Απειλές για ακούσια νοσηλεία και κρυφό κούρεμα μαλλιών - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 20 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 121 to 135 of 295
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Neri View Post
    Εννοείς άρα ότι λέω ψέμματα ;;
    Γιατί ψέμματα δεν λέω. Και αν το κάνω εγώ σε κάποια κατάσταση που δεν θυμάμαι τελικά θα είναι είτε με ναρκωτικά ή αλτσχάιμερ
    Το τραβάς τώρα σε ακραίες καταστάσεις. Σε ρώτησα γιατί δεν τα λες στον ψυχιάτρο σου κι εσύ δεν απάντησες. Αποφεύγεις. Ειδικοί δεν είμαστε σου είπα. Αυτός είναι ειδικός να σου πει αν του τα πεις.
    ΤΙ άλλο θέλεις να σου πω;

Senior Member
    Αλτσχάιμερ το λες κοροϊδευτικά. Είσαι πολύ νέα για να πάθεις Αλτσαχάιμερ. Αλτσχαϊμερ παθαίνουν οι γέροι και το ξέρεις. Λοιπόν μην το τραβάς.

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Το τραβάς τώρα σε ακραίες καταστάσεις. Σε ρώτησα γιατί δεν τα λες στον ψυχιάτρο σου κι εσύ δεν απάντησες. Αποφεύγεις. Ειδικοί δεν είμαστε σου είπα. Αυτός είναι ειδικός να σου πει αν του τα πεις.
    ΤΙ άλλο θέλεις να σου πω;
    Μα του το είπα και θα το ξαναπώ. Μου είπε για τοξικολογικές εξετάσεις αλλά δεν απάντησε ειδικά να μου δώσει κάποια απάντηση για το πως κοβονται

Senior Member
    Αλτσχάιμερ το λες κοροϊδευτικά. Είσαι πολύ νέα για να πάθεις Αλτσαχάιμερ. Αλτσχαϊμερ παθαίνουν οι γέροι και το ξέρεις. Λοιπόν μην το τραβάς.
    Καθόλου κοροϊδευτικά δεν το λέω αφού δεν θυμάμαι τπτ από ψαλίδια να κοβουν τα μαλλιά μου ή κάτι τέτοιο ! αμνησία είναι και αυτό

Senior Member
    Μα του το είπα και θα το ξαναπώ. Μου είπε για τοξικολογικές εξετάσεις αλλά δεν απάντησε ειδικά να μου δώσει κάποια απάντηση για το πως κοβονται
    Ωραία. Να επιμένεις να σου απαντήσει ειδικά αυτός ο ψυχίατρος για το πως κόβονται.
    Αυτός να ξέρεις ότι θα σου πει το σωστό.

Senior Member
    Ένα άλλο περιστατικό, ήμασταν εγώ η μάνα μου και η αδερφή μου μαζί, έκανα εικόνα κάτι μέσα στο μυαλό μου στη φαντασία μου όσο ήμασταν μαζί (χωρίς να τους το πω) και αμέσως μετά η αδερφή μου έκανε πράξη αυτό που είχα κάνει εικόνα εγώ μέσα στο μυαλό μου, δηλ κανονικά σηκώθηκε και πήγε προς τη μάνα μου όπως το είχα φανταστεί εγώ πριν.

Senior Member
    Ένα άλλο περιστατικό, ήμασταν εγώ η μάνα μου και η αδερφή μου μαζί, έκανα εικόνα κάτι μέσα στο μυαλό μου στη φαντασία μου όσο ήμασταν μαζί (χωρίς να τους το πω) και αμέσως μετά η αδερφή μου έκανε πράξη αυτό που είχα κάνει εικόνα εγώ μέσα στο μυαλό μου, δηλ κανονικά σηκώθηκε και πήγε προς τη μάνα μου όπως το είχα φανταστεί εγώ πριν.
    Τι σημαίνει αυτό; Οτι διαβάζουν το μυαλό σου λες;

Senior Member
    Νeri, σύνελθε! Γράψε ό,τι θέλεις αλλά άκουσε μας και πήγαινε στον ψυχίατρο σου.
    ¨Ακου και τι σου λέει η μητέρα σου και μην σκέφτεσαι μόνο ό,τι σου λέει ο εαυτός σου. Μπορεί να κάνεις και λάθος. Το έχεις σκεφτεί αυτό;
    Μίλα με την μητέρα σου αύριο και μετά πες μας τι σου είπε.

Senior Member
    Τι σημαίνει αυτό; Οτι διαβάζουν το μυαλό σου λες;
    Αυτό που έκανα εικόνα εγώ στο μυαλό μου γιατί το έκανα;; Μήπως το έκανα πρώτα εγώ σαν ζόμπι ή κάτι τέτοιο ίσως, γιατί να της το είπε μέντιουμ λίγο δύσκολο

Senior Member
    Αυτό που έκανα εικόνα εγώ στο μυαλό μου γιατί το έκανα;; Μήπως το έκανα πρώτα εγώ σαν ζόμπι ή κάτι τέτοιο ίσως, γιατί να της το είπε μέντιουμ λίγο δύσκολο
    δεν είχε και πολλές επιλογές να πάει... Στην κουζίνα η τουαλέτα θα πήγαινε ίσως να έβγαινε εξω πήγε στην μητέρα σου τυχαία.
    Όσο για τα μαλλιά εγώ σου έχω γράψει πως δεν κόβονται καθόλου, εσύ τα βλέπεις έτσι!
    Είναι σαν την νευρική ανορεξία που ένα αδύνατο κορίτσι νομίζει ότι είναι χοντρή ενώ φαίνονται το κόκκαλα της. Έχει αδυνατίσει υπερβολικά αλλά η ίδια δεν το αντιλαμβάνεται.

Senior Member
    Νέρι, προσπάθησε να σκέφτεσαι λογικά και με συνοχή τα γεγονότα, γράψε σε ένα ημερολόγιο την καθημερινότητα σου αφού έχεις "κενά". Μπορεί κάτι τέτοιο να σε βοηθήσει να βγάλεις συμπεράσματα.
    Κάνεις από εμάς δεν μπορεί να ξέρει τι σου συμβαίνει.
    Αλλά προσπάθησε να μην δίνεις σημασία σε μικροπραγματα.
    Τα μαλλιά μπορεί να είναι κάτι συμβολικό για σένα, η δύναμή σου, η γοητεία σου και πάει λέγοντας. Ψάξε μέσα σου να δεις, τι είναι είναι αυτό που σε κάνει να μην εμπιστεύεσαι τους δικούς σου ανθρώπους. Μήπως βγάζεις συμπεράσματα χωρίς να έχεις συζητήσει πρώτα?
    Κατά 99,9% εκατό η μητέρα σου και η αδερφή σου είναι τα άτομα που θέλουν να είσαι καλά οπότε πρέπει να εμπιστευτείς την προσπάθεια που καταβάλλουν για σένα.
    Προσπάθησε να βγαίνεις έξω με τις παρέες σου να ξεχνιέσαι από αυτά, έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου, μη χάνεις την ενέργεια σου σε τέτοια πράγματα. Πάνω από όλα πρέπει να έρθεις σε κατάσταση ηρεμίας και διαύγειας για να μπορείς να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά.

Senior Member
    Νέρι σίγουρα αν ξανά διαβάσεις θα καταλάβεις ότι δεν υπάρχει κάποια λογική εξήγηση αλλά είναι απλά μια σύμπτωση. Δεν υπάρχουν ζόμπι, αν κάτι τέτοιο δεν το ήξερες. Ούτε μέντιουμ υπάρχουν. Όλα είναι μια μίξη συμπτώσεων.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΑΧΒΑΧ View Post
    δεν είχε και πολλές επιλογές να πάει... Στην κουζίνα η τουαλέτα θα πήγαινε ίσως να έβγαινε εξω πήγε στην μητέρα σου τυχαία.
    Όσο για τα μαλλιά εγώ σου έχω γράψει πως δεν κόβονται καθόλου, εσύ τα βλέπεις έτσι!
    Είναι σαν την νευρική ανορεξία που ένα αδύνατο κορίτσι νομίζει ότι είναι χοντρή ενώ φαίνονται το κόκκαλα της. Έχει αδυνατίσει υπερβολικά αλλά η ίδια δεν το αντιλαμβάνεται.
    Όχι έκανε ακριβως αυτό που φαντάστηκα εγώ σε εικόνα μέσα στο μυαλό μου, ακριβως όλες τις κινήσεις που φαντάστηκα εγώ πριν έκανε, δεν πήγε απλά εκεί, ακριβως το σκηνικό που φαντάστηκα με λεπτομέρειες μέσα στο μυαλό μου πριν, έκανε το ίδιο ακριβως. Σαν να το είχα διηγηθεί ή κάνει εγώ πριν και το αντέγραψε μετά ίδιο.

Μα τα μαλλιά θέλουν ψαλίδι για να κοπούν όχι σιγά σιγά να μην τρως και έτσι να αδυνατίζεις!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mixedgirl View Post
    Νέρι σίγουρα αν ξανά διαβάσεις θα καταλάβεις ότι δεν υπάρχει κάποια λογική εξήγηση αλλά είναι απλά μια σύμπτωση. Δεν υπάρχουν ζόμπι, αν κάτι τέτοιο δεν το ήξερες. Ούτε μέντιουμ υπάρχουν. Όλα είναι μια μίξη συμπτώσεων.
    Ψέμματα δεν λέω πάντως για να ασχολείστε μαζί μου και να έχω να παραπονιέμαι
    Με ναρκωτικά μπορείς να γίνεις ζόμπι αποσο ξέρω

Senior Member
    Νερι κανείς δεν είπε ότι λες ψέματα. Αλλά είμαστε τόσοι άνθρωποι που σου λέμε ότι δεν βγάζουν ΝΟΗΜΑ αυτά που λες. Τα πράγματα που σε απασχολούν μόνο ο ψυχίατρος έχει τις γνώσεις να σου τα "λύσει"
    Από όλα όσα σου λέμε καταπιάνεσαι με το πιο "ασήμαντο". Αυτό από μόνο του χρειάζεται να το επικοινωνήσεις με τον ψυχίατρο σου.
    Στο άλλο σου θέμα με την ηρωίνη δεν έχω τι άλλο να πω. Απλά ΞΕΚΌΛΛΑ κανένας δε σου δίνει ηρωίνη και όχι δεν έχεις άπωλεια μνήμης λόγω ηρωίνης. ΜΑΚΑΡΙ να προκαλούσε να το ξεχνούσαν και οι χρήστες να έβρισκαν την υγεία τους.

Page 9 of 20 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast