Φανταζομαι πρεπει να πας για διαγνωση σε ψυχιατρο του ταμειου σου, να δει μηπως εχεις καταθλιψη. Δεν ξερω πως πανε αυτα γαφειοκρατικα.

Senior Member
    αυτο ειναι σωστο που λεει πρεπει να πας να δεις μην κι εχεις κατάθλιψη κι σε βασανίζει .

Senior Member
    Το ποστ έπρεπε να λέγεται όταν το παιδί γίνεται εμμονή
    Και φυσικά μπορείτε να κάνετε εξωσωματική αν θέλετε πράγματι να κάνετε πικογένεια,αλλά δεν χρειάζεται να γίνεται αυτοσκοπός,τον τελευταίο λόγο τον έχει ο Θεός,εσείς μπορείτε απλά να προσπαθήσετε ανθρώπινα....εξάλλου τα παιδιά δεν είναι εύκολο κομματάκι...καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνετε....και φυσικά όπως προείπε κάποιος η λύση της υιοθεσίας είναι η μέγιστη απόδειξη αγάπης!

Banned
    Σου εύχομαι, να αποκτήσετε και ένα και δύο και τρία . Η σχέση σου πολύ δυνατή κ από τα δύο μέρη . Τα θέλω σου να γίνουν πραγματικότητα!

Page 2 of 2 FirstFirst 12