Άγχος καθημερινό μετά από διεκδίκηση γυναίκας - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 56 of 56
    Καλησπέρα, θα σας πρήξω λίγο ακόμη...
    Καλώς ή κακός συνεχίζουμε να βρισκόμαστε και να μιλάμε στο τηλέφωνο πολλές ώρες καθημερινά, τον τελευταίο καιρό είδα πιο ερωτική διάθεση από μεριά της , όποτε βρισκόμαστε είμαστε αγκαλιές φιλιά, παίζει και σεξ όποτε βολέψει, δε συζητάμε για την κατάσταση της σχέσης μας απλά το αφήνουμε και τσουλαει ,αλλά...σήμερα μου είπε ότι μάλλον τέλος σαιζόν θα φύγει Γερμανία ,μεταναστεύει...μου το είπε σαν να μη τρέχει τίποτα...εγώ το έπαιξα άνετος αλλά μέσα μου μαυρισα...έτσι όπως το είπε φάνηκε σαν να μην την κρατάει τίποτα πλέον εδώ...μου πέταξε ένα "δεν έρχεσαι κι εσύ μαζί?" , με 2 παιδιά και δουλειά εδώ...,
    Εντάξει δε θέλω να της σταθώ εγώ εμπόδιο να εξελιχθεί αλλά με πείραξε ότι το είπε ατάραχα σαν να μη συμβαίνει τίποτα.
    Θάψτε ελεύθερα

Senior Member
    Σου βρήκα γυναίκα 36 ετών χωρίς υποχρεώσεις που θέλει άνδρα για οικογένεια.
    Θα σε προξενεψω στην joanna8 ελπίζω να μην φοβηθεί τα 2 παιδιά

Senior Member
    Ρε τύπε, πού πας να μπλέξεις;

Quote Originally Posted by silencer View Post
    Ρε τύπε, πού πας να μπλέξεις;
    Τι που πάω να μπλέξω? , έχω μπλέξει ήδη...χαχα

εχθές που βρεθήκαμε άρχισε πάλι να μου λέει για τη μετανάστευση και της είπα ότι με χαλάει ότι φεύγει σαν να μην την κρατάει τίποτα εδώ...μου απάντησε ότι έχει πολλά αγαπημένα πρόσωπα εδώ, μέσα σε αυτά κι εμένα αλλά σκέφτεται το μέλλον της κι ότι στη Γερμανία έχει συγγενείς...και ότι της έχουν βρει καλή δουλειά γιατί εδώ δουλεύει στον Τουρισμό και τα ξέρετε κι εσείς ότι είναι μαύρα τα πράγματα...και καταλήγει στο να προσπαθήσουμε να περάσουμε καλά όσο θα κάτσει ακόμη εδώ κι ότι έχουμε μήνες μπροστά μας...

Senior Member
    Το αντέχεις;
    Αν δεν το αντέχεις, την κόβεις από τώρα. Τέλος!

Καλησπέρα ,για να μην ανοίξω άλλο thread θα το γράψω εδώ
    Χωρίσαμε με την κοπέλα που αναφέρω στα προηγούμενα post ,έχουμε κρατήσει όμως ακόμη φιλικές σχέσεις.
    Έχω γνωρίσει μέσω tinder μια άλλη γυναίκα 47 χρόνων που είναι το αντίθετο, σεξ από δεύτερο ραντεβού, συνήθως πάμε σπίτι της αλλιώς παίρνουμε το αμάξι μου και πάμε σε μέρη με θέα και καθόμαστε...σήμερα μου ζήτησε να το κάνουμε στο αμάξι και της είπα στο αμάξι δε βολεύει, πίσω Έχω και καθίσματα παιδιών, κι αν θέλει να πάμε σπίτι της...έφαγε μια ξενερα...εν τέλει προσπάθησα αλλά δε μου βγήκε, είχε ακόμη και φως και φοβόμουν μην έρθει κανείς...μου άρχισε κάτι παράπονα...στο σπίτι μόνο είναι βαρετά και τις προάλλες πάλι που είχαμε κάτσει σε μια παραλία δεν ήθελες...(ήταν βράδυ αλλά είχε 2 αυτοκίνητα λίγο πιο πέρα.
    Δε ξέρω στα 43 εγώ και 47 αυτή μου φαίνεται λίγο μλκια να το κάνουμε και να υπάρχει περίπτωση να μας δούνε...
    Είμαι και ντροπιαρης λόγω χαρακτήρα...δε μου άρεσε η συμπεριφορά της σήμερα και σκέφτομαι να ξεκοψουμε.
    Σε τέτοια ηλικία κάνετε τέτοιες φάσεις? Εγώ ούτε στα νιάτα μου δεν έκανα, όχι ότι είναι κακό αλλά για την ηλικία μου μου φαίνεται extreme και δε μου βγαίνει έτσι.

