απορίες για σχέση
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
    Junior Member

απορίες για σχέση

Γεια σας,
    εδω και 2 μηνες εχω μια σχεση με μια κοπελα(εγω ειμαι 17 και αυτη 18)ειμαστε πολυ ερωτευμενοι αλλα υπαρχει ενα θεμα...στις αρχες ειχε ενα αγχος που μου το ελεγε συχνα.."φοβαμαι μη σε χασω"βρηκα βεβαια απο που προηρθε..την αγχοσαν οι γονεις της αναφεροντας της μελοντικα πραγματα..τελος παντον...θα ηθελα να μου δωσετε μερικες συμβουλες για το τι πρεπει να προσεξω και να αποφυγω στις κινήσεις μου γενικα...γιατι δε θέλω να τη χασω απο καποιο λαθος μου....(πραγματα που μπορει να προκαλέσουν πρόβλημα σαυτην την ηλικια δηλαδη..)

Originally posted by Nikos15
    Γεια σας,
    εδω και 2 μηνες εχω μια σχεση με μια κοπελα(εγω ειμαι 17 και αυτη 18)ειμαστε πολυ ερωτευμενοι αλλα υπαρχει ενα θεμα...στις αρχες ειχε ενα αγχος που μου το ελεγε συχνα..\"φοβαμαι μη σε χασω\"βρηκα βεβαια απο που προηρθε..την αγχοσαν οι γονεις της αναφεροντας της μελοντικα πραγματα..τελος παντον...θα ηθελα να μου δωσετε μερικες συμβουλες για το τι πρεπει να προσεξω και να αποφυγω στις κινήσεις μου γενικα...γιατι δε θέλω να τη χασω απο καποιο λαθος μου....(πραγματα που μπορει να προκαλέσουν πρόβλημα σαυτην την ηλικια δηλαδη..)
    θα φανω κυνικος ισως αλλα εδω οι γονεις επαιξαν το παιχνιδι υπερ σου!
    οσο την αγαπας και αυτη σου λεει δεν θελω να σε χασω μην ξαναρθεις εδω για το ιδιο θεμα γιατι μαλλον θα το χαλασουμε παρα να το φτιαξουμε!!!
    γιατι ο ερωτας σημαινει εξαρτηση και απο οτι φαινεται μαλλον καλα δεμενους σας βλεπω αναμεταξυ σας !
    Αν δεις τιποτα σημαδια ανιας τοτε μονο ξαναελα εδω γιατι αν μας παρουν μυρωδια ισως κοψουν το ποστ σου γιατι εισαι ανηλικος !
    χαχαχαχαχα

Senior Member
    δε νομιζω οτι ειναι εξαρτηση ο ερωτας... εξαρτηση δεν ειναι κατι υγειηνο κ απορω που το χρησιμοποιεις ετσι. αμα ο αλλος βρισκεται επειδη \"αναγκαζεται\" μαζι σου και οχι επειδη το επιθυμει τοτε μαλλον σε βλεπει σα ναρκωτικο και οχι οπως εισαι..

Νικο λαθη ολοι κανουμε το θεμα ειναι πως τα αντιμετωπιζουμε, μη βαζεις κανονες στον εαυτο σου ωστε να τα αποφυγεις, κανε οτι λεει η καρδια σου κ τα αισθηματα σου στον ερωτικο τομεα και αμα εισαι ειλικρινης κ μιλας ξεκαθαρα με τη συντροφο σου ολα θα πανε καλα . Και αμα τελοσπαντων νομισεις οτι εκανες λαθος απλα εξηγα της τη σκεφτοσουν, ανθρωπος εισαι .. κανεις δεν ειναι τελείως τέλειος ;)

Originally posted by Lef
    δε νομιζω οτι ειναι εξαρτηση ο ερωτας... εξαρτηση δεν ειναι κατι υγειηνο κ απορω που το χρησιμοποιεις ετσι. αμα ο αλλος βρισκεται επειδη \"αναγκαζεται\" μαζι σου και οχι επειδη το επιθυμει τοτε μαλλον σε βλεπει σα ναρκωτικο και οχι οπως εισαι..

Νικο λαθη ολοι κανουμε το θεμα ειναι πως τα αντιμετωπιζουμε, μη βαζεις κανονες στον εαυτο σου ωστε να τα αποφυγεις, κανε οτι λεει η καρδια σου κ τα αισθηματα σου στον ερωτικο τομεα και αμα εισαι ειλικρινης κ μιλας ξεκαθαρα με τη συντροφο σου ολα θα πανε καλα . Και αμα τελοσπαντων νομισεις οτι εκανες λαθος απλα εξηγα της τη σκεφτοσουν, ανθρωπος εισαι .. κανεις δεν ειναι τελείως τέλειος ;)
    η γλωσσα μας οντως ειναι πολυ πλουσια με ποιητικοτερες λεξεις απο αυτη που χρησιμοποιησα για να δωσω εμφαση στην πιο σημαντικη ιστορικα τουλαχιστον φραση
    \" the strongest addiction is love\"
    Πιστεψε με δεν το εκανα καθολου μα καθολου τυχαια!
    Η παγκοσμια στροφη της νεολαιας να μειωσει την μεση ηλικια γαμου στις δυτικες κοινωνιες δεν ειναι καθλου μα καθολου τυχαια! Γιατι πολλα παιδια σημερα , μεγαλωσαν αναμεσα σε καυγαδες γονεων και χωρισμους!
    Να που μεσα απο τα κοπρανα της κοινωνικης μας πραγματικοτητας αναδυεται ενστικτωδως μια πολυ ανθρωπινη και πολυ ωριμη αντιδραση που δινει λυσεις εκει που οι ειδικοι σηκωνουν τα χερια ψηλα!
    Γ....ε γιατι χανομαστε....

στην πιο βορεια πολη της ταυλανδης στο μουσειου του οπιου διαβασα καποτε τα εξης
    Το οπιο εισηχθει στην Ασια για να καλυψει τις αναγκες του στρατου του Μ.Αλεξανδρου το 330 ΠΧ
    Ενα φαρμακο σε μια δοση θεραπευει και σε μια αλλη σκοτωνει...
    Το ισχυροτερο ναρκωτικο της φυσης μας , ειναι αυτο που μας εδωσε για να υπαρχουμε....

Senior Member
    γεια σου βρε λοιπον ειμαι κ γω στην ηλικια σου κ το αγορι μου επισης συνομιληκο ..........κ ειμαστε μαζι 3 χρ κ παμε στα 4.....ειναι πολυ σπανιο το ξερω.........εγω αυτο που θα σου προτεινω ειναι σαν κοριτσι κ συνομιληκοι που ειμαστε να μην θεωρεις ποτε κανεναν δεδομενο..............να την αγαπας κ να της το δειχνεις..........να ζηλευεις αλλα οχι σε υπερβολικο βαθμο γιατι η ζηλεια καταστρεφει .......κ γενικως να μην τν ξεχνας κ να μπορεις να χαρεις τωρα αυτο που ζειτε κ να μν αγχωνεσαι για το αυριο γιατι ετσι τπτ δεν θα χαρειτε............ζησε το τωρα μαζι της κ οταν ερθει το αυριο τοτε θα δεις τι θα κανεις............ολα θα πανε καλα
    Post tenebras spero lucem .... !

αυτο που μας \"αναγκαζει\" να ερωτευομαστε δεν πολεμιεται....
    ευτυχως θα ελεγα
    χαχαχαχα

Senior Member
    ειναι ωραια η αγαπη παιδια.............πρεπει να υπαρχει ειναι δυνατη καταφερνεις πολλα μαυτη.......

Originally posted by amarylis
    ειναι ωραια η αγαπη παιδια.............πρεπει να υπαρχει ειναι δυνατη καταφερνεις πολλα μαυτη.......
    την ζωη και τον θανατο
    οπως πιστευαν οι αρχαιοι αιγυπτιοι που ειχαν ακριβως την ιδια θεοτητα με αλλη \"μασκα \" και για τις δυο πορτες!!!!!!!!
    το ιδιο εκαναν και οι Εβραιοι με την Νταλετ = πορτα
    γιαυτο λατρευω τις καρτες ταρρο
    δειτε την εικονα της \"Αυτοκρατειρας\" για να δειτε πως οι 3 μονοθειστικες θρησκειες τελικα χρησιμοποιουν τα ιδια ακριβως συμβολα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    α δεν το ξερα αυτο καθολου βρε .σε ευχαριστουμε πολυ θα το κοιταξω κ εγω...

α δεν το ξερα αυτο καθολου βρε .σε ευχαριστουμε πολυ θα το κοιταξω κ εγω...
    παρακαλω σας....
    εφαγα αμαρυλλις 20 και πλεον χρονια απο την ζωη μου για να καταλαβω ενα μηνυμα που γραφτηκε πριν απο 4000 χρονια σε μια προιστορικη πολη μας στην Σαντορινη και η ερευνα με πηγε μεχρι τις Ινδιες και ακομα πιο μακρυα!
    Φαντασου μονο οτι ο Πτολεμαιος ο συνεχιστης της μακεδονικης αυτοκρατοριας στην Αιγυπτο και το σημερινο Ισραηλ , εφτιαξε σε μια βουνοκορφη του Σινα , εκει οπου πραγματικα παιχτηκε η ιστορια με τις 10 εντολες και υπαρχουν ακομα σημερα τα δειγματα στο Χαρ Καρκομ[=ζαφορα ] , 108 διαφορετικους ναους κατα πασα πιθανοτητα αφιερωμενους στις 108 διαφορετικες θεοτητες του Ινδουισμου....
    Ο κρινος της παναγιας φυτρωνε μαλλον σε αυτα τα βουνα εδω και 40.000 χρονια , οταν οι πρωτοι θρησκευομενοι ανθρωποι χαραξαν το ΕΛ η το ΑΛ την πιο αρχια απεικονηση του θεου που μοιαζει με καφαλι ταυρου επειδη η μητρα και οι ωωοθηκες ειναι ισως η πρωτη ανατομικη εμπειρια του ανθρωπου ,λογω της συχνοτητας των θανατων απο προβληματα του τοκετου!
    η θεα των αρχαιων αιγυπτων μαλιστα που μας χαρισε με την εισοδο του αλφαβητου και το πρωτο γραμμα της αλφαβητου μας ειναι ενα κεφαλι ταυρου αντεστραμμενο ! Α !
    γυρισε το νοερα και θα καταλαβεις τι εννοω!
    Οπου κι αν κοιταξεις , ο ερωτας , η συνουσια και η αναπαραγωγη ειναι η ιδια η φυση μας σε ολο της το μεγαλειο ,
    αλλα οι ανθρωποι της κλεβουν με την προοδο της επιστημης και της γνωσης το δικαιωμα να καθοριζει απο μονη της της αξιες μας .....

Senior Member
    πραγματικα εχω μαθει απιστευτα πραγματα απο σενα αυτα δεν τα ηξερα κ πραγματικα εξεπλαγει μολα αυτα...........εσυ πως κ ασχολεισαι μαυτα τα ξερεις ολα αυτα??????????μαθαινουμε πολυ σπουδαια πραγματα απ σενα μπραβο σου....♣♣♦♦☺☺

πραγματικα εχω μαθει απιστευτα πραγματα απο σενα αυτα δεν τα ηξερα κ πραγματικα εξεπλαγει μολα αυτα...........εσυ πως κ ασχολεισαι μαυτα τα ξερεις ολα αυτα??????????μαθαινουμε πολυ σπουδαια πραγματα απ σενα μπραβο σου....♣♣♦♦☺☺
    χωρις να το διαλεξω αμαρυλλις , μια μερα βρεθηκα μπροστα σε ενα υπαρξιακο διλημμα...
    η θα δουλευα χωρις να πληρωνομαι γιατι η ιδιοκτητρια του παιδικου σταθμου που ειχα αναλαβει να διευθυνω εκανε κακοδιαχειρηση τα χρηματα που της εδιναν οι γονεις των παιδων
    και που απο 40 τα πηγα 120 αφηνοντας με 7 μηνες απληρωτο ,
    η θα παραταγα την δουλεια μου μπαινωντας σε ξενα χωραφια οπως ηταν η χρυσοχοια γεμιζοντας τοτε τις τσεπες μου με χρηματα!!!!!!!!!!!!!
    Ακολουθησα δηλαδη της συνταγη της χωρας μας με την Ε.Ε και την ΟΝΕ και το ευρω...πρωτα το χρημα !
    ομως οπως και η Ελλαδα απετυχε ετσι την επαθα και εγω!
    Γιατι ουτε ψυχολογος , ουτε εμπορος γινεται κανεις αλλα γενιεσαι με αυτη την ικανοτητα και δυστυχως για μενα τις ειχα και τις δυο!!!!!!!!
    Εβλεπα ανθρωπους για 3 ολοκληρα ρονια να πληρωνουν τεραστεια ποσα για βαριες χρυσες αλυσιδες και απο μεσα μου γελαγα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ουτε αγορασα ποτε μου τιποτα χρυσο για τον εαυτο μου , ουτε για τα κοριτσια με τα οποια ζουσα μεχρι τοτε......
    Ωσπου μια μερα ανακαλυψα τις τοιχογραφιες της θηρας και απο τοτε αλλαξε η ζωη μου....
    Ολα οσα γραφω εδω ειναι μονο προτασεις απο 130 σελιδες ηλεκτρονικες βιβλιο που μπορεις να διαβασεις σε 3 γλωσσες εδω και που εγινε η αιτια να μου τα παρουν ολα οι ανταγωνιστες μου και να με στειλουν εξορια στο παρισι!
    Γιατι διαλεξα για πελατες ,καθηγητες πανεπιστημιου που σαν και μενα , ουτε ειχαν σκεφτει ποτε τους πριν με γνωριζουν , ποσα μπορουμε να μαθουμε απο το γεγονος οτι ο ανθρωπος που ζουσε στην σαντορινη πριν απο 4000 χρονια , χρησιμοποιουσε σαν λεκανη ενα σκευος βαρους πανω απο 100 κιλα καθαρο χρυσαφι και καθε γυναικα φορουσε διαφορετικα χρυσα κοσμηματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Εκατσα λοιπον και αρχισα να μελετω και να αναλυω τα συμβολα των τοιχογραφιων , με στοχο να ενημερωνω καθε καθηγητη πανεπσιτημιου που περνουσε εξω απο την πορτα του μαγαζιου μου που σημερα μου εχει παρει με δολο και χωρις καν να πληρωθω για την συμπληρωση της 12 ετιας ο Ηλιας Λαλαουνης !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Εχω 2 βιβλια πελατων με υπογραφες του αντπρυτανη του Χραβαντ[σκεψου ο ΟΜΠΑΜΑ ηταν απλα καθηγητης] , του Νικου Γκαλη [επι το Ελληνικοτερο και το μπασκετικοτερον] και πληθος γλωσσων απο ολο τον πλανητη.....
    πηγαινε δω να διαβασεις στα ελληνικα τι περιπου εκανα
    http://www.santorini-cuture.gr
    Θα μαθεις ολα οσα σημερα σου κρυβουν σκοπιμα , για να μην νοιωσεις περηφανη οσο ποτε πριν στην ζωη σου που γεννηθηκες γυναικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!

Senior Member
    φοβερα βρεεεεεεεεεεεε τα ειδα μου κανε τρομερη εντυπωση τι φοραγαν οι γυναικες τα κολιε εννοω κ εξεπλαγην κ τι τιμες κιολας εχουν......μπραβο σου βρε καταπληκτικο αυτο που κανεις σε συγχαιρωωωωωωωωωω

φοβερα βρεεεεεεεεεεεε τα ειδα μου κανε τρομερη εντυπωση τι φοραγαν οι γυναικες τα κολιε εννοω κ εξεπλαγην κ τι τιμες κιολας εχουν......μπραβο σου βρε καταπληκτικο αυτο που κανεις σε συγχαιρωωωωωωωωωω
    ξεχνα τα δικα μου τα κοσμηματα αμαρυλλις....
    μου κατεστρεψαν την ζωη αντι να μου την φτιαξουν....
    αυτα που φοραγανε οι γυναικες πριν 4000 χρονια οταν μαζευαν την ζαφορα κοιτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    συγκρινε τα με τα τσεμπερια που φορανε σημερα οι αγροτισσες στην κοζανη και σκεψου γιατι αντι να παμε μπροστα γυρισαμε τοσο πισω.....τι κακο εκαναν οι γυναικες που γέννησαν κοριτσι αντι για αγορι σημερα στο Αφγανισταν και οι Ταλιμπαν τους ριχνουν βιτριολι να τις καψουν ζωντανες !
    Ποσο εγκληματικο ειναι να μπορει να δειξει το προσωπο της μια γυναικα στην κοινωνια η να παει απλα στο νοσοκομειο η στο δικαστηριο να δουλεψει...
    γιατι ο πολιτισμος μας αντι να παει μπροστα γυριζει πισω ολοταχως.....
    αυτο θελησαν να κρυψουν οι αρχες του πολιτισμου μας
    και με αφανησαν και εμενα και την γυναικα μου....
    αυτο εμποδισε και τους αμερικανους να εκλεξουν την Χιλαρι και τους Γαλλους να δουν στην Ρουαγιαλ την συγχρονη Μαριαννα...
    Το κομπλεξ κατωτεροτητας ενος ειδους με μηδαμινη σημασια στην αναπαραγωγη και κατα συνεπεια στην κοινωνια , οπως ο προιστορικος ανδρας , που ξεσπασε στις γυναικες ,οταν ανακαλυψε την δραση του , κανοντας τες σκλαβες και ψυχοπαθεις !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ενας πολιτισμος οπως ο αρχαιοελληνικος ,που ενας πατερας οταν η κορη του εφτανε στην εφηβεια , επρεπε να διαλεξει η να την προσφερει στον ναο της Αφροδιτης για να εκδιδεται για να κονομανε χρημα οι ιερεις , προσφεροντας της ομως γνωσεις ,
    η να γινει σκλαβα ξανα , μεταβιβαζοντας απλα την εξουσια του στον ανδρα της και σαν στουρνος που γενναει παιδια , να μην μαθει ποτε την αληθεια για το παρελθον της!
    Γιαυτο φτασαμε τοσο γρηγορα σχετικα στην παρακμη...
    Σαν πατερας σου μιλαω μην δεχθεις ποτε το ψευτοδιλλημα
    Μοιραια γυναικα η επιστημονας ...
    Και τα δυο θα λες στον εαυτο σου!!!!!!!
    Η πρωτη στο κρεβατι και η πρωτη στα αμφιθεατρα..
    Μονο που δεν θα επιτρεψεις σε κανενα να σου πει τι θα κανεις πρωτο...Και τα δυο μαζι! Χωρις καμμια εξαιρεση....
    Καθε κοπελα σε αυτο τον πλανητη αν μια μερα μπορουσε να σκεφθει ετσι , ο κοσμος θα ηταν διαφορετικος...Γιαυτο αγωνιζομαι...

Page 1 of 2 12 LastLast