Αγχώδης διαταραχη
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9
    Junior Member

Αγχώδης διαταραχη

Υπάρχει κάποιος που παίρνει για χρόνια αντικαταθλιπτικά; Υπάρχουν κάποιοι που έχουν ξεπεράσει αυτό το πράγμα; Τι σας βοήθησε ;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vivie View Post
    Υπάρχει κάποιος που παίρνει για χρόνια αντικαταθλιπτικά; Υπάρχουν κάποιοι που έχουν ξεπεράσει αυτό το πράγμα; Τι σας βοήθησε ;
    Οταν καταλαβεις ποσο εξαρτημενος εισαι απ'αυτο αρχιζει να σε χαλαει και ψαχνεις τροπο να το κοψεις.

Senior Member
    Εγω επαιρνα για 6 χρονια ....μετα τα εκοψα για 3 χρονια γιατι ολα τα προβληματα που ειχα οικονομικα και πιεση δουλειας κ αλλα μικροτερα για 3 χρονια τα ειχα λυσει κ δεν επαιρνα τιποτα....τωεα που πιεστικα παλι οικονομικα κ στην δουλιεα κ σε αλλα τα ξαναπηρα.....δεν την παλευα ....καταρευσα....οποτε αν λυσεος τα θεματα π σε ενοχλουν θα εχεις υφεση συπτωματων κ θα τα κοψεις...αν δεν μπορεις νατα λυσεις κ να τα κοψεις μετα απο 6 μηνες το σωμα σ θα επιστρεψει σε συπτωματα....οποτε ζυγισε τι φταιει κ αν μπορεις αλλαξε το.....εγω στηβ φαση π ιμε δεν μπρω να τα αλλαξω...οποτε παλι χαπια ...

Junior Member
    Και εγω ετσι ειμαι… δεν μπορω να αλλάξω πολλα όποτε παλι χαπια… δεν ξερω πραγματικα τι το προκαλεί τόσο έντονα… και με πιάνει παντα καλοκαίρι για κάποιο λόγο … πίστευα οτι το ξεπέρασα αλλα παλι τα ίδια… με τρομάζουν αυτά τα πισωγυρίσματα … με μια πίεση ξανα τα ίδια … όπως και να έχει θα το παλέψουμε τι να κανουμε

Senior Member
    Και εγω ετσι ειμαι… δεν μπορω να αλλάξω πολλα όποτε παλι χαπια… δεν ξερω πραγματικα τι το προκαλεί τόσο έντονα… και με πιάνει παντα καλοκαίρι για κάποιο λόγο … πίστευα οτι το ξεπέρασα αλλα παλι τα ίδια… με τρομάζουν αυτά τα πισωγυρίσματα … με μια πίεση ξανα τα ίδια … όπως και να έχει θα το παλέψουμε τι να κανουμε
    Ποσο χρονψν ισε ....εγω επι 20 χρονια το παλευσ χωρις χαπια ...η λυση ηταν jogging 10 χιλ καθε μερα ...κ οταν λεμε καθε μερα το εννοω....οταν 3 χροναι τα ειχα κοψει δεβ εκανα ουτε jogging ...αφου δεν ιχε κανενα προβλημα φεξ ιχα αναγκη ΤΙΠΟΤΑ...Αλλα παλι τωρα ξεκινησα το jogging ..οταν πιααω παλι καλα επιπεδα θα πρισπαθησω να τα κοψω ...οποτε παλι χαπια κ βπεπουμε ...αλλα το jogging κανει δουλιεα σαν αντικαταθλιπτιλο . Αλλα καθε μερα σαν το χαπι καθε μερα

Junior Member
    Ειμαι 30 … το έχω σκεφτεί πολυ αυτό με το jogging .. καταλαβαινω οτι με βοηθαει η βολτα με το σκύλο… πρέπει να το βάλω στόχο αυτό ακριβώς που λες … ίσως με βοηθήσει πολυ στην εκτόνωση … μια μέρα που με έπιασε ήθελα παρά πολυ να τρέξω … ταλαιπωρούμαι με ίωση τωρα και δεν έχω ατονία αλλα όταν συνελθω πρέπει να το βάλω στοχο

Senior Member
    Ειμαι 30 … το έχω σκεφτεί πολυ αυτό με το jogging .. καταλαβαινω οτι με βοηθαει η βολτα με το σκύλο… πρέπει να το βάλω στόχο αυτό ακριβώς που λες … ίσως με βοηθήσει πολυ στην εκτόνωση … μια μέρα που με έπιασε ήθελα παρά πολυ να τρέξω … ταλαιπωρούμαι με ίωση τωρα και δεν έχω ατονία αλλα όταν συνελθω πρέπει να το βάλω στοχο
    Εγω ειμαι 50 αλλα οχι ο κλασικος πενηνταρης...φαινομαι 35 με 40...θα 21 οταν ξεκινησε αυτη η αγχωδη δοαταραχη τοτε δεν ηξεραν στην ελλαδα απο τετοια...ολα τα νοσοκομεια γυριζα...αφου δεν μ βρισκαν τιππτα ...ξεκιμησα να τρεχω σαν διεξοδο ....ειδα οτι με ανακουφιζε....κ μερα μερσ εκανα 8 με 10 χιλ....βεβαια ημουν τοσο αθλητικος π αφου δεν μπορυοσα χωρις jogging το εκανα σωστα ...κ δεν εμεινα ποτε χωρις αθληση....καθε μερα επι 20 χρονια...εκει στα 40 αφου παντα το εψαχνα σε γιατρους ρε γαμωτο τι εχω π αν κοβω το jogging διαλυομαι...μου δινει μια παθολογος σεροπραμ

...κ ολα μετα απο ενα μηνα περασαν δια μαγειας .....μετα απο 6 χρονια τα εκοψα αφου δεν ιχα αλυτα προβληματα ....ομως τα εφερε ετσι ξ ζωη π τωρα παλι στα 50 μου ν πιεστω πολυ απο προβληματα που καταρευσα....οποτε παλι χαπια ...ομως το ξαναλεω....jogging ....τα καθαριζει ολα....καθε μερα...εντονο να ψοφας....οι ενδορφινες κρατανε να περασεις καλα την υπολοιπη μερα....κ παλι την αλλξ μερα ....θελεο πολυ υπομονη κ κοπο ....αλλα το κερδος ινε για εμενα οτι ιμε 50 κ φσινομαι 40 κ ανεβαινω στο διαδρομο κ κανω παλι γοα πλακα 8 χιλοομεττα....λογω τοσα χρονια jogging .. εμαθε το σωμα κ δεν ξεχασε...

Junior Member
    Πρέπει να το βάλω στόχο και εγω … αλλα είναι αυτό που λέτε όταν πιάνουν τα χαπια έλα μωρέ λέω καλά ειμαι και δεν κάνω τίποτα… πρέπει να το προσπαθησω και να το έχω παντα στο μυαλό μου…σας ευχαριστώ για τη συμβουλή

Junior Member
    Πώς έχεις σκεφτεί ότι το jogging θα σε βοηθήσει στην εκτόνωση και τη βελτίωση της ψυχικής σου υγείας; Και πώς σκοπεύεις να ενσωματώσεις το grade calculator τρέξιμο στην καθημερινότητά σου μόλις αναρρώσεις από την ίωση;