Senior Member
    Ηλικία -50 αλλά έχουμε 2024! Προχωρημένη. Θέλει να πραγματοποιήσει τις φαντασιώσεις της . Ίσως θέλει να την βλέπουν δημόσια, γυναίκα είναι αν νομίζει πώς έχει και ωραίο σώμα γιατί να ντρέπεται. Οι άνδρες έχουν ανασφάλεια για τα προσόντα τους και για την απόδοση. Αν σε δουν τι σε προβληματίζει? Οι νέοι δεν έχουν σπίτι και λεφτά για να το κάνουν σε δωμάτιο μόνοι τους . Το αυτοκίνητο και οι ερημιές είναι μια λύση. Στα 40+ οι περισσότεροι έχουν χρήματα και σπίτι μόνο οι παντρεμένοι και οι τσιγκούνηδες επιλέγουν να το κάνουν σε δημόσιο χώρο.
    Η γυναίκα ήταν ξεκάθαρη ξέρει. Θέλει άνδρα διαθέσιμο για σεξ και ανοιχτόμυαλό για να μην βαριέται στο δωμάτιο της.

Senior Member
    Quote Originally Posted by jimi25 View Post
    Καλησπέρα ,για να μην ανοίξω άλλο thread θα το γράψω εδώ
    Χωρίσαμε με την κοπέλα που αναφέρω στα προηγούμενα post ,έχουμε κρατήσει όμως ακόμη φιλικές σχέσεις.
    Έχω γνωρίσει μέσω tinder μια άλλη γυναίκα 47 χρόνων που είναι το αντίθετο, σεξ από δεύτερο ραντεβού, συνήθως πάμε σπίτι της αλλιώς παίρνουμε το αμάξι μου και πάμε σε μέρη με θέα και καθόμαστε...σήμερα μου ζήτησε να το κάνουμε στο αμάξι και της είπα στο αμάξι δε βολεύει, πίσω Έχω και καθίσματα παιδιών, κι αν θέλει να πάμε σπίτι της...έφαγε μια ξενερα...εν τέλει προσπάθησα αλλά δε μου βγήκε, είχε ακόμη και φως και φοβόμουν μην έρθει κανείς...μου άρχισε κάτι παράπονα...στο σπίτι μόνο είναι βαρετά και τις προάλλες πάλι που είχαμε κάτσει σε μια παραλία δεν ήθελες...(ήταν βράδυ αλλά είχε 2 αυτοκίνητα λίγο πιο πέρα.
    Δε ξέρω στα 43 εγώ και 47 αυτή μου φαίνεται λίγο μλκια να το κάνουμε και να υπάρχει περίπτωση να μας δούνε...
    Είμαι και ντροπιαρης λόγω χαρακτήρα...δε μου άρεσε η συμπεριφορά της σήμερα και σκέφτομαι να ξεκοψουμε.
    Σε τέτοια ηλικία κάνετε τέτοιες φάσεις? Εγώ ούτε στα νιάτα μου δεν έκανα, όχι ότι είναι κακό αλλά για την ηλικία μου μου φαίνεται extreme και δε μου βγαίνει έτσι.
    Μεγαλη ξενερα το αυτοκινητο αν εισαι πανω απο 25- 30... ουτε για πλακα.. η παραλια βεβαια, αν ειναι ερημικη, δεν ειναι ασχημη.. γιατι δεν θελει σπιτι της ομως; μηπως ειναι δεσμευμενη; γιατι δεν πατε σπιτι σου; αν βαριεστε, πατε κανενα ξενοδοχειο, καμια εκδρομη. Αλλα αν απ τον πρωτο μηνα βαριεται, κατι τρεχει...

Υ.γ. η αλλη, φαινοταν οτι δεν ειναι για πολλα. Και πολυ το τραβηξες...

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΑΧΒΑΧ View Post
    Ηλικία -50 αλλά έχουμε 2024! Προχωρημένη. Θέλει να πραγματοποιήσει τις φαντασιώσεις της . Ίσως θέλει να την βλέπουν δημόσια, γυναίκα είναι αν νομίζει πώς έχει και ωραίο σώμα γιατί να ντρέπεται. Οι άνδρες έχουν ανασφάλεια για τα προσόντα τους και για την απόδοση. Αν σε δουν τι σε προβληματίζει? Οι νέοι δεν έχουν σπίτι και λεφτά για να το κάνουν σε δωμάτιο μόνοι τους . Το αυτοκίνητο και οι ερημιές είναι μια λύση. Στα 40+ οι περισσότεροι έχουν χρήματα και σπίτι μόνο οι παντρεμένοι και οι τσιγκούνηδες επιλέγουν να το κάνουν σε δημόσιο χώρο.
    Η γυναίκα ήταν ξεκάθαρη ξέρει. Θέλει άνδρα διαθέσιμο για σεξ και ανοιχτόμυαλό για να μην βαριέται στο δωμάτιο της.
    Ναι, τι να σου πω... φοβερη ανοιχτομυαλια και φαντασιωση το αμαξι. Να παλευεις με το χειροφρενο... καθε πιτσιρικι που δεν εχει μία για ξενοδοχειο, ουτε χωρο δικο του, εκει το κανει, αναγκαστικα...

Και σπίτι μου μπορούμε να πάμε ,δεν έχει άλλον σίγουρα, πάμε σπίτι της κι έχω κοιμηθεί, απλά είναι σεξ θέλω τώρα το θέλω...στο αμάξι δε γίνεται πρακτικά είναι πολύ άβολο,εντάξει ωραίες οι φαντασιώσεις αλλά να είναι και λίγο βολικά...σε ξενοδοχείο δεν έχω θέμα να πάω. Μου είπε ότι το έχει κάνει και σε ασανσέρ...χαχα, δε θα το έκανα με τίποτα.
    Απλά με πείραξε η αντίδραση της που νευρίασε...δε ξέρω μπορεί να έχω μείνει πίσω, δεν έχω και πολλές εμπειρίες

Senior Member
    Είναι μια σεξουαλική διαταραχή. Θέλει δημοσιότητα. Ασανσέρ έχει και το ξενοδοχείο! Κάποιοι θέλουν ιδιωτικότητα, υπάρχουν όμως και αυτοί που θέλουν το ρίσκο να τους πιάσουν στα πράσα... Να έχουν από έξω κόσμο.
    Είναι κάτι που μας προωθούν και στις ταινίες, η γυναίκα διεκδικεί την σεξουαλική ευχαρίστηση όπως θα έκανε και ένας έφηβος, ίσως το στερήθηκε νέα αν είχε αναστολές και καταπίεση από το σπίτι. Τόση βιασύνη για γυναίκα δεν την καταλαβαίνω αν εσύ είσαι διαθέσιμος όλες τις ώρες πρέπει να περιμένει να βρείτε το κατάλληλο σημείο που θα είναι βολικό.

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234