Results 1 to 9 of 9
Thread: τρελενομαο
-
14-07-2023, 02:37 #1
τρελενομαο
καλησπέρα
έχω ιδψ διαταραχή έτσι εομαι διαγνωσμένη τουλάχιστον
πριν από 3 μήνες άκουσα πρώτη φορά τις σκέψεις μου στο κεφάλι μ δυνατά πριν με πάρει ο ύπνος
πλέον το παθαίνω κάποιες φορές πριν κοιμηθώ συχνά
εγώ επειδή έχω εμμονές με τη βία σκέφτομαι κάποιες φορές
λένα πρέπει να τον σκοτώσεις και φοβάμαι μήπως είναι φωνές
ενώ εγβ το σκέφτομαι αλλά νιώθω πως το λέει μια φωνή αυτό
φοβάμαι πολύ μήπως ξεκινάει σχιζοφρένεια
- 15-07-2023, 21:50 #2
Να πας σε γιατρό Λενα....Πάντως φωνες και παραισθήσεις λίγο πρίν τον υπνο ή μετά όταν ξυπνάς δεν μετράνε απ όσο ξέρωγια σχιζοφρένεια πρέπει να εισαι φουλ ξύπνιος. Ολοι τις έχουμε σε αυτές τις περιπτωσεις αλλοι περισσότε ρο αλλοι λιγότερο.
23-08-2023, 20:20 #3
Είναι σύμπτωμα της ιδψ καλή μου, μην τρομοκρατεισαι. Είχα ακριβώς το ίδιο, όπως το περιέγραψες.
24-08-2023, 10:23 #4
Σε ψυχολόγο πήγες? Κατά προτίμηση της γνωστικής συμπεριφορικής μεθόδου? Αυτός θα σε μάθει τη μέθοδο χειρισμού της σκέψης που ναι και κατάλληλη για τέτοια θέματα. Συγκεκριμένα, με εσωτερική παρατήρηση, δηλαδή από εσένα διάκριση του τί συνιστά διαστρεβλωμένη - κακή σκέψη κατά τη στιγμή που συμβαίνει στο μυαλό σου και εκεί να εκλογικεύεις, να το βάζεις στις σωστές του αντικειμενικές διαστάσεις και κυρίως να το διώχνεις.
γιάννης
28-08-2023, 20:12 #5
13-10-2024, 21:14 #6
Δυστυχώς το είδα αργά το μήνυμα σου! Είσαι καλύτερα πλέον;
14-10-2024, 01:11 #7
Ότι έχει σκεφτεί το έχω σκεφτεί και εγώ ταυτίζομαι πλήρως!! Το καλό είναι πως φεύγουν οι σκέψεις το τρομακτικό όμως είναι που μπορεί να φτάσει τελικά το μυαλό του ανθρώπου και σκέφτεσαι και λες πως για να σκεφτώ κάτι παράλογο η αλλόκοτο σημαίνει πως είμαι μια τρελή.. βέβαια ξέρουμε πως όλα αυτά είναι παράλογα και βλακείες και ειδικά εγώ έχω νεύρα με τον εαυτό μου που δίνω σημασία σε μαλακιες αλλά η σκέψη είναι κολλημένη και δεν φεύγει μέχρι να έρθει μια άλλη να την αντικαταστήσει….
03-11-2024, 14:27 #8
12-11-2024, 13:51 #9
Μέχρι πριν κάτι μήνες είχα μια φοβία μόνο μετά τα συμπτώματα εξαφανίστηκαν για 2.5 χρόνια και ξανά άρχισαν στην δεύτερη εγκυμοσύνη μου με τελείως αλλόκοτα πράγματα έκανε σαν ένα μπαμ δεν ξέρω πως να το εξηγήσω!! Δεν το περίμενα αυτό ποτέ να συμβεί!! Μιλάω με έναν ψυχολόγο τον ρωτάω γιατρέ θα τρελαθώ; Και μου λέει την απάντηση την ξέρεις και ξέρεις ότι δεν θα τρελαθείς ποτέ και τον ξανά ρώτησα αν καταλήξω σε ψύχωση γιατί κάπου είχα διαβάσει πως υπάσχει πιθανότητα αλλά μου είπε πως αυτός που τα λέει αυτά δεν ξέρει από αυτά και να μην τα πιστεύω και πως δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση!! Έχει ο ίδιος ψυχαναγκαστική διαταραχή από μικρός και για αυτό σπούδασε ψυχολόγος!! Μπορείτε να βλέπετε και βίντεο του στο YouTube! Νικήτας καυκιος αν γράψετε θα σας βγάλει ένα σωρό βίντεο για ιδψ !! Πάντως όντως ξέρουμε την απάντηση;νιώθει κάποιος σιγουριά μέσα του; Στο ότι δεν θα τρελαθεί ; Εγώ μια μέρα είμαι καλά μια όχι κάθε μέρα ένας αγώνας!!
Υπερβολικός πόνος
14-07-2025, 16:18 in Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα