Άγχος καθημερινό μετά από διεκδίκηση γυναίκας - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 56
    Senior Member
    Ο άνδρας αυτοσ μήπως δουλεύει;

Senior Member
    Quote Originally Posted by jimi25 View Post
    Έχω νέα...μετά από μέρες που δεν έστειλα κανένα μήνυμα στο αναπάντεχο μου έστειλε μήνυμα να βρεθούμε...βρεθήκαμε ,της την έπεσα κι ανταποκριθηκε...δεν το περίμενα με τίποτα...για να δούμε...
    Φίλε αν δεις και σε παίζει. Μια κρύο, μια ζεστή, ξεκαθάρισε τη θέση σου. Πες τι θες από αυτήν και αν είναι διατεθειμένη να στο δώσει, να στο δώσει αν όχι να σταματήσει τα παιχνίδια. Διεκδικούμε αυτό που θέλουμε ναι, αλλά κάποια στιγμή θα ήταν καλό να σταματάμε αν δεν υπάρχει η ανταπόκριση που θέλουμε..
    Μακάρι όμως να πάνε όλα καλά και να μας ενημερώνεις οπότε μπορείς.

Πιστεύω ότι περισσότερο ψάχνει την φιλική παρέα μου παρά την ερωτική ,έχουμε ολοκληρώσει πλέον αλλά δεν το κυνηγάει στο σεξουαλικο, είναι πιο πολύ στις αγκαλιές και φιλιά, μετά το διαζύγιο έχασε κι όλη την Παρέα της ,μου αναφέρει μόνο 2 κολλητές οι οποίες είναι παντρεμενες με παιδιά, περνάμε πολλές ώρες μαζί όταν δεν έχω τα παιδιά, πχ τις προάλλες πήγαμε για φαγητό το μεσημέρι μετά περπατήσαμε αρκετή ώρα και το βράδυ μιλούσαμε 2 ώρες στο τηλέφωνο...το πρόβλημα είναι όπως έχω γράψει και πριν ότι μόλις βλέπω ότι πάει στο φιλικό με πιάνει καταθλιψη και δεν την παλεύω, όταν δείχνει ερωτισμό είμαι μια χαρά...είναι θέμα αυτοπεποίθησης το ξέρω, από την άλλη όταν σκέφτομαι να ξεκοψω τη λυπάμαι ότι θα μείνει μόνη, πολύ μπέρδεμα δυστυχώς...
    Οι φίλοι μου μου λένε να ξεκοψω εδώ και καιρό, αφού πλέον δεν τους αναφέρω ότι βρισκόμαστε. Αυτά...

Senior Member
    Παλι το θελω του αλλου κανεις οποτε δεν θα ηρεμησεις δυστηχως
    Ειναι επιλογη σου ομως οπως καταλαβαινεις να εισαι σε αυτο το συναισθημα .

Senior Member
    Πιστεύω ότι περισσότερο ψάχνει την φιλική παρέα μου παρά την ερωτική ,έχουμε ολοκληρώσει πλέον αλλά δεν το κυνηγάει στο σεξουαλικο, είναι πιο πολύ στις αγκαλιές και φιλιά, μετά το διαζύγιο έχασε κι όλη την Παρέα της ,μου αναφέρει μόνο 2 κολλητές οι οποίες είναι παντρεμενες με παιδιά, περνάμε πολλές ώρες μαζί όταν δεν έχω τα παιδιά, πχ τις προάλλες πήγαμε για φαγητό το μεσημέρι μετά περπατήσαμε αρκετή ώρα και το βράδυ μιλούσαμε 2 ώρες στο τηλέφωνο...το πρόβλημα είναι όπως έχω γράψει και πριν ότι μόλις βλέπω ότι πάει στο φιλικό με πιάνει καταθλιψη και δεν την παλεύω, όταν δείχνει ερωτισμό είμαι μια χαρά...είναι θέμα αυτοπεποίθησης το ξέρω, από την άλλη όταν σκέφτομαι να ξεκοψω τη λυπάμαι ότι θα μείνει μόνη, πολύ μπέρδεμα δυστυχώς...
    Οι φίλοι μου μου λένε να ξεκοψω εδώ και καιρό, αφού πλέον δεν τους αναφέρω ότι βρισκόμαστε. Αυτά...
    Λυπάσαι μην μείνει μόνη, αλλά δεν "λυπάσαι" που σε παίζει έτσι..
    Αν όλο αυτό σε ρίχνει και δεν είσαι σε μια σταθερή συναισθηματική κατάσταση, ίσως θα ήταν καλό να ξεκαθαρίσεις την θέση σου. Να της πεις τι νιώθεις και τι θες από αυτήν και δε μπορείς να συμβιβαστεις με κάτι άλλο. Εκτός κι αν μπορείς. Και άσε την να σκεφτεί τι πραγματικά θέλει. Δώσε της χρόνο. Όσο αντέχεις και ανέχεσαι, πως θα αλλάξει η κατάσταση μεταξύ σας;

Τα βλέπω κι εγώ υπερβολικά όλα από την αρνητική πλευρά, θα μπορούσα να σκεφτόμουν ότι ωραία γνώρισα μια γυναίκα, τα λέμε ,κάναμε σεξ ,έχουμε περάσει πολλές ωραίες ώρες μαζί κι αν δε κάτσει καλά κρατάμε τα καλά και προχωράμε. Αλλά η καταθλιψη αυτό είναι, δε σε αφήνει να κρατήσεις τα θετικά ...και η έλλειψη αυτοπεποιθησης δε με αφήνει να πω στοπ. Θέλει δουλειά με τον ψυχολόγο

Senior Member
    Τα βλέπω κι εγώ υπερβολικά όλα από την αρνητική πλευρά, θα μπορούσα να σκεφτόμουν ότι ωραία γνώρισα μια γυναίκα, τα λέμε ,κάναμε σεξ ,έχουμε περάσει πολλές ωραίες ώρες μαζί κι αν δε κάτσει καλά κρατάμε τα καλά και προχωράμε. Αλλά η καταθλιψη αυτό είναι, δε σε αφήνει να κρατήσεις τα θετικά ...και η έλλειψη αυτοπεποιθησης δε με αφήνει να πω στοπ. Θέλει δουλειά με τον ψυχολόγο
    Μια ιστορια μπορείς να την δεις με διαφορετικο τρόπο, ανάλογα με τις ανάγκες και τα θέλω σου. Δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Μπορεί κάποιος να ήταν οκ με αυτά που του προσφέρει, άλλος όχι.. Εσύ θες κάτι παραπάνω από αυτήν. Αυτό θες! Μην το κρίνεις. Είναι η επιθυμία σου. Και σου λέω διεκδίκησε το.. Μη συμβιβάζεσαι με κάτι λιγότερο από αυτό. Πες της ξεκάθαρα τι θες και στήριξε το μέχρι το τέλος.

Πας σε ψυχολογο; Σκέφτεσαι να πας;

Senior Member
    Η καταθλιψη σε βυθιζει στις αρνητικες σκεψεις ,ειδες που το λες
    Πετας τα θετικα και μενεις στα αρνητικα ...

Μπορεις να αλλαξεις τον τροπο που σκεφτεσαι ; Μονο ετσι θα σταματησεις να αισθανεσαι ασχημα και να μιλας συνεχεια για τα αρνητικα .

Εδω να φανταστεις ανθρωποι που βιωνουν κακοποιησεις και εχουν καταφερει και σκεφτονται θετικα και δεν μενουν στο αρνητικο κομματι του εαυτου τους .
    Ε αυτοι καταλαβαινεις οτι δουλεψαν αψογα μεσα στην ψυχοθεραπεια τους για καποιο χρονικα διαστηαμα και ειναι ελευθεροι πλεον να σκεφτονται μονο θετικα .

Προσπαθεια και δουλεια θελει καλε μοτ ,κανεις δεν ειπε οτι ειναι ευκολο και οτι ξεπερνιεται .
    Απλα μαθαινεις και το διαχιειριζεσαι ,συμβιμβαζεσαι με το πληγωμενο σου κομματι και παιρνεις την ζωη σου στα χερια σου .
    ]
    Ελα μην απελπιζεσαι ολοι παλευουμε συνεχεια και αυτο αποδικνυει ποσο δυνατοι ειμαστε που αντεχουμε !

Senior Member
    Πιστεύω ότι περισσότερο ψάχνει την φιλική παρέα μου παρά την ερωτική, έχουμε ολοκληρώσει πλέον αλλά δεν το κυνηγάει στο σεξουαλικο, είναι πιο πολύ στις αγκαλιές και φιλιά, μετά το διαζύγιο έχασε κι όλη την Παρέα της ,μου αναφέρει μόνο 2 κολλητές οι οποίες είναι παντρεμενες με παιδιά, περνάμε πολλές ώρες μαζί όταν δεν έχω τα παιδιά, πχ τις προάλλες πήγαμε για φαγητό το μεσημέρι μετά περπατήσαμε αρκετή ώρα και το βράδυ μιλούσαμε 2 ώρες στο τηλέφωνο...το πρόβλημα είναι όπως έχω γράψει και πριν ότι μόλις βλέπω ότι πάει στο φιλικό με πιάνει καταθλιψη και δεν την παλεύω, όταν δείχνει ερωτισμό είμαι μια χαρά...είναι θέμα αυτοπεποίθησης το ξέρω, από την άλλη όταν σκέφτομαι να ξεκοψω τη λυπάμαι ότι θα μείνει μόνη, πολύ μπέρδεμα δυστυχώς...
    δεν το "πιστευεις", απλα. στο εχει πει ξεκαθαρα τοσες φορες οτι σε βλεπει φιλικα.
    αυτο δεν αλλαζει και ειδικα στα καλα καθουμενα.
    ο λογος που κανατε σεξ, ειναι το οτι ειδε οτι σκοπευεις να απομακρυνθεις και δεν ηθελε να σε χασει απο παρεα, γιατι δεν εχει αλλη παρεα.
    σαν παραχωρηση το εκανε δλδ το σεξ, οχι σαν επιθυμια...
    κι αυτο, ειναι το λιγοτερο λυπηρο...
    επισης, μια γυναικα σε αυτην την ηλικια που δεν εχει εραστη, κανετε σεξ και δεν το κυνηγαει, αλλα κυνηγαει την παρεα και τις βολτιτσες, ειναι κακα μαντατα....
    οσο για το οτι δεν το "παλευεις" πολυ, δεν θυμαμαι αν στο ξαναειπα, αλλα οι νεες γνωριμιες δεν θελουν "παλεμα".. αν δεν τσουλανε μονες τους, πας παρακατω. μην βολοδερνεις...
    η αλλιως, "παρακαλετο νιμου, ξυνο μαμισι". κατι ξερει ο λαος...

Senior Member
    Αγαπητέ θεματοθέτη,
    είσαι ένας νέος άνθρωπος, και πολλοί άνθρωποι σε αυτές τις ηλικίες ξαναφτιάχνουν τη ζωή τους.
    Σταμάτα να ασχολείσαι με τα πίτουρα λοιπόν και να καις τον εαυτό σου.

Η γυναίκα που αναφέρεσαι δεν γουστάρει! Τελεία και παύλα.
    Σε θέλει εκεί για να της καλύπτεις τα κενά.

Προκειμένου να μην σε χάσει,σε χειρίζεται.
    Σου πετάειψίχουλα (σου λέει πχ ότι εσύ φταις που δεν της βγαίνει το ερωτικό γιατί είπες μια κουβέντα και το παρεξήγησε, σε φιλάει ή σου δίνει μια αγκαλιά και μετά σε προσγειώνει).

Όλο αυτό δεν σου αξίζει.
    Και αντί να υπερ-προσπαθείς καίγοντας το μυαλό σου και την καρδιά σου, χρειάζεται να φύγεις.
    Να επενδύσεις ξανά στους φίλους σου, στον εαυτό σου και να γνωρίσεις μια γυναίκα που σε θέλει πραγματικά, ως εραστή.

Senior Member
    Αυτό το τελευταίο με τον εραστή μη το ξεχάσεις η ζωή όλων των Ελλήνων είναι να τουσ πει μια γυναίκα ότι γαμανε καλά έχει πάει το κρατοσ σε άλλο επίπεδο από τη μαλάκια αυτή όλοι χαραμίζονται για να τους πει μια γυναίκα ότι γαμανε καλά αντε ρε μαμηθειτε όλοι

Senior Member
    γνώρισα μια ατυχήσασα επίσης απλά αυτή δεν έχει παιδιά , 45 χρονών

συνεχίσαμε έτσι μέχρι πριν μια εβδομάδα περίπου που συναντηθήκαμε και ήταν κάπως απόμακρη...λέω τι συμβαίνει και μου απαντάει δε θέλω να προχωρήσουμε άλλο ερωτικά...σε αγαπάω σε θέλω στη ζωή μου αλλά φιλικά...αν δεν το αντέχεις να διακόψουμε εντελώς...
    1)Λάθος επιλογή ατόμου. Δεν κάνει για τίποτε. Άχρηστη . Στα 45 ... βγαίνει με άνδρες ... και δεν θέλει σεξ.
    Μόνο στην ελλάδα γίνονται αυτά .

2)Δεύτερο λάθος. Μεγαλύτερο . Τραγικό . ΕΒΓΑΙΝΕΣ 4 ΜΗΝΕΣ ... ΧΩΡΙΣ ΣΕΞ ;;;;

Ούτε δεύτερο ραντεβού δεν έπρεπε να βγεις ... άντε να δώσω περιθώρια ... ΟΥΤΕ ΤΡΙΤΟ ...

Δεν θέλει σεξ ;
    ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ .
    ή να πάει να καλογερέψει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Al_Bundy View Post
    1)Λάθος επιλογή ατόμου. Δεν κάνει για τίποτε. Άχρηστη . Στα 45 ... βγαίνει με άνδρες ... και δεν θέλει σεξ.
    Μόνο στην ελλάδα γίνονται αυτά .

2)Δεύτερο λάθος. Μεγαλύτερο . Τραγικό . ΕΒΓΑΙΝΕΣ 4 ΜΗΝΕΣ ... ΧΩΡΙΣ ΣΕΞ ;;;;

Ούτε δεύτερο ραντεβού δεν έπρεπε να βγεις ... άντε να δώσω περιθώρια ... ΟΥΤΕ ΤΡΙΤΟ ...

Δεν θέλει σεξ ;
    ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ .
    ή να πάει να καλογερέψει
    στα προηγουμενα, συμφωνω.
    αλλα γιατι να βγαινει με γυναικες η να καλογερεψει, αφου βρισκει αυτο που θελει= ανδρες μονο για παρεα ; με ο,τι θελει θα βγαινει και ο φιλος, αν δεν του αρεσει η πλατωνικη σχεση, να μην βγαινει μαζι της... δεν θα σε ρωτησει.

Παιδιά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
    Είναι καμένη ιστορία από την αρχή κι έχω αρχίσει να κουράζομαι πραγματικά...το μια κρύο μια ζέστη είναι πολύ ψυχοφθορο κι έχετε δίκιο σε όσα γράφετε, αραιωνω σιγά σιγά και τέλος, δεν ξέρω πως να προστατέψω τον εαυτό μου και λειτουργώ σαν έφηβος...μου τα λένε όλοι οι φίλοι, μου τα λέτε κι εσείς εδώ και μυαλό δε βάζω...έχει πιάσει πάτο η ιστορία, πρέπει να συνέλθω και να επανέλθω στην καθημερινότητα μου όπως πριν

Senior Member
    Αυτά τα σεξ τσιροτα ....ναι μείνε φίλος της να παίζετε την συνταγή της μέρας , κολοκυθάκια η' σπανάκι σκέτο στον ατμό

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast