Παιδι
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 25

Thread: Παιδι

Junior Member

Παιδι

Καλησπέρα και από μένα . Είμαι καινούρια στο φόρουμ και θα ήθελα να μοιραστώ και εγώ τον προβληματισμό μου. Εδώ και 7 χρόνια έχω μια σχέση με έναν καταπληκτικό και πολύ υποστηρικτικό άνθρωπο. Εδώ και 4 χρόνια προσπαθούμε να κάνουμε παιδί. Τα 3 προηγούμενα χρόνια υπήρχαν διαστήματα που είμασταν χώρια (λόγω της δουλειάς μου) οπότε οι προσπάθειές μας έγιναν πιο εντατικές από το καλοκαίρι και μετά. Κάναμε τις απαιτούμενες εξετάσεις , υπάρχουν κάποιες δυσκολίες, παίρνουμε κάποιες βιταμίνες και περιμένουμε. Όλη αυτή η κατάσταση , εμένα με έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό . Νιώθω συνέχεια άσχημα, έχω κακή διάθεση, πολλά νεύρα και κλείνομαι στον εαυτό μου και στο σπίτι μου. Αρνούμαι να βγω έξω, να δω φίλους μας γιατί νιώθω ότι ζηλεύω που εκείνοι έχουν τις οικογένειές τους και εγώ όχι. Δεν ξέρω πως να διαχειριστώ όλο αυτό που νιώθω.

Senior Member
    Λογικο δεν ειναι; Η αναπαραγωγη ειναι απο τα βασικοτερα στο βιολογικο προγραμματισμο μας. Ειμαστε προγραμματισμενοι να διακοπτουμε ακαρπες σχεσεις και αυτο σου βγαινει σε αγχος.

Junior Member
    Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν ξέρω αν είναι λογικό το άγχος και τα νεύρα. Ξέρω όμως ότι έχω επηρεαστεί τόσο πολύ που δεν έχω όρεξη να κάνω τίποτα και νιώθω να χάνω τον εαυτό μου.

Senior Member
    μηπως ειναι μια καλη ιδεα αν θες να υιοθετήσεις παιδακι ???
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Junior Member
    Quote Originally Posted by asperger39 View Post
    μηπως ειναι μια καλη ιδεα αν θες να υιοθετήσεις παιδακι ???
    Δεν έχω πάει τόσο μακριά την σκέψη μου . Είμαι 30 χρονών, ο γιατρός μου, μας πρότεινε σαν λύση την εξωσωματική. Η οποία όμως με τρομάζει και με αγχώνει σαν διαδικασία ακόμα περισσότερο.

Senior Member
    Φαντασου να μην ειχες φαϊ να φας, δεν θα φοβοσουν για το μελλον; Η αναπαραγωγη ειναι φυσιολογικη λειτουργια και αναγκη, φοβασαι αν εισαι φυσιολογικος ανθρωπος, αν θα σε αποδεχτει ο αλλος εαν δεν μπορεις.

Senior Member

Lightbulb

Me272 παντα υπαρχει μια αλλη σκεψη αν καποιος δρομος εχει εμπόδιο υπαρχουν κι παράδρομοι που βγάζουν σε ωραιο προορισμο που κι αυτος αξιζει .

Junior Member
    Me272 παντα υπαρχει μια αλλη σκεψη αν καποιος δρομος εχει εμπόδιο υπαρχουν κι παράδρομοι που βγάζουν σε ωραιο προορισμο που κι αυτος αξιζει .
    Είναι πολύ όμορφο αυτό που λες και πολύ αληθινό. Απλά όσο εγωιστικό και αν ακουστεί θέλω να προσπαθήσω να κάνω το δικό μου παιδί. Να βιώσω όλη την διαδικασία της εγκυμοσύνης. Να το νιώθω μέσα μου να μεγαλώνει .

Senior Member

Thumbs up

δε ειν καθολου εγωιστικο απλα αν δε γινεται ετσι υπαρχει κι αυτος ο δρομος εσυ οτι νιωθεις ειν κατι που εσυ θα αποφασίσεις αφορα εσενα κι ο λογος ειν σε σενα . οτι κι αν γινει οπως τα φερει η ζωη ολόψυχα ευχομε να ειν μονον για καλο κι χαρα να σου φερει . :)

Senior Member
    δε ειν καθολου εγωιστικο απλα αν δε γινεται ετσι υπαρχει κι αυτος ο δρομος εσυ οτι νιωθεις ειν κατι που εσυ θα αποφασίσεις αφορα εσενα κι ο λογος ειν σε σενα . :)
    Φαντασου οτι δεν μπορεις να κανεις τα κακα σου και καποιος να σου πει δεν πειραζει εγω εκανα.

Junior Member
    δε ειν καθολου εγωιστικο απλα αν δε γινεται ετσι υπαρχει κι αυτος ο δρομος εσυ οτι νιωθεις ειν κατι που εσυ θα αποφασίσεις αφορα εσενα κι ο λογος ειν σε σενα . οτι κι αν γινει οπως τα φερει η ζωη ολόψυχα ευχομε να ειν μονον για καλο κι χαρα να σου φερει . :)
    Ευχαριστώ πολύ , μακάρι να συμβεί. Το θέλουμε πολύ και οι 2.
    Απλά πρέπει να προσπαθήσω να μετριάσω το άγχος μου γιατί με επηρεάζει άσχημα.

Junior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Φαντασου να μην ειχες φαϊ να φας, δεν θα φοβοσουν για το μελλον; Η αναπαραγωγη ειναι φυσιολογικη λειτουργια και αναγκη, φοβασαι αν εισαι φυσιολογικος ανθρωπος, αν θα σε αποδεχτει ο αλλος εαν δεν μπορεις.
    Όχι δεν νομίζω ότι είναι θέμα αποδοχής . Προσπαθώ να κάνω παιδί γιατί θέλω να κάνω παιδί. Δεν το κάνω για να με αποδεχτεί "κάποιος"

Senior Member

Thumbs up

Me272 δε υπαρχει πιο ωραιο πραμα απ το να θες να γίνεις μαμα ιερο πολυ αυτο .κοιτα την υγεια σου νασε ηρεμη γιατι η ηρεμια ειν η μονη διαδρομή που θα σου φερει κατι όμορφο στη ζωη σου ακολουθά την δε θα σε προδώσει . οσο μπορείς ναχεις μεσα σου γαλήνη σκεψου οσο μπορεις μονον ομορφα πραματα . :)

παρε μουσικουλα να ακους να νιωθεις ομορφα :)

https://www.youtube.com/watch?v=KhHm1Xki5Vk

Junior Member
    Me272 δε υπαρχει πιο ωραιο πραμα απ το να θες να γίνεις μαμα ιερο πολυ αυτο .κοιτα την υγεια σου νασε ηρεμη γιατι η ηρεμια ειν η μονη διαδρομή που θα σου φερει κατι όμορφο στη ζωη σου ακολουθά την δε θα σε προδώσει . οσο μπορείς ναχεις μεσα σου γαλήνη σκεψου οσο μπορεις μονον ομορφα πραματα . :)

παρε μουσικουλα να ακους να νιωθεις ομορφα :)

https://www.youtube.com/watch?v=KhHm1Xki5Vk

Την δεδομένη στιγμή δεν νιώθω καθόλου γαλήνη και ηρεμία. Με έχει επηρεάσει πολύ και στην καθημερινότητα μου. Νιώθω ζήλεια όταν ακούω ότι κάποια γνωστή μου είναι έγκυος. Δεν θέλω να συναναστρέφομαι ανθρώπους που έχουν παιδιά. Αγχώνομαι για τις γόνιμες μέρες για να μην χάσω την ωορρηξία μου. Και γενικά το σκέφτομαι συνέχεια και δεν έχω όρεξη για τίποτα άλλο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Me272 View Post
    Όχι δεν νομίζω ότι είναι θέμα αποδοχής . Προσπαθώ να κάνω παιδί γιατί θέλω να κάνω παιδί. Δεν το κάνω για να με αποδεχτεί "κάποιος"
    Ο εαυτος σου σε αποδεχεται;

Page 1 of 2 12 LastLast